Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 u bistvu je to ful lepo, da ti v faco povejo.... in kot praviš lia, veliko pove o medsebojnih odnosih.... mick, sej štekam.....doživljala podobno. razumevanje drugih je ful fajn za lastno rast in toleranco....vendar pa, kar se mene tiče, to še niti pod točko razno ne pomeni, da se bom z nekaterimi ljudmi družila. lahko jih razumem, vendar pa ne bom časa "zgubljala" z njimi, če nismo na isti ali podobni valovni dolžini....sploh pa z zahrbtnimi primerki ne. pa ne mislim tega na slab način....sam se mi zdi, da se lahko čas veliko bolje porabi..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ja, Mick, nate sem mislil, ko sem pisal post, Alianinega pa še nisem videl objavljenega. Ja, folk res kupuje rumeni tisk, da se prepričajo, da medijske osebnosti niso nič boljše od njih, povprečnežev, in da jim privoščijo vsaj nekaj čustvenih težav in škandalov, ker ponavadi zvezde nimajo denarnih težav, kot povprečen človek. Povprečnež nekako ne prenese, da bi kdo drg živel sanjsko življenje, če ga on sam ne more ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ker je to tolažba, da imajo tudi drugi madeže, ne samo oni Hm. Ja, tudi to je možno. Sam....ali ni to čisto jasno, da jih imamo vsi? Mene razpi.di zlasti, ko se nekdo zave svojih, se sooči z njimi, precej spremeni lajf, ker pride do določenih spoznanj........pol pa ga maltretirajo še bolj. Kot da mu zavidajo, da se je pa sam soočil z njimi, s seboj, se spremenil, sami pa ne. Zavist torej, takšna tudi obstaja......Ene ljudi dela nesrečne sreča drugih ljudi. Se jo trudijo spackat, ker ne znajo sami postati srečni, nekaj narediti za to. Je lažje pljunit po drugem, kot se soočit s seboj......Mal sm tečn, no..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jasno, da je lažje pljunit na druge, kot se soočit s seboj. Drugače bi bili vsi perfektni in rumeni tisk ne bi obstajal... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Spokat se morm... Frizuro mam ubijalsko dons Mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 a je za na bolniško .... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ja Cashy. Sam mene to trenutn dela nesrečnega, pa mal sem tači včasih...... Pismo, pogosto v družbi, bom zdej reku "kao" frendov, ne upam omeniti kakega mojega uspeha, dosežka, da ne bi imeli nelagodnega občutka......haloooo.....a sm prismojen mal? Kakšni so to frendi, če se ne morm iskreno poveseliti z njimi nekega mojega dosežka, uspeha? Pa se še spomnim časov, ko so v okolju v katerem sem živel na vsak način hoteli znižati pomen tistga kar sm dosegu, zapackati moj trud.....ja, pa on je imel veze, pa mel je srečo, pa ono pa tretjo pa četrto, sam mojega dela in truda pa odpovedovanj ni nihče hotel videti.....preklemanska zavist. :xx!: Grrrrrr, mam dan, ta prav, ja.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Grrrrrrrrrrrr..popizdla bom. Ej, če ne bom ta mesec zamenjala službe, je nom nikol...ker gnoj od človeka!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ratatatatatatatatatatata....grem takoj klicat študentski servis, če majo kej. Jebemumamu.press Mickeni, ne dej se...sej, če ti gre tko dobr, lohk men kej dnara nakažeš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mickeni, ne dej se...sej, če ti gre tko dobr, lohk men kej dnara nakažeš? Ma, sej se ne dam, sam me razpizdjotka mal daje...... Bom zdej glih vse po vrst poslal nekam. Tja, kjer nekateri očitno že predolgo niso bli..... Klinc te gleda, zasluž si ga, jst sem si ga tud morau..... .......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ma, sej se ne dam, sam me razpizdjotka mal daje...... Bom zdej glih vse po vrst poslal nekam. Tja, kjer nekateri očitno že predolgo niso bli..... Klinc te gleda, zasluž si ga, jst sem si ga tud morau..... .......... Ma, ja, odjebi jih, klinc.... Ej, sej si ga tud mislim zaslužit sama...do zdej mi je to doboro uspevalo, zdej mi bo pa odlično, sm se odločila...jebemo, da mi bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Kakšno razmišljanje mickeni Jaz že tudi razmišljala, da bi v Avstralijo šla..(strelci bi pod nujno morali tja )..pa je ostalo samo pri razmišljanju(ok..dodelala sem že da bi začela na novo in ne vem kaj še vse...potem pa se spomnila, kako zelo ljubim Haloze(čeprav zdaj nekoliko manj) in evo...bo Avstralija za drugi lajf)Se strinjam z vsemi zgornjimi navedbami - da ne citiram vseh.. In jaz se tudi bala s kakšno frizuro se bom vstala - glede na to, da šla z napol mokrimi lasmi v posteljo. Pa je bil očitno ponoči nek frizer na delu, ker bila frizura presenetljivo dobra Samo malo počesala in bom morala tole večkrat prakticirati Aja - da je menda "zdravo"okolje v družini mi je rekla tudi Mihaelina razredničarka - ko sem znorela glede špricanja in kar odločila, da niti ene ure ne opravičim. Pa ukor gor ali dol. Naj se nauči odgovornisti...hudirja..še zdaj jezna na tole..in mi potem reče učiteljica- čez leta vam bo hvaležna Upam, da res..ve pa slednje - da nema bog brata..tak. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mick, saj vidim pri mojih tastarih, ko vidijo uspeti nekoga, pa pravijo, da je bil na pravem kraju ob pravem času in da je imel zato srečo. Ozadja, truda in odpovedovanj pa ne vidijo. Tudi tega ne uvidijo, če je bil res ob pravem času na pravem mestu, ko ga je priložnost srečala, je tip moral najprej priložnost tudi opaziti in seveda biti pripravljen nanjo, da jo je lahko izkoristil. Priložnost tudi ni priložnost za vsakega, temveč le za tistega, ki je nanjo pripravljen, to pa tudi zahteva predhodno pripravo, čas, trud in odpovedovanje. Uspeh ni NIKDAR izključno stvar sreče, čeprav jo nekaj seveda mora bit, temveč predvsem dela, dela in dela. Vendar ljudje vidijo samo uspeh in denar, delu se itak vsi ogibajo v velikem loku...zakaj bi se trudil, če nimam nič od tega (torej denarja). Osebnega zadovoljstva ob dosežkih pa nihče ne šmirgla ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Pikica Pa mal potrpežljivosti je potrebno, nič ne pride hiter in zlahka, mnogo ovir je postavljeno pred nas, preden res zadihamo, tud finančno. Če seveda nimamo mam pa atejev, ki nas filajo.......Tud take bučmane poznam, ki se duvajo oh in sploh, je pa vse al pa veliko tega kar imajo predvsem zasluga njihovih starih.....Tisto kar si sam ustvariš je najbolj sladko. Nat Mah ja. Sam sicer neke posebne želje zapustiti Slovenije nimam. Sam včasih me prime, da bi spokal sebe pa bejbo pa šel na nek drug konc Slovenije.....in začel povsem znova. K nek folk zgleda prav blazno zanimam, čeprav oni mene sploh ne..... Se strinjam Cashy. To je vedno tako.......folk vidi sam npr. dober položaj nekoga v družbi in materialne dobrine, ki si jih je ustvaril. Ne vidi pa kaj vse je za to moral narediti in še dela. Denar pa je tako čist obnorel ljudi. Mene ni. Če bi si tako želel velik denarja, bi ubral drugo pot....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...Mick, jest te cist razumem... enako razmisljam... jaz vem, da se bom 1X kmalu odselil iz Slovenije... kle se nikoli nism prevec domace pocutu... cutim potrebo po tem, da nekje cist na novo zacnem... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...Mick, jest te cist razumem... enako razmisljam... jaz vem, da se bom 1X kmalu odselil iz Slovenije... kle se nikoli nism prevec domace pocutu... cutim potrebo po tem, da nekje cist na novo zacnem... Jooooooooj, kok časa že jst o tem razmišlam...sej, k bm uspešna poslovna ženska, maš službo zagarantirano pr men; samsonajt, kot deklica za vse. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jooooooooj, kok časa že jst o tem razmišlam...sej, k bm uspešna poslovna ženska, maš službo zagarantirano pr men; samsonajt, kot deklica za vse. ...rajsi prodajam svoje notranje organe za prezivetje, kokr pa zate delam!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...rajsi prodajam svoje notranje organe za prezivetje, kokr pa zate delam!! Še prosu me boš! Kumi čakam. Klicala te bom pa MY BITCH. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Še prosu me boš! Kumi čakam. Klicala te bom pa MY BITCH. dreams, are your reality... lalalalalalalalalalal la lala... po domace povedano: prej bo bozickov nadjelen Rudolf predsednik slovenske vlade, kokr bos pa ti ta film vidla...haha... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 pa kaj je to...vsi bi se nekam selili...splošen sindrom..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 sam res ... sindrom Slovenceljnov... kle ni sans da ti rata bigtajm... kokr je Kreso pel: to pri nas ni mozno... ne, ne pri nas se to ne da... da bi drevo se razcvetelo in da bi zraslo do neba... zato smo tu, da skupaj stopmo... drevo poderemo na tla... podrasti, nizko grmicevje... mi smo v gozdu vecinaaaaaaa... in kaj ti pol druzga ostane, kokr da zbezis iz te hoste?? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...Mick, jest te cist razumem... enako razmisljam... jaz vem, da se bom 1X kmalu odselil iz Slovenije... kle se nikoli nism prevec domace pocutu... cutim potrebo po tem, da nekje cist na novo zacnem... Hm. Mah ti si še ful mlad, če si to res želiš....just do it. In ne čakaj predolgo, dlje boš se obotavljal, čakal, težje bo.....faks si nardil, to (vsaj po moje) nuja bla, zdej pa......ekšn. Ne pa pričakovat kaj preveč od tujine, po tem kar sem sam videl zuni nam tuki niti ni tko slabo, sam folk pa zna bit prav ogabn......no, tud zuni verjetn. Da jih imam zdaj okrog 25, bi spiču.....pa tud, če se pol vrnem, tolk da vidim mal kako in kaj.....Ahm, pa nekdo je omenu Avstralijo......Nat se mi zdi......kaj pa vem, moj znanec je probal v Avstraliji pa mu ni ratal......kljub sorodnikom tam pa to.....kaj pa vem, mislim, da je tvoje počutje in vse kar spada zravn odvisno predvsem od tebe samega, ne tolk od okolja. Men pač gredo neke stvari in nek folk počas tolk na živce, da bi mal muvnu......Pa enostavn me folk ne pusti na mir, pismo, pa že čist "izoliran" živim, pa še vedno ni miru......faaaaaaakerji! :xx!: :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2006 deluje na srečo - ljubezen... in pri mojmu fotru je propadla v roku 10 dneh ... men je bla to dobra fora...men pa ne bi bla (fora), ce bi mi to podarila, pa pol gledala kot sokol, kako mi uspeva in ce mi ne bi, aha! ( :xx! 'zanimivost' - dobila sem v dar keshodejko, ki je kao edina roza ali res med redkimi, ki ne crkne, rabi res zlo mal - no men je pa crknla. al pa ne vem kaj, ki mi je nekdo prinesel, bognedaj da bi razmisljal, da je nase prijateljstvo krhko al pa kaj jaz vem, ce sem tisto pol raztrescila. Lia, *cez starce pa so vedno najbolj pizdili pa sinfali najvecji bubregi v loju, bomo vidl, bomo vidl, bomo vidl... ko bo teb froc vpil nazaj (tko kot sem jaz svoji mat), da zakaj bi se nekoga kar nekaj spostovalo, ki se nam pa ne zdi spostovanja vreden, bos pa v momentu postekal, da kaj bi kaj blo za spostovat, ko bos ti v tej drugi vlogi in se spomnil, kok riti si obrisal, kolkrat se tresel v zdravstvenih domovih pa na urgencah, kolk noci nisi spal... pa taksno.In te bo pri srcu stisnilo in si bos mislil - prekleta nehvaleznost, vendar - to bo samo pokazatelj, da nisi nobenga testa naredil - ker prej so bli tastari krivi, tvoji, zdaj bodo pa tvoji nehvalezni otroc (aja morda bo seveda kaksna tasca kriva ker jih tko vzgaja - ker saj en jih pa mora merkat a ne!! :D :xx!: - ampak ti ziher ne bos - kriv ) kako znamo bit pametni blazno vedno, pa vedno smo revcki in superdobri, ce pa slucajno glih nismo najbolj, je pa pac nekdo kriv - sam itak smo, saj smo nastepal 10 srckov na *primerna mesta*.ej ej ej, kaksni smo.....vsak zna pa po miz potolct, kaj vse mu pripada . No, ok, starcem pa pripada tvoje spostovanje pa hvaleznost, plus da ce so se tko slabi bili, so (vecina) delali po svojih najboljsih moceh.:xx!: nehvaleznost! saj... kako me lohk sploh preseneti in clo razburi. 'S polnim zelodcem je lahko razpravljati o postu' in s polno ritjo je lahko srati. :sick: :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 faaaaaaakerji!Kje, kje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Hm. Mah ti si še ful mlad, če si to res želiš....just do it. In ne čakaj predolgo, dlje boš se obotavljal, čakal, težje bo.....faks si nardil, to (vsaj po moje) nuja bla, zdej pa......ekšn. Ne pa pričakovat kaj preveč od tujine, po tem kar sem sam videl zuni nam tuki niti ni tko slabo, sam folk pa zna bit prav ogabn......no, tud zuni verjetn. Da jih imam zdaj okrog 25, bi spiču.....pa tud, če se pol vrnem, tolk da vidim mal kako in kaj.....Ahm, pa nekdo je omenu Avstralijo......Nat se mi zdi......kaj pa vem, moj znanec je probal v Avstraliji pa mu ni ratal......kljub sorodnikom tam pa to.....kaj pa vem, mislim, da je tvoje počutje in vse kar spada zravn odvisno predvsem od tebe samega, ne tolk od okolja. Men pač gredo neke stvari in nek folk počas tolk na živce, da bi mal muvnu......Pa enostavn me folk ne pusti na mir, pismo, pa že čist "izoliran" živim, pa še vedno ni miru......faaaaaaakerji! :xx!: :xx!:...sej bom sel... sam zdaj bom verjetn se magisterij naredu, k se je s tem bolonjskim sistemom ponudla tko fajn prilika... pol pa picim... rad bi da bi blo vse na meni, da nimam vec izgovorov in da vidim iz kaxnega testa sem, tut ce cist pogorim... sam, da si ne bom mogu kaj ocitat na stara leta cesa v stilu: lahko bi... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Kje, kje? Mah za vsakim vogalom jih je kolk češ, haha.........Sam, če se mal igram s to prispodobo, ti ne iščeš (sam) fakerja, po moje...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts