Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Pismo pa tak večer,noveletni sevede...bemu..so mi načrt pokvarli...grr sem jezna............

pa še in še......

so vdrrli v mojo samoto---nekateri pa res nočjo razuumet..........

ehhhh klinc dons je novo leto,začetek novega..nč več tistega kar je blo..pejmo naprej!:)*

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Joj, Onix, kje se mi je pa dal. :U: Jst sm tahuj upokojenka....mogoče me bo pa na stara leta začel razganjat. x:px x;)x

Joj, kak zaspan dan! Če prvi dan v letu odraža celo leto, pol nej mi pa Bog pomaga. no, sej zjutri sem goro posode pomila, to že neki šteje....pa ananas sm jedla, ta sveži. x^x x:px Pa mal sm spala....zdej pa ne vem, a bi film gledala, šla na pijačo, brala....??? Al še mal spala? :inocent: x:Dx

Nč, bom mal še na netu bluzila. x;)x

xsrcx

Uhu, Marsa z novo ikonco :palec: .

Fajn začela letošnji let, včeraj našla izgubljeno zapestnico, danes izgubljen fotoaparat x:)x :palec: , sem rekla že zdavnaj, da rabim 2006 x:)x :palec: .

Tibetančkala x:)x , pa v Feng šui buklco padla :2src: :palec: , zanimiva zadevica, prvič v teh vodah - blogično x:Dx da ob priliki ugotovitve v Svinjak prenesem x;)x . 2 fajnska sorehoda v mirni snežni pokrajini nardila, zaenkrat sem kar zadovoljna z letošnjim letom x^x :palec:

Aja, dobila SMS, kr od enga GianPietra :eek: . Mistejka, špas, od vseh držav na svetu, mi recmo ni po nesreč en iz Zimbabveja pisal, ampak glih iz Italije. To pomeni,da ima tudi Italija Pujso rada, ne sam Pujsa Italije :2src: :palec:

777 novoletnih x:Xx ke u središče Lj Zlomčiju

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

včeraj našla izgubljeno zapestnico

x^x sem ti rekla! x;)x

Ja ta je prijela (ker je iz teh ki so nastavljene).

Ojla folk, srecnga pa zdravga! :kiss: xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

shefica (nasha) nekam hudohitr zginla
to mene mislis najbrz. xDDx, ja, hitr, ob pol osmih - a to je hitr? x:o)x

ja no, glede na to, da sva prisla ob 5h al kdaj je res blo hitr.

ma ne, ne prenesem guzve, saj ves, pa prevelik mix folka je bil, mal prevec.... tko no, kaj jaz vem, mam rajs 'navadne' tele zhure.

Sam ni blo slabo, pa kljub temu da je blo kar nekaj cudnega folka, nekak ni blo prav zares tezakov.

Lucke so ble fajn, take diskretne pa dost dinamicne. :palec:

To sem danes prejel po sms-u:

Pravkar sem na tvoj transakcijski račun št. 2006

nakazala 365 dni zdravja, sreče in ljubezni.

Pa veliko radosti pri zapravljanju s tega konta.

xokx

Končno doma in brez vsakršnih načrtov in obveznosti za danes x:)x

Nepričakovano končal s službo že ob 15h[/color]

xsuperx to ti pa ful privoscim, sem se spomnila, da ti mors it pa se delat! :sori:

a ves da sem sla z busom dam? x:px mensezdi da se nikol nisem sla (tkole, po zuru pa tko), TOCNO 300 sit mi je ostal, pa en taxi me ni sljivil, pa sem si mislila, a tko, pol pa evo vam caplji, grem nalasc z busom, ob 8h sem bila ze doma. :)

Vstala sem pa ze ob 12h, sam se tamle valjam.

Se sreca, da je tamal pri frendih, da ne bo moril s triurnim gospodarjem prstanov, da bom lhok morda ponovno gledala nevarna razmerja.

zdajle sem spet gledala oddajo o kruhui in spet jokala zraven. x:o)x xDDx

ze zadnjic sem....

taka super oddaja... pol so pa na koncu pele: kruhek je pecen... xsingx

jaz pa v jok..

in dons sem vedla, da je to, pa nisem hotla gledat, ker me tkole sprav v tako pocutje, pa se nisem mogla upret in sem spet gledala. xsrcx

zakaj jokala?

zarad tega ker mamo polne hladilnike hrane, kruha je stomilijonov vrst, stran se ga mece...

vcas so pa pel, da je kruhek pecen. :C: :C: xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
zarad tega ker mamo polne hladilnike hrane, kruha je stomilijonov vrst, stran se ga mece...

:sori: :C:

a ne, nc se vec ne ceni....

joj, kolk so ble lustne, take gospe tele, ki kruh pecejo, tko lustno so govorile, res super oddaja, vsake tolk pa 'nasim' rata spacat res gud oddaje! x^x :palec:

pa ceprav sem jokala, pa ni bla morasdta pa taka, tko 'slovenska'.

prej sem namrec neko oddajo o skokih gledala in me je ton spikerja in sploh vzdusje oddaje TOLK zmotilo, da sem besno ion zivcno preklopila pa se naglas sem se pritozevala zraven. x:o)x

kot da bi kdo umrl, brez mimike, MORAST no! xrolleyesx

namest da bi blo: velicastno, pompozno, sokolsko, orlovsko, ponosno, dostojanstveno, visavsko, nad!!!

ne pa tole. xrolleyesx xrolleyesx

Picasso

t

Lucke so ble fajn, take diskretne pa dost dinamicne. :palec:

:vragec:

to.....je pa najlepsh darilo za zhichka ( :xmas: )

THX.... x:)x x:Xx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:palec: xDDx, res, se boljs kot drugic, si se se clo izpilil al kaj al si imel poseben filing, tko da, res, kul! x^x :palec:

(*pa saj ves, da sem jaz obcutljiva na tele svetlobe pa tole, mam le neptun na ascendentu pa pluton na mc, torej nimam recimo sonc pa jupitrov pa tega na udaru xDDx)

pa ful sva se bla nekak iskreno vesela al kaj. xDDx

ker drugac... ma ne vem, jaz sem cudna tle... men je blo kar odvec... vse tole cestitanje, pa objemanje, pa poljubljanje pa to... mene to utruja pac. :8):

tko no... vesela, ko vidla Bast, vesela ene par folka, za Mirota (Krizs) sem nekak mislila, da bo bolj... hm, sofisticirano rolal, valjda je fural glede na 'povprasevanje'..... pa ene punce so mi po nogah hodile pa ene par komolcev sem clo v rebra dobila :vragec: x:px, tko da zame, ki se nikol ne zaletavam in to, je blo to motece... mene je recimo vse plesisce polno, pa se nikol ne zaletavam, ne hodim po nogah niti nic tacga, eni pa ne znajo pa se kaj. x;)x

Onix, kot vedno, dbest druzba, midva mava tole neko hecno 'navezo' naenkrat... xDDx *nocna naveza*.. x:px xDDx

vsec mi je, ker so se potrudil s sceno (da ni sam neky, kao event, da se scuza cimvec casha), pa celo so nama redarji na vratih voscili ob vstopu in bili sploh zelo prijazni! x8Dx

v glavnem... splosno vzeto, sem ful dobre.

Lep prvi vecer letosnjega leta zelim vsem! x:Xx :palec:

Picasso

... vse tole cestitanje, pa objemanje, pa poljubljanje pa to... mene to utruja pac. :8):

x:Dx x:Dx x:Dx Si mislim, ja x:o)x .

No sem spustila idejo o piškotih lani xDDx , pa sem se odločila, da dons zvečer, ko je cajt, pa se nikamor ne mudi, se lotim peke x:o)x .

Mislim, posvinjala definitivno več kot Pika, moka je bila po tleh, kot da bi v resnici pripravljala piškote na tleh. Imela hude poti od kuhinje v kopalnico pa nazaj od teh hudih maščob :switz: . No nekak po dolgotrajnih procedurah :switz: le dam pečt muffine xDDx :palec: . Se nariše pameten Trudi - res ima več pojma o kuhanju in peki kot jaz x8Dx , pa "modro komentira" xrolleyesx ne da bi sploh pogledal v šečico. Pogledam not in kaj zagledam :OO!: :sniky: :wOOt: pošasti :eek: . Nikjer v receptu ne piše, da daš pečt muffine, ven pa pridejo ghost bustersi w:Iw . Sem vseeno počakala, da se speče zadeva - joj Marsa, jst tut skor tulila od žalosti zraven :cry: . No zdej se pa peče drugi poskus - vaniljevi rogljički. Bomo vidl, kaj pride ven xsurprisex .

Tule moram res povdart, da je Trudi nadvse dober mož, ker me je pravkar vprašal, če ne mislim onih pošastk prinest. Sem se začudila, če jih bo jedel :eek: x:o)x - hvala bogu za kokoši, so tako hvaležna bitja - pravi, da bo, če bom pred njim pojedla košček, da vidi če preživim. Skratka grem zdaj testirat ghoste, če se ne oglasim več, sem podlegla x:Dx .

Kdo bi si mislil, da je peka taka umetnost xrolleyesx .

Uuuuu!!! Mafini, yes!!!

To je ideja, evo, točno to rabim zdele za k filmom :palec: pa še pol urce časa, glih prav x^x (kaki ghost bustersi, pujsa :eek: :inocent: )

Aja.. tolk.. :o|o: Mela prejle obiske.. dobila čokolado, maček pa plišasto igračko :o|o: se začenjam mal zapostavljena počutit :o|o:

Pa še to.. kako so otroc simpl x:o)x mu kupiš ne vem kakšne drage in spešl igračke, ampak on potegne iz enga predala ven uno gobico za make-up in jo že cel dan okrog prenaša in meče...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

(kaki ghost bustersi, pujsa :eek: :inocent: )

Men so ratal :inocent: x:Ix :inocent: . Kok mi gre tole kuhanje in peka na jetrca, k se nikamor ne premaknem :vragec: . No evo naloga zame za letos x;)x

ma nikakor me ne pritegne rt strahu... :o|o: xrolleyesx

pa KLJUB de niru. pa juliette lewis (**pa res, kar oba mata luno v ribah.... dobra kombinacija, on lev, ona pa dvojcek, morda cist na konc, proti raku... al kaj tacga... xscratchx).. no in mi vseen ne potegne... :o|o:

sem se pa na vsak nacin ufurala, da bom dons tv gledala, 'tradicionalno' (x:px x;)x)... tko namrec gledam filme, ki jih sicer tud slucajno ne bi, recimo oskarjevske pa take... tko pa, valjda da dajo nek D izbor pac, kao, NL pa to, no pol pa... ajde, pa damo sanso, ker ce ne druzga, je dobra produkcija, najveckrat, in tko... no tko sem recimo gledala titanik, ki ga sicer ziher ne bi... dolgcas, pa se leonardo di caprio (sco z luno v levu)... no, pol me pa presenetljivo not potegne, nekega 1. januarja ob 16h al kdaj, ko sem sam za uch odpret pa premaknit programe. pa vidim eno sceno... caprio.. in ugotovim, pa to mora bit titanic, no da vidmo 5 minut... sam pol sem pa kar gledala, torej tko slab ze ne more bit, ne glede na... hm, situacijo in okoliscine... xDDx

no in dve muhi na en mah... ne sam titanik, tud di caprio sta me nekak pozitivno presenetila. :)

Tko da zdaj vec ne sklenem tko hitro, da nekaj ni kul, zgolj zato ker je recimo hit al pa kaj jaz vem...

no ampak rta strahu se mi pa vseen ne da gledat. x:o)x

pac pa si bom z veseljm ponovno ogledala nevarna razmerja. x^x

Picasso

Vidim, da ste se v večini srečno prebili čez staro, v novo leto. Mene je zmanjkalo že pred polnočjo. Dva dni sem delala po 12 ur . Sem pa vesela, da sem vsaj nekaj radosti in nasmeha prinesla tistim, ki so tega najbolj potrebni.

Srečno in čimbolj vsakemu po njegovi meri ustrezno leto, ki je pred vami, želim prav vsem.

Rada imam ta forum in vse vas, ki vas poznam, berem, čeprav sama zadnje čase nimam kaj dosti pametnega za napisat.

Lepo se imejte in imejte se radi.

Lana

xwizardx :love:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

hm, morda pa bom gledala 'svet v letu 2005'. morda bo zanimivo, znajo kaksne tele oddaje kar kul pripravit. :)

in izvem, da je zadnji kitajski cesar tud... to sicer tud ni moj 'tip filma' glih, sam sem enkrat gledala en del in se navdusila nad sceno in nad kot vedno fenomenalnim o'toolom (mislim da je lev, nisem ziher).. on je pa tak Car!! x^x :palec:

*

O glej jo!! x:Xx

ciao cii! xcheersx xrosex

Picasso

(popravljeno)

Men je pa kr kul film...

