Ajda- 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Hej Čist sm zaspana... sem doma, imeli eno tako večerjico skupaj, potem odvijali darila in pogledali enega jamesa bonda- ful dobr sam jst sm mal zaspala na koncu zdej si morm pa blazino napumpat - bom kr tukej spala... in se tud naspala... Novoletni žur bil fajn, spoznala par novih ljudi.... prekmalu preveč spila tko kot ponavadi ampak sm kr zdržala in je bilo prov fajn... tko dober filing je bil letos... še nikol nism bila za novo leto tko totalno dobre volje pa vsa mirna... kr vse mi je bilo najboljš... in mi je zdej tud sej res morm si zmislit kakšno novoletno obljubo - mogoče niti ni tok švoh stvar Zdej pa počas spat... lahko noč Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 nočko...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jaz tud grem spat.. Gledala TV do zdajle, nadomeščam očitno za vse une mesece nazaj, ko nisem TVja prižgala sploh Zdaj pa laaaačnaaaa!!! Jest najprej nekaj, pa pol spat. Pa kašljam spet ful svinjsko.. k da bi jetiko mela al kaj.. No, nočko prvi novoletni dan je minil.. pa gremo spet od začetka WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Hehe kakšn nov let, snegec, snegec pada Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 prav všeč mi je postal snegec in tudi zimo sem vzljubila. čeprav je poletje še vedno najboljše! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hvalabogu, da se končuje tole ... sej mi je všeč, da so ljudje okrog mene razpoloženi, sam.. ma ne vem no... js itak vedno in vsem želim dobro, sam ne morem pa vsakmu v vsakem trenutku (ki ga ne izberem sama) izrečt človeku osebno prilagojenega voščila... in če ni čist do konca iskreno, je... in vse to pretiravanje s hrano in oblekami in dekoracijami . se mi zdi ok, da je praznično, sam eni se res čist preseravajo. pa ne mislim, da bi morala js določat mero ... ne vem, ful mešanih občutkov preživela te dni.. marsa, onix, vesela , da me rada srečata, kontra . upam, da bo tud letos tako! men je bla novoletna štirka mim. pa prou veselila sem se je in šparala kondicijo . ni mi fajn, če je preveč folka, ki pride sam zato, k se nima kam dat :xx!:. pismu, kamorkol sm šla, sm mela italijana za vratom. med pravovernim trance tribe-om je fino lih to, da vsi plešejo in se majo fajn in nihče ne teži! tko da čakam naslednji pravi, običajni party . pa pomlad čakam!!! fajn bodte, pa pazte nase in na druge! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Jutro! Včeraj sem bila tolk utrujena, da sem sam dnevnik preletela...in spaaaalaaaa.Ja, hvalabogu, da je konc...gospoda sem večraj samo pogledala, pa je rekel, ok ok, obljubim, da ti česa takšnega več ne nakopljem na glavo. čeprav sem bila dbest, potrudila sem se, da nisem vlekla nosa do tal...že zaradi drugih...in sem plesala na Hop, Marinka..in vse tako... :xx!: v hotelčku na pohorju, kjer smo bili, je gazda rekel, boste videli, kako fajn muzika bo, sem tri bende imel na preizkušnji...in izbral najboljšega.Zdaj pa me zanima, kakšna sta bila šele tista dva, ki sta odpadla... par gostov je vzelo mikrofon v roke...in jim je bil "uradni" pevec kar hvaležen... je bil pa petek kul, dobili smo se opoldan in do večera ravno prišli na pohorje.. do solz sem se nasmejala štosom... prejle sem pomislila, jaz pa bi en dober seks... ..pa je gospod izjavil, stara, kaj noriš, božič je že mimo, do velike noči pa je še daleč.... No, pa nič, pa grem kuhat kosilo... Mejte se v letu 2006 najboljše, kar lahko ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Vsem vse naj naj v 2006 Pol pa:Fajn začela letošnji let, včeraj našla izgubljeno zapestnico, danes Zapestnico sem našel jaz http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Dobro jutro! Onix hvala za dobrodošlico. Se bom letos potrudila malo bolj z prst(k)i migat. Ojla Astra! Ti na Pohotju jaz pa malo nižje ob Dravi. Pa sama z svojimi mislimi. Družinsko srečanje bilo na božič, za novo leto pa deca žla po svoje....Super je bilo opazovati ognjemet, ker ni bil samo tisti na glavnem trgu...Celo Pohorje je bilo razsvetljeno. Imejte vsi skupaj lep dan "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Trudi lav kde si spavao, lepo te je videt *** danes se drogiram z Joe Cocker-jem .... kaj maram te stare ate ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Myriam, lepo, da si se ojunačila in začela tudi pisati, ne samo brati... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 daaannnnn....ej, če se bo tale pomanjkljiva socializacija nadaljevala celo leto, bo cel kažin!...in prav hotla sem danes s kakšno frendico ven....pa ne bo nič...ena dela, drugo je pa zasnežilo....pišuka pa tak svet.... trudiček....WB.... ...srečno in veselo tud tebi.... ....naj ti bo iskanje/najdevanje zakladov v tem letu naklonjeno.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Wou woo wou Wwwwwwwou rrrrrrr wouu prevod: tep tut , pa lastnico cuvi, pa kwa se hvals pa, ker sampon uporablas? --------Vsem vse naj naj v 2006 Pol pa:Zapestnico sem našel jaz free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 spala do 1h, sploh nisem vedla, da je že tolk ura, še maček spal in nič težil.. No ja, včer sva do 3h TV gledala.. Me je oči zbudil, sta se povabla na pivo (sem rekla kul, sam ga kar s sabo prinesta ), pa mikrovalovko sta mi prinesla. Doma so prenavljal kuhinjo pred par meseci in smo se menili, da mi mikrovalovko prinesejo. Saj ne maram ful, sam včasih prav pride.. Pa Scrabble sem nazaj dobila , pa en kup alkohola (vino, pivo, šampanjc, melono, pršut.. sem založena zdaj ) Kriza, kar pol 4h je že Včer se pol nič nisem spravla delat, danes bi blo res fajn začet... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Hoj vsi skupaj! Če bo celo leto takšno kakršen je bil začetek..pole sem v kurcu..pa še dlje...Če začnem z zadnjim dnem 2005 - me gospodič povabijo v Fontano..ok..si tole definitivno zaslužim..in štiri ure masaž še nikomur ni škodilo..tule ok..potem domov - se deca medtem namulijo...bi mogoče onidve tudi se masirale(čeprav prej ne..)kuhanje, sarma..medtem kolega, s katerim vedno pričakamo nova leta na telefonu teži..ok..potem pač gremo tudi letos ven..gospodič odpeljejo starejšo k frendom..mene zgrabi posledica masaž(beri - zaspala kot drva), zaspijo še gospodič..mlajša pa v jok - nič mi ne privoščite..niti ognjemeta ne..se razkurim in malo pred polnočjo privandramo na Ptuj..s flašo pod pazduho. Pod "našo" smreko naletimo na kolege - z dolgimi nosovi in popolnoma trezni, ter blazno slabe volje/vse sta zajebala...)nazdravino, ognjemet malo fula..pa ok..malo muzike..in je čas za odhod domov. Potem po starejšo...nazaj v naše velemesto..in ko prideva domov mi odjuga s strehe vrže polovico snega - tik pred garažo. Tako sem ob štirih zjutraj 1,1. kidala sneg. mater začetek res..Obležala na novega leta dan - spet zamudila novoletni koncert - tole jemljem za ful slabo. Me pljuča nekaj bolijo..danes v službi..praznične ure in to...In še vedno ne vem za koga hudiča sem dva piskra sarme skuhala???? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 In še vedno ne vem za koga hudiča sem dva piskra sarme skuhala????Nč sekirat Nat, kar pošl... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 da ne bi s konci in začetki....ne bom si delala primerjav na podlagi tega, ker mi ne bo všeč... nataly...srečno... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2006 Hehe kakšn nov let, snegec, snegec pada Hej hoj Volk! Vsem vse naj naj v 2006O, zivjo Trudi, tudi tebi! * no sam tolk, ves dan se ze valjam in lenarim.Vmes smo mel se en obiskec pa tko... Vsem zelim vse dbest v 1. tednu leta! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 hvala....enako.....vsem naj naj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 kako fajn je včasih ne početi nič. samo lenariti. in poležavati. joj, samo da mi ne pride to v navado danes še lenarim, jutri pa res začnem delati nekaj na mag.nalogi ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Še zmerej vsa zaspana in zmatrana... zdej grem počasi nazaj v Kranj, je bilo fletno doma... ampak naspala se pa nisem tako da bom to noč nadoknadila ves ta dolg vikend Popoldne smo šli v en aquapark se mal namakat in uživat. In potem doma gledali vojno zvezd Jutri pa se začne delo... en kup pospravljanja + učenje in še več učenja ampak tud to bo že nekako moralo it Lepo se mejte vsi skupej Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 daaannnnnnn...... tale dan..... ....si bo treba nardit lep...pa kakorkoliže.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Jutrček pa enga za lepši dan Znam tud zgodaj vstajat ampak to dobr skrivam da se ne navadijo na to, ker .... Čaka me letanje okrog birokratov :xx!: upam, da bom čez tri ure še vedno dobre volje in nasmejan na eni zavarovalnici zih ne bodo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Morgen , nič snega blo dons po cesti , tko da sva full hitr prišla . Sem pa zaspana full. . Zadovoljna, da sva se odločila novo leto preživeti doma. Imam vse pospravljeno , zlikano, Cyberček končno razčesan, fajn, sveža energy za novo leto . Res, naenkrat zadovoljna. Zdej pa akcija, še mal delat. Mejte se . Pa 666 tradicionalnih za Zlomčija, ko vstane Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 Ojla narod! cele plane mela za dons, mi je vse za vrat skocil, moram par stvari spedenat (upam da mi vzge avto, cela frka, v drugi zastartat, nimas kje porinit, pa se vse spolzko pa taksno...), sam sem vas prisla mal pozdravit! Uspesen, prijeten in lahkoten zacetek delovnega tedna zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts