Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ScRabbLe drink.. Ej, ampak res, Micky, če pa ti prideš zdele v LJ, si grem pa prec kavo skuhat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Bemu, sm skor "novo temo" odprl..... ....me že mika se v avto vsest........hm, sam kava se nud? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ScRabbLe drink.. Ej, ampak res, Micky, če pa ti prideš zdele v LJ, si grem pa prec kavo skuhat Jst pa prec 2 persena vzet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Tak te vznemirjam? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Tak te vznemirjam? Sm se narežala...prov slišala sm te to rečt, s takim bl tihim, zaupnim glasom. Tak, pa še bolj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Lej, Piky, se že topi.. še mal, pa ga bova prepričale WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sam gobček vaju je...... Na nepravmu mestu, sicer..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ajde, pridi, zjutri, ob 8h se povabimo pa še k tvoji na kofe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ej, Mick, mislim da nisi glih na dve taki naletel, ki bi bli sam gobček.. Sem tud že ob 3h zjutri na morje se pelala, v Piran fotko nardit, pa nazaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ah, men pa tud ni problem. Sem prec za en jutranji drink, pa še santosa prepričamo, pa bo žur! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 mava midve sicr mal privilegijev, k sva v centru, pa bosta oba mogla se sm vozt WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Okidoki. Že pripravljam kavo, mam tanajtaboljšo glih doma, etiopsko.... Čakam........pripravljen na vse! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja, pa sej morta bit onadva kavalirja. PAč, manjšina se večini prilagaja, ne? Mickeni spet zabluzil. Kaj te ti doma pripravljaš, če morš TI sm prit! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sej po moje si jo sam za v termosko prpravla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Kaj p apol čaka? Na nov let? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...mata srečo, da sta v lj.......če neb blo to za vaju še dolgooooo leto...... Pih.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ...mata srečo, da sta v lj.......če neb blo to za vaju še dolgooooo leto...... Pih.... In kaj si zdej s tem hotu povedat? Da si prpa in novš pršov? Eh, deci...sam lapate! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Bom, bom.......jutri. Pih, sm že povedu....da rad lapam še raj pa delam...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sej bi predlagala, da se midve tja prpelva pa ne bom WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sej bi predlagala, da se midve tja prpelva pa ne bom Uu, jst bi se pa prov pelala s tabo enkrat na motorju, sam ne zdej, kje mrz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Predlagaj, predlagaj....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Teli predlogi so me čist izmučl. Bom šla kr spat...pa še alaian me je zapusitila, sama vama pa res nism kos. Kar je preveč, je pa preveč...celo zame. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sm vedu, da me neb folgala, te pa sm bil uvideven....... Ajd, nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Samam dobrota te je vkup. Sej še ne grem čist. Al pa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Dober sm k kruh. Ma bi me člouk sam cartaljal, božal, lizljal.......jebi ga, tak pač sm. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts