Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

daannnn.....

todika....vse to ob taki uri :eek: :eek: ....uf....čist tumač pridna...

mateja...upam, da je zdravje ok....

marsa...jesssss...sej se ti je obetalo slikanje....

onix...naj ti uspe, če ti je pomembno....

pri nas pa zima in mraz...tako in drugače....sam res, pozimi ni nobenega pametnega navdiha za žvet....skoz tema ....pa mraz, burja, sneg in kar je še takih zoprnij....sam je pa petek....eh....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: kok spet sneg pada..............brezveze, najbolš da se spucam od doma xrolleyesx

a ne amis x^x bi lohk padu kak pribolšek za posebne zasluge x:Dx pol pa jamram kok mi spanja fali :vio:

grim na šiht x8Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jaz ga mam tud v ovnu... pa fortuno tud.

že tečem brat x:)x x:o)x

Oho Aliana, evo še točko duha mava enako :eek: , fortuno imam pa jaz v biku, sam meni to še kaj dosti ne pove x:Ix x;)x . Sem pa tebe Aliana v zadnjem obdobju odkrila mal drugač, se kar nekak skoz povezujeva x:px :palec:

Freja - hehe takšno ikono sem jaz nekoč imela..mi je ful hecno jo pri tebi videt - sem se je držala kar par let x:Dx x:Dx - kot pijan plota...

Ja, Nataly, sem se mogla prou koncentrirat, ko sem te brala v dveh ikoncah x:Dx .

dobr jutr x:)x :palec:... vidim, da je zunaj spet na frišno belo ... lepo :2src: ... dokler ni treba kidat pa avta pucat pa tak :sori: xcivx xDDx

Se presneto strinjam x:px :palec: .

Marsa, tale ikonca tvoja mi je všeč x:px :palec:

Sicer pa sem dobila eno idejo fajnsko x:px :palec: , bom spet neki ušpičla x:px , rada presenečam x;)x .

Lušno blo dons, ko je snegec, pa ni treba kidat, kot pravi Mateja. je treba bit seveda previdnejši, ker je recmo na Rakeku bla nesreča - nekoga odneslo, ker je spolzka cesta, ampak ni pa treba skidat, pa ni take panike, če ni do nule spluženo, tole še gre x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

oj, jaz grem pa po avto zdaj. x8Dx

se vidmo! :palec:

ja, pr ns tud snezi.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uh, Marsa, moram se ti opravičiti, zadnje čase se mi nekaj v glavi obrača nonstop, pa ti smetim forum z "wannabefunny" izpadi. Če bo šlo tako naprej, bom postal forumski klovn, česar pa si ne želim. :ermm: Obljubim, da se bom vzel v roke in zresnil xyesx.

Še enkrat sorry :sori:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jutrček x:o)x Grrrr, kak še bl ni fajn zjutraj tople pojstle zapustiti, če ti jo kdo fajn greje pa lohk še naprej v njej ostane..... x:)x Komaj sem se zvleku iz nje, pa še tak mal tečkan dan me čaka na jobu. :o|o: Ali ajde, taki ti je lajf. Pa hrbtenica mi te dni ful jasno daje vedet, da sem živ.... :o|o: Joj, mi že težkajo, kak ne maram panikov......Ajd x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ksenia, vdih izdih, vdih izdih predno bo vulkan....

dobro jutro folk, jaz tud dobila eno idejo včeri kako nekoga presenetit, pa pri maši sem bila včeraj zvečer v sosednjem mestu (kolk mamo mi boljše maše sem ugotavljala laično, in to jst ki sem ila v cerkvi v celem lajfu 5x;)) me je pa sredi maše za pokojno teto prešinilo spoznanje, 15 let je odkar sem storila nekaj kar sem morala vendar ne želela... ampak vem, da je tako bolje. pismo 15 let, in jaz pri maši - ironično tragično komedijsko...

grem delat ... kolikor pač delam, aja pa glavo sem si zjutri umila x:Dx

Freia, glej nekaj zate (pa se za nat):

http://www.lunin.net/forum/index.php?autom...q=attach&id=148

(platno, ki je gor slika s tvoje ikone) xDDx

Vav, ful lepo! :2src: Hehe, sem cel kažin s to ikonco nardila... :palec: x:o)x

Ampak - snega imam pa zadost! Grrrr. Ne, nič ni romantičnega v njem, če moraš tako veliko dvorišče potem pucat! Ampak ne bom, bo kar na desca počakal, me nekaj kolk boli... Že par dni. Ne vem, kaj sem si ušpičila. xrolleyesx

Glede svinčnikov se pa spomnim, da so za risat boljši B... Joj, kolk je bilo fajn risat! x:)x Moram se spet kdaj spravit, tako, za dušo...

Grem pridna bit, lepo se imejte vsi skup! x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Marsa, ne boš verjela, dejansko me je zanimal x:)x sem tlele izbrskala enga HB in enga 2B, pa je res razlika...

Jaz sem pa že obiske mela in jutranjo kavico.

Skenslala savno, mam spet neki problemčke čudne :o|o:

Danes delam za faks. Do zvečer. Brez bluzenja. (uh, še dobro da tle zraven še gledanje filma paše, nekje vmes...) pa posodo pomit.

Tle pa nič ne sneguje.. trenutno..

Pujsa... x;)x x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sem prejšnjo noč tolažil frendico, jo končno spravil do (njenega) doma, ko je omagala in mi zaspala v naročju, sva z njeno mamo debatirala do 7h zjutraj
ti mas pa res tele nocne pa poslusalske pa take.

pa tole... x:o)x x;)x

marsa...jesssss...sej se ti je obetalo slikanje....

xokx sem vedla da bos povezala oz. bla pozorna. x:Xx

Marsa, tale ikonca...

saj jo mam ze ene tri dni, pa itak sem jo ze veckrat mela, ko jih menjam, teh par, ki jih mam tkole za tole. mal... cudna je, ne more se postekat, kako gledam... al prijazno al ne... al sam nekak... 'skrivnostno' al kako... :)

uh, Marsa, moram se ti opravičiti, zadnje čase se mi nekaj v glavi obrača nonstop, pa ti smetim forum z "wannabefunny" izpadi. Če bo šlo tako naprej, bom postal forumski klovn, česar pa si ne želim...

ah daj ga srat Cahsy, men je tvoja energija cist super... si vljuden, prijazen, socuten, imas pa tud smisel za humor, kul. :palec: x8Dx

aja pa glavo sem si zjutri umila x:Dx
jaz pa ne, ves kaksna sem! :sick: x:Dx

Glede svinčnikov se pa spomnim, da so za risat boljši B... Joj, kolk je bilo fajn risat! x:)x Moram se spet kdaj spravit, tako, za dušo...

a ne, mega!

le daj, je super! xsuperx

Marsa, ne boš verjela, dejansko me je zanimal x:)x sem tlele izbrskala enga HB in enga 2B, pa je res razlika...

Jaz sem pa že obiske mela in jutranjo kavico.

Skenslala savno, mam spet neki problemčke čudne

a ne no, no vidis! x;)x xDDx

kako pa je z ledvicami?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, xsuperx, mega k mam spet avto! xokx

mi je blo kar skoda it dam,. pa sem produzila pa sem sla se do leclerca. x:o)x

mi je bil prebliz mercator, tko da sem naredila kakih 30 km, da ni sam ck ck po 6 km pa tak... xrolleyesx

ejj, NIC ni blo narobe (avto, vzig in tole). x:o)x

je rekel jani, da morda je slucajno, da bi pa lohk bla kljucavnica, stikec, in jaz tud mislim da je to, ker to ga pa ze skoz mal sracka, pa mal improviziramo, pa dela pol. :)

Tko da morda sem rabla bit sam s cest, pa morda sem ga rabla pripeljat, da je videl, da je bremza nevarna, da mi je to pol zrihtal.. no zamenjal mi je neko cev na bremzi, pa tekocino napedenal pa jermen mal nasponal pa brat mi je one kape spucal pa vse... in sem dala 8 jurjev. x^x res mam nad mehanika... xokx pa vse zna popravit! :vtz: Car.. pa poklicem ga, pripeljem, isti dan mam avto, skor vsakic, al pa najkasnej naslednji.

In to je ta moj uran al kaj... ko prizgem nekaj, pa crkne, eksplodira, ali ne deluje, ali se kaj... kar pomuti (recimo ko sem delala na liniji, sam da sem se jaz pojavila za racunalnikom, se je kar pobrkal in je bil folk kar pred nasim stetjem rojen pa tak x:o)x x:px)..

tko da, Bog ve kaj, je ze ok, skratka, sem ful hepi, pa se jani je pohvalil avto, da se definitivni mi splaca vsaj se kak let pedenat, da tece kot urca, da je bil clo presenecen, da super dela in da dbest (pa ve, da sem ze starega kupila pa zdaj ga mam ze vec kot tri leta, pa vid, ker me skor nic ni pri njem, ce pa sem, je pa prckarija, za 10 jurjev, pa to sem bla 3x tam al kaj tacga x^x).

Sem prav zadovoljna. xsrcx

pa kupla sem si e vitamin, kljub temu da je bil vec kot 3 jurje. sem se kar izprsila. pa novo spiralo sem si kupila, ker je bla cist zapacana tastara...

zelene sploh ne dobis al so pa drekaste barve, pol sem pa rjavo.

ce mam crno, mam take... hm, kaj jaz vem, nekak prevec izrazite pol.. oci.. vse skup... leps so rjave, ko se sploh ne vid da so namazane..

Ono ko je zdaj IN, totalno zapackane trepalnice, je men ne sam grdo, ful me mot, ce mam take tezke, pa se gledat ne morem, me zivcno dela pol.

aja ogabno sem se udarila v kolen pol pa se v clenek na roki v eno ostro trdoto na obcutljive raskave ledene roke, da me je se bolj bolel.

ampak ni sile, ni za obkladke dajat. ;)

Picasso

Uh, točn.....ključavnica bi lohka bla... :eek:

..lepo da si se "pocrkljala" :palec:

..pa dej no mal pazi na okončine :sori:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

kako pa je z ledvicami?

Mah ne vem.. mam spet neke tele krvavitve nežne, kot da bi mela MS, pa ni.. nazadnje se je pol izkazal, da so kamni praskal... Boli nič, tko da kul, sam preventivno pijem pivo zdele, pa čaja ful, pa dost mam že mal telih zajebancij z ledvicami xrolleyesx

Zato skenslala savno, ker je trapast filing pol, k bi bla skoz živčna in chekirala a kakšne sledove puščam slučajno xrolleyesx

Dbest za avto :palec: Jaz tud ravno včer ugotavljala kok je moj Ka najboljši xsrcx 6 let bo star zdajle, čez 100000km, pa nisem nikol še imela problemov.. Pol Evrope prevozila s tem malim jajčkom, pa me je vedno pripeljal nazaj..

:o|o: Angleški podnapisi so na filmu, moram zbrskat španske, ker me sam motijo.. in pol pišem tlele zapiske, pa čist avtomatično napišem border (ker sem vidla) namest frontera (kar sem slišala)...

loesje

Spet nazaj -

Uh, točn.....ključavnica bi lohka bla... :eek:

..lepo da si se "pocrkljala" :palec:

..pa dej no mal pazi na okončine :sori:

hvala, ker skrbis. x:Xx

ja, a ne, kok hecno, na vse pomislis, pa je lohk cist kaj stotega, sam prec ko je rekel, se mi je zdel, to bo to. xyesx

ker ga sracka, to je edina pripomba moja, pravzaprav, edino da mal nagaja...

zato tud radia nimam not, ker je kljucavnica 1x zapirala 1x pa ne. oni mehanizem ko mam avtomatik... pa pr men se shajbe ne da odpret, tko da je zoprno, ce sem v garaznih hisah pa tak...

ampak ne zrihtam, ker se mi zdi brez veze dat vec deset jurjev za cel tale mehanizem kljucavniski, pol pa vsakic neky druzga zmutimo.. mi se tud zatika, ko hocem tankat, moram met prav tak tach taprav.... se zgodi, da se po 10 minut matram, da sem cist zivcna, ko so do celovca zastoji zarad mene pol. x;)x x:Dx x:px (na tamali pumpi na celovski, zato grem najrajs na ta ogromno omw na konc sentvida, da se v miru tam popedenam pa se spucajo mi avto pa se prijazni so, me ze 'poznajo', ko vedno kaj sprasujem pa tezim za kake ulsuge (da mi naj pritisk pogledajo pa kolk mora dat olja pa tak, pa ce mi pridejo odpret kljucavnico x:px).

ja, pocrkljala, se dobr da sem se lohk, mal je pa se na racun NL, ker si nisem nic kupla niti nic dobila (mobi dobim, sam se mi ni dal guzvat za nou let okol, dons mi je mitja poslal ene linke da naj si ogledam), razen kenzoki mlekca pa enga modrca.

Onixovih uhanov pa nisem dobila takih vsecnih, eni so bli od dalec kul, not v vitrini, pol se je pa izkazal, da nista oniksa v krogcu, ampak v srcku. x:o)x to pa pol ni glih zame. x:px :vragec:

Mah ne vem.. mam spet neke tele krvavitve nežne, kot da bi mela MS, pa ni.. nazadnje se je pol izkazal, da so kamni praskal... Boli nič, tko da kul, sam preventivno pijem pivo zdele, pa čaja ful, pa dost mam že mal telih zajebancij z ledvicami xrolleyesx

Zato skenslala savno, ker je trapast filing pol, k bi bla skoz živčna in chekirala a kakšne sledove puščam slučajno xrolleyesx

Dbest za avto :palec: Jaz tud ravno včer ugotavljala kok je moj Ka najboljši xsrcx 6 let bo star zdajle, čez 100000km, pa nisem nikol še imela problemov.. Pol Evrope prevozila s tem malim jajčkom, pa me je vedno pripeljal nazaj..

...

joj boga, shit... :sori:

baje so blazotne bolecine...

mene so nekoc sam mal opozorile, tko da sem si lohk predstavljala, kako ogabno mora bolet, tak spikajoc rezek filing cukajoc (tak obcutek mam)....

ja, kar pridno pij, pivo baje je kul, ja...

pa se kaj, saj bos hitr spucala, saj si pridna zase, kar poskrbis, vsaj ko zagusti, ce ne sprot. x;)x xDDx

saj se jaz se nate 'sklicujem', no pac recem, ja ena nasa ma pa ka.ja in je bla ze povsod in je ful zadovoljna (kadar navijam za forde ecimo xDDx)

Picasso

zeleno maskaro se dobi...čist zeleno al pa modrozeleno....firma pa artdeco...če se prav spomnim....vsaj lani so jih imeli...pa mislim, da sem jih zadnjič tud vidla v enmu od mercatorcentrov....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

o thanx :palec:, no saj to, modrozelena mi ne pase, ona zelena ena ki je bla, je bla pa taka med bledikavo in drekasto. x:o)x x:px

sem pa ze mela dobro, tko da vem, da obstaja, sam mal je tega.

saj sem si rjavo pac. sam rajs bi mela zeleno. xcivx xDDx

Picasso

ja ja to to, to je take barve kot moje oci oz. lise v mojih oceh, jaz itak pravim da sem oliva po pac *tem* 'horoskopu'. ;)

saj mroda je oliva sco, me ne bi cudilo... taka... preprosta, 'minimal', a ful gajstna, socna, hranilna, blazno taf, vec let brez vode clo zdrzi x!x, ker zna s koreninami tolk dobr posrkat vlago iz tal in si tko inteligentno obvladuje pol....

pa se take lepe zelene barve je. xDDx x^x

ja ja, olivna, sam take nisem vidla, sem ze parkrat gledala...

tolk je tega, pa je redko katera dobra, skoraj da jih ni, pa ce je jurja al pa 4. :|||

Picasso

ja, kar pridno pij, pivo baje je kul, ja...

pa se kaj, saj bos hitr spucala, saj si pridna zase, kar poskrbis, vsaj ko zagusti, ce ne sprot. x;)x xDDx

saj se jaz se nate 'sklicujem', no pac recem, ja ena nasa ma pa ka.ja in je bla ze povsod in je ful zadovoljna (kadar navijam za forde ecimo xDDx)

Hja, sam... x:o)x ob 10h zjutri s pivom začet.. kaka pa bom čez par urc x:o)x moram pogruntat, če Uni tud deluje, saj je precej isto, sam alkohola ni, se mi zdi.. Ma ne, saj ni panike sploh, sam na živce mi že gre.. Ne maram tegale.. neki na pol bit zdrava, ko pol nikol ne veš za zihr kdaj te bo zaštihal..

Ena naša... x:)x x:Ix xsrcx

Joj, jaz sem pa enkrat dobila nekje v Franciji eno vijolično maskaro.. Temno vijolično, ful dobra barva bla.. Pa sem pol iskala povsod, pa nikjer več dobila.. pa je bla od Loreala, so tud pri nas imeli isti model, sam barve ne :sori:

Še pol filma mam za pogledat.. Kok se mi pa fajn zdi, ko sem se zdajle spravla kar vmes napisat en del tistega spisa (zato film gledam, kao obnovo nekakšno moram..) in sem hotla neki o tem napisat kako je v tistem trenutku dojel tip, da obstajajo razlike med ljudmi in nepravice.. pada eni potujejo zato, da bi našli delo in preživeli, onadva sta bla pa kljub vsemu samo turista.. In sem tko v šusu pol strani v španščini napisala x^x Se kar presenetim včasih x:)x

loesje

Spet nazaj -

ja ja to to, to je take barve kot moje oci oz. lise v mojih oceh, jaz itak pravim da sem oliva po pac *tem* 'horoskopu'. ;)

saj mroda je oliva sco, me ne bi cudilo... taka... preprosta, 'minimal', a ful gajstna, socna, hranilna, blazno taf, vec let brez vode clo zdrzi x!x, ker zna s koreninami tolk dobr posrkat vlago iz tal in si tko inteligentno obvladuje pol....

pa se take lepe zelene barve je. xDDx x^x

ja ja, olivna, sam take nisem vidla, sem ze parkrat gledala...

tolk je tega, pa je redko katera dobra, skoraj da jih ni, pa ce je jurja al pa 4. :|||

zadanem v prvo x;)x

samo je deep olive, pa pride skor siva...

Onixovih uhanov pa nisem dobila takih vsecnih, eni so bli od dalec kul, not v vitrini, pol se je pa izkazal, da nista oniksa v krogcu, ampak v srcku. x:o)x to pa pol ni glih zame. x:px :vragec:

Zakaj pa ne x:Dx x;)x x:Dx .

Hja, sam... x:o)x ob 10h zjutri s pivom začet..

Vidim, da Kebra pa upoštevaš x:Dx x:o)x :palec: .

Sem čist prepridna dons spet v službi x:Dx . Pa doma ne bom, da zbalansiram x:o)x x;)x .

Imam hude plane sicer spet, ampak včeraj že ob zanimivi x:Dx moji seriji ob 20h zaspala x:Dx . No sej za včer mi je jasn, da sem padla dol kmal, ko je bil prejšnji dan tak divji :O: . Dons bi pa mogla mal več energije met.

Mogoče na Cyberčku nov glavnik stestiram, je tak prou za bobtaile - ima kovinske vrteče zobčke. Ga je včeraj dobil od Trudička, pa povohal, polizal, se mu je kar tak zanimiv zdel. Ko sem pa začela ga česat z njim, jo je pa hitr odkuru na varno, tja kjer ga ne dosežem. Pismu je zvit x:Dx . Čist po lastnici x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aliana sory k se "mešam"...ampak,...ne vem kak čaj piješ......tale čaj pa ful pomaga ledvicam, jih očisti pa sprav nazaj v kondicijo,..tak da bom kr napisala, mrbit bo vseen kakemu prišel prav;

mešanca: (zadostuje za 3 tedne)

15g njivske preslice

10g koprive

8g ptičje dresni

ščepec mešanice namakaš 10 min v vroči vodi (ne prekuhavaš), precediš in ostanek iz cedila daš v skodelico vroče vode in KUHAŠ 10 min., precediš in zliješ skupaj. Zakaj tako pripravljat? Zato ker so sestavine ki se ne smejo prekuhat in zato ker je v tej čajni mešanici tudi sestavina - kremenčkova kislina ki jo dobimo samo s prekuhavanjem.

Čaj pijemo 3 tedne (zjutraj, opoldne zvečer po skodelico), nato pauza vsaj 2-3 tedne, v času pitja čaja naj ne bi jedli mesnih juh, govejega in ne svinjskega mesa.

Poleg tega čaja je priporočljivo piti tudi čaj iz krvomočnice (rdeča smrdljička) dnevno eno skodelico (lahko pa vse leto); ščepec namakamo v vroči vodi 10 min, ohlajeno spijemo. Krvomočnica vsebuje ravno toliko radija, kolikor ga potrebujeta nadledvični žlezi za normalno delovanje.

pa

lp

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Aliana sory k se "mešam"...ampak,...ne vem kak čaj piješ......tale čaj pa ful pomaga ledvicam, jih očisti pa sprav nazaj v kondicijo,..tak da bom kr napisala, mrbit bo vseen kakemu prišel prav;

mešanca: (zadostuje za 3 tedne)

15g njivske preslice

10g koprive

8g ptičje dresni

ščepec mešanice namakaš 10 min v vroči vodi (ne prekuhavaš), precediš in ostanek iz cedila daš v skodelico vroče vode in KUHAŠ 10 min., precediš in zliješ skupaj. Zakaj tako pripravljat? Zato ker so sestavine ki se ne smejo prekuhat in zato ker je v tej čajni mešanici tudi sestavina - kremenčkova kislina ki jo dobimo samo s prekuhavanjem.

Čaj pijemo 3 tedne (zjutraj, opoldne zvečer po skodelico), nato pauza vsaj 2-3 tedne, v času pitja čaja naj ne bi jedli mesnih juh, govejega in ne svinjskega mesa.

Poleg tega čaja je priporočljivo piti tudi čaj iz krvomočnice (rdeča smrdljička) dnevno eno skodelico (lahko pa vse leto); ščepec namakamo v vroči vodi 10 min, ohlajeno spijemo. Krvomočnica vsebuje ravno toliko radija, kolikor ga potrebujeta nadledvični žlezi za normalno delovanje.

pa

lp

:palec: O super, ful hvala!!!

bom si šla nabavit, pa eno kuro udarim. Lahk sam koristi.

loesje

Spet nazaj -

YES!!!!:onfire: :onfire:

Ne morem verjet, neki smo se menl s sosolcema, da gremo v London in pol v Madrid za en teden vse skup, pa sem gledala karte, bi blo za 32 jurjev..

Pa dans tip poskuša rezervirat, pa so kar naenkrat podražl :C:

Pol sva pa mal brskala,pa ugotovila, da majo neke razprodaje ravno in ---- :wOOt: NORO!! za 8 dni v februarju, 4 dni Madrida, 3 dni Londona sva ravnokar plačala vsak po 23000!!! 10000 manj, kot je blo planirano x8Dx :palec: :onfire:

Zdaj mam pa okulistični pregled plačan, yes, kok sem jaz srečko x:Dx x8Dx :onfire:

loesje

Spet nazaj -

Aliana, super! :palec: :onfire:

Marsa, tista slikca mi je pa tok všeč, da sem si jo za ozadje naštimala! x;)x

Ups, razen, če kršim kakšne avtorske in to? xrolleyesx

Snegec je kar sam konec vzel, hehe :fiju:

Je pa lepo pri nas, ful je ptičev... Pred leti je prišel par belih čapelj, ki so bojda sicer kar redke (sive so tiste, ki jih je ful)... No, sta se uspešno reproducirala, zdaj jih je kar nekaj. In potem letijo nad zasneženo pokrajino - kot bi angelčki letali :2src: xsrcx Prejle je pa ena veliiika kanja mimo jadrala, ma ki leeepo! xDDx

Pa šoje pa vse živo...

Dec si mora zmislit logo za en vrtec, jst mam že idejo, mu jo bom skušala vcepit... x:px :vragec:

A ja, drugače se pa tooolk fuuul učim, da samo ptiče opazujem... Nisem jst nič kriva, je tako ozračje, da sem vsa zasanjana... xnckrivx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...