Mateja 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 jooooj, kok je lepo!!!!! Pravljica!!! obozujem tocno takle zimski dan!!!!! ... po treh tednih 'za šipo' sem bla dons zunaj v zimski pravljici... prava idila, ko so še vaške ceste in drevje čist bele in otroci se dričajo po enem klancu tam, vsi smrkavi z rdečimi lici... naš pes je tko hecen... je mal premajhen za tolk snega, ampak skače od same sreče kot kakšen zajček, se ga samo vsake tolko mal vid iz snega ... čist sem dobre dons, v hipu vsa depra od ležanja in kašljanja šla... grem popoldan spet mal na špancir... to je najlepše, kar mi zima da... takle škripajoč sneg, ki se lesketa, pa vse pobeljeno, pa čist modro nebo, sonček, nič mraz... juhujuhu... takoj se spomnim, kolk zimskih počitnic sem v taki idili preživela na Velki planini uživajte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ja, prelep zimski dan..... Tako da, grem mal ven, pa mal starše obiskat........pol pa v lajf. Če me mogoč ne bo več letos sem, v kar sicer dvomim, vam dragi lunatki želim.................SREČNO! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Mal jokam, k sm dobila ful lepo čestitko od ljudi, ki mi velik pomenjo. Mi je ful žal, da je tko, kot je, ampak nimam kej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 pobož, pika..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 morgen... vcherajshnji zhur popolna zmaga....ene 800 folka... seveda de mi ni dal, de bi bil tiho... pa padla zlobna pripomba napisat na majco: VRNITEV ODPISANIH, pa sliko HELENE spodi nalimat... (k je bla ta prasica vodja kluba smo namrech vsi odshli)vodstvo nadvse nezadovoljno, DAYOYO pa na tleh od smeha.... dons pa neka tehnazha... no ja...pa zato jutrishnji zhur tolk tezhje chakam pa she s psytrance-om se zakljuch.... pol pa she nedelja....pol pa zVIIIIIIiiiiiiiiiizzzzz....U PLANINE...(jer tamo nema zime??? )...japajade....pizda kok je snbega... zlomk....tralalapa she ene 777 zhechistprezhureranih -ou na....rilc(hek) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Oho - Pujsa Ogožala vas Jaz tudi rada pačem - me sploh na zimo zgrabi to pekovsko razpoloženje. Piškotki moji pa so tak tak..dobri, ampak videz....hmm...nekak potem tole strelčevsko na hitro rata Sicer pa jih je že zmanjkalo - najprej onih cimetovih.Amis - tudi ustno pohvaljena ... No jaz se danes že cel dan s slabostjo in glavobolom ubadam.Zjutraj tako zelena po svetu hodila, da mi je folk jagermajstra tiščal...(dobro, da ne kakega pelinkovca )..nič pila. Mogoče bi morala..skratka imam občutek, da bom obležala za praznike.Upam, da ne bo več snežilo..če pa že mora naj vsaj toliko kolikor je nujno potrebno. Ker tega kidanja imam po malem dovolj. Pa mojih relly voženj po bregu gor in dol. Res - koliko odtehtajo dobre gume.. Pes se pomalem odljublja(bil par dni kar pri sosedovi psici - no v Halozah je sosed tudi če je 500 m vstran doma)Tip - zvečer komaj čakal, da gre not spat - v kurilnico naturlich..zdaj ko pa ljubezen v zraku pa kar pod oknom na golem cemetnu - samo, da ne bi kateri izmed sedmih cuckov kje prej na vrsto za lbezen prišel..je rekla lastnica..hudič če te na lastnem dvorišču psi nalajajo Res mi je muka..nekako bom že oddelala tole..Včasih ful žurali za zadnje dneve v službi...pa so na srečo tudi ti časi minili.Bom za drugo leto nek kao plan naredila..solar kaže, da bo treba pas zategnit na nulo..in tudi sama imam tak filing..bolje, da si tole nekak spravim na papir.Sicer pa se imejte skrajno lepo te dneve...ne pretiravajte z alkotom, hrano, plesom in seksom In vse dobro v prihajajočem letu (če potem slučajno pozabim napisat ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Jao, kaj zdej delam...napihujem balone in pišem gor SREČNO 2006...kmal bom zgledala k nekdo, k ga pošten kakat tiši. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 jaz sem delala kokosove kocke in tiramisu prej, pa sem čist popenila zraven in odšla ven iz kuhinje, vse skupy prepustila fantu, ker sem neky zafrknila, pa še čist crkjena sem bla. ma, nisem za v kuhno, če sem tok leva pa površna. poleg tega sem zlomila pokrovko (stekleno), polila olje, razbila eno jajce . kok sem debil za take stvari! šizim zraven in preklinjam kot moj foter, ko popravlja avte! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Mačona, vdihni, izdihni.....zdej pa prid men pomagat balone napihvat...umiram Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Mačona, vdihni, izdihni.....zdej pa prid men pomagat balone napihvat...umiram napihovat??? a nimash zhe zadost velkih?... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ne da se mi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sej mam sam še 2. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 aaaaa pihhhhhhhh bo v redu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Sej mam sam še 2. che bi mela 4, bi te mel v formalinu na patologiji... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 kLINC, GLIH TA ZADN ME BO V PREZGODN GROB SPRAVU! NAPIHN SE, JEBEMO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Da novte rekl, da nakladam...zmatrana sm čist. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 to bi ti mogla samo z levo joško napihnt Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 to bi ti mogla samo z levo joško napihnt Da nom ke pršla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 mačona, pika je rekla da si prekmurka, a si res? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 mačona, pika je rekla da si prekmurka, a si res? Ja, pa mere sm mu tud povedala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 kake mere? nič ne vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 kake mere? nič ne vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 huh, danes sem imel zadnji dan šihta pol kosilo, pa fitness...zdej pa en mesec dopusta, da si zberem gradivo za diplomo, pol pa šiht pa pisanje diplome...in šiht upam, da bo kje v Lj, bolj plačano, pa da vas mal v živo spoznam, k ste tko fajn ljudje ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 mačona, pika je rekla da si prekmurka, a si res?ne, malo se je zmotila! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 tudi cas je tak... za molitev ,poglabljanje, ...--------mater ste pridni, pozorni, vse...jaz pa sem letos se vecji speh okol tega kot kdajkoli. :|||zakrknem no... tile prazniki in to...res nimam cist nic v teh levih pa rakih pa kozorogih pa tehtnicah pa dvojckih... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts