Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mana :flower: xsrcbumx :palec:

Jaj, jaz pa tak zaključek dneva :sori: :O: .

Gledam na TVju nekaj, prčkam, berem, čez čas pridem, vidim Trudija, čist potnega, krči, za srce se grabi :O: . Gleda, se ne odzove na ime :O: . Kaj zdaj, sprašujem, če bo kaj sladkega. Butasto mu turim bajadero :o|o: , kličem tasta hitro, kaj in kako naj :inocent: , samo po telefonu je težko dajat nasvete, ko ne vidiš, kak je cukr :O: .

Nič, kaj sem hotla, zdravnico klicala, joj, kakšno nad zdravnico imamo. Me je najprej spraševala, kakšna je situacija, če je to, če je ono, potem se je brez besed malo po 20h usedla v avto in prišla, zmerila sladkor, ugotovila, da je na pol pri zavesti - vmes je že malo xsrcx poštrajkal :OO!: . Me je še naučila neko glukozo dajat. Res, full hvala, ti gori, da me obdaš s takimi ljudmi, ko te rabim xsrcx , nikoli ne pozabim. Mi je rekla, da kok fajn, da ne zganjam panike :palec:.

No saj je res nisem, sam zdejle šele so se mi solze ulile, pa oni bedasti občutek nemoči, ko vidiš, kako tebi nadvse draga oseba trpi, pa ne znaš pomagat, ko je včasih lahko celo življenjsko nevarno.

Nisem hotla tkole semle zatežit, ampak moram tole dat iz sebe :inocent: . Kakšen začetek leta :wOOt:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Hvala vsem za lepe in predvsem spodbudne besede x:Xx x!x

Kar je bilo je bilo x!x

Sem bila v kinu. Sva šla gledat Zgodbe iz Narnije.

Meni je bilo res všeč, ker sem bila tako na izi in sem samo gledala in ni bilo treba razmišljat...

Kva sem se nasmejala...en tak prizor, ko pride lev in reši vse...ena tamala zadi je pa kr ploskat začela (ampak tko zelo resno ploskanje) x:Dx mene otroc vedno ful nasmejijo x!x

Je lev (pač je en lik leva no) rekel eno zelo pametno stvar:" Kar je bilo je bilo, preteklosti ni treba več ponavljati in omenjati..." res na pravem mestu :palec: (tisti ki ste gledali film že veste, tisti ki ga še boste vam pa ne bom kvarila veselja).

Zdejle bi najbl pasal v pižamo (pol sem že v pižami) pa topu mlek z medom pa Mery Poppins gledat...yesssss

Evo...greva zdej s hinkotom pred tv, itak ne upa rečt ne, ker sem še mal jezna(-beri:hladna-) zaradi prstana.

BDW jaz bi tudi kakšno lunatko/lunatka spoznala...Micku sem itak še dolžna pivce za živce x:Dx

A lahko še jaz pridem? :hepko:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pujsa samo, da je sedaj vse ok...

Vidiš, kadar rabiš, ti "tisti zgoraj" vedno pošlje nekoga.

Fajn zdravnika je pa res dobro imet x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

O Pujsa :O: dobro si se odrezala, pa xcrossfingx Trudiju, naj se čimprej pozdravi.

Mateja, dober te videt x:Xx

Ena jajca od kitajca dobila za prevajat xrolleyesx pismo rosno, da se mi res ne da...ali moram, obljubila eni mladi nadobudni študentki.... trust fondi v usa :wacko: kwa so to ene čreve, črevesne....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Oooo, kakšni dnevi... xrolleyesx

Pujsa xsrcx , sam da je ok. x^x

Prejle sem se tudi jaz zahvalila "onim zgoraj"...vozim, naenkrat na prehodu za pešče iz teme :eek: dva človeka.Prehitra sem bila x:Ix , nisem mogla ustavit...sta se pa onadva zadnji trenutek... :switz:

Hvala še enkrat xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Nori dnevi, ja.

Mi dajo mislit take zadeve x:Ix , se že itak z malimi zadevami full ne obremenjujem x:)x . Se niti ne poglabljam v bolezen, kaj se vse lahko pojavi čez leta, ker nočem živet v večnem strahu in z mislimi česa priklicat, zato sem tut tok telebajsasta, da tudi cukra še po 8 letih ne znam zmerit. No zdaj sem se odločila, da takoj jutri tole obdelam, ker tole res rabim, da vem, kakšna je situacija. :palec:

Dobro, da sta odskočila pešca, ja, si ne predstavljam kakšen občutek je, če se ti kaj primeri, tko da oni gor vseen je pošten xsrcx , pa uleti, ko se da vse od sebe, pa se ga res rabi xyesx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Uh, pujsa :sori: ... :detelca: Pa lepo pozdrav bolničeka..... x:)x

Hih, to bo pa zgleda kar en grupni......dejt. x:o)x Ma ja, bo fajn spet koga spoznat........No, mene ta vikend v LJ ni, mogoč oz. zlo verjetn pa naslednji bom..... x:)x x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:C:

no jaz pa zdajle ker eno mal jokam....

Trudi, Ksenija, :detelca: :detelca: :detelca:

Seal , Santos čta jt u maloro :V:

pravkar zvedla da med prazniki čist bliz mene trije samomori.... :V:

kok je tale lajf smotan.....

edina svetla točka je skupina mladih, ki sem jih srečala po odbojki v oštariji...s frajtonarco, kitaro in žlicami igrali in plesali na polko in valčke....mladi , nasmejani in radoživi.....

pobasala sem kar smo zbrale in jim nesla....kakšne svetle iskrice v očeh in hvaležnost na ustih xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx naum 0 reku! x:o)x

--------

PP te popolnoma razumem v temle...

...imela popolnoma :xx!: praznovanje nouga leta

*

za 7 let sem dobila zlat prstan (rumeno zlato...ki ga ne nosim in to cel svet ve,,samo on ne), zraven pa stavek: "...sicer še ni zaročni, ampak vseeno..."

moji občutki ob tem:

&/=?*=)((/%/&$% #"$%/&=)&%#

prstan bo nesel nazaj me nič ne briga

kupil ga je v 30min, ker mu je pač zmanjkalo časa in na moje vprašanje "kako, zakaj, a sploh nimaš filinga" je sledilo:

"...ja vse ženske si itak želite zlata..."

bolje da ne razlagam mojega počutja in občutja ob tem (lahko pestate zgornjo slikco)

matr jst pa res nerazumem vas ... !!??? pa kako ne great skupi v trgovino in kupta un pof... prstan, ce ga ze hocs met no!!?? :eek: xrolleyesx

aja, kako presenecenje al kaj??? xrolleyesx ja, pa sej je presenecenje, sam ne tako kt bi on hotu!! x:Dx x:o)x

----------

Mantis: jst sem enkrat za novo leto podarila fotru in njegovi mnogo let mlajši ženkici rastlinco, ki se imenuje družinska sreča... Ta rastlina naj bi lepo uspevala, le v primeru, če se družina - zakonca lepo razumeta, drugače pa pa propade... je kot nekakšna trava in ni zahtevna za vzgojo... deluje na srečo - ljubezen... in pri mojmu fotru je propadla v roku 10 dneh ... men je bla to dobra fora...

... ja jst sm pa nekoč dobila prstan iz belega zlata... to, da ne maram rumenega zlata je celo dojel... samo ta prstan je bil totalno moški... ampak čist sam za dedce... tko kt mal karo vzorc je mel urezljan ... pa sm mu ful cajta nakazovala, da so zaročni s kamenčki (kristali), ampak on je mene pozna in ve da ne maram preveč pocukranih stvari ... sploh me ne pozna

ja, ocitno ti je z vsec ane! x;)x morda se posebej, ce se drugi ob dolocenih prilikah do tebe he he

sicer pa, sej lahko prenehas!

--------

Valda je nekaj treba nardit, ce gre za 20, 30, 40 let poroke... Tiste vmesne niso tak pomembne. Zanimalo me je samo kako to naredite vi. Drugac pa se meni zdi, da se jaz kar posteno oziram na norme in pravila

tudi jas tako mislim!

----------

...Volimo in nastavljamo jih sami, so odraz vseh nas in stanja naše družbe, ...

ja, da mate pol skorpije kej pocet, se borit, in se mascevat pa se IT, pa tako ane... x:Dx x:o)x

-------

aha...se strinjam. zraven tega so take situacije najboljše sito, kar jih je. zelo natančno namreč ločijo zrnje od plev.....

gledat lastno ogledalo je najtezje! x:Dx x:o)x

---------

...Ne vem. Pojma nimam. Se mi zdi, da sem se tud na tem forumu naučil nekak sprejemat tud plevel kot nekaj koristnega. Pa poskušat gledat na stvari, na ljudi, čimbolj široko, razumet razloge za kakšno njihovo "grdo" ravnanje......bit čimbolj toleranten. Se poskušat vživet v njihovo kožo........razumet razloge za takšno njihovo ravnanje. Se mi je to nekaj časa zdelo fajn in prav, zdej pa se mi nekak zdi nesmiselno.......vsaj ta hip. Le zakaj bi se trudu razumet nekoga, ki mi namerno stori nekaj žalega? In čez čas to ponovi.......Pa spet....Pih. Pa tudi ne razumem zakaj ljudi tolk zanima privat lajf drugih, zakaj se nekateri tudi tako neizmerno trudijo iskat kakšne "madeže" na življenju nekoga, pa jih še po možnosti spotencirat.........razširjat.........Te pa se včasih čudim zakaj folk tolk kupuje rumeni tisk, bučko......

tis pa res 1 ornk doprinost temu forumu!!! x:Dx :palec: kak te je lusno brat cuj!! x:Xx

----------

kak se to znano čuje....

pa smo res vsi na istem cugi

mi smo tud včeraj meli vojne....je reklo ta najstarejše...mati je spet novi psihološki priročnik prinesla s knjižnice.....

zdaj bo pa spet en cajt hudič....

in to sam zato...ker sem nisem pustila , da se mi zmuznejo v sobe predno bi pospravili za seboj

in pol se pol ure z njimi bockam,,,,zato da v petih minutah nardijo kar majo za nardit

drgač je pa to menda znak zdravega ozračja, če ti direkt povejo....da si smotan mislijo si itak vsi

....

verjetno res, toda mislim, da ga ne kupujejo samo zato! :vio:

sploh pa... hm, predem se mal napisem zdele kle ( ... ), grem se pred svojm prag mal pometat :o|o: x:Ix

--------

Ja, Mick, nate sem mislil, ko sem pisal post, Alianinega pa še nisem videl objavljenega.

Ja, folk res kupuje rumeni tisk, da se prepričajo, da medijske osebnosti niso nič boljše od njih, povprečnežev, in da jim privoščijo vsaj nekaj čustvenih težav in škandalov, ker ponavadi zvezde nimajo denarnih težav, kot povprečen človek.

Povprečnež nekako ne prenese, da bi kdo drg živel sanjsko življenje, če ga on sam ne more

kwa? a zdej bos reku da je res tko hudo al kwa?? :inocent: :o|o: omoje mal pretiravas, al pa ti to kaze da se prevec obremenjujes in ukvarjas z neprimernim al kaj!!?? xrolleyesx

--------

Hm. Ja, tudi to je možno. Sam....ali ni to čisto jasno, da jih imamo vsi?

Mene razpi.di zlasti, ko se nekdo zave svojih, se sooči z njimi, precej spremeni lajf, ker pride do določenih spoznanj........pol pa ga maltretirajo še bolj. Kot da mu zavidajo, da se je pa sam soočil z njimi, s seboj, se spremenil, sami pa ne. Zavist torej, takšna tudi obstaja......Ene ljudi dela nesrečne sreča drugih ljudi. Se jo trudijo spackat, ker ne znajo sami postati srečni, nekaj narediti za to. Je lažje pljunit po drugem, kot se soočit s seboj......Mal sm tečn, no.....

lahk pa se ga gresta skp napit x:o)x pa se frenda ratata, taka, k si nauta zavistna!!! x;)x x:Xx sam dvomm, da bo to pr micku mozno, glede an to kok se je hvalu ... da uta sam prjatla... po lse pa cudi, da nima prajtlov oz. prjatlc! x;)x x:o)x

-----------

...Mickeni, ne dej se...sej, če ti gre tko dobr, lohk men kej dnara nakažeš?

hm, v sloveniji tako 'razmislja' veliko ljudi....

---------

...Mick, jest te cist razumem... enako razmisljam... jaz vem, da se bom 1X kmalu odselil iz Slovenije... kle se nikoli nism prevec domace pocutu... cutim potrebo po tem, da nekje cist na novo zacnem... :8):

hm, tut jst sm laju ze x:Dx

--------

samo lajajo...

jaz pa mam možnost, kadarkoli, sicer ne v Avstralijo, ampak v Nemčijo, pa nea grem, zaenkrat mi je tu več kot dobro...

ZLOOOOOO strinjam!! jst bi uzokonil, da mora vsak mlad clovek it vsaj 3x za pol leta delat nekak v tujino! x:px

hm, pomoje tut od okolja.. no, res je odvisno kam se clovk preseli, pa tudi kaksen tip je kdo, kolk je prilagodljiv, iznajdljiv, komunikativen, obvlada jezik in se zna sporazumevat... etc... en bi se znajdu u dzungli al pa pr eskimih, en se pa u sosednji u recimo 'najboljsih' pogojih ne zna ...

--------

Hm. Mah ti si še ful mlad, če si to res želiš....just do it. In ne čakaj predolgo, dlje boš se obotavljal, čakal, težje bo.....faks si nardil, to (vsaj po moje) nuja bla, zdej pa......ekšn. Ne pa pričakovat kaj preveč od tujine, po tem kar sem sam videl zuni nam tuki niti ni tko slabo, sam folk pa zna bit prav ogabn......no, tud zuni verjetn. Da jih imam zdaj okrog 25, bi spiču.....pa tud, če se pol vrnem, tolk da vidim mal kako in kaj.....Ahm, pa nekdo je omenu Avstralijo......Nat se mi zdi......kaj pa vem, moj znanec je probal v Avstraliji pa mu ni ratal......kljub sorodnikom tam pa to.....kaj pa vem, mislim, da je tvoje počutje in vse kar spada zravn odvisno predvsem od tebe samega, ne tolk od okolja. Men pač gredo neke stvari in nek folk počas tolk na živce, da bi mal muvnu......Pa enostavn me folk ne pusti na mir, pismo, pa že čist "izoliran" živim, pa še vedno ni miru......faaaaaaakerji!

sej res, kako jih lahk sploh u teh cajtih ... x:Dx x:Dx x:o)x

----------

...na *primerna mesta*....

hah hahah hahahahahh kwas ti faca ej!!! x:Dx

-------

Kje, kje?

ti ze ves ane! tvoj lajf!

sicer ap u kanadi menda blazno hocjo met ljudi, ki imajo full enih sol koncanih; v avstraliji pa menda noben ne vprasa, temvec sam kwa znas delat. Tko so men povedal no! :inocent: x:o)x

---------

...sej bom sel... sam zdaj bom verjetn se magisterij naredu, k se je s tem bolonjskim sistemom ponudla tko fajn prilika... pol pa picim... rad bi da bi blo vse na meni, da nimam vec izgovorov in da vidim iz kaxnega testa sem, tut ce cist pogorim... sam, da si ne bom mogu kaj ocitat na stara leta cesa v stilu: lahko bi...

ja ja, kwa se zgovarjs zdej... x:Dx

--------

...ja, moški rabmo izziv, pa mal potrditve pa to. x;)x Mah, sam sem mlad zeznu stvar, pol popravljal cel lajf, do nedavnega.......pa "lovil" izobrazbo, mal pozn skužu kolk pomembna je lohk......pol k pa sem diplomiral, pa nardil pravosodni izpit, pa me je nekak minil.....magisterij bi dans nardil z "levo roko" praktičn (menim, da je pravosodni izpit velik zahtevnejša zadevca, po nekterih kolektivnih pogodbah pa tud izenačena z magisterijem, no, vsaj nedavno še bla, nisem sledil zadnje čase), pa se mi enostavno ne da, velik časa in energije mi služba požre, pol pa mi je prost čas predragocen za študij.......titula pa mi ni potrebna. Pa ne narobe razumet, to je gledano iz moje perspektive..... kot mulo sem delal kot nkv.... Sicer pa odobravam, podpiram študij, absolutno.... Pa tud tveganje, met jajca in odit ter probat.....

jas, priznam.

----------

Kaj zdaj imata to vidve, Lia in Marsa?? Kdo je nehvalezen in bubreg v loju pa scrkljan?

tebe je pa res lustno brat! x:Xx

--------

Sem prebirala vaše poste od danes, pa mi je prišlo nekaj na misel, glede tega, ko si nekateri tako močno želite in sanjate da bi šli proč od tam kjer ste in na novo začeli življenje. Nekaj o tem vam bom napisala, ker smo se mi od leta 1999 dvakrat selili, v zadnjo tako daleč, da skoraj nimava obiskov, ker gre cel dan tudi če midva greva tja kjer smo bili prej.

Tudi mi smo se odločili z delom družine da se ne gremo več, da hočemo živeti drugače, začeti znova... Ja res smo zaživeli drugače. Vendar je treba vedeti, da če pred odhodom ne "pospraviš" pri sebi, boš vse nesel s sabo. Bo sicer sprememba, vendar samo sprememba okolja, TI PA ŠE ZMERAJ OSTANEŠ TI. Si popolnoma sam od sebe odvisen med tujimi ljudmi, to ja, pa še vedno si to TI s tvojimi strahovi, užaljenostjo, mogoče jezo... Je treba močno razmislit.

Sicer po tolikih leti nam je sedaj super, vendar je bilo za to treba veliko sprememb, odrekanj.... uspešno

:palec: he he kwa se hvals x:o)x

---------

Kaj hudica, kaj je to, pa samo eno preprosto vprasanje sem postavla ! In potem pa takole...kot da bi nekomu stopla na stare spomine al nekam na nezaceljeni zulj in zdaj pa vsak goni svoje in varuje tisto znotraj njega. Probajte se disntacirat, ce se še da. Ste pa ja vsi vredi no, kaj vam pa je. Takoj nehajte! Kregajte se rajsi zarad LIPE pa KLadoska. Pa pazte se, da ne bom še jaz zacela duhamorno razlagat o mojem zivljenju v tujini, pol sele boste jeznoriti, ko ne boste mogli vsega citat

a si cist prepricana da je ne maras' mislm, cist do konca? cist cist do samga konca? x:o)x

dojemanje nehvaleznosti je siroko kolikor je ljudi...

--------

...nehvaleznosti pa scrkljanosti pac ne maram....

nazalost se strinjam s tem mnenjem :V:

-------

...torej spet - iskanje krivca, a nezmoznost pri bistvu pogledat resnici v oci.

resnica pa je - NAROD je ze cist pozivinjen. TO je krivec.

ampak vcasih k tebe preberem, mi bl zveni u usesih kt od kaksenga mojstra! hvala! x:Xx

---------

...ma sem se spomnila, kaj mi je zmeraj najtežje, ko stojim ob kakem grobu ko koga not polagajo, pa mi je žal da mu nisem večkrat rekla oprosti ali pa polepšal si mi dan ...

ej, men sti tolk kul pikoslava!! x:Dx x:Xx x:Xx

no, morm povedat VSEM (ki boste to bral, pa torej tudi sebi, spet).. ljudje bozji: IMEJTE DISTANCO!!! to je forum! marsa JE urednica. VSI smo drugacni! in vsi iscemo le ljubezen in zavest! neglede na nacine kako to pocnemo! in vsi imamo 'napake', ki delajo ta forum se toliko bolj zanimiv!! x:Xx x:Xx x:Xx

--------

... Včas bi te mela pa za svojo mami, k kej tazga o Timu napišeš, da mi je hudo kul. Pa to ne pomen, da si zdej tok stara, da bi lohk bla moja mami...da nov pomote.

kr VSE posprici, ta prve, vmes, zadne, stranske, leve, desne zice... VSE..., pa se sosedove zice, od sosednga avta, pol pa ce te vprasa kwa ti je, mu rec, da mogoce njegove zice vplivajo na tvoje, k nejgov tak zmrznjen avto deluje.. h hahah hahahahhah hahh hah hahahah xzobkox

pa tko vids marso z 16 WD-ji kako sprica ene 2 uri... po avtu gor dol levo desno... brizg spric pol pa nastane eno wd-zicnato cudo, umetnija svecka. ;) sosedu pa 0 jasn spljoh :o

----------

...sam kako pa vem, po kerih - zickah?

Jst sem dns prvic tukaj in mi je usec kar vidim, zelo. x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x

Ura je 4.10h zjutraj in se odpravljam koncno spat ob tej uri so moji mozgani zupca..... x:Dx

Neki sm gledala in mislim da sem opazila se nekoga z istim imenom kot ga imam sama.

Torej se ena zadeva za ureditn oz za spremenit z moje strani.

Lahko nocko

Grem spat

nocko xDDx xDDx xDDx xDDx

xcrossfingx

---------

...ki je star 25 let, na novega leta dan so mu izrezali velik tumor... to je nekaj zaradi česar se lahko **zasekiraš** Držim pesti za našega fanta xcrossfingx

a lahk tut jst napisem kdaj si jih bom pral? x:Dx x:o)x

--------

...lasesibomjutrioprala.press

pravijo, da e si povedal enemu, si povedal vsem! x:Dx

slovenija je tako mala, da se okol obrnes in ves katero stevilko gat nosi ona druga! x;)x

-------

cosma...tele zadeve s čenčarijami so res nekaj posebnega :xx!: ...en folk enostavno ne skuži, da če se z njim pogovarjaš, to še ne pomeni, da si povedal celemu svetu....in da če boš že hotel, boš to storil sam. nekaj v podobnem slogu se mi je zgodilo v oš....posledica je bila, da sem osebici povedala, da se tako ne dela....to pa je bila tud zadnja komunikacija med nama.....ker znam sama molčat, verjetno enako pričakujem od drugih....in če bi me sedaj kdo nasankal s tako foro, bi tud končali po zelo hitrem postopku....

pikapikica.....držim :palec:

papiga! x:px

---------

joj vcas me muzka kar v nekaksno zalost spravi...

sploh ce je ful huda, mi kar nekak na srcno cakro udari al kaj...

zdaj tamal tam nabija v sobi nekaj odstekanega, nek mal metal, pa je en tak spevni vokal pa tko pompozno (skor kot kaksni queeni), pa me kar odnese pa kar zalostna postanem.

muzko jaz tezko indiferentno poslusam, zato sem najvec casa v tisini...

premal delajo, pol pa kle energijo trosjo! x:Dx x;)x kt jst :o|o: :xx!:

--------

Kok ste sitni! Brezveze! xrolleyesx :o|o:

PONAVAD majo obrazci tudi moznost 'pozabljeno geslo' in ti potem na mail posljejo novo ali staro geslo. veckrat se zakomplicira pri kakih slovenski provajderjih raznih internet uslug x:Dx x;)x in treba potem vcasih celo pisno posiljat in tako... :o|o: :xx!:

--------

Aaaaaaa!!!!!!! :vragec: kok sm bedna!

Zamenjala sem si eno geslo, ker mi je blo bedno neke številke vtipkavat vsakič in sem si nardila nekaj po svoje.. In zdaj pojma nimam kaj sem si nardila :vragec: :vragec: :vragec: in pojma nimam kako naj pridem do gesla.. Ma v bistvu še za username ne vem a sem ga spreminjala al ne xrolleyesx :o|o:

ma neeeeeeeeeee merkur je cist faca no! x:Dx

--------

Bullshit, ta bi mogla pomagat, ne pa zezat! x:o)x Saj pr men je tko! x:px x;)x

To bo, to, Merkur spet usega kriu! x:o)x

kdo ti pravi da se sploh moras!? x:o)x x;)x rajsi se iz tega kaj nauci!

----------

Morm rečt, da imate kar zanimive debate tukajle, saj se sama sploh ne znam opredeliti...

lahk si men ce cs , ti dovoil da se mi odpres x:Xx x:Xx x:o)x

---------

Hvaležnost?

Aja, to pa ne...nimam bit komu hvaležna, so me popolnoma vsi zapustili...

Imam samo sebe...in če sem komu hvaležna...sem hvaležna sebi, da sem sploh še živa in, da še kr brcam okol sebe...

Bi bila pa zelo vesela, če bi imela komu bit hvaležna...

x:Xx

----------

:palec: ...vidiš...si me spomnila, ....

Br jutr x:Xx

Free :eek: , kok si pa ti naštepal x:Dx

Nekaj me daje nespanec, že od včeraj iščem eno zadevo, pa je ne morem najti grrrrrr :vragec: se ne spomnem sem komu posodila ali sem tako dobro pospravila, da niti sama zdaj ne najdem, pismo rosno in se od te muke zbudim, kwa sem psihič :xx!: si bom šla zadevščino zjutraj kupit, da neham spuščat kislino v želodec.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xrolleyesx jezus kolk ste napisali v tah dneh :eek: a nimate lajfa nč :inocent: x:Dx :vio:

aja pa srečnga vsem x:Xx

za nov let smo ribe zun pekli x:Dx pa ornk sm se ga urezala.......ma klinc, prov fajn je blo x:Ix

sm ugotovila da je blo uno leto kr najsi......čeprov včas zafukano pa neznosno že skor....sam če pa skup potegnem in seštejem pluse pa minuse je blo prov fajn.......vse padce sem prestala z dvignjeno glavo in vseh vzponov se se prov po otroško veselila x:)x upam da bom znala to obdržat u lajfu x8Dx

ajd mejte se, nom zdej sred noči bluzla kr neki x:Xx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

daannnnn......

uf, kakšno vampirjenje.....ja kdaj ste pa že vstali :eek:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

joj kok sneg pada tle :eek:

sm se spomnla zdele da sm u enmu horoskopu prebrala da bom v letu 2006 zapravla nenormalne količine gnarja in ob tem ne bom niti trznla x:Dx hm...zanima me kje so tiste nenormalne količine skrite :inocent: mogoč bom pa u kakmu deblu starmu kak čup našla x:Dx

eh bo treba it avto sčohat pa u delo se vržt x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...