Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Kaj pa vi vsi na forumu za novo leto in ob taki uri? :eek: Ste ob računalnikih nazdravili? Škoda, da sem zamudila x;)x

Srečno in zdravo dvatisoč šest tudi od mene. xsrcx :palec:

Pujsa, tista s teženjem in tehtnico je huda :palec: x:Dx x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja!

Sem ravno iz kopalnice x:Ix

sveže oprani lasje mi padajo na ramena x:Dx x:Dx x:Dx

A rabiš prevoz? Neki ti avto ni vžgal lani xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ja!

Sem ravno iz kopalnice x:Ix

sveže oprani lasje mi padajo na ramena x:Dx x:Dx x:Dx

A rabiš prevoz? Neki ti avto ni vžgal lani xrolleyesx

hm, ne rabim, ker grem lohk s taxijem, ne maram izkoriscat, pa da ti zdaj vozis pa to, sam odvec mi pa ne bo. ;) :) :palec:

*

no itak sva se ze zmenila, uleti onix in greva v lajf. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja sej je nou let ne. x:o)x x;)x x:px

ja men se itak da ponoc harat, sam drugi ne funkcionirajo tedaj, trgovine so zaprte pa tak. ;)

jaz cunje znam ob 2h obesat. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo, Marsa gre u lajf, jst pa spat. :U: Narobe svet. x;)x

Dobila ene par prov lepih voščil, pa ene par nepričakovanih, bla vesela za čist vse po vrsti. xsrcx Zdej sm pa utrujena...mal bom še knjigo brala, pol pa ajat.

Upam, da ste lepo preživel prehod. x:)x Aja, jst sm tud sam mal teranovga likerja probala, drgač pa nč pila. :palec: Dobila sm pa še eno fajn oranžno jopico, ful lepo verižico iz Benetk in 5 čukov od babice, ki bojo zelooooooooo prav prišli. :palec:

No, to je to od mene. Pridni boste, se beremo dons. x:o)x x^x x:Xx xsrcx

jutro, nič ne bo z mojim sprehodom v gozd, ker pada dež. Danes opravim samo en obisk (pri tašči ) nato sklenslam vse in se zarijem pod odejo s knjigo v rokah... neki nisem prava (pa ni čisto nič alkohol kriv). Včeraj zvečer smo imeli družinski večer - od 21.30 do skoraj 1 ure smo igrali Monopoly, vmes samo nazdravili z otroškim šampanjcem. Upam, da sta Tami in Učenik uživala... sem se smejala, bolj se je bližalo leto 2006, bolj sem služila, upam, da je to kakšen signalček ;) aja še pred 24 sva s Tami eno zadevico skurile, naredile to tko slovestno, želje pa shranile - prvič letos, mogoče se kaj uresniči..Pričakal nas je prelep ognjemet (škoda samo da se pojavi megla in dim ter se ne vidi v celoti ), trajal je približno 15 minut in res je bil enkraten, za tiste, ki uživajo v tem... to je pri nas tradicija v mestu, dvakrat na leto ognjemet...čeprav sem ob vsem tistem bučnem grmenju in osvetljevanju neba pomislila na bitja v drugih sferih ;) kako kaj to vpliva na njihov svet (sem nora a)...

v deželi miru in sanj pa se je pojavila neka osebica, katera se je na današnji dan pred leti brez besed poslovila in pretrgala vse stike z nami... no in v sanjah sem to osebo najprej srečala in propoznala na enem mostu v gužvi, nato pa jo prepoznala v eni osebi tule na forumu ;) še podpis sem brala, pa zanimanje in vem da se je komaj vpisala in imela dve objavi v čvekarijah... bi blo zanimivo, če bi bilo res... torej še v sanje se mi vpleta forum...

Dragi moji, upam, da se vam prične tale dan tako kot ste si zamislili, da počnete tisto, kar želite, da sprejmete dneve ki sledijo v letu 2006 za svoje. Rada vas imam

xsrcx

x:Dx :palec:

a veš, da sem včeraj 'slučajno' dala na eurosport (se res ne zgodi pogosto, da bi jaz ta program gledala dlje kot 1 sekundo) in en drsalec, čist tak kot Brian Adams v mladih letih, drsa na 'I'm ready'... xwitchx x;)x

x:Dx jutro... x:Dx

Prva stvar v 2006 - pridem k pc-ju pa vidim da ne dela...(drugač mi laufa 24 ur zarad mule)

:eek: :eek: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :cry:

Nič

Mrtev

Čist tiho je bil, sam lučka na monitorju utripa.

