Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

joj vcas me muzka kar v nekaksno zalost spravi...

sploh ce je ful huda, mi kar nekak na srcno cakro udari al kaj...

zdaj tamal tam nabija v sobi nekaj odstekanega, nek mal metal, pa je en tak spevni vokal pa tko pompozno (skor kot kaksni queeni), pa me kar odnese pa kar zalostna postanem.

muzko jaz tezko indiferentno poslusam, zato sem najvec casa v tisini...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

saj res, Mystica, vse najboljse in cimvec zdravja ti zelim in sploh vsega lepega! xrosex xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx ja Astra,...le ni čist moška domena a ne? x:px ......sam včasih "tipe" pepričat, da maš prav....ti tud prej varovalke v glav pregorijo :sori:

Sem mela primerek k mi je "šla" ena sama boga varovalka........normalno prpelem na parkirplac, se skobacam ven pa v shoping.....pa prlezem otovorjena nazaj do mojga lepega...prtisnem daljinca in.......ligt show...dobesedno....vse utripal, lučke v kabini, vratih, pr tleh....gledam vžgem,,,,motor dela normal..... in se odpeljem....ugotovim da radio ne dela lučem se je pa sfuzlal,....zapelem na servis in prjavim, če mi lahko kdo pogleda varovalke, ker je ziher ena "šla" in je za zamenat! Groza!

A varovalka?! kwa si pa mislim,...gospa to pa ni tako enostavno,...gospa avto je treba na računalniku testirat,...gospa treba je......jeb...ga, ....sem se morala skregat, da so popustil in res pogledal varovalke....... in najdl pregoreno, jo zamenjal in ligt show je lepo prenehal.........no ja hecni so xDDx

sam zdej mam pa mir.....vsaj poslušajo kaj govorim xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

sem ze prej hotla, v ribah al kje, pa v dnevniku, pol pa ni pasal, tam vmes. :)

cimboljs izkorist, zazuraj! xcheersx

Picasso

uf kolk strani, grem brat nazaj...

sem pa danes ugotovila na Pošti, da se me ne spravi hitro iz tira.. kul... upam, da sem naredila vse da zadovoljim Božička ;) da ne boste mislila da Pomočnice od Božička ne delamo celo leto x:px

grem v knjižnico, da bi mi le zamudnino spegledal (sanja svinja....)

KAJ BI SI PA NAJ JAZ S TABO ZAČEL? A SI TI ČIST DIHT?

NA NOBENGA SE NISEM SPRAVIL, LE BRANIL SEM SE.

S TABO KADARKOLI IN KJERKOLI, PA SI TI REP MED NOGE STISNIL, KOT ŽE REČENO.

NE BOM VEČ PISAL, KER SI BREZVEZN.

NE MORM VERJET DA JE LAHKO KDO TOLK BUTASTO VZTRAJEN.

A ti je pritisk dvignl? xcivx

Ma, neja seri klamf.....Tu se zaj neki vadiš pa nakladaš o nekem vabilu pa to, daj zresni se, ki te maš jajca za to. Ti men trn v peti? Sam kolk si lažnivc. In kolk si užaljen grdo in primitivno žalil meni ljubo osebo. In nč več. x;)x Vse ostal je tvoja bujna ego-domišljija. Ta ti ven vdari v marsičem, velik si domišljaš.....hehe. Branil? A pred mano? Tako, da si po drugem usekau? Joj, nakladač, tud napotnica ti ziher neb škodla...

Pa tud svojih laži v prejšnjem postu ne boš pojasnu, ne? :inocent: x;)x

Ok. Zaključiva. Sam nehaj lagat okol pa manipulirat, pa bo. Če pa te še kaj muč, sm ti na razpolago na OS. Al na piru.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aaaaaaa!!!!!!! :vragec: kok sm bedna!

Zamenjala sem si eno geslo, ker mi je blo bedno neke številke vtipkavat vsakič in sem si nardila nekaj po svoje.. In zdaj pojma nimam kaj sem si nardila :vragec: :vragec: :vragec: in pojma nimam kako naj pridem do gesla.. Ma v bistvu še za username ne vem a sem ga spreminjala al ne xrolleyesx :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja, retro venera, saj sem napisala (pa se kaj, velik aspektov je, prehodi, tko da je kar pestro, mislila sem, da bo bolj na custva kot na komunikacijo, sam je merkur le se vedno v konjunkciji s plutonom, pravzaprav, ceprav iz nje odhaja... itd.).

Picasso

in pojma nimam kako naj pridem do gesla..

nekje kliknes na pozabljeno geslo, sam ne vem, kje je ta opcija, verjetno ko se logiras..

sicer pises meni, pa ti jaz lohk spremenim.

skratka, ni kaksna blazna frka to.

Picasso

:sori: ne, ne, sploh ne na LN.. tle bi itak te že klicala pa težila x:o)x

študentski servis, za napotnice naročat pa tak... :o|o:

loesje

Spet nazaj -

*cez starce pa so vedno najbolj pizdili pa sinfali najvecji bubregi v loju, bomo vidl, bomo vidl, bomo vidl... :vragec:

ko bo teb froc vpil nazaj (tko kot sem jaz svoji mat), da zakaj bi se nekoga kar nekaj spostovalo, ki se nam pa ne zdi spostovanja vreden, bos pa v momentu postekal, da kaj bi kaj blo za spostovat, ko bos ti v tej drugi vlogi in se spomnil, kok riti si obrisal, kolkrat se tresel v zdravstvenih domovih pa na urgencah, kolk noci nisi spal... pa taksno.

In te bo pri srcu stisnilo in si bos mislil - prekleta nehvaleznost, vendar - to bo samo pokazatelj, da nisi nobenga testa naredil - ker prej so bli tastari krivi, tvoji, zdaj bodo pa tvoji nehvalezni otroc (aja morda bo seveda kaksna tasca kriva ker jih tko vzgaja - ker saj en jih pa mora merkat a ne!! :D :D :xx!: x:o)x - ampak ti ziher ne bos - kriv x:Dx x:px)

kako znamo bit pametni blazno vedno, pa vedno smo revcki in superdobri, ce pa slucajno glih nismo najbolj, je pa pac nekdo kriv - sam itak smo, saj smo nastepal 10 srckov na *primerna mesta*.

ej ej ej, kaksni smo.....

vsak zna pa po miz potolct, kaj vse mu pripada :sick:.

No, ok, starcem pa pripada tvoje spostovanje pa hvaleznost, plus da ce so se tko slabi bili, so (vecina) delali po svojih najboljsih moceh.:xx!:

nehvaleznost! saj... x:o)x :sick:

kako me lohk sploh preseneti in clo razburi.

'S polnim zelodcem je lahko razpravljati o postu' in s polno ritjo je lahko srati.

:sick: :sick: :xx!:

Brisanje riti po mojem s spoštovanjem nima nič.

Nisem bil noben "bubreg u loju", daleč od tega.

Spominjam se pa še sedaj da sem kot mulc hodil okrog z vsem denarjem kar ga je bilo pri hiši.

Zakaj?

Da ga fotr ne bi zapil...

Je to vredno spoštovanja?

Zame ne...

Da se je slinil in v rit lezel vsem sosedom, jim zastonj delal vse kar so ga prosili?

Da so ga potem hvalili kako je priden in delaven?

NE!

Če sta me spravila na svet je bila tudi njuna DOLŽNOST da mi brišeta rit dokler se je nisem naučil sam!

Spoštujem pa pri njem nekaj drugega.

Odločitev da stopi na drugačno pot.

In mamo da ga je pri tem podpirala.

In od takrat naprej sva bila šele oče in sin.

Tako, to je moje mišljenje o spoštovanju.

Brez smeškotov.

Brez srčkov.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

alef, a zivis doma, te starci zivijo, po mojem ne.

torej zakaj bi jaz o tebi mislila da si bubreg v loju, rekla pa sem da so vedno najbolj pizdili bubregi v loju, nisem pa rekla, da so pizdili SAMO bubregi v loju.

mene pa je fotr zapustil (zlo na grd nacin pa mojo mamo), ko sem bla stara 8 al 9 let.

pa mu nic ne zamerim, tud spostujem ga blazno ne, jasno, pravzaprav nimam blaznega odnosa do njega, jasno, ce sem ga komaj poznala.....

sam, je bil moj oce pac.

in ja, ene dele njega pa spostujem.

to njegovo dejanje, pa se kaksno, pa ni blo spostovanja vredno, clovek sam pa je.

se mi zdi, da se itak medsebojno premal spostujemo, zacne pa se pac v prvi instituciji, druzini.

p.s. s tem da si mal zbanaliziral moje 'brisanje riti' al sem pa jaz bila prevec banalna v primerjavi, ampak da ne bo teh asociacij, mislila sem pac: SO BLI NA BROJU ZATE. TO. ce je blo treba brisat rit, pa to, omenila sem pa tud bolnice in taksno.

ja, dolznost, pa kljub temu.

tud zdravnikova dolznost je, da pomaga paciaentu, pa ga vseen lohk spostujem zato, torej ce je dolznost, je pa pol itak samoumevno in kot tako si ne zasluzi spostovanja??

Picasso

x:Dx x:Dx fajn, a ne? Skor ko ti x:o)x v vodnarju, da je še mal bolj zanimiv lajf x8Dx

loesje

Spet nazaj -

Morm rečt, da imate kar zanimive debate tukajle, saj se sama sploh ne znam opredeliti...(to pomeni, da je res zanimivo).

Spoštevati bi itak mogli vse ljudi, je pa res, da ti lahko starš povzroči preklemano veliko škode in seveda je težko pozabiti, odpustiti, še težje pa spoštovati...Mogoče nam uspe postati indiferentni,,,

xrolleyesx

*

Bila na faksu, res zanimivo kako vedno samo na predavanja ene lektorce zamujam...drugam ne x!x

Dopoldne sem se učila...zdejle se grem učit...zvečer pa v kinoooooooooo

yessssssss x:px

*

Tale bioenergetik me še zdej daje...hm...mejbi

sončkeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Spoštovanje.. ja, sam.. kaj, a starše bolj, kot druge? Pač, kogarkol drugega, ki je vreden spoštovanja? A ostale, če pač so vredni, starše pa že po defoltu? Zakaj? Ker so nam dali življenje ? Drugač povedan, ker so se enga večera nekje napil in naredil froca? Al pa ker so se en dan imeli noro radi in bili noro zaljubljeni? (samo primer, vstavi po potrebi... x:o)x ) Kaj ma to (preteklost njuna) z mano?

Jaz ju spoštujem, ravno tolk kot vsakega človeka okol sebe.. mata pa svoje napake, ki jih ne maram na njiju in jima to tud povem. pa še komu.. ker mi pač ni za skrivat in se delat, da smo perfect family...

loesje

Spet nazaj -

saj ni slo sam za spostovanje, jaz sem pravzaprav govorila predvsem o HVALEZNOSTI.

sam spostovanje vam je lazje spodbijat.

tudi sama ne spostujem kar slepo nekoga recimo zgolj zato, ker ima en pildek.. recimo, primer...

vendar ce pa si od njega izvolim uslugo, pa kakorkoli samoumevna je x!x, pa se mi zdi, da je stvar osebnega dostojanstva, nenazadnje, da pokazes spostljiv odnos.

ja, moral so mi brisat rit.

in?

morda se bom spomnila na vso to samoumevnost, ko bomo v zamenjanih vlogah.

Bom pol vidla, ko bom za bolanga starsa skrbela, pa mu brisala rit, kolk z lahkoto pa samoumevnostjo pa ljubeznijo pa vsem bom to pocela...

on bo pa vpil name, not enough!!!

mam pravico!!

ne dobim dost!

kar misli si, da si sam zato vreden spostovanja, ker skrbis zame, ker itak slabo!

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...