cashy 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Mantis, ti naredi tako, da se boš sama najbolje počutila ob tem dejanju (ali nedejanju). Če ti srce veli, da moraš nekaj narediti, naredi, če pa ne, pa pač ne... Rezultat mora bit tak, da ti potem ne bo ničesar žal. Malo poglej nase, ne na družbene norme in pravila... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 A kdo gleda al je gledal oddajo Pod žarometom na Slovenija 1? Jaz sem joZdaj pa nečesa ne vem.Sem jaz idiot?Ali je g. Kladošek?Toliko nakladanja, čvekanja, izgovorov menda en idiot ne spravi skupajTo je delo genijaTorej sem idiot jaz Hmmm ja..tole ni samo Kladošek, pač pa tisto zadaj, cel sistem :xx!: Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hm, sem vedla, kaj se bo zgodilo, čim bo konec praznikov in bom šla v mesto. zapravljanje seveda. šla sem v Ahata, ker se mi je zedelo, da je pravi cajt, da rabim nov kamen (oz. nakit), pa sem se zatrapala v zlati kamen (črni) . in preberem, kakšne učinke ima - perfektno, ravno prav zame! no, in sem potem kupila zapestnico. pa tudi opal me vedno začara, ampak dvomim, da bi bil pravi za tako čustveno labilno osebo kot sem jaz. pa ful bi ga mela, sam ne, pol bom še bol zmedena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Hmmm ja..tole ni samo Kladošek, pač pa tisto zadaj, cel sistem :xx!: Ja, žal... Sistem ki rojeva take kot je omenjeni gospod... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ja, žal... Sistem ki rojeva take kot je omenjeni gospod... Ravno sem videla en dober T-shirt, na sliki je bil trop volkov in pa ena ovčka, spodaj je pisalo "Težko je biti u manjini'' Pri nas se težko uskladijo uradniki, parlamentarci, pravniki in vsi, ki pišejo in predpisujejo vse predpise in zakone, ponavadi isto zadevo interpretirajo različno, po možnosti se pa zadeva izključuje z že sprejeto......Volimo in nastavljamo jih sami, so odraz vseh nas in stanja naše družbe, žal! Roka, roko umije, ponavadi.Mogoče se še spominjaš primera Črni les? Tudi zadeva na ta način... je država malce kiksnila pri temu oz. eden izmed blagovoljenih je zlorabil svoj položaj, pa se nič ni zgodilo....karavana gre dalje in bo šla, pa čeprav midva tukaj crkneva od lajanja. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 emm, no no, od kdaj pa je ta gospod že na položaju? samo naj ne nanese beseda na novo vlado... Jebeš vlado...katerokol...tip je nesposoben kreten, ne glede na to kdo ga je postavil(posadil?) tja kjer zdaj greje rit... :xx!: Drugega ne zna... Ravno sem videla en dober T-shirt, na sliki je bil trop volkov in pa ena ovčka, spodaj je pisalo "Težko je biti u manjini'' Pri nas se težko uskladijo uradniki, parlamentarci, pravniki in vsi, ki pišejo in predpisujejo vse predpise in zakone, ponavadi isto zadevo interpretirajo različno, po možnosti se pa zadeva izključuje z že sprejeto......Volimo in nastavljamo jih sami, so odraz vseh nas in stanja naše družbe, žal! Roka, roko umije, ponavadi.Mogoče se še spominjaš primera Črni les? Tudi zadeva na ta način... je država malce kiksnila pri temu oz. eden izmed blagovoljenih je zlorabil svoj položaj, pa se nič ni zgodilo....karavana gre dalje in bo šla, pa čeprav midva tukaj crkneva od lajanja. Ampak če ne bomo lajal...?Nas bodo karavane poteptale...Nekdo mora tud lajat Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Nekdo mora tud lajat pa lajajmo skupaj vsi ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 pa lajajmo skupaj vsi Bog, daj da bi pomagal Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Bog, daj da bi pomagal Bo, če bomo dost glasno lajal, namesto da grizemo drug drugega... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Bog, daj da bi pomagal kaj ima bog pri tem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hm, teska bo dans, sm full zaseden... cak sam mal.. ok, bom mal pomagu no -------Bog, daj da bi pomagal kaj pa nima? ---------kaj ima bog pri tem free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 daannnnn..... nikakor se ne morem pošteno naspat.....bi najraj nazaj pod odejo, učke zapret, pa spat...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dan vsem skupaj! Hmm - očitke, da si takšne mamice pač ni želela sem že jaz tudi slišala - in moj velecenjeni odgovor je bil - očitno si si jo, ker si med celo gužvo žensk mene izbrala za mamo. Potem pač tišina na oni strani..obe sta že probali s takšnimi fintami...in včeraj smo opet malo vojnico imele - posledica * dolgi nosovi, jaz pa navalila na smrekico in pojedla skoraj vse rdeče bonbone z nje..potem slaba vest - ja kakšna sem to mama, če deci smreko spraznem...in pomoli nos v dnevno starejša, vidi mojo slabo vest in pravi - dobro, da si tote pojedla...itak niso dobri Mah..življenje je čudno res. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 kaj ima bog pri tem kaj pa vem, mislim, da sem bila zadosti jasna z ikonco na koncu stavka. Dr dan Amiska Kok si ti pridna in zgodnja, je res en zaspan dan tole izgleda, od 7h naprej razmišljam ali naj še spim ali naj že vstanem. To je zdaj dilema! Upam, da bom danes minimalno na LNF, ker bo to pomenilo, da sem se lotila stvari, ki so v nebo vpijoče in me čakajo, da jih popedenam.Včeraj imela spet telefonijado, Telekom Have mercy pliz Lep dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Morgen , pred mano lep in krasen dan, kot iz sanj . Se moram mal shecat, da vsaj približno tak rata . Novim zmagam naproti. Začel se je dobro, brez napovedanega kidanja 666 Zlomčiju, preden pobegne v deželo čomp Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 cosma...ko sem brala tele dileme "vstati ali ne" so mi kr učki skup lezli....pa to je že kronično....u bistvu me res napade vsako zimo.....ostalo v genih še iz časov jamskega človeka....sam takrat sem bla jaz najbrž medved.... ...in nikar me ne spominjaj na pedenanje (dobim rahel napad slabe vesti)...da o telekomu sploh ne govorim...... pujsa....naj ti lepo poteka, če se je že začelo brez kidanja....joj, kakšen film se mi je odvrtel pred očmi....hi hi hi...a si predstavljaš, da pride kakšna tečna stranka....ti ji pa mirno rečeš, da si že odkidala svoj kubik danes in naj gre stresat kam drugam.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 PP te popolnoma razumem v temle... imela popolnoma :xx!: praznovanje nouga leta x!x x!x x!x * za 7 let sem dobila zlat prstan (rumeno zlato...ki ga ne nosim in to cel svet ve,,samo on ne), zraven pa stavek: "...sicer še ni zaročni, ampak vseeno..."moji občutki ob tem: &/=?*=)((/%/&$% :xx!: #"$%/&=)&%# prstan bo nesel nazaj me nič ne briga x!x kupil ga je v 30min, ker mu je pač zmanjkalo časa in na moje vprašanje "kako, zakaj, a sploh nimaš filinga" je sledilo:"...ja vse ženske si itak želite zlata..."bolje da ne razlagam mojega počutja in občutja ob tem (lahko pestate zgornjo slikco) x!x Jutro Mana tudi jaz sem imela nek čuden pripetljaj na to temo na 31.12 . * Sicer pa zelooo zaspana bi kar spala in spala. Zjutraj ko sem jaz iz bloka stopala do najinega avtomobila je sosed šel po svojega vnučka, ki ga vsako jutro pripelje njegova hči v varstvo...Otročiček je bil zavit v toplo dekico in dedk ga je hitro nesel v stanovanje Kolk bi bila jzt tisti dojenček takrat še učka mu ni blo treba odpret Mejte se Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Tristi me danes na čist človeku prijazen način zbudil 5 minut pred alarmom.. čudeži se še dogajajo... Pol sva se pa itak še pol ure igrala in valjala po postelji, preden sem bila sposobna oči odpret. (jaz tud jamski medvedek bla..) Se mi je kar zdelo, da bo mikrovejv zdej strašno uporabljena zadeva Sam k je pa tko fajn - daš vodo za čaj pogret, greš na WC, odmrzneš kos kruha, medtem si zobe umiješ, se vsedeš pred računalnik in ješ.. Gremo na faaakssss Pol pa en kofi pri men doma, pa varstvo popoldne.. Včer dobila ful lepo šalčko iz Machu Picchuja za darilo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jutrček Premal spal. Preveč skadil. In spil. Ugotovil, da frendica mal manipulira z mano. Da to poskuša še kdo. Da mam mal dost folka, ki si ne upa biti to kar so. Da se včasih prav bojim biti tako ali drugače uspešen, zadovoljen, srečen, ker temu neizogibno sledi zavist in nizki udarci. :xx!: Da ne morem iz svoje kože kar se tiče odkritosti, vendar pa me že naslednji trenutek tega postane strah. Ker ne zaupam več ljudem. Da ne skrbim dovolj zase in za svoje zdravje. Da bi pogosto rad spakal culico in odšel živet nekam čist drugam, nekam kjer nikogar ne poznam in nihče ne pozna mene in začel z novim lajfom.......Tko. Sm dovolj nabluzu za dobro jutro? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jutrček Premal spal. Preveč skadil. In spil. Ugotovil, da frendica mal manipulira z mano. Da to poskuša še kdo. Da mam mal dost folka, ki si ne upa biti to kar so. Da se včasih prav bojim biti tako ali drugače uspešen, zadovoljen, srečen, ker temu neizogibno sledi zavist in nizki udarci. :xx!: Da ne morem iz svoje kože kar se tiče odkritosti, vendar pa me že naslednji trenutek tega postane strah. Ker ne zaupam več ljudem. Da bi pogosto rad spakal culico in odšel živet nekam čist drugam, nekam kjer nikogar ne poznam in nihče ne pozna mene in začel z novim lajfom.......Tko. Sm dovolj nabluzu za dobro jutro? dovolj. pa ne pakirat, k si fajn, pa bi blo dolgčas brez tebe folk, tak in drugačen, je pa povsod. tud tisti, ki te ne poznajo, se lahko tko obnašajo do tebe, ker mislijo, da te poznajo... pridejo in grejo, ta boljši pa ostanejo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ja, nekako si zelo blizu mišljenju precej lunatkom zadnje čase ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 aha...se strinjam. zraven tega so take situacije najboljše sito, kar jih je. zelo natančno namreč ločijo zrnje od plev..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Alianca Cashy, to blo men namenjen? Amis Ne vem. Pojma nimam. Se mi zdi, da sem se tud na tem forumu naučil nekak sprejemat tud plevel kot nekaj koristnega. Pa poskušat gledat na stvari, na ljudi, čimbolj široko, razumet razloge za kakšno njihovo "grdo" ravnanje......bit čimbolj toleranten. Se poskušat vživet v njihovo kožo........razumet razloge za takšno njihovo ravnanje. Se mi je to nekaj časa zdelo fajn in prav, zdej pa se mi nekak zdi nesmiselno.......vsaj ta hip. Le zakaj bi se trudu razumet nekoga, ki mi namerno stori nekaj žalega? In čez čas to ponovi.......Pa spet....Pih. Pa tudi ne razumem zakaj ljudi tolk zanima privat lajf drugih, zakaj se nekateri tudi tako neizmerno trudijo iskat kakšne "madeže" na življenju nekoga, pa jih še po možnosti spotencirat.........razširjat.........Te pa se včasih čudim zakaj folk tolk kupuje rumeni tisk, bučko...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ker je to tolažba, da imajo tudi drugi madeže, ne samo oni Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dan vsem skupaj! Hmm - očitke, da si takšne mamice pač ni želela sem že jaz tudi slišala - in moj velecenjeni odgovor je bil - očitno si si jo, ker si med celo gužvo žensk mene izbrala za mamo. Potem pač tišina na oni strani..obe sta že probali s takšnimi fintami...in včeraj smo opet malo vojnico imele - posledica * dolgi nosovi, jaz pa navalila na smrekico in pojedla skoraj vse rdeče bonbone z nje..potem slaba vest - ja kakšna sem to mama, če deci smreko spraznem...in pomoli nos v dnevno starejša, vidi mojo slabo vest in pravi - dobro, da si tote pojedla...itak niso dobri Mah..življenje je čudno res. kak se to znano čuje.... pa smo res vsi na istem cugi mi smo tud včeraj meli vojne....je reklo ta najstarejše...mati je spet novi psihološki priročnik prinesla s knjižnice.....zdaj bo pa spet en cajt hudič.... in to sam zato...ker sem nisem pustila , da se mi zmuznejo v sobe predno bi pospravili za seboj :xx!: in pol se pol ure z njimi bockam,,,,zato da v petih minutah nardijo kar majo za nardit drgač je pa to menda znak zdravega ozračja, če ti direkt povejo....da si smotan mislijo si itak vsi **** drgač pa malo bolj prijazen dan se kaže.....včeraj me zobarca čist razsula....sam eno plombico zamenjat...pa mi je čisti masaker nardila zgleda bo treba na župce prešaltat, pa malo manj mlad meso grist mal sem brala kaj sem vam včeraj vse pisala...žalibog, ni za čitat.... Naredite si lep dan ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts