Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

saj ni slo sam za spostovanje, jaz sem pravzaprav govorila predvsem o HVALEZNOSTI.

sam spostovanje vam je lazje spodbijat.

xyesx ja, maš prav... sem ravno zdajle v kopalnici razmišljala, da bi mogla še dopisat.. hvaležnost, ja, druga stvar.. so izjeme, ampak večina se pa ipak potrudi, da te gor sprav (pač na tak ali drugačen način, tud če se njim zdi ful dober, se lahk teb zdi totalno zgrešen) in ja, hvaležnost... pač za previjanje plenic, vožnje k zdravniku, teženje z ocenami.. Vsaj to, minimal... Če pa znajo pokazat kaka čustva, si pa lahk sam na boljšem...

Uf, šibat morm... keep the thought, pridem čez tri ure! x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne bom zdaj v detajle, sam mene je oče (pasivno tud majka) v otroštvu, puberteti s svojim ravnanjem zlo prizadel, praktično zrinil na "stranpota". Zelo dolgo mu tega nisem znal oprostiti. Velik pogovorov kasneje je marsikaj razjasnilo. Danes sprejemam, da drugače enostavno ni znal. Blo bl v stilu....."vse pota v pekel so tlakovana z dobrimi nameni" al tko nekak. Kasneje smo vzpostavili odličen odnos, kljub vsemu nekdanjemu razočaranju, jezi, bolečini, danes moje starše zelo spoštujem. In vesel sem, da je tako. Smo....pomirjeni za vselej. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek: pa kaj je danes v zraku......

še sinice ne pridejo jest :xx!:

heh jaz pa najbolj gajstna, pa so ze 3 prisle dons. xcivx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

moram x:o)x

ja, po moje je tlele problem.. da se dve generaciji poskušamo izjasnit in prepričat.. eni ste že dal čez štekanje, razumevanje, odpuščanje, sprejemanje.. drugi smo šele v fazi, ko doživljamo, subjektivno stvar.. in se ne mormo štekat.. mislim lahk se, sam lahk jaz rečem, da se strinjam z marso, mickom (in tud se, v bistvu), sam se pa tud s pikico strinjam, da jim treutno pač ne oprosti enih stvari.. pa saj je sama rekla, pa jaz tud tko pravim.. dajte nam čas, da smai do tega pridemo.. sej bomo.. pa na istem bomo.. 100%.. pa težil bomo mlajši generaciji, da ne štekajo, pa da morjo bit hvaležni in spoštovbat starše... x:Xx x:Xx x:Xx

Faaaakkk!! Pozna!!!!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

tle se je prej mal hotel pokazat, no zdaj pa ugasa itak, sam je tud tko nekam sivkast. :)

jaz pa se zmer 'gor'. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A si že našpricala oz pošpricala vse kar se vid? :sori:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

heh...sem zadnjič slišala nekaj zelo dobrih življenskih zgodb....saj jih pogosto....in zanimivo pri vsem skupaj je to, da čist nihče od nas ne gre "lišo" čez lajf...popolnoma vseeno je zaradi kakšnih razlogov....al so to starši, rejniki, stari starši, sosedje....vedno je nekje nekaj...in mogoče smo prav to potrebovali, da smo zrasli v to, kar danes smo....in če drži teorija o reinkarnaciji, pol smo si pa itak starše sami izbrali....in to zavestno in z namenom....in ne glede na to al smo v vlogi otroka, starša ali starega starša.....še vedno smo samo ljudje.....z vsemi vrlinami in vsemi napakami.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

aliana, :palec:

sam itak - mene je pritegnil med drugimi tvojimi pozitivnimi lastnostmi tudi al pa clo najbolj tvoj spostljiv odnos do starsev; kako si o njih govorila, v kaksnih odnosih si bla in vse to (ampak ravno zato, ker je to kazalo NATE - kaksna oseba si).

pa se nekaj je:

ko gledam oddajo o... tezavah, revscini, bolezni....

me ne ganejo tisti, ki se na ves glas pritozujejo, jokajo, vijejo roke al pa s srditim obrazom kazejo na nekoga (krivca), pac pa spostujem onega, ki se je boril, vse dal od sebe, energijo porabil za plus in ne za minus in ki je rekel, res je, sem brez nog, sam zivim! :vtz: rad imam ljudi!

TO je zame to.

In to je MOJE OSEBNO STALISCE DO VSEH TAKIH (in podobnih) PRIMEROV - ne glede na to, kako osebe not poimenujemo in torej kere osebe not nastopajo, meni simpaticne ali blizu ali pa ne.

x!x

Picasso

Spoštujem ČLOVEKA, kot nedotakljivo osebnost.

To da.

Govorimo pa o tem ali spoštovati starše samo zato ker so starši?

NE!

In če se gre za spoštovanje ČLOVEKA, potem lahko govorimo tudi o spoštovanju otrok s strani staršev?

Kot sebi enakih LJUDI?

Hvaležnost?

Mogoče ne boš verjela, Marsa, ampak sem je sposoben.

In sem svojemu fotru hvaležen ker se je spremenil.

In za vse tiste planinske ture ki sva jih potem naredila skupaj.

Ampak tisto v tvojem postu...x:Dx

Da ne živim pri starših... :eek:

Bi bilo mal čudno...v mojem profilu je tudi moj rojstni datum... x:Dx

Sory, včasih ne morem brez smeškotov.

Apak pri meni so vedno tam kjer tud tako mislim.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ah alef ne vem zakaj ne bi verjela tega.

mislim da si se ti ze izkazal s Cloveskimi gestami. :palec:

Picasso

Hvaležnost?

Aja, to pa ne...nimam bit komu hvaležna, so me popolnoma vsi zapustili...

Imam samo sebe...in če sem komu hvaležna...sem hvaležna sebi, da sem sploh še živa in, da še kr brcam okol sebe...

Bi bila pa zelo vesela, če bi imela komu bit hvaležna...

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ne vem no, men se ne zdi tko, verjetno so te vsaj v otrostvu pedenal, bli na broju, ce pa ne starsi, pa pac nekdo, nihce ni otok.

Picasso

Mana x:Xx kapo dol

brez veze kaj dodajat, si bila kratka in jedrnata

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec:

Težko sem hvaležna. Sem porabila malo več kot tri leta terapije, da sem odpustila, da sem sploh kej začutila.

Mislim, da nisem čisto osamljen primer in zato sploh ne gre posploševati.

Evo dost bo x!x

:palec: :2src: vso spoštovanje....vidiš sama o teh rečeh sploh ne spregovorim....daleč si prišla, če lahko to napišeš..... xsrcx vse je pred teboj xrainbowx xsrcbumx xcrossfingx :detelca: :detelca: :detelca: res ti iz srca privoščim da spremeniš v zlato ves ta blatni del življenja.....

ni sinic....sam nek kumrni vodomec se pase na lojevki....

:vio:

ja, po moje je tlele problem.. da se dve generaciji poskušamo izjasnit in prepričat.. eni ste že dal čez štekanje, razumevanje, odpuščanje, sprejemanje.. drugi smo šele v fazi, ko doživljamo, subjektivno stvar.. in se ne mormo štekat.. mislim lahk se, sam lahk jaz rečem, da se strinjam z marso, mickom (in tud se, v bistvu), sam se pa tud s pikico strinjam, da jim treutno pač ne oprosti enih stvari.. pa saj je sama rekla, pa jaz tud tko pravim.. dajte nam čas, da smai do tega pridemo.. sej bomo.. pa na istem bomo.. 100%.. pa težil bomo mlajši generaciji, da ne štekajo, pa da morjo bit hvaležni in spoštovbat starše... x:Xx x:Xx x:Xx

:palec: vse ob svojem času......

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mana, faca si! :vtz: :palec:

Jaz imam rada take ljudi, borce. Najbrž zato, ker če dajo nekaj takega skoz in se potrudijo prebolet, predelat, it naprej - so navadno zelo modri in dobri.

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Marsa x:Dx

Ne vem če si tistega tvojga mrtvaka že zbudila ampak vseeno...

Da se še jaz malo delam pametnega... x:px x:Dx

Če ti gorijo lučke in laufa ventilator, potem štrom je.

Če se sliš samo škljocanje ko obrneš ključ, to pomen lahko troje:

Da je crknil štarter(najslabša in najdražja možnost)

Da so šle krtačke na štarterju ali da je poškodovan kolektor(oboje služi temu da štarter dobi štrom da se lahko obrne) - to je najlažja in najcenejša možnost

Da akumulator da tolk štroma da se vklopijo lučke in ventilator in da se štarter vklopi, je pa preslab da bi ga obrnil(nov akumulator x:Dx )

Lahko pa je res samo to kot piše Silki - vlga pa slabi kontakti.

WD :palec:

Srečno z mrcino x:Dx xsrcx

Spet sm na tapeti. x:px

No, dost o tem...zuvedla ful dobro novico...jutr mam en sestanek in prosim, držte pesti, da bo kar najboljše izpadlo. Kej več povem jutri. x:)x Sm pa srečna. xDDx

xsuperx :palec: :palec: :palec: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Jackica, Mana! :vtz: :medal:

(drugac pa - :C: :V: x:((x)

xsrcx

sem priletela prec z veselimi novicami, se obuta skor :D

... pol sem pa manin post vidla... je blo pa to bolj pomembno.

no TO!!!

a sem kdaj vidla kaksno sinfanje pa pritozevanje po forumu v zvezi s tem, jamranje, krivci ipd.?

Nisem.

x^x x^x :vtz:

*

drugac pa: xokx :onfire:

avto je ze pri janiju (mehaniku), jaz pa sem ze doma.

Iz prve je vzgal! x8Dx x:o)x

sam sem ga vseen peljala, da pogleda.

Ocitno smo mel prav, je res nekaj z vlago, tud ni ne starter ne akumulator, najbrz bo res sam kak stikec, kaka svecka al kaj podobnega (upam).

Hvala za vse nasvete in spodbudo. x:Xx

sem si pa vase nasvete shranila. :8): xDDx

aha, Alef, hvala ti x:Xx, evo zdaj si bom pa se tvojga scitirala ke k seb. :)[

Picasso

mislim ampak sploh ne morem verjet... ko berem tole.... tumach....

ne sam zanemarjanje, tud prsti polomljeni pa tak?

oh, grozno, ubogi otrocek mana.... :sori:

ja, v enih primerih pa seveda stekam, da je tezko bit hvalezen in spostljiv, tud zato sem namenoma napisala, da VECINA dela po svojih najboljsih moceh (starsi).

tile primeri pa so res ekstremni in sem nekak 'upala', da pa ja ni kaj tacga nikjer tu v igri... sam je, ze statistika veleva tko... :(

Picasso

Faaaakkk!! Pozna!!!!

xyesx

Mana, xsrcx dobra si. :palec:

ja saj, res je tko, najboljsi nasvet je izkusnja, ki pa zal pride prepozno. :)

vsi al pa velik nas je dal skoz fazo *ko so starci krivi*, sam eni so predolg v teh stosih.

plus, sam lohk to presezes... xyesx

ce ves, kolk te moti prisila, sam ne silis. recimo... in tako dalje (ene tepejo, potem ti sami tepejo.

ene zlorabljajo, spolno in drugace, potem le-ti (spolno) zlorabljajo.....).

torej eni pa glih pol silijo oz. padejo na testih in vlecejo isti vzorc, zato pa je tolk pomembno se zavedat.

to pa je VSE, ce je kritika, ce je minus torej, dajmo met na umu vsaj zraven tud pluse...

nihce ni popoln in - tud ko BO stars, ne bo. ;) :) :palec:

Picasso

mam znanko, ki zivi v 3-sobnem stanovanju, sama, celo racune ji placujejo starsi, starejsa je od mene 5 let.

10 let sem poslusala, kako so starsi za vse krivi, kok so jo zj*, kolk to, kolk ono.

ja, hodila je v sluzbo, zase, za zapravljanje, racuncke so pa starsi placevali, plus da bi lohk bla vesela in hvalezna, da je sploh LAHKO nekje.

Moji starsi (mama) pa so recimo mene mel blazno radi, pa sem ipak morala bit vec kot 10 let podnajemnica, materialno mi torej niso dali nobene moznosti. ampak ne - bi naj bili dolzni me met pac nekje in mi dajat pac nekaj... KJE? ce sami nimajo? kaj? ce sami nimajo?

tud mi niso govoril kok me majo radi, pac pa, da sem res skorpijon (pol si lohk misli vsak, kaj naj bi to pomenilo) in da vse to, kar pocnem, ni dovolj dobro niti 'Pravo'.

ampak - jasno da spostujem svojo mamo, jo mam blazno rada (ji tega ne govorim, ker nismo tak folk :8):, se pa zgodi, da tud to izustim vcasih xDDx) in sem ji hvalezna.

vem tud, da s(m)o otroci krivicni.

dam roko v ogenj, da bi moj tamal rekel, da ga nimam dost rada...

ko bi pa moral razlog navest, pa bi morda rekel kaj tacga kot, da mu nisem dala za kino, pozabljajoc, da sem mu vceraj dala 15 jurjev.

to je (tud) ta storija, otrok/stars.

Picasso

*

drugac pa: xokx :onfire:

avto je ze pri janiju (mehaniku), jaz pa sem ze doma.

Iz prve je vzgal! x8Dx x:o)x

sam sem ga vseen peljala, da pogleda.

Ocitno smo mel prav, je res nekaj z vlago, tud ni ne starter ne akumulator, najbrz bo res sam kak stikec, kaka svecka al kaj podobnega (upam).

Hvala za vse nasvete in spodbudo. x:Xx

sem si pa vase nasvete shranila. :8): xDDx

aha, Alef, hvala ti x:Xx, evo zdaj si bom pa se tvojga scitirala ke k seb. :)[

xwizardx x?x x:Dx x:Dx x:Dx xsrcx

(popravljeno)

Mana x:Xx pa še nekomu, kis e je zdejle po telefonu kar nekaj časa ukvarjal z menoj x:Xx x:Xx x:Xx

šele v takšnih trenutkih se zavem pomena ljudi tule gor in bistva tega foruma xsrcx

pismo se mi zdi, da smo čisto po svoje pričeli to leto - pa niti ne slabo... vse gre v paketu črno in belo- dokler se spoštujemo... jedla še nisem nič danes :eek: pa kuha me spet, samo nič zato... joj sploh ni besed s katerimi bi opisala doživljanje v tem trenutku do vas tule na forumu - ko si slabe volje te preseneti klic, os, poštar, ko si vesel, dobiš vzpodbuden email, slikico, ki ti polepša dan, lepe misli... ko imaš filing, sam razveseliš koga, ne glede na to ali je pravi datum al ne...

kakšen izliv :eek: nehujem...

Pikica bodi vseeno previdna jutri če imaš kakršen koli razgovor :palec:

Popravljeno -> Ksenia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...