Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

na masazo* sem se narocila ravnokar!!!! :eek: :sori: x:Ix :8):

zdej bom morala met pa skor en teden tremo. :inocent: x:Ix

jooojjjj... sam sem kar rekla, ok, pa dajmo.

joj me prav zanima, se nikol nisem bila na masazi, v bistvu mi ni bla zlo privlacna misel nanjo... je pa res, da nekak blazno rabim, me tolk misice bolijo zadnje case, ko sem se spet spravla na fitnes.... tko da sem sla v to. x:o)x

joj kaj pa zdaj? x:o)x x:px

shit kar v zelodcu me stiska... x:o)x x:Dx :8):

Drugac pa, s polno paro, xcivx, vse zivo sem uredila, yess!

uh uh uh...

zdaj pa se en klic pocakam, pol se pa ven spokam, mam sibanac.

ne da se mi bezat s to hrano skoz, sploh nimam ideje, kaj naj packarim tamle... aja morda kaksne makarone naredim, jih ze dolg nisem.

Hocem si it kupit kaj, pa se mi ne da guzvat. :||

100 milijonov nacrtov mam skratka, za dons pa za jutr...

fajn bodte. x:Xx

(*Cosmino darilo je sicer ta masaza >.... ona mi je zakuhala to. x:px x:o)x.... me prejle klice, pravi, klicem z inspektorata za masaze x:Dx x:Dx x:px . da je to prekrsek, ker se se nisem narocila in da, ajde, zdaj se mroam kar. x:Ox pol sem pa se. xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

fak...pa mick-eni se je zhe tko veselil nove afere....zdej pa nch....boshchek...sej bo she kdaj kej x:Dx x:Dx x:Dx

tole ga bo chist podrl... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

pa itaQ 777 x:Xx -ou na rilc(hek).... x:)x

x:Dx

Poet aakhut. :vragec: x:Dx Tud to kar ji boš naložil bo "čista poezija"..... x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx

Poet aakhut. :vragec: x:Dx Tud to kar ji boš naložil bo "čista poezija"..... x;)x :vragec: x:Dx

:vragec:

edin kr je pr teb velicga je kretenizem

zlomk :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Hehehe...... x;)x x:Xx

Pa velik nakladaške sreče ti želim, čeprav je v bistvu ne rabiš, si v nakladanju mojster.....takorekoč doktor. :vragec: x:Dx

K. Čapek

Hehehe...... x;)x x:Xx

Pa velik nakladaške sreče ti želim, čeprav je v bistvu ne rabiš, si v nakladanju mojster.....takorekoč doktor. :vragec: x:Dx

dej se zachni raj mal s svojim pizdunskim karakterjem ukvarjat :xx!:

men se s tabo ne lub vech prejebavat...ker ni nch nouga...pach ne premoresh shirine

papa

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a dej, lesa!!!!! :xx!:

namest da bi komentirala da grem na masazo - a ni to zanimiv?? x:o)x x:px

se pa tle drkata! xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej sm se poslovu od njega :inocent:

se mi res ne lub ukvarjat s tipi "iz mnozhice" :xx!:

poFprechnezhi, brezjajchnezhi, pizdeki...etc :xx!:

nej si najde seb enacga

v dveh letih ni uspel napisat chist NICH novega...samo ponavljanje

vsakih 10 postou isto (pa to ni samo moje mnenje) x:Dx x:Dx x:Dx

pach ne premore domishlije

dolgochasnezh

zlomk...papa mickeni....tralala

dej se zachni raj mal s svojim pizdunskim karakterjem ukvarjat :xx!:

men se s tabo ne lub vech prejebavat...ker ni nch nouga...pach ne premoresh shirine

papa

zlomk

Bla bla bla bla.......sama nakladancija, res nič novga od tebe. xrolleyesx Pa tvoj sicer pa res pizdunski karakter imenuješ širina, hahaha, še sam sebi nalagaš..... x;)x

Marsa, sem mislu komentirat, kako te lohk v želodcu stiska......a od pričakovanja? Masaža je zakon, pa mal lohk tud Mitjo angažiraš, osnovni deli masaže so ajnfo, pašejo pa ful, sm se že nekaj mauga nauču, probajta.... :palec:

sej sm se poslovu od njega :inocent:

se mi res ne lub ukvarjat s tipi "iz mnozhice" :xx!:

poFprechnezhi, brezjajchnezhi, pizdeki...etc :xx!:

nej si najde seb enacga

v dveh letih ni uspel napisat chist NICH novega...samo ponavljanje

vsakih 10 postou isto (pa to ni samo moje mnenje) x:Dx x:Dx x:Dx

pach ne premore domishlije

dolgochasnezh

zlomk...papa mickeni....tralala

no, upam, da si se končno res.... :palec:

k men se tud ne da ukvarjat z luzerji in lažnivci.... :xx!:

lažnivci, nakladači, nič ustvarili, nič dosegli, pizdeki....(moj izraz, bemu x:Dx)

v dveh letih same laži in nakladanja.....

skor vsak post isto.....komunajzari, cerkev, turken rauss, osame, mickeni.....živ dolgčas. Razn laži, te so pa špica! (tud to ni samo moje mnenje)

nima jajc kaj nardit iz sebe, mu je lažje nakladat, lagat, živet v laži....in laž zamenjuje z domišljijo.....

brezjajčnež.....

vse ali večino kar si ti doživel v lajfu, aakhutek, sem jaz tud, že zdavnaj.......sam sem pol k mi je dosadilo bluzit še kaj nardil, za razliko od tebe....

mickeni.....papa zlomk....hopsasa x;)x

K. Čapek

Bla bla bla bla.......sama nakladancija, res nič novga od tebe. xrolleyesx Pa tvoj sicer pa res pizdunski karakter imenuješ širina, hahaha, še sam sebi nalagaš..... x;)x

Marsa, sem mislu komentirat, kako te lohk v želodcu stiska......a od pričakovanja? Masaža je zakon, pa mal lohk tud Mitjo angažiraš, osnovni deli masaže so ajnfo, pašejo pa ful, sm se že nekaj mauga nauču, probajta.... :palec:

no, upam, da si se končno res.... :palec:

k men se tud ne da ukvarjat z luzerji in lažnivci.... :xx!:

lažnivci, nakladači, nič ustvarili, nič dosegli, pizdeki....(moj izraz, bemu x:Dx)

v dveh letih same laži in nakladanja.....

skor vsak posto isto.....komunajzari, cerkev, mickeni.....živ dolgčas. Razn laži, te so pa špica! (tud to ni samo moje mnenje)

nima jajc kaj nardit iz sebe, mu je lažje nakladat, lagat, živet v laži....in laž zamenjuje z domišljijo.....

brezjajčnež.....

vse ali večino kar si ti doživel v lajfu, aakhutek, sem jaz tud, že zdavnaj.......sam sem pol k mi je dosadilo bluzit še kaj nardil, za razliko od tebe....

mickeni.....papa zlomk....hopsasa x;)x

she poste ti mormo tkorekoch drugi pisat... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

DAN vsem!

Vsi se kregajo,to je k en vročinski val.

Js pa službi poslušam piskanje v glavi,zoprnija.

Dons grem po očalčka,sam 13 jurjev bom dala,računala sm pa do 40.

Kva je to fajn. Komi čakam,da vidm mojo Weedko,baje ma novga fanta pa ful ji dogaja.

Marsa kam pa greš na masažo?

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Ahoj združba! x:Xx od inšpektorice za masaže iz inšpektorata za masiranje...Marsa, ti boš pa kot glavna osumljenka prostovoljno privedena na obravnavo :vragec:

Včeraj zvečer se je razbolenemu gležnju pridružila še ena čudna vročina in nek smotan kašelj, sem spet spala pri odprtem oknu in mi ni bilo za dihat...kr neki brezveze...

Pol sem se nafilala z medikamenti in požrla nekaj teh **mumil** v prepričanju, da bom danes ok. Šla na masažo in tm so me mal čudn gledal, češ da kakšna sm pršla in da neki čudn slabo izgledam :wOOt: krščen matiček...so me pol mal k sebi spravl, pa še mal **mumil** dons pojest, da bom boljš.

*Mana ja tele nogce so ena čudna štorija... s svojo imam že 3 leta hate-love relationship ...

*Pikica...sem prvo prebrala, da prideš z eno lutko na Bazar, pol sm šla še enkrat prebrat, pa piše lunatko x:Dx ...sem mislila, da prideš z onimi indijanskimi lutkami brez obraza x:Dx ki se bodo letos prodajale na Bazarju, obstaja stara legenda o teh lutkah by Irokezi- indijancev.

Mene boš sigurno spoznala, ker se me ne da sfalit x:px

Mickeni in Aakhi čist v božičnem razpoloženju si dokazujeta medsebojno skrb in krščansko ljubezen značilno ob tem času x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

v en salon na vodnikovi, pri stari cerkvi (najboljs da se ze zdaj postavim v vrsto za parkiranje x:Dx), Child. :)

Picasso

Dons ma moja sestra rojstni dan, prejle pa dobim 5 mailov od Urse (njena hci, moja necakinja) z enimi fotkami in enga z naslovom "Skorpijonka"... skratka, sem v takem tonu prejsnji mail pisala, sploh nisem stekala, sem mislila da je kaksno bejbo spoznala, je pa name letel.

Sem ji rekla, naj na blog to ubode, pa je rekla, da je les za tehniko (ribe, kaj cmo x:px).. kmal bo sla pa se v brazilijo, mater se rola okol, saj ji ful privoscim. x8Dx

pa se Bonga se je nekaj najavljala, sam pojma nimam, kdaj, niti, kako bom lohk na vseh koncih naenkrat.

tko da dons mam neverjetno druzinski dan. :)

Picasso

evo.... x:)x

kok se da vse stvari lepo poment.... x^x x^x x^x

SIGA'ČAN....hudo simpatichno bitje... x^x x8Dx x:)x

pa hvala MICK-enemu za "posredovanje".....verjetno brez njegovega vmeshavanja spljoh ne bi spoznal tega bitja..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Lep pozdrav vsem lunatkom! :vio:

Bolj malo sem tule, s časom sem bolj švoh, včasih uspem kaj prebrat, za komentarje pa večinoma kar zmanjka...

Imam silno pestro obdobje. Z možem sva se razšla, pa sva zdaj spet skupaj. Upam, da mi ne bo žal, da sva določene stvari res "pospravila". xrolleyesx Take stvari so še mnogo hujše v resnici, kot sem si jih predstavljala. Pa vendar - preživela sem in sem zdaj še močnejša in bogatejša za izkušnjo.

Ima kdo kakšno izkušnjo, kako ponovno zaupat človeku, ki je zaupanje zlorabil? Bom malo pobrskala po lnf.

Komaj čakam, da se to leto konča, zame je bilo najtežje doslej. In od zdaj naprej računam na to, da bo vse tako lepo, da bo že kičasto! x:Dx

Lepo se imejte, lepo preživite veseli december, naj vaša jetra zdržijo! :vragec:

x:Xx za vse

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

pa hvala MICK-enemu za "posredovanje".....verjetno brez njegovega vmeshavanja spljoh ne bi spoznal tega bitja..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

ejga zlomk a je una avtorca a ni :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

zlomk...tralala

x:Dx Joj, kaki hiper ultra nakladač si.... x;)x :vragec: x:Dx Boga revca, zdej je ziher prepričana, da ti je pesem ukradla.... xcivx x:Dx

K. Čapek

ejga zlomk a je una avtorca a ni :inocent:

aha... x^x

sam mal drgachne verzije... x:o)x

je pa predelav kar nekaj po spletu.... x:Dx

zlomk....tralala

aha... x^x

sam mal drgachne verzije... x:o)x

je pa predelav kar nekaj po spletu.... x:Dx

zlomk....tralala

x:Dx a tk da sta vidva to čist tko razčistla.......zlo globinsko :inocent:

Bora

bla bla bla ... nehita nakladat :vragec: K vaju bom oba pretepla. Skupinsko. x:px :vragec: x:o)x

:OO!: ciu ciu ciu....zvizzzzzzzzzzzzzz x:o)x x8Dx

x:Xx

K. Čapek

Jutrček x:Xx

Sej zbudu sem se že dolg nazaj ampak sem se šele zdaj do doma privlekel x:Ix pa frej dan fasal vmes x:px bo prav prišel, sem itak v zaostanku z družabnimi "obveznostmi" x;)x

Marsa :palec: masaža zakon, samo pazi se človek hitro navleče x;)x

Childy pozdravi Weedo, je dolgo nisem videl, pa še kolaček party sem ji obljubil x;)x , ponovitev junijske polne lune x:px

pa x:Xx kar vsem x;)x da ne bo Marsa preobremenjena x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

joj men tud masaža :O: groza..........dab me en lev tam mučku pa gnetu......al pa tud baba......ma ne vem no xrolleyesx pa itak ne prenesem sploh, še mojmu ne pustim.........joj kok bi to čudn zgledal x:Dx bi šla nekam na masažo, pa se majstr prštela, mene bi začel pa dobesedno metat u luft, pa stokanje pa jamranje x:Dx x:Dx jao jao

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...