Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 ja valjda da ves, saj sem napisala zograj! najbrz a sploh nisi vidla, pac pa si vidla v arabskih, a mam prav? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja valjda da ves, saj sem napisala zograj! najbrz a sploh nisi vidla, pac pa si vidla v arabskih, a mam prav? kok s pa to uganla se vid da se z astrologijo ukvarjaš, sam tole je že pa srhljivo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Pujsa x!x Pismo kakšen začetek leta.. hvala bogu, da si bila prisebna..in dobro da si se odločila, da se naučiš cuker zmerit Kakšna sreča, da imata dobro zdravnico. Vse dobro za Trudija Astra ti pa tudi pje punca vozi bolj počas..In jaz tudi na račun Freejevega citiranja ugotovila, kaj dogaja s Cosminim 25 letnikom..vse dobro tudi zanj.. Kidala spet sneg..nič novega..novo pa to, da niso splužili naše ceste, ki vodi na ravne kraje..kar nekajrat jaz plužila pred sabo..če se jutri ne bodo izboljšali bom pešačila..Imam nek ginekološki obisk v mislih..in po napotnico za dermatologa - v roku mesca dni mi je neka čudna stvar zrastla - na faci..kot neko kurje oko bog se me usmili...no grem tole fentat.. Včeraj zvečer držalo tudi mojo starejšo -se skregala prek mojega mobilca s svojo dobro frendico - kriva pa baje jaz, ker sem se pač pozanimala za njeno zdravje - bila 1.1. prepeljana v bolnico - preveč alkota, čikov in gužve...in logiš, da me je skrbelo zanjo..in sem povprašala njeno mamico, kako je z njo..pa je bilo to preveč...ker to bila kao tajna..evo. Nič več.. Tole me je ujezilo..jaz lahko o naših otrocih povem, da šprica, ima šuse..in svašta uštima...a oni kao oh in ah femily pa ne..snobi..ali kaj..In nobene koristi otroku takole ne delaš.No skratka..starejša ji je dala vetra..in potem sta jockali v telefon.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Marsa, čisto možno... Todika, kok sm se pa jst narežala ob tej tvoji... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2006 ja ne ko si rekla da gres gledat in ne bi bla fora da si kao napisala, ce sem ze prej napisala, razen ce ne bi vedla. ja, ne, duh mam v skorpijonu, to je pa glih to. inspektorski duh... opazim napako prec..ne sam... napako napako... ampak... nepravilnost, napako v sistemu, vzorc, izstopanje..... nek tak uch mam...kot ko prec zagledas ono kolofonsko sliko...eni bulijo sto ur, jaz pa prec vidim vzorec.TO je duh v skorpijonu.mdr. Marsa, čisto možno... sory, sem zbrisala oni bluz, ker sem kar nekaj nakladala. sem imela vmes telefon...pa sem tko cudno povezala, da nihce ne bi stekal, pa sem zbrisala Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 jo kok sm se narežala zdele..............skor sm že žleht mal sam mi je tok hecno, marsa k si še tolk strokovno pol razložla zaka si to ugotovila kle se pa vid da sm dvojčk KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 U, Liu, fino, imava skupno točko... In to arabsko! jeeeeeeee , in kaj zdej to pomen kera je to fortuna al duh?! ja jest res nic ne vem X v krogcu no3...hvala samson Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Hmmm. To bi bilo meni tudi všeč... Kje se kupi tak duh? Nataly, najbolš da greš k dermatologu, da ti odstranijo... Pa vse dobro! Glede tiste familije - pač nismo vsi na istem nivoju. Ali kot pravi moja mati (en čuden hibrid kristjana z nekaj budističnimi vzgibi) - eni bojo moral še večkrat na zemljo, da se bojo kej naučil... Zdej pa res grem, se moram učit! Lepo pančajte! P.S: Liu - sestri v duhu sva, hehe Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 aja, ja zdaj ko si rekla, jo mas cist lohk. nimam dost... 'primerov' nekak.... tko da se 1x pofockaj v arabske tocke s temle, ce se ti bo dal.... ko bom se astro forum pedenala, pa se se kaj vkljucila...je fajn, ker je velika baza tle, pa se mi potrjuje ze ugotovljeno.... morda ima amis ga v ovnu, aja ne, ga ima v kozlu, mensezdi...ne vem kdo ga ima ze v ovnu... amis ima točko duha v kozorogu in fortuno v ovnu..... ...spomin pa tak, marsa.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 sem vprašala.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Mystica...Dobro bi blo da greš obiskat zdravnika On bo takoj pogruntal, če ne te bo pa poslal na dodatne preglede.Različne velikosti zenice: so lahko različni vzroki. Je lahko tud resno. Drugače pa jaz v čist ta novi službici (začela ta teden) med drugim širim zenice, s posebnimi kapljicami, pred operacijami oči. (v okulistični ambulanti) In potem zgleda čist hecno, eno oko ima zenico kot bucika, drugo pa veliko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Eno vprašanje. Če ima človek različno veliki zenici, kar naenkrat ... v zadnjih 3 tednih ... a je to lahko kaj resnega? Tle me neki strašijo z možganskim tumorjem. To je kar treba pogledat. Čimprej. A samo to je? Al maš zraven še kaj veko povešeno? Pa solzenje? Dvojne slike? Nasploh sprememba vida? Glavobol? Itak je pa vseeno, pokazat se pojdi k zdravniku. Ni treba takoj na tumor mislit ravno... A nimaš ti neke kronične bolezni, ali se mi samo zdi, da sem nekaj takega zasledila? Če je kaj revmatičnega, je lahko npr. to posledica te bolezni. Vsekakor treba it pogledat, da se prepričaš, da ni hujšega! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 bod vesela, da nimaš fanta, ker tko ne bi imela cajta zanj. pa še božec bi ves čas sameval Eh...klinc gleda še fanta. ne vem kdo ga ima ze v ovnu... Jst mam v ovnu točko duha...sam po moje nis name misnla. Evo, sm že doma...un večerni sestank odpadu, hvala bogu, k sm na predavanju že napol spala...čeprov morm rečt, da je blo eno od najzanimivejših od vseh, kar sem jih kdaj mela. Pa ful luštno predavateljico mamo...v bistvu je prov lepa ženska....smo vsi tko zamaknjeno strmel vanjo in se skupno odločl, da je u iber fejst bejba. Današnji sestanek minil odlično...kumi čakam, da se to še do konca razvije, pol pa kej več povem...nočem zdej neki bluzit, dokler ne bo uradno. Sam sm vesela, da je pozitiven feedback končno. Zdej sm mal lačna, pa študiram, kaj bi. Mogoče bom šla hit spat, k sm res ful boga. Snegc pada drgač pr nas....šele zdej... Mystica...upam, da tole z zenicami nč ne pomeni. Ajde. Aja, nisem si dons glave prala...sm si jo 2 dni nazaj. Pod tuš pa grem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Freja - hehe takšno ikono sem jaz nekoč imela..mi je ful hecno jo pri tebi videt - sem se je držala kar par let - kot pijan plota...No, pa pridno se uči! Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Jao...klical z radia, če dons tud pridem....hm...odločam se me d spanjem, k ga nucam in med radiom, k si želim. Pa sej bom jutr po službi za 2 uri šla spat, pred predavanji, a? Bom se odločila v roku pol ure. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Mystica, držim pesti, da bo še vse ok, da gre za nekaj povsem banalnega. Če bi bilo kaj resnega, to ne bi bil edini znak. Tako da - samo pozitivne misli! Glede tvoje bolezni - po mojih izkušnjah pacienti vedo o svoji bolezni vse, kar se da vedet, nisem te mislila kaj strašit... Prej tolažit, da ne bi mislila na tumor in take reči. Srečno! Nataly - torej si jo zamenjala, da je zdaj lahko en čas moja? Mi je prav všeč... Tista prej je bila malo prešpičasta zame. Učila se pa ne bom več, grem samo še v pojstlo, ker sem koma (ujele so me posledice švoh spanja) Lahko noč! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 BTW.......THX za za lepe želje......pa nč bat .....še bom Pujso sekiral http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 BTW.......THX za za lepe želje......pa nč bat .....še bom Pujso sekiral ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 kle trije tipi u svete tri kralje oblečeni hodjo od bajte do bajte pa pojejo pa nč gnarja ne fehtajo al kej sej to ne morš verjet KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Todika, a ne poznaš tradicije koledovanja? to je nekaj najbolj normalnega v zdravih naseljih. Hvala bogu, da je tako...pa prostovoljni prispevki so dobrodošli, vedno gredo za kakšne dobre namene Mysti, pesti držim, da bo s teboj in fantom vse v redu ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Todika, a ne poznaš tradicije koledovanja? to je nekaj najbolj normalnega v zdravih naseljih. Hvala bogu, da je tako...pa prostovoljni prispevki so dobrodošli, vedno gredo za kakšne dobre namene Mysti, pesti držim, da bo s teboj in fantom vse v redu prvič čujem ah jebi ga, tradicija pa js si nisma glih na ti pa viš kok fajn je k te taka simpl stvar tok preseneti in kr mal razveseli..........pripevkov pa niso omenjeli.......sej to se mi je najbolj čudno zdelo......kle u savinjski najbrž tk vejo da je đabe fehtat kej, k noben vrag nau nč dau KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 joj jaz bi pa tak rad enkrat biu parkl čist res... nudi si maksimalne užitke KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Eno vprašanje. Če ima človek različno veliki zenici, kar naenkrat ... v zadnjih 3 tednih ... a je to lahko kaj resnega? Tle me neki strašijo z možganskim tumorjem. Veliko dodatnih vprašanj in nekaj na easy testov, da se zožijo možnosti..A bistvo - to lahko krivo še veliko drugih stvari, sploh glede na verjetno mladost.. (tko nekak... poskusala razvozlat sifre, k poskusi tip v en sms vse napisat ) Nič panike v glavnem WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Hvala za info. Ni zame pravzaprav ... za mojega fanta gre pa sem čist panična, on seveda tudi. En pregled ga čaka v četrtek, sam tole čakanje ubija. Pa to ni res. Ja freia, jst mam pa kronično revmatično bolezen, samo še kaj takega da se mi primakne pa znorim. Vseeno upam na najboljše. NIma dvojnega vida niti glavobola niti bruhanja al kaj takega. Tko da upam, da ni nič tako hudega.Mysti,ne se preveč sekirat ! Saj ne pomeni, da, če se človeku pajavi kaj takega..., da bi moralo bit kaj resnega !! Vama Želim vse dobro ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ja, prepričat pa itak, sej zato pa so zdravniki Hudo, glih prižgem radio, pa je Robbie Williams.. midva sva si usojena od novoletnega večera naprej WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts