Aliana 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 kok s ti faca, samson WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Aliana, sanje SO dovoljene in mogoče lahko uporabiš v sms da si gledala v kristalno kroglo in da je pokazalo večer, kjer ..... samo ideja noooo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Saj veste - kot si naredimo, ne more bit od drugih odvisno, pac pa sam od nas. (tolk boljs!!!) Najlepsi zadnji dan leta zelim vsem! Želim vam svinjsko zdravo, srečno in uspešno leto 2006, naj se vam izpolnijo dolgoletne želje, če imate kakšne take in prinese polno posebnih trenutkov. Pa še 666 Silvestrskih Zlomčiju Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 PIKA PIKA PIKA Kva se dereš? Sm vsa upedenana....iiiii, k rožca sm...nohte mam pa take bordo rdeče, mal svetleče....za pojest sm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Jst sem pa dons v stilu svojem lastnem - svinjsko roza kiklca, pa svinjsko roza nohti Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Jst sem pa dons v stilu svojem lastnem - svinjsko roza kiklca, pa svinjsko roza nohti To je pa res svinjsko! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Jaz pa vijolčno - črna kombinacija glihkar Tristanu darilo zavila pa kitajsko slivovo vino, pogreto, pijem Pa kr ful folka me kliče in mi SMSje pošilja... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Se te nea gre, da vas ne pridem pokukcat še mal pred iztekom leta, ne Želim vam eno fajno leto 2006, predvsem zdravo in mirno, pa polno poslovnih al šolskih uspehov, predvsem pa tudi velik ljubezni, prijateljstvev, pozitivnih misli in energij.......Srečno! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Se te nea gre, da vas ne pridem pokukcat še mal pred iztekom leta, ne Želim vam eno fajno leto 2006, predvsem zdravo in mirno, pa polno poslovnih al šolskih uspehov, predvsem pa tudi velik ljubezni, prijateljstvev, pozitivnih misli in energij.......Srečno! Mickeni;enako ter vsem prisotnim in neprisotnim seveda! Joj, kaj bo dons pokalo... Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Mickeni;enako ter vsem prisotnim in neprisotnim seveda! Joj, kaj bo dons pokalo... Ja, tle že fajn poka...Maček neki ušesa pokonc postavlja... Nič, bomo še mal muzko nabili... Fredi mi poje zdajle (pa ne miler ) .. i'm just a shadow of the man I used to be... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ja, tle že fajn poka...Maček neki ušesa pokonc postavlja... Nič, bomo še mal muzko nabili... Fredi mi poje zdajle (pa ne miler ) .. i'm just a shadow of the man I used to be... Dej mu glušnike...ali pa še najboljš bi bilo, da mu daš slušalke...pa fredija do konca mu zasukaj... Moj mucek pa fajn spi...na srečo živim izven centra...in nimamo teh tečnosti ! Jaz pa si bom dal kr Dino Merlin & Željko Joksimović - Supermen pa dva deci črnga vinčka Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ooooo fajteru, motorwoman........nek vama je sretna, ak če bit sreče bit če vsega...... ....M&C Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Tudi vama Fajn sta! Grem jaz risanko gledat zdaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ooooo fajteru, motorwoman........nek vama je sretna, ak če bit sreče bit če vsega...... ....M&C Biče sreče to absolutno...saj smo rojeni z njo, sam poiskat jo moremo ! Tud Vama želim še enkrat vse najlepše ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Biti moraš srečen, da lahko nekoga osrečiš; treba je nekoga osrečiti, da bi ostal srečen.Maeterlinck Še malo... 2006 Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 grem gledat ognjemet in odstevat. v prihodnjega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 grem gledat ognjemet in odstevat. v prihodnjega. Ti kr, jaz bom popazil, da ne bo kdo odnesel naš LNF ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 SREČNO NOVO LETO Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 SREČNO NOVO LETO!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2005 Avtor Prijavi Deli 31. december 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Ups!! Zakaj pa na TV ne ustavijo programa, sem zamudila novo leto za 10 minut Srečnga pa zdravga vsem grem si vinčka natočit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 SREČNO IN ZDRAVO VSEM!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Zakaj pa na TV ne ustavijo programa, sem zamudila novo leto za 10 minut Po mojem si bla glih takrat v novem letu, kot mi vsi . Hvala bogu je konc 2005 . SREČNO IN ZDRAVO VSEM!!! Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Srečno folk in vse naj naj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts