cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ojla narod! cele plane mela za dons, mi je vse za vrat skocil, moram par stvari spedenat (upam da mi vzge avto, cela frka, v drugi zastartat, nimas kje porinit, pa se vse spolzko pa taksno...), sam sem vas prisla mal pozdravit! Uspesen, prijeten in lahkoten zacetek delovnega tedna zelim vsem! najbrž misliš - leta imam pa tale mesec frei, sem si ga vzel, da poiščem gradivo za diplomo, ko so arhivi samo dopoldneve odprti lenobe jedne drug mesec ali pa tretji, pa spet štartam s šihtom in sestavljanjem diplome...enkrat mi jo bo pa že uspelo skup spacat, no ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 ja, thanx, pozabla sem dodat /leta... ja, tko kot jaz, lenoba jedna, ko ful stvari nisem uspela spedenat... :\\no ja, mas vsaj izgovor, nisi ti kriv pa to Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Mene pa zanima ono na ..n... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 dr dan Nazaj prišla živa in zdrava, nažurana, naslavljena in vse kar zraven paše, smo se imeli extra fajn, dobra družba, ambient in vse kar paše zraven, juhej...na povratku nazaj se izognili za mišjo dlako verižnemu trčenju je dragi, vozil slalom med vsemi onimi stumbanimi avtomobili, smo se ustavili iz 150km/h kr hitro. Kombi pred nami je trčil v ograji na desni in potem ga je zaneslo na levo, čez celo cestišče pa še mal je potrkal avte vmes ...brrr mal je bilo adrenalina in veliko bremzanja ampak konec-dober vse dobro. Smo bili v Lucky avtu, ker lansko leto se je isto zgodilo prijateljem v Firencah v množičnem verižnem trčenju se jim je uspelo prvim ustaviti na centimeter stran....tako, da bo spet maša zahvalnica padla Meni se nič ne zdi, da bi bilo novo leto....vse isto zgleda, vse stvari, ki jih nisem naredila, so še tu Vsem želim, dober in uspešen štart v novem tednu Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Morning Tolk, tolk, tolk s težavo sem se zvlekla s postelje ob 10h Včer šla spat ob 11h, zaspala ko angelček, se zbudila ob 1.30 in ne in ne nazaj zaspat.. Tko da sem pol ob pol 3h zjutri si metin čaj kuhala in kadila na balkonu (en davidoff namest sleeping pill, to vedno deluje ) Evo, zdaj pa na faks, pa na faks, pa v knjižnico, pa v trgovino, pa zvečer po moje še varstvo.. Juhuuu, začenja se S ful ljudmi bi se mogla vsaj na kavi dobit, pa nobene prave volje... Uživejte! Pa aaaaa!!! Vse me tolk neki srbi!!! :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 kaj me tolk ganjate skoz, joj vsi me sam preganjajo. uh, Cosma, mega da se je tko dobr izteklo (za vaju)! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Lepo enim. Jst sm bila zombie zjutraj ob 6ih. :xx!:Eh, 6h, 10h, učink je isti... Jao, zdej pa res šibam.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 jaz pa ob pol sestih... sam pol sem sla ob kakih 7h nazaj spat do pol devetih al do kdaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Lep pozdrav vsem skupaj!!! Leto sem začela kar optimistično, tudi vsem vam želim polno optimizma in dobrih viber! Ste vedeli, da lenoba lahko tudi rešuje??? Prejle se je s strehe sesul kup snega... Pa sem rekla, da se mi ne da prec šaflat... No, čez ene 10 minut se je pa res cela gora dol sesula , tako da, če bi mene "tapridna" zagrabila, bi se mi direkt na glavo sesulo polno snega... Nauk je, da je lenoba zelooo pozitivna na trenutke. Učinkovito odmerjanje lenobe želim vsem skup... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ta je bla pa dobra, freia cosmica...super za takole fajn praznovanje in naj vaju sreča spremlja še naprej.... pri marsi tud nič novga z menjavo 5 v 6....še kar preganjavica.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pozdrav.sem se fajn naspala, čeprav bi lahko še vedno mal zadremala, se natelovadila po dolgem času , pojedla zajtrk, zdaj sam še popijem čaj, pol pa grem res malo brat knjige za faks lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 kwa zdej... tema o spanju ok, jst se ne grem spat! mam se za delat. sicer pa naj vam bo dan s svetlobo prezet! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kroko ratal (ponovno) stric Pa sem ze mislil, da bom teta, pa da bom v prihajajoci znizevalni mrzlici zamenjal vso garderobo, pa nic od tega Se pol urce, pa grem na obisk k mali strucki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kroko ratal (ponovno) stric Pa sem ze mislil, da bom teta, pa da bom v prihajajoci znizevalni mrzlici zamenjal vso garderobo, pa nic od tega Čestitkeeeeeeeeee!!!! Škoda, k nisi teta, bi bli 2! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Krokec Čestitke in veliko sreče vsem skupaj, še posebej pa štručki Boš pa enkrat drugič teta! Samo, da je zdrav in da je sin, se baje reče v Srbiji Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2006 ehehe, cestitkice Kroki!! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 kroko...čestitke.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 o striček, čestitke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 morgen... pravkar priskakljal v svoje gnezdece.... nedeljski after... zdej je pa RES konec zhuranja....za 10 dni... sicer po telefonu padajo neke ideje de nej bi srbsko novo leto ( :xx!: ) delu v K4....pa nau nchZLOMK SE NE DA... nekih principov se je pa v lajfu vseen treba drzhat.. pichim jst lepo v petek v martulk....(brez neta, subvufferjev in potrebnih najstnic)... mir, tishina, sneg, prjazni sosedje, pa kak leden slap preplezat...pa mal smucharije.. pa predvsem nobenga "bliskanja"... zlomk...tralalapa seveda vseh 777 -ou....tja..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pozdravljeni ! aakhut, pravoslavno novo leto...! ------------------------------------------------Kroki, čestitke... ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pichim jst lepo v petek v martulk....(brez neta, subvufferjev in potrebnih najstnic)... pa seveda vseh 777 -ou....tja..... Pol morm pa mal zaloge narest , če te ne bo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pol morm pa mal zaloge narest , če te ne bo hihi....zlomka ne bo...se bosh morala s pasjimi zadovoljit;) zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Za kok časa pa odpujsaš? Sicer pa fajn začetek leta, dopust . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hihi saj pravim...teden, 10 dni....odvisno od "panike" pa klicou... pa kok cajta bom brez LNF-ja zdrzhal.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Pri men je že vsa leta tako, da je to čisto njuna privat in nekak "intimna" stvar. Niti ne čestitam, niti ne kupujem daril. Verjetno je pa kje drugje tudi drugače, mi smo se vsi in brez blemov navadili tako. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts