Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Pikica, jaz se NIKOL ne strinjam z nekom sam zarad nekih navez.

Grupiranje se mi zdi otrocje.

Drugac sem pa po mojem veckrat napizdila aakhuta kot pa tebe, ce smo ze pri tem.

Tud sem ti morda ze kdaj dala prav in prav tako Valkiri in samsonu - sam ne jemljem pa vas treh nujno v paketu.

sam ocitno ste taki frendi, da se povsod strinjate, sploh pa tam, kjer se jaz ne. :P :P

....bile sva hčere in sva mame x^x

xyesx

in sva clovekinje. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...a ko pa aakhut vedno s tabo potegne in sm jst ta ''ponesrečeno'' rojen primerek, je pa kul...njemu pa ne boš očitala, ne? Ker je pa on tvoj prijatelj. In zato ma najbrž on prov, jst, Samson in Valkira pa ne. Hvala lepa, za take prjatle. :xx!:

:vragec:

pa od kod teb "luba dusha" ideja de si toooolk pomembna de vse samo nate leti???

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ah, kje pa, se ne strinjamo v vsem. :o|o:

Hm...se ne spomnim, da bi ga kdaj napizdila...pa sej ti ga ni treba....briga me. :o|o:

Jst se tud ne strinjam zarad navez. Če mi kej ni prov, povem. Evo, a ti sikam nazaj? Ti. Nisem se umaknla, zato, k si ''šefica'', ker se mi zdi, da se lohk glede katerekol teme s tabo pač pomenm....lohk tud skregam, pa to ne bo vplival na to, da me boš fliknla dol, ker to ne pomen, da te ne spoštujem. Včas si pač mislm, da si prtegnena, ampak ne tko, da b te mogla fentat. Ne moreš mi bit vedno všeč...sej mi nben ni, jaz pa tud nobenmu nism...se ne slepim okol tega. x:Dx Včas bi te mela pa za svojo mami, k kej tazga o Timu napišeš, da mi je hudo kul. Pa to ne pomen, da si zdej tok stara, da bi lohk bla moja mami...da nov pomote. x;)x

sam jaz timu zelo zelo malokrat RECEM, da ga imam rada.

ce pa ze mu, pa ga kvecjemu spravim v zadrego.

Ljubezni oz. izkazovanja pa se ne da izsilit, eni pa pac tud niso tko custveni, jebiga, sam to pa se ne pomeni, da ne cutijo in da nimajo radi.

Nic se ne rabis bat, da ne bos dovolj ljubeca, edin se lohk bojis, da ne bos prevec, ker kao.... ves kako je, ce ni.... sam pol zna taka mama pa prevec navezovat nase otroka pa mu izkazovat ljubav, prevec pa namrec spet ni kul...

hocem rect, bit stars je ena tezjih vlog. :)

tud men je primanjkovalo ljubezni v kaksnih obdobjih, pa kaj.

tko pac je.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa od kod teb "luba dusha" ideja de si toooolk pomembna de vse samo nate leti???

zlomk....tralala

Ne, a ne, sam, kot po naključju, je vedno za mojim postom kej ''globokoumnega'' napišeš.

TI me delaš pomembno, ko se morš vedno vtikat v vse, kar povem....ignore funkcija ti je kej znana? UPORABI!

Bobnar, ti jo maš pa tud na voljo, da ti ne bo treba mojga lapanja brat!

Ne, a ne, sam, kot po naključju, je vedno za mojim postom kej ''globokoumnega'' napišeš.

TI me delaš pomembno, ko se morš vedno vtikat v vse, kar povem....ignore funkcija ti je kej znana? UPORABI!

Bobnar, ti jo maš pa tud na voljo, da ti ne bo treba mojga lapanja brat!

bila je zgolj in chisto SPLOSHNA ugotovitev

da me pa na globokoumne misli napeljujesh pa verjetno RES NI TVOJA KRIVDA.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Odlasam it dol....

Boby, a ti mogoce ves, kaj bi se lohk blo, ce je starter bil popravljen (baje pa je bil cist razsut), pa mi zdaj isto ne vzge kot prej?

sam vmes je pa ze lepo vzigal, clo zadnjic, ko je blo minus deset, izpod metra snega, je s prve vzgal.

