Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

a že spet sneži :eek: ...ne igram se več te zime.......pr nas pa piha....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mateja, dober te videt x:Xx

tebe tud x:Xx ... pa xcrossfingx za onega mladega fanta ( sem šele zdaj vidla, ko je free vse živo citiral) ...

Pujsa :sori: ... za Trudija xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

... jaz sem tud bolj nalahko spala dons... mami je virozo fasala in je bla včerej kar boga... pa noče na Golnik :detelca: xgoldfishx xcrossfingx

matr jst pa res nerazumem vas ... !!??? pa kako ne great skupi v trgovino in kupta un pof... prstan, ce ga ze hocs met no!!??

aja, kako presenecenje al kaj??? ja, pa sej je presenecenje, sam ne tako kt bi on hotu!!

----------

Free ne vem od kje tebi ideja, da sem želela prstan x!x

Mah, ne vem kako si ti stvari razlagaš...ni važno...

Danes s empa res komi iz postelje zlezla, me čaka en ubitačen dan...

Upam, da bo šlo vse kot je treba, danes pa res malo sreče potrebujem x;)x

Todika ful huda slikca...pri nas pa nič snega...(vsaj zgleda tako) yessssss

sončkeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Pujsa :sori: ... za Trudija xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

Hvala xsrcx x:Xx . Me je prestrašu ornk :O: , ampak je že bolje, enostavno je ves ta koncentrat stresa naredu svoje :o|o: . Pismu, včeraj pa res nisem bla zaspana, sem se čist zbudila :eek: , spala 3,5 urce. Pa naspana :palec: .

Pismu, res hvaležna tejle zdravnici vaški, brez problema prišla, ko sem jo poklicala domov xsrcx , z dobro voljo in pripravljena pomagat, res jo cenim, po mnogih čudnih izkušnjah z raznoraznimi x;)x .

Dons pa bo krasen dan xwizardx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

pujsa....zdej šla nazaj brat.....za trezno ukrepanje in sploh pristop.... x:Xx ...pa en pobož za trudija.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hvala, pismu ga boste namečkale x:Dx x;)x , sej je pol vse za menoj prišlo, ampak hvala bogu sem tko narejena, da ko je treba, sem pri stvari. Se je še zdravnica parkrat začudila, kok sem mirna, pa hladnokrvna, še Trudiju parkrat omenla, kok je fajn izbral x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:o|o: fak, spet sneguje. xrolleyesx Ves moker, bil brez marele. :o|o: Pa skor v garaži ostal, k me neki daljinc za vrata zezal, bemu, me že mal panika hvatala, te pa kr na1x proradil......sm hiper brzinsko zviznil ven, da si ne premisli. x:o)x Tak, zdej sm si enga zvil, čik, da neu kake pomote x:px , kapučinček, pol pa bo baje treba delat. Sam to še mi falil, ne vem kaj se grejo..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xrolleyesx jezus kolk ste napisali v tah dneh :eek: a nimate lajfa nč :inocent: x:Dx :vio:

xrolleyesx jezus, jaz se tui prašam , kam je šu lajf x;)x

xcivx vrezala se fala bogi nisn nič, pa vse te dni me skrbelo kak ti je uspela kuharija za božično pogostitev vesoljne žlahte x8Dx meni je spet vse sekalo na prežganine.....edin filani pipek je ratal tak kak ma bit.....

piškote so pa čistilci s vilcam ribal s protfana.....

x:o)x male skrivnosti velikih mojstrov:

1. Kadar kuhate in pečete bodite zraven šporherta in ne letajte v radiusu enga kilometra naokol x^x

2. Če pripravljate polnjenega piščanca , naročite mesarju da vam ga auslezva in da je popolnoma brez kosti, lepše se peče in lepše se reže x;)x

drgač pa tak žalostn dan....meglen

pa še zvezde padajo z neba ....

glih za delat xrolleyesx

x:o)x sam jst ne morm, kr ma danes edn govorno vajo pa pa morm pesti držat x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sm po dolgem času ugotovil, da je ljudstvo na msn-ju najbolj živo med 23 in 24 uro ponoči x:Ox x:Dx. Sam mi je bilo res najboljš. x;)x

Ja, včeri sem slišal po radiu, da je bo zasnežilo J in V Slovenijo, drugje bo pa še dost mirno.

Danes v planu spet preučevanje in iskanje literature za diplomo, samo se mi koncept mal podira, ko naj bi po mentorjevem mnenju močnoooooo razširil obravnavo obdobje. In se bo treba mal drugače lotit vsega skupaj.

Liin post mi je prav do srca segel, kakšna polarnost človeškega razmišljanja: samomor proti veselju do življenja, glasbi, smehu. x:Ox

Vsem "negativcem" želim korenito spremembo mentalitete in uspešno iskanje smisla x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pismo, rana ura tole bila, sem pa uspela prevest ona čreva jajca od kitajca in pa formiranje proračuna v USA...bemti agencije pa kongres pa vse sodelujoče, kako se jim da pisat take levaste programe pa uporabijo 198497 izrazov za eno simple stvar....bemti kvazipamet...sem poslala še na pregled tale moj umotvor direkt na centralo bankerjev, da vidimo, če obvladajo teli naši modeli tole...sm slišala, da so malce napredovali x;)x

:switz: zdej pa kofi, končno. Se nisem vstala z žoge, dokler nisem zaključila x^x kok sm pridna in vztrajna (drgač me vedno zmoti kaj :vragec: )-oz. najdem kaj da me zmoti.

*Amis a kwa smo vampirski dons a x:px

*zdej pa poiskat ono zadevščino zaradi katere nisem mogla panat :vtz: po moje bo danes spet Feng shui in bo spet kaj ven letelo :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

*zdej pa poiskat ono zadevščino zaradi katere nisem mogla panat :vtz: po moje bo danes spet Feng shui in bo spet kaj ven letelo :inocent:

x:Dx x;)x upam da bo fikus tih pa pr mir.....drgač jih bo fasal, če bo kej komentiral x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Gledam na TVju nekaj, prčkam, berem, čez čas pridem, vidim Trudija...

uhh, grozno :O:, se sreca! tale diab. koma al kaj! Se dobr da ma tebe trudi! x8Dx

Kar je bilo je bilo
xupx

... oblubim, da bom govorila sam s polovično hitrostjo...

x:Dx

Mateja, dober te videt x:Xx ..

:palec: xyesx

...vozim, naenkrat na prehodu za pešče iz teme :eek: dva človeka.Prehitra sem bila x:Ix , nisem mogla ustavit...sta se pa onadva zadnji trenutek...

tale tema, grozno, si mela sreco, dbest! xwitchx

(jaz sem tko kolesarja zadnjic na manjsi cesti na gorenjskem zagledala zadnji hip 10 cm od mene, cist v temi! :o|o:

Evo, vsi se tja preselte!
xokx

pravkar zvedla da med prazniki čist bliz mene trije samomori....

oh, grozn, bogi folk, k ne more zdrzat... :V:

Jst sem dns prvic tukaj in mi je usec kar vidim, zelo. x:)x
super! Dobrodosla! :palec: :vio:

:o|o: ja takole mamo pa še kr sipa

wow! :eek:

sam mors priznat da je kar idilicno. :vragec:

Free, x8Dx x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pliss, mi nekdo razloži, kaj je idiličnega v tem, da ob 5h zjutraj kidam sneg, da mulca na prakso spravim.. :o|o:

Mateja

xcrossfingx za mamo

joj, kolk sem smotana :o|o: se spomnim, da je pred prazniki prišlo neko obvestilo o priporočeni pošiljki, sam sem nanj pozabila in nisem šla dvignit.Včeraj pa ugotovim, kaj je bilo...bančna kartica in kreditna kartica.grem na bankomat in mi sporoči, da je kartica potekla, potem pač hočem plačat s kreditno... :eek: ..fak, tut ta potekla...

fajn sn zrihtala.. :o|o:

kake sanje sem mela... :eek: xrolleyesx , moram it v sanje napisat... x:Ix

Danes sem se zbudila sumljivo dobre volje, sam me ne skrbi, dan je še dolg, me bo že še zagrabilo.. x;)x

Jaz bi malo sonca x:)x x!x

Astra

Per aspera ad astra

se spomnim, da je pred prazniki prišlo neko obvestilo o priporočeni pošiljki, sam sem nanj pozabila in nisem šla dvignit.Včeraj pa ugotovim, kaj je bilo...bančna kartica in kreditna kartica.grem na bankomat in mi sporoči, da je kartica potekla

natancno to se je tud men vceraj zgodilo. xDDx

tko da sem v trgovini morala vzet kavo na puf, ker sem imela sam jurja.

*

avta se nimam, elektricar ni nasel nobene napake. x?x :eek:

mehanik je rekel, da vse dela normalno, da je vsakic pol lepo vzgal in to.

da mam pa nekaj z levo bremzo in da je lohk clo nevarno, tko da se dobr, da je tud jani naredil en krog z njim (drugac ma elektriko pa njegov brat cez).. je dodal, da je pa res, da elek. ni zlo podrobno pogledal, ker majo tako guzvo, on pa dela sam zvecer, no na prvi uch pa da je videt vse kul, starter, vse.

po eni strani dbest, sam po drugi pa bi rajs da bi kaj nasli, ker sicer bom vedno v krchu, al bo vzgal al ne.

Pol bodo res tele kape pa tak za pospricat sam najbrz.

sam sem pa se dons brez avta, kar je tecno, ker mam en se kar pomemben sestank.. no saj mogoce pa bo do zvecera ze zrihtano.

sam tud cez dan ga bi rabila... :o|o:

Ponoc spet nisem spala, kar vec ur sem bila budna, zaspala pa tik preden je blo treba pol vstat, tko da sem cist osamucena.

pa blazno me je glava bolela zvecer, kot da bi mi jo kdo s primezem stiskal, odstekano, ker me zlo zlo redko glava boli.

no dons mam kavo, ce bi slucajno bilo zarad tega (sam dvomim)...

nc, mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

haha, :vragec:

ne mi rect! x:px

x;)x xDDx

si prezivela? xDDx :palec:

evo kaksna hecna matematika, sam en dan, pa si kar en let starejsa. :)

Picasso

O poglej, nov dnevnik :palec: In to z okroglo cifro x:Dx

Dnevi prehitro minevajo. Sicer pa čakam, da tisti merkur nekaj spremeni x;)x

Zakaj me vedno napačni ljudje nekam vabijo, tisti, ki bi si želela, da bi me, se pa nikoli ne spomnijo? :C:

a na merkurju piše da ti ne smeš storit prvi korak :zoro: :vragec: :wOOt:

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-)

Pozdravček,......in sneži! yessss! xDDx

Marsa,...vžgal s prve?! :palec:

Za ziher sprey s sabo voz pa bo! xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:o|o: Maček spet zatajil.. sploh me ne zbuja več ob 7h :o|o: Pol pa do pol 11h ne zlezem iz postelje.

Sneg.. no comment sploh :o|o: a še nau konc...

Ugotavljam, da bla kar pridna ta teden.. ful enih obljub izpolnila že x^x Zdaj moram pa še eno, ki sem jo sebi dala - zabubit se v knjige in naredit izpit konc meseca. Če se kdo javi, da me bo učinkovito iz postelje metal ob 8h vsak dan do konca meseca, mu bom (enkrat) čist hvaležna... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hja, zdej sm pa stara. :O: :C: x:o)x

x:Dx x:Dx Oj, "starina"... xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Zdaj moram pa še eno, ki sem jo sebi dala - zabubit se v knjige in naredit izpit konc meseca. Če se kdo javi, da me bo učinkovito iz postelje metal ob 8h vsak dan do konca meseca, mu bom (enkrat) čist hvaležna... x:o)x

Če te kej potolaž.jst jih mam v roku 1 mesca 5. :o|o:

No, končno sm se prbližn zbudila. Pršla dam ob pol 2h, šla pod tuš, pol pa spat, zbudila se ob 7h. :xx!: Ob 8h služba, delala ene 2 uri blagajno, pršu ta ''najboljši'' šefe pod soncem. :vragec: Zdej pa še pol ure, pol letim na banko, pol sestank, pol dam hit neki pojest, pol na pošto, fax, še en sestank in če bo po sreči bo okol pol 11h doma. :o|o: Jao.

Pol pa upam, da bom tok pametna, da bom letela v postlo. :U: x;)x

Lep dan vsem. xsrcx

Tko, mal pavze. Sm si smotal en čik, kapučinček, zdej pa mal bluza.... x:o)x Bemu, se matram z eno zapleteno zadevo, pa hitim, pa zato stalno kaj spregledam, grrrr......še dober, da spregledano pol opazim. Pa v dobro voljo me spravlja en luštn kuli, k sm ga dobu za nov let........v malo manj dobro pa nalivno pero, ki ga nikak ne morem prepričat, da bi pisalo. Vstavu vložek, spajtlal k se spodob, stisnil vložek, da mal priteklo črnilo, neče pa neče......hm.... :o|o: Pa prej opazu na pc-ju za MB, da bodo naslednji teden drastično padle temerature.....se začne z -4, pa -8, pa - 10, pa -13......še dober, da se naprej pa ni videl.......zmrznjava prihaja, zgleda. :o|o: Tko, zdej pa da vidim mal kaj lnf dogaja.... :vio:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Če te kej potolaž.jst jih mam v roku 1 mesca 5. :o|o:

No, končno sm se prbližn zbudila. Pršla dam ob pol 2h, šla pod tuš, pol pa spat, zbudila se ob 7h. :xx!: Ob 8h služba, delala ene 2 uri blagajno, pršu ta ''najboljši'' šefe pod soncem. :vragec: Zdej pa še pol ure, pol letim na banko, pol sestank, pol dam hit neki pojest, pol na pošto, fax, še en sestank in če bo po sreči bo okol pol 11h doma. :o|o: Jao.

Pol pa upam, da bom tok pametna, da bom letela v postlo. :U: x;)x

Lep dan vsem. xsrcx

bod vesela, da nimaš fanta, ker tko ne bi imela cajta zanj. pa še božec bi ves čas sameval :o|o: xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...