Probam prižgat - nula. Me ne j*** :vragec: :vragec:

Pustim vse skupaj in grem skuhat kofe

In sem pil kofe pa kadil in mu pošiljal pozitivne misli(pc-ju... :vragec: )

http://www.shrani.si/pics/pcbijl213542.gif

Pol pa grem in še enkrat probam

:eek: :eek: x?x x?x

Zalaufal je normalno x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: :hepko:

Srečno, zdravo, uspešno, mirno( :eek: x:Dx x:Dx ) in polno ljubezni 2006 vsem

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest mačona

jutro! x:)x

jaz sem pa delovno razpoložena - sem že dala cunje prat, neky za faks delala.

no, dost sem premišljevala že zjutraj o študiju, delu za faks - upam, da bo tako celo leto, da bom pridna! x:)x :palec:

upam, da bo lunin forum (in net) še naprej tako deloval, ker je res nekaj nepogrešljivega in nenadomestljivega za marsikoga. :palec: x:)x xsrcx

Dobro jutro v novem letu!

Sem bolj tihi spremljevalec dogajanj tukaj....mi pa veliko krat polepšate dan... saj veste naša življenja so trenutki, ki jih ujamemo....naj jih bo čim več lepih v 2006 letu :flower: xrainbowx

Alef, :palec: :palec: :palec: slikca, je pa res , da pozitivne misli vedno pomagajo xDDx

Uživajte življenje xsrcx

Myrjam xDDx xDDx xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

dr dan x:Xx

Preziveli se ta cudes...cisto drugace kot ponavadi in cisto drugace od pricakovanj x:Dx ...sem ze spokana in cakam da se se drugi spokajo, noben ne verjame, da sem prva vstala in ze vse opedenala...ponavadi sem zadnja....

Danes se selitev v sosednje mesto in obljubljena ponovitev novoletnega zura.....po ze prezivetem juhuhu nas je ob povratku v hotel cakala steklenica sampanjca v vsaki sobi, lepa gesta lastnika.... in smo morali se 1x nazdravljati xcheersx ...sem slisala, da v domovini pada dez, upam, da nazaj grede ne bo tezav na cesti.

Hvala vsem za smske x:Xx

Lilcika x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Ix kaj se mi je odvalil kamen od srca....preživeli še to noč x8Dx

čist po nesreč na snegu, mrazu in žledu.....

so me obtožli da sem se ga nalezla....menda samo zato ker me je zanašalo.... x^x koga pa ne bi po taki drsalnici x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx veliko nasmehov, toplih objemov in zvrhano mero humorja vam želim....

če ne gre drugač pa črnega :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:vragec:

m....ooooooooooooooooooooo...rgen............. x:)x

minilo je!.... :vio: .....tudi to... :inocent:

party je bil itaQ nadvsemegabombasticnokulski.... x:)x x:px x:o)x x8Dx

shefica (nasha) nekam hudohitr zginla.... jst pa ne x:Dx ...xrolleyesx :inocent: :vio: :eek:

zej pa 4 urce praskanja pa tushiranja....pol pa jovonanovo...[/color]ROZA nedelja

skregal sem se (kot je zhe v navadi) s par folka... :xx!:

ampak....dela mi pa tko lepoooo..... x:)x xegox xhypnox xegox ......de bo itaQ vse OK.. x:)x

he....jutr pa 2 subice... x:px ...obljuba dela dollllcga.... x:px x:px

zlomk...tralala

pa itaQ vseh 7 7 7 x:Xx -ou....tjakaj....v notranjske loge, na svinjski rilchek.... x:)x x:px x;)x x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jutro x:)x

Škoda, da ni mal sončka, bi bil perfect novoletni dan...

Spat šla ob pol 5h, nič kaj preveč zaspana sicer.. Kul film bil tisti zadnji..

Ja, pa res, Mateja, risanke :2src: Jaz tud začela novoletni večer z Mononoke... Danes bo tud še nekaj fantazijskega, ob pol polnoči se mi zdi..

Dobila zdajle za zbujanje en tak xsrcx SMS...

Kar plavam... x:)x

Pa ima me, da bi kaj za faks naredila, kul :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
Pa ima me, da bi kaj za faks naredila, kul :palec:

nisi osamljena v tej nameri. x:Dx

upam, da ste že vsi prišli k sebi.....spanja mal manjka, pa nič zato....čestitke vsem....pa na veliko realizacije v tem letu......in vsega lepega. je blo tolkrat napisano, da nima smisla ponavljat......

sej res...lepo je bit tle ne lnf.... x;)x

xwizardx xwizardx xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

To sem danes prejel po sms-u:

Pravkar sem na tvoj transakcijski račun št. 2006

nakazala 365 dni zdravja, sreče in ljubezni.

Pa veliko radosti pri zapravljanju s tega konta.

x:Xx x:o)x

Veliko dobre glasbe vam želim v letu 2006 (kot je rekel Omar)! x:Dx

Končno doma in brez vsakršnih načrtov in obveznosti za danes x:)x

Nepričakovano končal s službo že ob 15h

Noč oziroma jutro z Marso xsuperx 4ka okrašena :palec: gužva blazotna

Pa ob pol osmih zjutraj nov naval ljudi :eek: povsod zaprli, samo 4ka za najvztrajnejše do .....

Pikica, drugič se raje priključi kot pa :sleeping:

Myrjam, dobrodošla :palec: včasih paše prstke razmigat na tipkovnici

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...