Za Silvestrovo, ko je blo kakih 0 al pa plus ena pa ni hotel.. sem dobila filing, da je vlaga v igri - ampak a je to sploh mozno, a je sploh kaksna fora to pri starterju?

In se, a mas kako idejo, kako zalaufat avto (razen na porivanje in vzig s sklopko iz druge), ker je pod drevesi, ona cestica je pa cist ozka (taka dostavna) pa kratka, ni dost zagona, da bi zagrabil, premal obratov al kaj...

a obstaja recimo na amsz kaka 'napravica', da pridejo in ti vkljucijo, da ga lohk vsaj do janija peljem? :8):

Picasso

Men je pa Pikica čist kul. Jo tud lahko razumem. Pa se vsaj odkrije pa pove iz sebe, tud o tem kaj jo muči, za razliko od enih, ki o svojih težavah "modro" molčijo, jih skrivajo, se delajo kot da jih nimajo hahaha, se pa naslajajo ob težavah drugih, sami pa al nakladajo, al lažejo za popent, al pa tumbajo sam o zmagah....kot da jim jih dejansko primanjkuje v lajfu. Se sprenevedajo in glumijo tako na forumu kot privat, se delajo nekaj drugega kot so, svoj pravi obraz pokažejo šele, ko kaj ni po njihovem al pa kot so si sami zamislili, da bo.........No, saj Marsa mi je tud kul, sem se nekak naučil sprejemat njen način razmišljanja, čeprav se tud kdaj zlo ne strinjam z njim......Danes mi pa mal preveč"osebno" deluje, kar ni ravno pogosto njena navada.....Pa na trenutke se mi zdi, da v bistvu isto govorite, samo vsak s svoje perspektive......ma, čudn to mal dans, ne. Vritoleznikov pa nem komentirau.... :vragec: x:Dx

Ne vem kdo omenu, robidica mogoč, se strinjam, z odhodom npr. v tujino ne moreš pobegniti pred seboj......Ni pa nujno, da z njim tud želiš pobegniti pred seboj, mogoče le želiš videt in se preizkušat v svetu......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Smrekco sem se odločila kar danes pospravit, mam mal mal placa tule v stanovanju...pa upam, da bo eno božiček nekoga razveselil v teh dneh... včasih imam res nore ideje,... a kdo ve kako se steklenica spravi do naslovnika po pošti... a je sploh možno in varno to?

pa še nekaj (upam, da bo kdo opazil to moje vprašanje, ker mi je pomembno), v kakšnih zneskih se trenutno sučejo neto plače, recimo v pisarni kot administrator, al pa v tajništvu, kot prodajalka in kolikšna je zajamčena neto plača - tista najnižja dopustna... eno zadevo bom sprožila, pa bi rada imela neke podatke v rokavu.

Hvala

Men je pa Pikica čist kul.

Hvala. xsrcx

Zdej se pa prprav na ploho. Rabš marelo? :o|o: x:)x

Aja, glihkar dobila težko pričakovani mejl, tko, da me nč ne more v slabo voljo zdej spravt! AMA NIČ! :vragec:

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! x:px x:px x:px

...iz tega, da karkoli recem, jemljes kot napad nase, vidim da sem res nezazeljen...

xscratchx ....kakor za koga, ne x;)x Mal bi blo bl problematično, da bi bil splošno od vseh zaželjen, ne x;)x Pol kot da te ni, k da neb mel svojga jaza.....Dobro, pustmo zdej zaželjenost pr bejbah.... x:px :vragec: Sicer pa se men zdiš en brihtnejših pubecov tu..... x;)x

K. Čapek

.....

sem prav chakal nate.... x:Dx x:Dx x:Dx

predvidljiv postajash.....dolgcas

sicer pa paragrafarji itaq ne morejo biti prav zabavni

zlomk...tralala

Jaz bi pa kar včasih šla..v tujino. Toliko strelca vseeno v meni..ampak..kot pravim...sem se zasidrala zdajle in očitno ne bom šla x;)x

Sicer pa jem kislo zelje zdaj - brez ičega..da vsaj malo nesnega spravim iz teleščka. Sem mislila, da moram ves biftek požret doma..da o sarmi niti ne govorim(je na koncu pol piskra v skrinjo dala)za hude čase.

Ma ja - tudi če menjaš okolje, vlačiš za sabo vse..če menjaš partnerja, dokler nisi popucal pri sebi, dobiš še večjega hudiča kot si ga imel prej..kakor koli...

Sama imam rada ljudi, ki stojijo za svojim mnenjem..pač...

..in jaz bi tudi drugačno otroštvo in mladost imela...pa na koncu ugotovim, da je takšna bila čisto ok...klinc..in tudi jaz se ne topim v osladnosti(tole gospodič najbolje vejo

:vragec: :vragec: :vragec: ) tako, da deca ne slišijo od mene (rada te imam in ful ponosna nate...)bljek tako ameriško in nerealno se mi zdi...

Imam bolj sco prijeme tule in onidve dobro vesta koliko pomenita. Se pa rade pocartljamo..starejša še zdaj pa mlajša itak..na koncu bom najmanjša pri hiši..št. noge imem itak že zdaj najmanjšo..mlajša bo plavutke imela

x:px če bo šlo tako naprej...

dobro - grem spet zelje jest x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Marsa, če "vergla" potem verjetn ni starter pa tud akumulator ne,......dejansko možna vlaga,....al pa altenator.......pri vlagi včas pomaga (pa ne se režat moška populacija) WD 40, pa pošpricat po žičkah, pustit en par minut (tko za en čik) pa probat vžgat,....al pa kleme,.....al pa poklič na AMZS,...pridejo in če lahko usposobijo do serviserja.

Srečno :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

seveda se da, Ksenia! ornk mors zavit, najboljs kar v kako skatlo, pol kak papir potrgaj pa tkole zabashi, kaj lahkega, ker bos tezho placvala. pa je.

Men so ze olja pa amoniak po posti posiljal, torej je varno in vse. :D

Mick, saj ni receno, da je nekdo vzvisen, ce ne govori o svojih tezavah, kot tudi ne, da je kdo iskren, ce nenehno govori o njih. :) ;)

pac eni majo ze itak vec za povedat.

enim je vse fino.

eni se skoz pritozujejo.

ene skoz nekaj boli.

eni so skoz cist super prijazni pa vse.

tko pac je.

jaz pa se na ene stvari mocneje odzivam kot na druge.

tole, 'kako bi moral bit' - mi je pa od nekdaj zoprno, sploh ce se me opozarja na moje dolznosti, na svoje se pa pozabi oz. nas pa zanimajo pa sam pravice.

in morda ne bo dolgo dan, ko se bom morala opravicevat zarad svojga mnenja, ko bom rekla, da se mi ne zdi prav, da folk krade pa fusha v sluzbah - ker bo to moje mnenje, en pa bo to napisal, pa bo to sam njegovo 'mnenje', do katerega ima pravico.

jp, morda, sam cprasam se pa jaz tule - kam gremo, v en egoisticni svet, kjer bodo vsi sam po miz tolkl, pa nc od sebe dajal?

ko pa bodo mel dost, bodo sli pa v indije, sam tle bodo pa socialne vlekl. :xx!:

najslabs mozno.

Tko da, se povzamem ono debato, da se kam odpotuje:

jaz menim - ostan TLE, pa tle kej nared, ce mas jajca.

vseen pa enim prav svetujem, naj se spokajo mal tko dlje, je fajn se mal oddaljit, ven vreci, da dobis mal distance. :palec:

Picasso

Smrekco sem se odločila kar danes pospravit, mam mal mal placa tule v stanovanju...pa upam, da bo eno božiček nekoga razveselil v teh dneh... včasih imam res nore ideje,... a kdo ve kako se steklenica spravi do naslovnika po pošti... a je sploh možno in varno to?

pa še nekaj (upam, da bo kdo opazil to moje vprašanje, ker mi je pomembno), v kakšnih zneskih se trenutno sučejo neto plače, recimo v pisarni kot administrator, al pa v tajništvu, kot prodajalka in kolikšna je zajamčena neto plača - tista najnižja dopustna... eno zadevo bom sprožila, pa bi rada imela neke podatke v rokavu.

Hvala

Kaj pomaga tole?

http://www.zsss-sindikat.si/sindikalna_lista.php

http://www.podjetnik.com/default.asp?KatID=262&ClanekID=1282

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Hvala. xsrcx

Zdej se pa prprav na ploho. Rabš marelo? :o|o: x:)x

Že vajen. x;)x Me ne gane. x^x Povem kar mislim. Tud o forumovcih imam svoje mnenje, močno dvomim, da zlo zmotno.......pa tud čas je že marsikdaj pokazal, po moje......Eni pač morajo nekatere stvari spoznat na lastni koži, so slepi za stvari, ki se jim tud na forumu kažejo pred nosom. Je že prav tako. Iz lastnih izkušenj se največ naučimo, le redko znamo zares prisluhniti izkušnjam drugih.......mormo sami skusit, pa pika. Čist štekam. x^x

K. Čapek

Vam dogaja, vidim x:o)x x:Dx ma ne bom se vtikala, ne da se mi, sem itak že parkrat povedala kaj si mislim o temle.. itak mamo tko ciklično iste teme z istimi očitki in istimi forami, brezveze... :o|o:

Se mela ful dobr na faksu, mi je prav dan polepšal... ene pesmi smo delal in sem končno dojela eno špansko pop pesmico, ki jo že tri leta poznam, razumem vse besede, sam mi nikol ni blo jasno kdo je v bistvu koga :inocent: zdej pa vem!!! x:px x^x

Pa dobila koledarček-notes za darilo.. Sem ful upala, da se bo kdo spomnil...

Zdej pa res, čist zares si vzamem eno urco pa pol in si pregledam zapiske, da jutri resno začnem. Popoldne varstvo, zvečer mogoče savna :inocent:

Samsončk, bogi, da nauš reku, da te noben ne mara.. Sem šla posebi zate v knjižnico danes... x:o)x x;)x

Aakhut, tebe sem pa včer vidla (ka maš hudo frizuro :wOOt: to že za v bolniško ni več x:o)x x;)x ), sam sem že 5 minut predavanja zamujala, pa te pol nisem čakala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O thanx ejj obema!!! x:Xx

jo

a ti vsaj vergla zdaj?

da ni zalit...

akumulator je okej? preveri stike, pa stanje vode v njem...

amzs ima napravo, da ti pride pomagat, če ti odpove akumulator, nek "booster", drugač pa ne vem...

če ni štarter pa je lahko en kup stvari z elektriko, verteiler je treba pogledat, če ni mokro pa prebija, ne vem...

:palec:

vergla? x:Ix a mislis, ce se sploh kaj zgodi?

ja, tko kot prej, lucka od akumulatorja se prizge, zacne delat ventilator in to, pol pa obrnem kljuc in naredi ck in nic... tko kto zadnjic ko je bil starter, sam... morda mal drugac... x:o)x morda je vsaj hk.. tedaj pa cist nic ni blo...

ja, sem pomislila na kak stikec sam, ker mam res tak filing, da je z vlago povezano...

aha, fino, no evo, se mi je zdel, da morjo met kaj tacga. :palec: x8Dx

Marsa, če "vergla" potem verjetn ni starter pa tud akumulator ne,......dejansko možna vlaga,....al pa altenator.......pri vlagi včas pomaga (pa ne se režat moška populacija) WD 40, pa pošpricat po žičkah, pustit en par minut (tko za en čik) pa probat vžgat,....al pa kleme,.....al pa poklič na AMZS,...pridejo in če lahko usposobijo do serviserja.

Srečno :palec:

pih Silki, presenecas! x8Dx :palec:

aha, mislis da bi ze kaj tacga pomagal lohk?

hm, ja, wd 40 mam, clo v avtu mam enga...

sam kako pa vem, po kerih - zickah? :8):

Picasso

Hvala

Opazila, pa žal nimam pojma

Sem mislila, da moram ves biftek požret doma..da o sarmi niti ne govorim(je na koncu pol piskra v skrinjo dala)za hude čase.

Ma ja - tudi če menjaš okolje, vlačiš za sabo vse..če menjaš partnerja, dokler nisi popucal pri sebi, dobiš še večjega hudiča kot si ga imel prej..kakor koli...

.in tudi jaz se ne topim v osladnosti(tole gospodič najbolje vejo

:vragec: :vragec: :vragec: ) tako, da deca ne slišijo od mene (rada te imam in ful ponosna nate...)bljek tako ameriško in nerealno se mi zdi...

x:Dx x:o)x x:Dx a je imel napis požri me x:Dx x;)x . Mene je pa zadnjih 14 dni čokolada napadala x:Dx .

Se strinjam ja, da priložnostim ne ubežiš, to se vedno odplazi s teboj x;)x .

O cukru tamle, sem veeeeedla x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...