Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro, PUjsa, si ze vstala? xDDx x;)x

uh se slis tpkanje, grem dalje gledat clinta eastwooda, ciao. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:sleeping: :sleeping:

...jutroooo :xx!:

Alef gre dons še delat...pardon, na šiht x:Dx

Kolk bomo delal... x:Dx x:Dx x:px ...je vprašanje... xDDx xsrcx

Bo mal xcheersx :onfire: :fool: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ne ne, jaz mam avto v garaži, tak da ga do jutra spet fajn nameče in morm spet kidat, kot da nič nisn delau, pa še plug taaaaak faaaaaajn pusti tiste skale jeb**** :xx!:

Tole si pa nekak prav v živo predstavljam x:Dx

Dobro jutro, PUjsa, si ze vstala? xDDx x;)x

Morgen x:)x,

že zdavnaj Marsa x:Dx x;)x 3.30 . Preventivno, če bi slučajno spet kakega pol metra zapadl x;)x . ampak ni, cestke vse spucane, sem že pozabila, kako zgleda 140 po avtocesti it, no dons smo osvežili spomin x:)x .

Jah, včeraj po starem, pojedla nekaj, potem pa snežni fitness, sem morala do ceste skidat sneg. kar je trajal ene pol urce. Sem ga mogla k sosedovim nosit na vrt njihov. Mislim, da ne bo zmotil njihovih jagod pa rožic x:Dx , pa še itak jih sploh ni tam, pridejo samo za vikiend.

Sledil tuš, pa padla dol x:o)x , nisem glih kaj prida zabavna, ampak nekak je dolga od 3.30 do 21 že itak, za podaljške mi pa sploh ne znese.

Dons pa prišla v službo ob 6h :eek: , me je Trudi dostavil, ko sva bla tok prej, sem mislila, da bom v kakem lokalu čajčkala do 7.45, ko začnemo delat, pa je blo že vse razsvetljeno :eek: . So prišli prej, ker je inventura, samo prodaja in ostalo pa ne dela. Tko da bom blogično x:Dx predvidevam na blogu svinjala, pa tule mal potacala xDDx .

Eni se bojo pa sladkali dons x:Dx x:)x x;)x .

Juhuhu, dons je zadnji delovni dan letos - k da bomo pol 3 mesce skup frej x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

daaannnnn vsem.....tud tistim, ki ste/boste zginli kam drugam praznovat .... x:Xx

sonce sije danes....mrzlo ko :vragec: ....sicer pa kr ok....še frendico vidim popoldan.....ful vesela....drgač se mi pa še zmer žura.....pa nobene klape za to....nesramnost brez primere....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest mačona

Dan! xDDx

sem se vstala že ob sedmih ... xrolleyesx križ me boli, ker sem mela po dolgem cajtu namesto bulerjev obute čevlje s 6 cm peto. xrolleyesx (bla v City parku). :xx!: ne prenesem nakupovalnih centrov in vsega tega drenjanja, ful me izčrpa ... :o|o: :xx!:

danes si:

rihtam nohte

nardim piling in obrazno masko

umijem glavo,

da bom jutri fukiš zgledala. x:Dx x8Dx

Aja, sej res, jutr je že Nov let :inocent: Jaz bom očitno res kar doma pred TV..

Sem se spravla iz postelje, s težavo sicer..včeraj sem ob 2h še plesala po stanovanju x:o)x

Jem ponoč pečen kruh in čakam na frendico, da greva na letališče.. Ni tle prespala, se je očitno nekje med potjo zataknila x:o)x Ful lep sončkast dan je x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ojla, jooooj, kok je lepo!!!!! :2src: :palec:

Pravljica!!! x8Dx

*

totalen musklfibr mam, vceraj sem eno uro kidala, da sem do vrat avta prisla. x:o)x

strahota!!!

ampak se dobr, pol bi bil led dons, minus enajst je namrec....

jesss...

revcka torej izkopljem izpod metra snega (pa se okol, ker so vsi k men nametal :xx!:), sam - se pa usedem in prizgem in odpeljem. x^x res je super tale fiestica. x8Dx

Sem bila pri frendih na obisku, prav fajn je blo. xDDx

Pol sem prisla ob kakih 21h dam, kmal za mano mitja (tud ves sesut od smucanja), no pa sem sam dol padla in jasno vstala ob 2h al kdaj. x:o)x

In bla do 6h pokonc.

ne morem verjet, da te od enga kidanja lohk tkole vse boli... in da sem taka bogica... xrolleyesx

zdajle pa na trg, me je kar groza, sam avto mam pa cist in nic snega okol!! jeahhh!!!!! pa plac me je pocakal!!! :eek: x^x

(*to pa smo pr nas, kar fer, jaz tud nikol ne parkiram na plejs, ki ga je kdo drug skidal in ker ne kidam, nikol pozim ne parkiram pred bajto, kjer so placi, pac pa pod drevesi xyesx)...

obozujem tocno takle zimski dan!!!!! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsuperx a ne cist shizim, super dobre volje sem!!! xsingx

blazota!! :2src:

aja macona, mas tistale moja jetra tamle v podpisu. x:o)x z vsemi moznimi oklepajskimi nakladancijami in vsem. x;)x x:px

Mitja je sel v sluzbo voscit, pol v trgovino, pa se k mami bo sel, ker ma piskote za nas, jaz pa cakam frendico, se pride k men mal pogret pa morda stusirat, ker ji je revi ubogi crknilo gretje glih zdaj (majstri so pa vsi zasedeni, pa mora vrsto cakat :o|o:). :sori:

Pol greva pa skupaj na trg, NUJNO moram kupit ananas, ze ves teden sanjam o njem.

bi se sla kar po snegu valjat. xDDx

ko sem bila majhna, sem imela pri teti pelc plasc, do tal, cist prevelik, sam not so me 'ovili', no in to je bil 'plasc za po snegu se valjat'. xDDx

Mitja je rekel, da je blo ful dobr na Pohorju, da ma ful folka one doma narejene sanke, iz smucke, da kaj tacga ze tolk dolg ni videl, da tle je blo pa ful, pa ta frend, pri katerem je bil, je solastnik enga ful hudega MB lokala bojda, pa sploh vedel ni, tko da so se ful zabaval, pa ful enih dobrot je se prinesel dam. :)

je se babica od onega en visnjev al kaksen likercek se dala, pa ene piskotke pa vse zivo, caje pa tak...

So fajn stajerci, nikol ne odides praznih rok, pa tam ko si, te ful pedenajo, tko da, stajerci so zakon! x^x xokx x;)x

Picasso

Eh, grem šele čez pol ure, k gre moj prjatu zravn, pa more še neki narest. :o|o: Tipe morš zmeri čakat. xrolleyesx :U: :lol:

Amiska, kaj je s piš(č)koti? :inocent:

jh...tipi.... xrolleyesx

piškoti grejo pa v škatlice in bodo za darilo....sej ne vem, če bo folk sploh vedu, kakšna čast jih je doletela.... x:Dx x:Dx

a piskote peces Amis? xDDx

aja, khm, Mitja je zvrcnil, da je spodaj paket v kaselcu, ga grem zdaj iskat, se mi pa zdi, da ze vem, ce ne kaj, pa vsaj, od koga je. x;)x xDDx

x:Dx en svinjski dedek mraz me tolk crklja! :kiss:

Picasso

Resno razmišljam tudi jaz, da se jih lotim x:)x , celo tko zlo resno, da sem si sestavine nabavla x:Dx . Samo razmišljam, če čem ogrožat našo vas al ne x:Dx .

Sicer pa donbila eno prijateljco na obisk kar semle, pa dobila taka lušna darilca xsrcx x:px . Lonček s pujsovo figurico gor x:px :2src: , ono ki rabi za označevanje do kam prebereš knjigo - s pujsi gor :2src: x:px , pa še eno pujsasto figurico za na GSM, ki se sveti, če zvoni.Kok sem svinjsko zadovoljna x:px xsrcx :palec: .

Ugotavljam, kok imam hecnega tasta, ki bi že zdajle rad vedel, če pridemo silvestrovat na silvestrovo do 5e ure x:Dx . Si mislim,d a je on čisto O.K., ampak meni je res to tok irelevantno, se mi zdi res en tak hecen detajlček x:Dx .

Marsa, loh prideš k men v šolo kidanja, včer sem imela prvo lekcijo kidanja strehe x:Dx x;)x .

Guest mačona
aja macona, mas tistale moja jetra tamle v podpisu. x:o)x z vsemi moznimi oklepajskimi nakladancijami in vsem. x;)x x:px

jah, finta mi je. x:Dx :palec:

a piskote peces Amis? xDDx

jh...so bli spečeni v torek ...in še to sam zato, k je frendica pršla pomagat.....za naslednjih 500 let sem opravla s tem.... x^x

o pujsa..... x:Xx

mater ste pridni, pozorni, vse...

jaz pa sem letos se vecji speh okol tega kot kdajkoli. :|||

zakrknem no... tile prazniki in to...

res nimam cist nic v teh levih pa rakih pa kozorogih pa tehtnicah pa dvojckih... x:o)x x;)x

Picasso

res nimam cist nic v teh levih pa rakih pa kozorogih pa tehtnicah pa dvojckih... x:o)x x;)x

A zarad piškotov misliš x:Dx x:o)x .

Ti si vsak dan pozorna, mamo tlele plac, pa spoznala si nas, pa še marsikej x8Dx :palec:

men tud to nič ne pomaga..

komaj čakam nedeljsko jutro, ko bom šla v zgodnjih jutranjih urah pozdraviti naravo... ni mi do praznovanj, pa do prisilnih nasmeškov, stiskov rok, zlajnanih neiskrenih ljudi (ok, niso vsi neiskreni)... o moj bog... pa nisem zagrenjena, samo naveličana teh rutinskih zadev...

Dober dan xsrcx

Kakšen krasen dan!!! S tamalmu sva 1 uro kidala okrog avta, da sva ga ven iz parkinga spravla... x:o)x in se nazadnje odpeljala. zdej sva doma, potem greva na pico, potem spet k meni domov v kranj in potem na en žur... jutr bo pa spet veselo... delam cel dan - od 7h zjutraj do 7h zvečer potem pa takoj nekam na žur - kjer poznam samo eno kolegico (gremo pa 3 skupej) - zna bit zanimivo... x8Dx morm še v šoping...

Tukejle na vasi je prov najlepš, kšn meter snega al pa še več, pa tko s sončkom obsijano - prov za popizdit lepo xDDx bi se šla tud kar valjat mal po snegu, ampak tja do 2.januarja nimam časa - potem pa zimske radosti juhu... komej čakam Krvavec :onfire:

Ena darilca morm še zrihtat... letos nisem nič voščilnic pisala... tistim, s katerimi smo si najbolj blizu bom itak v živo voščila, ostalim po smsu... xsrcx

Tko, zdej se pa počasi odpravljam in do leta 2006 se ne bom več na internetu zadrževala tko da lepo prazujte in srečno!!! xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...