Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Jaz bi pa kar včasih šla..v tujino. Toliko strelca vseeno v meni..ampak..kot pravim...sem se zasidrala zdajle in očitno ne bom šla x;)x

Mene kar se tice tujine, zanima predvsem studij, oz. nadaljevanje tega tam.

Kar se pa tice tega, da nekateri govorijo samo o "svojih zmagah tukaj", Mick...tule si pristranski! sori:

Sicer pa jaz na forumu s 5000 vpisanih ali koliko ze, ne mislim govorit javno o vseh mojih tezavah, o vseh mojih zmagah...ze dolgo casa ne. Ce si pa pac nekateri sami sebi nabijajo ego s tem, pa naj! Ni pa treba tega ocitat, ker ce bi se sla to, bi lahko skoraj vsakemu tukaj neki. Brezveze. Kolk se men vec ne da to.

Pa tole pogrevanje 300 let starih stvari. Zakaj ne more en nekdo, ki se je razumno pogovoril z mano ( k znam bit nerazumna in obcutljiva zelo - to vemo), enako storiti pri nekomu drugemu in vse skp resiti? Pa govorjenje o nekom, kao nasplosno in v tretji osebi, k itak vsi vemo za koga gre...a to je pa v redu?

EN LET PA POL SEM NA TEM FORUMU PA V DNEVNIKU OD SAMEGA ZACETKA DO SEDAJ BEREM JEBANJE ENEGA IN ISTEGA FOLKA V GLAVO Z ENIMI IN ISTIMI FORAMI xrolleyesx

Ma brezvezno izgubljanje energije, sam res..

Jaz pocasi sibnem v Italijo. Samo avto odtajam x:o)x

Ne si tezit no x;)x xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

in grd. xDDx

x:o)x

:inocent: a grd si ti? jaz sem si te pa čist drugač predstavljala x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

iste teme z istimi očitki in istimi forami...

zame so to prepricanja.

tko kot bo michelle vedno uletela, ko bo slo za zivali al ko bo slo za nekaj, ki je njej ful pomembno.

men je pa ful pomembno folku vbit v glavo, da je dbest bit kul, pa kaj od sebe DAJAT, ne pa sam zahtevat.

to je pa moje poslanstvo in bom mela vedno te 'fore, pa brezvezne ocitke'.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, glede staršev in spoštovanja... Jaz sem taka (in tako vzgojena z mamine strani), da se spoštljivo obnašam do vseh, pa če jih v resnici spoštujem ali pa nimam ravno najlepšega mnenja o njih... Sem spoštljiva in pozorna do obeh staršev (za rojstne dneve pa praznike pa vsak ljubi dan), ampak očeta spoštujem kot očeta, ne kot človeka, na žalost. Ker ga je in ga preveč serje. Ne morem pomagat. Tak mini mini človek je. Ne moreš spoštovat nekoga, ki maltretira vse po vrsti, ki je žaljiv, agresiven, prav žleht na trenutke. Bi prav rada kdaj mu tudi kaj povedala, mu j.m. po domače, pa ne morem - imam en "rešpekt". Pa že lep čas nisem odvisna od njega, da ne bo pomote. Vem pa, zakaj je tak, škoda, da ni iz takega "štofa", da bi bil sposoben preseč tisto, kar ga žene v te reči...

Glede daril ob obletnicah poroke - kako naj jaz veselo prinesem darilo, če sta kot pes in mačka, ali pa niti govorita ne? S tem bi cel kažin izzvala. Samo za 25. obletnico smo skupaj darilo kupili, sicer se pa spomnim, pa magari po telefonu tisti "čestitam" rečem. Se mi zdi pa to intimna reč para, naj te obletnice par praznuje. Je pa to stvar tradicije, oz., kako si bil tega že od doma navajen. xrolleyesx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Mick, saj ni receno, da je nekdo vzvisen, ce ne govori o svojih tezavah, kot tudi ne, da je kdo iskren, ce nenehno govori o njih. :) ;)

pac eni majo ze itak vec za povedat.

enim je vse fino.

eni se skoz pritozujejo.

ene skoz nekaj boli.

eni so skoz cist suiper prijazni pa vse.

tko pac je.

Tko da, se povzamem ono debato, da se kam odpotuje:

jaz menim - ostan TLE, pa tle kej nared, ce mas jajca.

vseen pa enim rpav svetujem, naj se spokajo mal tko dlje, je fajn se mal oddaljit, ven vreci, da dobis mal distance. :palec:

Saj nisem rekel, da je kdo vzvišen......če pa si tako razumela, bom reku, da ....se kdo dela al prikazuje vzvišen. V bistvu sem pa reku, da jih nekaj prav z veseljem bere o težavah drugih, pol pa jih še podjebava, sami pa nimajo jajc govorit tud o svojih težavah, napakah itd....ustvarjajo neko fikcijo o seb, so neka fiktivna lnf oseba, zlorabljajo pa odprtost, iskrenost drugih..... če že ne upaš o seb, drž gobec tud o drugih! Sicer pa je tko brez veze, naivno verjamejo, da mi verjamemo, da kao nimajo težav in blablabla.....heh x^x No ja, mogoče nekateri že verjamejo.....Pih, kot da je treba se težav sramovat....Je pa res, da jih poleg bluzenja tu treba tud reševat!

Se strinjam. S tem, da menim, da morš imet jajca tud da greš.......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aakhut, tebe sem pa včer vidla (ka maš hudo frizuro :wOOt: to že za v bolniško ni več x:o)x x;)x ), sam sem že 5 minut predavanja zamujala, pa te pol nisem čakala...

:vragec:

hehe

pa she mislu sm te poklicat, k sm shel "tam" mimo...pa me pol en skor povozu pa mi ushlo iz glave... x:)x x;)x

bolnishke pa men ne dajo... x:Dx :vio: x:o)x x8Dx

si kr sam dolochim, kdaj se mi ne ljubi vech delat/zhurat... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

EN LET PA POL SEM NA TEM FORUMU PA V DNEVNIKU OD SAMEGA ZACETKA DO SEDAJ BEREM JEBANJE ENEGA IN ISTEGA FOLKA V GLAVO Z ENIMI IN ISTIMI FORAMI xrolleyesx

Ma brezvezno izgubljanje energije, sam res..

x:o)x zanimivo Michelle, sem ravno en post nazaj (svoj) tebe omenjala.

ja, res gre pa za DRUGE fore kot take, okol katerih se pa ti kachis. :)

aha, torej motor se ne "obrne" :o|o:

niks gud

zgleda da tok sploh pride do štarterja, ker drugač bi verglal...

po klemah pošpricaj na akumulatorju pa preveri če so dobro privite sploh, tam se nabira taka mast...

pred tem pa pokliči amzs, da naj kuj pridejo xDDx :palec:

ma j* je, ker zdaj vec ne pali kartoncek od mitje, mora bit on zraven (za amzs poklicat)... :|||

ja, tok pride, sam pol se ne zgodi stik, ne obrne ga, kot pravis, tko ja...

niks gud? a mislis da je kaj dzaznega lohk?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jp Marsa, špricaš predvsem na "spojih" ......mah lohka tud kr povprek,....vse kr vidiš,....ne more bit hudga!...pa ne špari!(z sprayem mislim).....probi, čeprav ko praviš, da naredi samo ck in nič.....da je res verjetn elektronka....ma vseen probi.

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

hehe, pa to ne morš verjet, skoz isto... eni spet bolje mene poznajo kot se sam, aja, ne, drugi , katerim se pač z mano ni izšlo so jim povedali da sem težka pizda, brez čustev, samo glumim, vsega mam puno rit, vse sn dobo, kurčim se, ne spoštujem starejših občanov, pojma nimam o ničemer, naduvan in grd. xDDx

haha, kaki cepec morm jaz bit, pa kaj si nor, res nekaj ne štima z mano

x:o)x

A tak da si? :eek: Tega pa nism vedu......če pa se sam prepoznavaš v čem, pa se zdiš tolk pomemben, da misliš, da je vse glih teb namenjeno, pa tud kul. To kar jaz res mislim o teb pa ti lahko povem tu javno, na os, na piru, v faco, kjerkoli, kdajkoli, kakorkoli.........pa tud komu se kaj ni izšlo. x;)x

Ajajajajaj, je luštno..... x:o)x

Dost mam. Je treba delat. x:o)x

K. Čapek

:vragec:

no...pa pejmo mal na sestankec.... :vio:

samo stol zamenjat... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

pa tko lepo sm si zhe tegale domachga pogrel... xrolleyesx :vio: x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
Tud macona je cist drugac reagirala. xyesx x8Dx xokx

in se tud cesa naucila, kar je 'dokazala' kasnej,

tenkju! x;)x x:)x

xscratchx ....kakor za koga, ne x;)x Mal bi blo bl problematično, da bi bil splošno od vseh zaželjen, ne x;)x Pol kot da te ni, k da neb mel svojga jaza.....

..kwa cem pa pisat... to je njeno igrisce, njene igrace... ce men kdo ni vsec, ga tut ne vidim rad na svojem dvoriscu...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ej thanx folk! x:Xx

ej Valkira, s kladivom pa si ne upam 'operirat', mam pretezko roko. ;) :P

ja, Boby, pol bo pa cist kaJ tacga, svecka recimo sam...

ma bedast. :|||

ful mam rada sentvid, res blazno, sam, brez avta si pa mrzel.

ko bi vsaj blo kaj tacga mini (zadnbjic sem dala 11 jurjev za starter, je res kulski mehanik, ce kdo rabi dobrega, ga peljem lohk predstavit - tko me je moj frend k njemu peljal, pa jaz ful svojih frendov tud k njemu.

Picasso

..kwa cem pa pisat... to je njeno igrisce, njene igrace... ce men kdo ni vsec, ga tut ne vidim rad na svojem dvoriscu...

Napaka...to je naše igrišče! Sej ga vsi soustvarjamo, ne...Marsa je sam neke vrste paznik al pa turšica v popoldanskem bivanju, k ma to odgovornost, da čuva, da se ne pobijemo med sabo. No, sej mogoče spet nimam prov. :inocent: Klinc, dons ni moj dan. x:px :vragec:

Hihi, si smotan. Če tko gledaš na to, je lohk tud tko. Sam pač gledam na Marso kot na eno od lunatk... s privilegijem.....da me lohk skine če me če, jst pa nje ne morm, pa tud kdo drug mene ne more. To pa je tud vse......ne more bit ona faktor, ki odloča o tem kako se ti imaš al pa nimaš tukaj. Če pa je, pa je spet enako.....glih tolk je faktor k vsi ostali lunatki, s tem, da te lohk skine, če če.....Sicer pa na splošno ne vidim posebnega razloga zakaj bi njeno mnenje bilo kaj pomembnejšo od ktergakoli drugega lunatka.....razen, če to sam tako vidiš. x;)x

Bemu, pa sm reku, da je treba delat..... :o|o:

K. Čapek

samson, sem mela ze napisan, pa po nesrec zaprla, je najbrz kar prav, se mi zdi, da totalno pretiravas in sploh ne stekam, kaj se gres.

kdo ti kaj hoce, mi povej.

al cesa ne smes al kaj je finta...

a preneses sam tiste komentarje, ko pisem, da mas osnove za genija, pa dA TI uran daje brihtnost?

Picasso

Jaz se ne grem tega. Bom zbrisala. Ker se mi ne da bit v tem pogovoru.

Delite kar hocte, bomo pac ignoriral...brezveze je tole...

Boby xsrcx ne vem...nikamor dalec....do udin najbrz....

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

bomo pac ignoriral.......

seveda, tko kot jaz ignoriram po 5 strani brezveznih dialogov. :)

Picasso

samson, sem mela ze napisan, pa po nesrec zaprla, je najbrz kar prav, se mi zdi, da totalno pretiravas in sploh ne stekam, kaj se gres.

kdo ti kaj hoce, mi povej.

al cesa ne smes al kaj je finta...

...ma ne, sam zlo velikoX moje besede jemljes kot napad nase in ne vem, kaj naj si ob tem mislim drugega, kot to da te nekako motim...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hjooo, lej spet isto x:o)x

kao, obrnimo isto ploščo, saj ne bo vedo x:Dx

lalallaaaaalala zmagau sn xDDx

Ma ja, saj vem kolk te muč, nem te zdej še jaz.....x;)x Bejž raj mucikam nakladat.... :palec:

K. Čapek

no fino, dons vsaj mal zivljenja tule.

vsak dan gledam tule creva miljardnih nebuloz, pa ne vidim pozivov in opominov, da kok mim....

no men je pa to velik bolj zivljenjsko pa konc koncev zanimivo za debato kot pa a si je kdo umil lase in gledat, kako se dva pecata cez 10 strani.

in ce bi rekla, ko bi nekdo pomagal otroku, kot je cosma, joj kako plemenito, kok MARAM to, a bi vas tud tolk zmotilo, kot ce je obratno, pa recem, joj kok NE MARAM tega (pac, dobroto maram, egoizma pa ne, dost normalno, najbrz je vsakdo bolj ali manj podoben)...

mene ne zanima, kdo je v vlogi, pac pa situacija - in pohvalim, kar mi je vsec in skritiziram (ce se mi da) tist, kar mi ni.

Ce bi pa Pikica napisala, joj starci mi niso nudil, sam jih mam rada... al pa kaj tacga, pa bi napisala: xokx

pa CEPRAV bi to bila Pikica. ;)

torej - sem 'na strani' tega, kar mi je kul, ne osebe, te ali one.

Picasso

Kul. :palec: No, pa smo se zmenli.....x:o)x x:Dx

K. Čapek

Ce bi pa Pikica napisala, joj starci mi niso nudil, sam jih mam rada... al pa kaj tacga, pa bi napisala: xokx

pa CEPRAV bi to bila Pikica. ;)

Spet sm na tapeti. x:px

No, dost o tem...zuvedla ful dobro novico...jutr mam en sestanek in prosim, držte pesti, da bo kar najboljše izpadlo. Kej več povem jutri. x:)x Sm pa srečna. xDDx

a mish da smo se, Mick? :fool: x:px x;)x

ja, Nat, saj si jo clo jaz vcasih. :P :D

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...