freia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Oj vsem skup! Pujsa, svaka čast! Vidim, da vas je več imelo težave s spanjem, jaz tudi nisem skoraj nič spala, pa še kar furam (zaenkrat), najbrž bo adrenalin - imela par reči za uredit in tako... A ja, nujno moram povedat, da sem si včeraj glavo umila... Jah, ko sem ravno včeraj nekaj čez fotra napisala - eno mu pa moram priznat, če RES zagusti, ga lahko kadar koli pokličem, lahko računam nanj. Fajn, ne? Niso vsi tako... Sicer se moram pa enormne količine v minimalnem cajtu nadudlat... Mojster Miha, bomo zmogli? BOMO JAAA! Čimlepši dan vsem skup! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 in glede Manine izpovedi, ko sem to bral nisem mogel verjet, da je to sploh mogoče Nikdar v življenju se ne bom več pritoževal zarad kakih svojih "problemčkov"!!! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 Joj, kok sem znalsko razlagala ksenii, kako poslje paket, kao, tko pa tko nardis pa to. zdajle pa postar spody, paket za vas...jooj, pa kolk si se namucla z embaliranjem, naj thanx, totalno presenecenje. * Nujno ne, Freia?No jaz grem pa pod tus in vcas je dobr mal lenart pa bit tak ribji, k4er sicer bi bla pod tusem, ko bi postar paket prnesu, pol bi morala pa na posto lazit. men pa fotr ni dal nic v bistvu, ampak vseen mi je nekaj dal: ful energije pa tak odnos do lajfa, da saj bo, da sponamo in vse...in kakrsen je ze pac bil, se ga 1x ne spomnim s kakim tecnim ksihtom, vedno se je smejal al pa razburjal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Joj, kok sem znalsko razlagala ksenii, kako poslje paket, kao, tko pa tko nardis pa to. zdajle pa postar spody, paket za vas...jooj, pa kolk si se namucla z embaliranjem, naj thanx, totalno presenecenje. Marsa, ti znaš z Božički Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 (popravljeno) upam, da je ostala cela in da ti bo okus odgovarjal ... ja mi je bilo prav zabavno brat tvoj odgovor, čeprav naslednje vprašanje si pa spregledala sem hotela še izvrtat v stekleni al plastični steklenici si ti to dobila... pa še nisem hotela dat naslova, pa nočjo drugač dat nalepke gor za steklo... sem se kr mal pogajala!!! ampak POŠTA nima embalaže za steklo, nemorešverjameš Popravljeno 5. januar 2006 -> Ksenia Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 užitkar ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 Marsa, ti znaš z Božički a mislis, mensezdi da ne spet tolk, finta ni v men, da jaz znam, finta je v bozickih! joj saj res, saj ne vem ce sem povedala, seveda mi je bozicek poslal tud ferrero rocher, pa ce sem se se tolk branla. jaz pa speh, kot vedno, za tele zadevce... steklo, steklo, ksenia! sam kwa je pa za en odstekan naslov gor pa ime?da si me cist zmedla... aja in se to!dol se je odlepil listek z imeni , pa je sam prvotni napis gor (torej brez mene pa artise), pa je bil clo nov postar, pa je vedu in sem dobila. Boby, hvalabogu, da se ti kdaj tkole mal potegnes, tolk vec pomen! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Božiček zna zmedit aja moja dečva ma mal drugačen priimek kot mami zdej pa neham, da ne bom v čvekalnico poslana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 wow! sam mors priznat da je kar idilicno. ja na sliki res....... sm že iz šihta pa morm še nazaj pol............folk jutr so razprodaje glejte da se bote ornk komolčli tam pa gužvah svetskih KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 aja, priimki pa to.. saj res, imena so v bistvu prava. thanx obema pol!!!sam nis ga rabla tkole srackat pa se ven metat, kwa us pa reva ti mela? sem izpod tusa, zdaj se pa spokam izpred racunalnika in grem crtkat. sam se ene kamilce si skuham, zdaj pa pijem cedevito, sem se odlocla da bom vec pila, pol pa en dan zlampam vodo pa cedevito pa caje kot norc, naslednjega pa nic, mam kar 'zaprto' vse in se mi ne da nacejat... to vas je najbolj skrbel a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 mater kok pada sneg.............js morm še pa u celje šibat..........pa nazaj domov pol.........pa jutr še enkrat tale zima je pa ubitačna........tkole se pa človk pol dokaže kok je šoferja............sploh glede na brzino komunalcev raznih KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Zdej grem pa jest mal za mojo zensko v sebi poskrbet..... v shopping, k frizerju, zvecer pa po vsej verjetnosti v Bohinj - vodni park se mal po toboganu podricat, pa jakuzzi, pa ...... V soboto pa na Roglo bordat...... full fajn..... bom mela prijetno druzbo, kej bom novga zvedla - UPAM , v nedeljo pa na novoletno zabavo sicer z mal zamude, sam kaj gostinci uzivamo kasneje Mejte se fino fajn Vsem Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 pol greš sigurn skozi Bled, se lahk še kje "najdeva" pa kako rečeva ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 pol greš sigurn skozi Bled, se lahk še kje "najdeva" pa kako rečeva ja to definitivno da se pelem skoz Bled ja razen ce je se kaka druga bliznca do Bohinja Ja ne vem kaj se bova zmenla Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Skušam spraviti v red moje knjige in zapiske, pa najdem Duporja... sploh nisem vedela, da to imam...uff, kako morbidno branje.. saj sem vedla, da je sumljivo, če sem zjutraj dobre volje, mi že nebo prinese kaj takšnega na pot, da me spravi v normalo...beri "običajno sranje te dni"... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ------- jezus kolk ste napisali v tah dneh a nimate lajfa nč aja pa srečnga vsem za nov let smo ribe zun pekli pa ornk sm se ga urezala.......ma klinc, prov fajn je blo sm ugotovila da je blo uno leto kr najsi......čeprov včas zafukano pa neznosno že skor....sam če pa skup potegnem in seštejem pluse pa minuse je blo prov fajn.......vse padce sem prestala z dvignjeno glavo in vseh vzponov se se prov po otroško veselila upam da bom znala to obdržat u lajfu ajd mejte se, nom zdej sred noči bluzla kr neki free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 o lejga tud teb enga za nov let pa to KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 sej res, mas prou razlagu sm si tko, da bi te on lahk vprasu, pa bi sla sk pogledat, namest da ej kr kupu kao presenecenje ane. ceprou pa, eni ste radi preseneceni tut --------Free ne vem od kje tebi ideja, da sem želela prstan x!x Mah, ne vem kako si ti stvari razlagaš...ni važno... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja to definitivno da se pelem skoz Bled ja razen ce je se kaka druga bliznca do Bohinja Ja ne vem kaj se bova zmenla ja, to tud jest razmišljam...mogoče rečeva kakšno čez moške prasce in ženske ku.... al jo pa kr s tabo mahnem v Bohinj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 odvisn od dneva ne --------Pliss, mi nekdo razloži, kaj je idiličnega v tem, da ob 5h zjutraj kidam sneg, da mulca na prakso spravim.. ... fajn ne, bom meu koga zezat --------...si prezivela? ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ...tocka duha men full dela neki ...ja ja --------...Hej, sej jst sm tudi, priznam. Točka duha ... ...Sam niti PRIBLIŽNO nisem tak občutljivc, res free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja, to tud jest razmišljam...mogoče rečeva kakšno čez moške prasce in ženske ku.... al jo pa kr s tabo mahnem v Bohinj hehe cashy ne vem, vem samo to, da mi je tale plan dans mal v vodo padu kar se Bohinja tice, sem pogledala do kdaj obratujejo in delajo samo do 21.00 tako, da mi s casom ne bo znesl.... Tako da kdaj drugic Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 kje mas pa ti tocko duha, free, ze? a uganes kje jo mam jst? astra, ja, dupor, :|||, sam je vseen med najboljsimi astrologi na tem placu sirse, pac mi smo to si pedenal se za cajta juge...vodnarji so dbest, ribe pa beda. ampak ma pa direktne v nulo katere, sam velik je pa res tko... ful dark, nobene moznosti.... recimo pluton tko pa tko je sam tumor lohk... (ne more bit recimo neskodljiv izrastek sam ) jaz sem bla pa ful pridna dons, sem svasta spedenala. pa kar nekaj vAriant sem narisala (za en logo), tko da, dbest. saj zdaj grem se kaj se poigravat, hocem met cimvec oz. se mal *raziskovat*, morda se se kaj izcimi, neverjetno, kaj se vse da naredit iz 10 krat 10 centimetrov praznega prostora. ali se manj, seveda. zhur v glavnem. Za avto moram poklicat, sam je se zgodaj, nocem bit sitna, po mojem ni druge kot do jutri pocakat, pa me mitja, preden gre v sluzbo, se do janija zategne, upam da ni mozno, da bi se se kaj dlje vleklo... kozo mam cist suho, cist sem dehiidrirana, pa kljub temu, da pijem se kar nekaj. :|| sam ms pocakam, pa se vpisem na fitnes ponovno, sam v bistvu boljs ne prevec na velk zvon obesat, ker pol se mi kaj izjalovi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Marsa, imaš zadosti vlage v stanovanju? Meni ta centralna kožo suši, pa tele temperaturne spremembe... Ful več kreme porabim, pa bolj "mastne". Meni se pa kul zdi, da imam točko duha v dvojčku... Pa fortuno tudi, hehe. (ko bi jaz vedela, če je to dobro - si mislim, da je, potem pa je, ne? ) Marsa - točka duha v vodnarju? Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 Marsa, imaš zadosti vlage v stanovanju? Meni ta centralna kožo suši, pa tele temperaturne spremembe... Ful več kreme porabim, pa bolj "mastne". ne nimam, dost vlage, totalna izsusancija. :\\\\\\\men tud susi. ja, kreme, ves kaksno dzazno sem si naredila, cist mastno, da me tolk mot ta poc na faci, pa kljub temu... :||| Marsa - točka duha v vodnarju?hehe, zanimivo, , dobr se slis, sam ne, nimam. sam ne povem, ker mi je svec, kako te en tkole vidi.. tebe, a ves. v dvojcku mas ti?a tko si pa bik a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts