Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

misty xwizardx

a ma kdo slučajno une vlažilce zraka obešene na radiatorjih, kok se kej obnese tole x?x

popizdla bom zarad tega lufta, tok mam suho kožo, po nogah se mi kr luši :O: pa vse živo si pacam kr naprej gor, pa piling pa to pa kr cveti koža :o|o:

sm že študirala da bi si noge z unmu tašrokmu salotejpu polepla če bi se primla koža gor x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

misty xwizardx

a ma kdo slučajno une vlažilce zraka obešene na radiatorjih, kok se kej obnese tole x?x

popizdla bom zarad tega lufta, tok mam suho kožo, po nogah se mi kr luši :O: pa vse živo si pacam kr naprej gor, pa piling pa to pa kr cveti koža :o|o:

sm že študirala da bi si noge z unmu tašrokmu salotejpu polepla če bi se primla koža gor x:Dx

Ja, pr ns mamo...mislm, da kr pomaga, no. Salotejp ti pa tud lohk posodm. :inocent: x:Dx

Ja, pr ns mamo...mislm, da kr pomaga, no. Salotejp ti pa tud lohk posodm. :inocent: x:Dx

ja kul no....bo treba nabavt pol......salotejp pa mam, un tarjav x:px

Bora

Todika,

to se tud men dogaja !! :o|o:

Sam ne več, od kar pijem veliko količine vode, vsaj dva litra na dan !

To pa se ti dogaja zato, ker sigurno kadiš, piješ kavo, alkohol, Jola x:px x:Dx ...itd. Vse to suši kožo oz. tako bom relel, enostavno telo dehidrira...in pol pride do sušenja kože !!

Če že to počenjaš, kajenje, kava, alkohol ob priliki seveda...pol pa začni pit ogromne količine vode ! Verjami, da bo minilo ! x;)x :palec: PA še to, moj problem je tud ta, ko moja koža potrebuje sol...kar pomeni Morje ali celo to me spasi, ker treniram in veliko se znojim....to pa mi daje tisto sol na kožo, kjera potrbuje...in tako ne cveti več ! x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

eh sej vode spijem nenormalne količine, pa to se mi itak sam pozim dogaja, zarad centralne......pa ponavad mi je tak cajt še kaka luskavica udarla vn, majo vsi v familijo to :o|o: letos pa vsaj to ne :palec:

ma zoprno je, sej bo bolš x:Dx

Bora

amis ima točko duha v kozorogu in fortuno v ovnu..... x:Dx x;)x ...spomin pa tak, marsa.... :medal:

aha vidis fortuna me je zmedla... xDDx

Eno vprašanje. :sori:

Če ima človek različno veliki zenici, kar naenkrat ... v zadnjih 3 tednih ... a je to lahko kaj resnega?

No nenadne spremembe moramo vedno jemati kot nekaj resnega, vendar zgolj v smislu, da se pobrigamo v smereh zdravljenja... kar sem pa vidla, da sta ze naredila. xokx

vse ok zelim! :detelca:

Jst mam v ovnu točko duha...sam po moje nis name misnla.
najbrz ne, ker se ne posmnim, da bi vedla ta podatek, aha no vidis, thanx... :palec:

ja saj ti pase. ;) :)

Freja - hehe takšno ikono sem jaz nekoč imela..mi je ful hecno jo pri tebi videt - sem se je držala kar par let
xsrcx :kiss: tko kot mick zvezdice. xDDx

Todika, a ne poznaš tradicije koledovanja? x:Ox
x:Dx kozorog, cist fertik, ce ni tradicije prave tele. :P

J Robbie Williams.. midva sva si usojena od novoletnega večera naprej

x:px

valjda, kak ne, lev pa vodnar... ;)

Trudi, me veseli, ko si ze takele volje, torej je vse ok. :palec: x8Dx

Freia, glej nekaj zate (pa se za nat):

http://www.lunin.net/forum/index.php?autom...q=attach&id=148

(platno, ki je gor slika s tvoje ikone) xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eh sej vode spijem nenormalne količine, pa to se mi itak sam pozim dogaja, zarad centralne......pa ponavad mi je tak cajt še kaka luskavica udarla vn, majo vsi v familijo to :o|o: letos pa vsaj to ne :palec:

ma zoprno je, sej bo bolš x:Dx

Luskavica pravš... x:Dx sem imel enake probleme ! Temu se pravi Ribja koža ! :eek: Ko sem bil še otrok...me je mami peljala k zdravniku v bolnico...pa mi je rekel, da naj si vsake toliko vržem v kad in v njo naj dodam sol...baje pomaga !? :inocent: x:Dx Jaz tega nisem počel...pač se mi ni dalo, sem si raje mazal telo s kremo-Nivea Body za suho kožo ! x;)x V glavnem men se je tud to dogajalo pozimi...poleti pa obratno, sem imel oz. imam tako kožo, da mi je lahk marsikatera manekenka fouš ! x:o)x x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:px

valjda, kak ne, lev pa vodnar... ;)

x:Dx x:Dx kok si me pa zdele presenetla x:Dx Kul, zdaj grem pa spat in sanjat x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pusti druge, tvoja slina je prava x;)x

Probaj, pa boš vidla :8):

hm kok bi kej izvedla tole :vio: nisam kaskader valda

Toda,

kok veš

:inocent: x:Dx

Bora

Guest sstane
hm kok bi kej izvedla tole :vio: nisam kaskader valda

kok veš

:inocent: x:Dx

Oslini si dlan, pa se poliži po čelu ali pa kje drugje x;)x

Oslini si dlan, pa se poliži po čelu ali pa kje drugje x;)x

x:Dx x:Dx js sm pa skoz misla da folk to kje drugje prakticira, ne glih po čelu x:Dx

x:Ix sej grim spat, zdej mi pa že res zbiva :inocent:

Bora

Toda! :D

hehe stankoslaw se je seveda oglasil prec, sam da si civknila aliana! xDDx

aliana, ko shizis na williamsa, a si gledala oni video z dojenckom oz. otrockom, ko, poje? x:Dx x:px men je mega! :D umrem od smeha vsakic!

ko je cist weird oni tamal z montiranimi usti, noro! x:Dx

*

ful logotov mela za dat iz rok (x^x), no pa se bi dajala, sam ni kul, ne sme bit prevec tega, se izgubi pol vse.

eni so res kar fajn in je to pomembno (zame pac xDDx), prec sem not padla, pa po kakih 3 letih, jess!!

tko da komy cakam, da spet mal crtkam, sem se navdusila mal, sem rabila poriv, glih idelano, da se mi je tole zgodil cist neplanirano. x8Dx

pa tud ce nou nc, sam da mal prckam in da se vrzem v stos spet mal, da ustvarjalno ne zgnijem. xDDx

sam nimam blokov sploh vec!!!

moram it v nabavko.. pa pac po papir... no tle pa sem mal 'ven', 'tehnicno'...

sam sem si barvice pospravila, lesene osilila, tko da, jesss, fino, sem se kar skor 'bala', da ne bom tolk uzivala, da mi roka ne bo tekla vec, da sem 'pozabila' in podobno... in, nisem. xokx

kulare!

sam sem pa prezmatrana za se kaj, morda cist tko sam mal, s svincknikom (obozujem sam risbo, pa rada mam oglje, tud za risat, sam je pa svinjarija... kar me spomni na mojo mamo, ko je bla vedno 'sama packarija', ce sem kaj hotla v teh smereh, xDDx x:px

jaja, starci, nc ne stekajo! :xx!: x:Dx x:px

al pa da si grem po svincnik..

saj ga ze mam! x:o)x

ja vem, sam s H ne morem risat tega, tko da rabim B, itak pa 5 b-jev. :P :D

kako naj steka to en, ki ne steka? x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aliana, ko shizis na williamsa, a si gledala oni video z dojenckom oz. otrockom, ko, poje? x:Dx x:px men je mega! :D umrem od smeha vsakic!

Tripping. Hudo dober spot x:Dx Tak izviren.

Jaz sem tudi Robbie fan, je pa precej evforija nasplosno zdaj, kar se tice njega. Mam ze placane karte x:px x:)x x:px x^x

Pocasi grem spat. Zacenjala sem nekaj prevajat danes, pa sem sele na 6.strani. Umes vse drugo delam xcivx xcivx

Tezko je zacet delat po parih dnevih same uzivancije x:o)x

Mal manj sm tečkana...tako da grem spat dokler je se tako x;)x xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Toda! :D

hehe stankoslaw se je seveda oglasil prec, sam da si civknila aliana! xDDx

ko je cist weird oni tamal z montiranimi usti, noro! x:Dx

*

Ja, vidla x8Dx sej to je glih fora, ko sploh nisem fan.. sej sem že zadnjič rekla, do pred enga leta sploh nisem vedla, da obstaja.. Pol sem pa točno tole - par spotov vidla njegovih, pa pol nekak ugotovila, da mi je ful enih njegovih pesmi všeč (tist, k poješ zraven skoz, pa v bistvu sploh ne veš čigave so..) pa me je ful potegnil tipčko...

Sploh ne bom fan, bom ga rajš kr enkrat na večerjo (hehe, zvečer na zajtrk x:o)x x:px ) povabla, kaj bi kompliciral x:o)x

Ne, Marsa, nč ne štekamo.. men je svinčnik svinčnik x:o)x je pa ful fajn te slišat tkole, k se ful čusti, da si not padla :palec: x:)x

A sem jaz že 5x omenla, da grem spat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ne, Marsa, nč ne štekamo.. men je svinčnik svinčnik x:o)x

x:Dx

aja... xscratchx x:o)x

no tkole (kratko x:px x;)x):

najbrz ves za, poznas oznako na svincniku HB.

to pomeni da je glih na sredi tele lestvice trdote.

tko da bolj je H, trsi je in je kul za razne preciznosti, tehnicno risanje itd. (vecja je cifra zraven H, trsi je)..

in obratno: bolj je B, mehkejsi je (vecja cifra je, mehkejsi je)...

no, recimo men najbolj sede 4B ali 5B...

No zdaj ves. saj ne da bi te blazno zanimal, sam zakaj pa ne vedet, pa morda bo pa se koga druzga in konc koncev gre za oznake, s katerimi se vsi srecujemo (al smo se, a sploh se uporabljate svincnike x:o)x xDDx)

~

jp, saj jaz grem tud ... 'spat'. xDDx, pac, se umikam od tlele mal rped tv, jaz mam pa ful rada tv, ker mam rada slike, podobe in tko.

sam shit ko so sama sranja v glavnem... pa tele neke nadaljevanke pa nanizanke, ces da mors not past, se ufurat.

pol moram pa revcka varane gledat. xDDx

ajd ciao! :palec:

Picasso

Uh, ste naklofal strani v dveh dneh :vragec: špeha, žolča, življenskih zgodb, zdravstvenih težav, .... če leto sodim po začetku xscratchx bi se za letos kar zamrznu xrolleyesgx

Pa v čustvenih odnosih tud ne kaže nič bolje :o|o: sem prejšnjo noč tolažil frendico, jo končno spravil do (njenega) doma, ko je omagala in mi zaspala v naročju, sva z njeno mamo debatirala do 7h zjutraj xnckrivx sem po letih prbl. vmes med njima

Bi si kar želel takšno kandidatko za taščo x:Ix odkrito, svobodomiselno in iskreno, pa čeprav me je spoznala sredi noči, ob objokani hčerki

Med vrsticami mi je dala vedet da bi me rada večkrat videla ob hčerki, ki je mlada+privlačna+naivna=moja bolečina in trpljenje

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

jutr...........sm si glavo oprala, pa kuhno že spucala pa po tleh umila xcivx čist nora x:Dx pa še kej bi verjetn lohk, sam najbrž da mam dost, glede na sila nekulturno uro :inocent:

grem si zdej kofi skuhat, pol pa šiht :palec:

mejte se

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...