Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Men tud dobr stoji, Nataly, sva že dva........ x:o)x

.....verjetn maš na nov ostrižene a ne?! xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

a mish da smo se, Mick? :fool: x:px x;)x

x:o)x no ja, jst mislim, da se za1x smo. Če pa koga še kaj zanima, me naj sam vpraša, bo dobu obširn, konkreten, v lahkorazumevajočem jeziku napisan odgovor.... x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

sam silki, si me cist rpesenetla, ne da ne bi bla tolk... gajstna pa sposobna pa maherca...

sam si te tezko predstavljam zato, ker si tolk damska... :vio:

zame je skor normalno, da bi kaj sharila tkole (no pa glih jaz pojma nimam, se olja ne znam natocit, ker mam bedasto palicko, nepripadajoco, tko da v navodilih cist drugac pise pa se dve crtici sta, namest ene, pa nikol ne vem, do kere :o|o:).

Pih, v glavnem. :palec: x^x

evo zdaj bom sla ven pa preverila, mam kar tremo, kako bom tam not skropila z onim... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.....verjetn maš na nov ostrižene a ne?! xDDx

Ala ti vera Silki, se vid d si škorpija! x;)x

a kar skoz al kako triple? :D

Zdele že! x:Dx x:px

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

x:o)x tole vas zihr zanima: bi si mogla oprat lase, pa se mi ne da.

Tole zihr še bolj: sem si skuhala riž, pa totalno jezik opekla, ko sem poskušala, če je že dost kuhan.. :o|o:

tole pa še najbolj: okulista na napotnco naročajo šele za junij.. juhuhu, očitno bom res plačala, ker ne mislim pol leta čakat, če sem se že ufurala... xrolleyesx ž

Razmišljam mal.. a sem se že kdaj skregala tle gor s kom sploh? Se mi zdi, da ne.. Zakaj? K se tud v privat lajfu ne.. Ker vedno odneham prej, če mam filing, da ni vredno se kregat (kar ga mam ponavad..) A pa je to kul? A ne izpadem pol tko včasih neodločna, pa ritoliznik, pa še kej... Ko bi blo včasih mogoč bolj se s kom skregat do konca pa ven dat iz sebe.. Ma ne vem no...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tole zihr še bolj: sem si skuhala riž, pa totalno jezik opekla, ko sem poskušala, če je že dost kuhan.. :o|o:

tole pa še najbolj: okulista na napotnco naročajo šele za junij.. juhuhu, očitno bom res plačala, ker ne mislim pol leta čakat, če sem se že ufurala... xrolleyesx .

u shit, a se ti ni tole ze 1x zgodil?

a mas sladoled?

aja, okulist - sem se spomnila zdajle, ja, zato sem pa tud jaz sla na onega, ker se mi je zdel brez veze pol leta cakat.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Presenetla Marsa? xDDx

..no ja, sej nis edina,...sam moje konjičke pedenam sama,....gume pa to kupujem in menjam sama (itak tanajbl vem kire kdaj najbolj "prijemljejo"),.....serviserji so se me že navadl, da skor vedno drži, kje je "okvara" al pa zakwa neki cvil....olje chekiram sama,.....servisiram tud.......rada vozim...rada mam "konje"......verjetn pa ne delujem tko.. xDDx ......no so me mel priliko gledat iz bifeja mudonje (že leta nazaj) k mi avto ni vžgal.....pa se mal muzal dolgolaski v kostimu pa petkah.....jest pa ven, pa čik,....pa haubo gor,...pa šraufenciker med kleme.....vžgala in odpeljala.......pa še štorij... xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

.. Zakaj? ...

zato ker si asc tehtnica. xyesx

Picasso

Presenetla Marsa? xDDx

..no ja, sej nis edina,...sam moje konjičke pedenam sama,....gume pa to kupujem in menjam sama (itak tanajbl vem kire kdaj najbolj "prijemljejo"),.....serviserji so se me že navadl, da skor vedno drži, kje je "okvara" al pa zakwa neki cvil....olje chekiram sama,.....servisiram tud.......rada vozim...rada mam "konje"......verjetn pa ne delujem tko.. xDDx ......no so me mel priliko gledat iz bifeja mudonje (že leta nazaj) k mi avto ni vžgal.....pa se mal muzal dolgolaski v kostimu pa petkah.....jest pa ven, pa čik,....pa haubo gor,...pa šraufenciker med kleme.....vžgala in odpeljala.......pa še štorij... xDDx

ma saj ti pravim, itak, jasno, verjamem, valjdka xokx, sam... pac, saj se umazes pa tole... :) :P

ja, saj filing mam tud jaz kar, kar kaj postekam, sam sharit not si pa nic kaj ne upam... :||

hudo tistle!! xokx x:Dx

jackica! x:px x8Dx

Picasso

Pol leta sem čakala na današnji dan.....naročila sem že taxi...in samo še apokalipsa mi prepreči nocojšnjo večerjo in druženje( las si ne mislim umivat x^x ).......

...kregali in živcirali se bomo jutri......juhej!

kwa pa mas enja?

no kakorkoli, mega se imej, ocitno je ful pomembno! :palec: xcrossfingx

Picasso

u shit, a se ti ni tole ze 1x zgodil?

a mas sladoled?

aja, okulist - sem se spomnila zdajle, ja, zato sem pa tud jaz sla na onega, ker se mi je zdel brez veze pol leta cakat.

mah men se tole skoz dogaja, ne sam 1x x:o)x

ma ja, saj na koncu bom jaz tud :o|o: sam k sem že po napotnico si šla.. pa k bi rada res tko, profi pregled... Pa zdaj mam okvire nove, pa bi jih ful rada že uporabljat začela, k so dbest... Saj sem v bistvu naročena tlele v LJ na privat, za 12 jurjev, sam.. sem nekak že začela upat, da ne bo treba dat keša... x:o)x

zato ker si asc tehtnica. xyesx

juhu...

* ma sej mi je všeč, no, sam včasih bi pa tko rada znala se razpizdit totalno in koga poslat nekam...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ha?

dobro pa kaj je s tabo no

xrolleyesx

kolkkrat si mel že šanso da se izkašljaš, pa se nisi (upal)?

skoz pa nekaj mečeš naprej, pa strelaš, da vidiš kaj bo dol padlo...

xrolleyesx

ej, brezveze, ne vem kaj ti je, pa taka čustva gojiš do mene da kr strelaš, ne razumem tega... pa po tolkem času še vedno al kaj...

pa skoz ti gre nekaj v nos... pa skoz se čutiš napadenega bilokaj komentiram... pol pa malo travmiraš, kao buci buci, bogi Mick, pa po OSih cele vojne...

ker pa jaz nisem tak pa pol blatiš kao ti si ful fajn, čustven in odprt, lejte pa njega, glumi skoz, dajte ga kaznovat ker se je meni vsedel v želodec xcivx

mislim ej, pa če se spomnim sem te celo enkrat že tu javno povabil na drink, da se le izkašljaš, pa nič, si spet zaglumil kao s takim mukijem niam kaj delat...

pusti me na miru, tule in doma tut.

Oh joj, Marsa mela prav, nismo se še zmenl..... :o|o:

Kaj te muč, bobek? Spet nakladaš, spet se sam seb zdiš velepomemben. x;)x Ktere OS vojne? Nikoli nisem v nben OS napisal česa kar nisem tudi tukaj, na javno. Zakaj bi bil bogi Mick? Zarad tebe? Ohohoho.... Bobek, jaz sem točno tak kot sem tukaj......tud v živo. Ti nisi. Nisi niti tak k se delaš v živo. Pa je to tvoj blem, ne moj. Ne edin....

Nisi resno povabil, pa tud moj odgovor ni bil niti približno tak k si napisal, pač v tvojmu stilu. Če mi imaš kaj za povedat, se mirno lahko dobiva. Prvič in zadnjič. K s takimi kot si ti ne želim imeti opravka, sam tolk, da si mogoče res v faco poveva kaj si imava, ne tukaj, v zabavo marsikoga.....

In lažeš. Preverjeno. Tud dokazljivo, če to želiš. Nakladaš v smeri kot bi želel, da bi bilo.....da ti neb ego preveč trpel. x;)x

Hahaha, tvoj zadnji stavek pa je briljanten. In doma tut.....hahahaha, kaki nakladač si, pa to ni res. Zdej si me pa res nasmejal. A bi ga mal razložu? Kdo te ne pusti na miru, celo doma? Ha? Dej nehi nakladat, no....Zame si se zanimal ti, jaz se zate nikoli nisem......K si bil pizdek do nekterih (vsaj 1x iskren), so pač tud povedali kaj več, zakaj ne bi, glede na to kaj si vse ti počel, tud na javno. Pa še vedno vedno dost bl fer k ti, k si se spravil na nekoga, ker samo z mano nisi zmogel......Fuj in fej, pa tak ded!

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Presenetla Marsa? xDDx

js sicer nit pod točko razno ne zgledam damsko....sam štorje so pa čist po istem muštru narjene x:Dx ...sej se mi je zdelo...prav zanimivo.... :palec:

kregat se....raj ne kot ja....če pa se že, pol je hudo....sam čist zares skregala sem se menda sam parkrat u lajfu, pa še to je blo dost nazaj.....ostalo je pa sam bolj temperamentna izmenjava mnenj....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pa jaz sem si ja umila lase x:Dx x:Dx x:Dx in še celo dobro stojijo.. x:Dx x:Dx

xokx To mi deli! x:Dx

Dons bila pridna, redoljubna, sem dobila žeton za pralnico, mečem iz stroja v stroj, vekslam cunje, gor-dol, za likanje, za v omaro, pospravla vsa darila, ki sem jih nabrala v prednovoletnem času, ob pogledu v hladilnik se mi je zazdelo, da živim v čokoladnici. Jaz čokolade v bistvu sploh ne jem :inocent: ...zelo redko pa še to mora bit kaka extra dobra zadeva. Pri vseh zadevah, ki jih z veseljem požrem, mi je vsaj tole prihranjeno.

Sem se prišla pohvalit, kar sama, kako sem pridna, ker fikus še vedno vztraja v pozi, da je modro tiho :vragec: Pa nisem visela na lnf x;)x

Včeraj bila priča zgodbi, kako nastanejo govorice. saj ne vem a čem se kaj kujat zaradi tega ali naj samo zamahnem z roko??? Pred časom, sem eno osebo Y vprašala za informacijo. Zadeva se mi je zdela zelo intimna in nisem želela, da bi še kdo razpravljal o temu, samo nasvet sem želela ali je to ok ali ne, če ne bi iskala naprej, kar sem želela.....

Vmes zadevo spedenala vse ok, kot je treba.... nakar mi včeraj druga oseba X servira točno to zgodbo :eek: kako, saj nihče drug ni vedel razen mene in pa prve osebe, ki je zdaj že na oni strani mavrice in naj počiva v miru. Pa itaq ni nič takega, ampak ljudje res nimajo občutka za intimo in zasebnost. Pa to bi bilo še vse oke.... No in v navalu jeze je oseba X zabrusila tretji osebi Z, da je itaq vse moja krivda :eek: .... no in čez čas oseba X izzve, da jaz sploh nimam s tem nič in da je vse oke... in mi včeraj skesano prizna in prosi odpuščanja, ker je sčenčala neresnico in zdaj ne ve kako naj to popravi.... pismo še ko zaupaš kao nekomu, ki bi mu naj zaupal pride ven cel kažin, ker so ljudje željni drame, še več potrebujejo nekoga, da kažejo s prstom nanj...to nas sploh izpolni se mi zdi... Ne vem katera izmed njiju dveh je sprožila neresnico X ali Y, ki je itaq že v grobu... brezveze...

Čenče, čenčajo res sami čenčači in tudi pod strogo zaupno so hudo nepreverjene zadeve....

Po drugi strani sem pa očitno vsaj malce zanimiva. No tolk! O hudi krvi, ki spet vrvi, kaj, kdo komu zakaj....

Pa vse to mi je nekako brezveze vse skupaj v kaj nepomembnega se ljudje vtikajo, trenutno smo vsi malce na trnih, čakamo rezultat biopsije našega žlahtnika, ki je star 25 let, na novega leta dan so mu izrezali velik tumor... to je nekaj zaradi česar se lahko **zasekiraš** Držim pesti za našega fanta xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Silki, kladivo... x:Dx to pa jaz tudi poznam, smo vozili s sabo vedno...

jaz o sebi vedno mislim, da nima pojma o avtih, da sem popolnoma leva...

Pa si znam olje nalit

gumo zamenjat

zavorno olje preverit in nalit

in..Marsa, saj sem ti rekla, verteiler kapo dvignit, pa malo obrisat ali pošpricat...ziher je vlaga...

hehe...ko se babe o avtih menijo... xrolleyesx :palec:

lasesibomjutrioprala.press

Astra

Per aspera ad astra

kwa pa mas enja?

no kakorkoli, mega se imej, ocitno je ful pomembno! :palec: xcrossfingx

Druženje, ki mi da energije za pol leta življenja...skratka MENI pomeni izjemno veliko...

Držim pesti za našega fanta xcrossfingx

xcrossfingx :detelca:

Astra, kapa od? x;)x x:px x:Dx :sori: x:Ix

aha enja, ja saj, tebi, saj je dost! xokx

super se mej! :palec:

Picasso

cosma...tele zadeve s čenčarijami so res nekaj posebnega :xx!: ...en folk enostavno ne skuži, da če se z njim pogovarjaš, to še ne pomeni, da si povedal celemu svetu....in da če boš že hotel, boš to storil sam. nekaj v podobnem slogu se mi je zgodilo v oš....posledica je bila, da sem osebici povedala, da se tako ne dela....to pa je bila tud zadnja komunikacija med nama.....ker znam sama molčat, verjetno enako pričakujem od drugih....in če bi me sedaj kdo nasankal s tako foro, bi tud končali po zelo hitrem postopku....

pikapikica.....držim :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...