Pa muffini so tud ratal, sicer sem brez cukra in sem ga ful mal dala, pa brez čokolade in vsega, tko da so taki nežni kruhki, glih prav za večerjo...

no ja, na koncu sem pa res na Nevarna razmerja prešaltala.. se je mal vlekel un konc, k so se tepl... xrolleyesx

Popravljeno -> aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

odpravil sorodnike domov s praznovanja...smo se imel luštno, kot vedno...sam, ko se ne znamo več igrat, kot otroci...samo še računalnik vidimo, umrli bi od dougcajta, če ga ne bi imel...kje so tista otroška leta, polna domišljije :ermm: x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ja. :o|o:

---------

... stran se ga mece...

:wOOt: xg:Dx xg:Dx xg:Dx ti si pares faca!!!

---------

...

namest da bi blo: velicastno, pompozno, sokolsko, orlovsko, ponosno, dostojanstveno, visavsko, nad!!!

ne pa tole. xrolleyesx xrolleyesx

Sneži :OO: , meni pa ni treba sred noči vstat pa stanje na cestah preverjat pa kidat za v službo, imam še en frej dan :hepko: . Ne vem sicer, kok ga bo zapadl, ga bo verjetno vseeno treba pospravit, ampak vseeno, vsaj ni TREBA do 4.30 vse spedenat pa bit že v avtu x:)x :palec: .

Izpod tuša, ne zebe me nič. Pa spet dišim po cimetu. xrolleyesx x;)x x:Dx

Zdej sm si zloadala dol Phila Collinsa, cel cd, in bom mal poslušala tole...prov hud model je. :palec:

xsingx It's another day for you and me in paradise ..........

xsrcx

Marsa, moje mnenje o najinem druženju je podobno :palec: zdaj sva že uigran tim x;)x pol stvari se že kar s pogledi zmenva x:)x

Prihod v 4ko je bil res enkraten, samo rdeč tepih je manjkal x:Dx pa všeč mi je, da edino za tebe ne sprašujejo, če si z mano, ampak se samo vljudno umaknejo in pozdravijo :eek: če je kakšna najstnica zraven vedno sprašujejo, če je z mano, pol jim pa domišljija začne delat xrolleyesx

Če bo letošnje leto vsaj prbl. tako kot je začelo bo xsuperx

Nasmeh in voščilo na vhodu namesto praznenja denarnice je več kot lep začetek žurerskega leta!

Prijetna in privlačna družba, dober žur in sproščeno vzdušje x:px se tolk lepo sliši, da kar verjet ne morem, da bi zdržalo 12 mesecev

Vraževerno sprejmem na znanje tudi vse opozorilne signale, ki sem jih začutil, pa tudi tiste prijetne signale o osvežitvi enega (in vseh ostalih, po krivici zapostavljenih) odnosa sprejmem in ............ x:Ix

Bast x:Xx še veliko veselih zabav v tem letu. Itak se na večini zabav srečamo in upam, da bo tako tudi v bodoče.

Pikica, upokojenski žuri so ta najbol x:Dx mi je ena sveže polnoletna strelka rekla, da če bo ona v naših letih imela pol toliko energije in volje do žura, bo najsrečnejša bejba na svetu x:)x pa vztrajno bi me hotela z mamo spoznat :eek: da ji pokaže, da se tudi okol 40tih še da žurat in fajn met :inocent:

Ampak slaba stran penzionerskega lajfa je skleroza :inocent: sva si s šefico pozabila voščit x:Ix sva to kar miselno opravila, telepatsko voščilo x;)x energija, ki jo začutiš pove več kot tisoč izgovorjenih besed

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pikica, upokojenski žuri so ta najbol x:Dx mi je ena sveže polnoletna strelka rekla, da če bo ona v naših letih imela pol toliko energije in volje do žura, bo najsrečnejša bejba na svetu x:)x pa vztrajno bi me hotela z mamo spoznat :eek: da ji pokaže, da se tudi okol 40tih še da žurat in fajn met :inocent:

Onix, jst ti povem, da prov z veseljem čakam na stara leta, ko se bo začel žurat...upam, da bosta z Marso takrt še pr volji. x;)x

Sej upokojenci tud vnuke kdaj peljejo s sabo na izlet x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...