Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

xokx xsuperx

no vidis Aliana! x;)x xDDx

ja, pir ob 10h zacet je mal kriza pol lohk. x:o)x

pa koruzni laski tud mega pucajo, preslico pa je ze silki napisala. x8Dx :palec:

ja ja violicna mora teb ful sest! x^x

aja sivozelena ksenia, to mi je ze manj vsec, ampak morala bi se napackart, pa bi vidla. ;)

saj si jo kupim 1x kar tko, tko al tko 'rabim' eno pac tako, 'obicno'. torej rjavo..

vcas sem mela jasno sam crne.

Freia, no problem, jasno, za svojo uporabo, mi je pa vsec, ker sploh pomislis - enim na misel ne bi prislo vprasat, pa tud ce bi sluzili z njo...

sicer pa je 'posebnost' te slike, da je nimam, da so jo spizdili (iz enega lokala, ki je bila del opreme notranje). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

se mi je zdelo ;)

Tami dobila za Božička (vedo da mami glih ni navdušena nad tem - ampak pač doma jo imam) Manhattan deep olive maskara, zato sem treščila iz prve, ampak ker mi intuicija dela se mi je zdelo da je to presivo -torej deep olive št. 3 te firme imajo v Drogeriji Market (preverila zate po telefonu) cena mal čez jurja... meni odgovarja barva, sem ugotovila da nisem več modrooka, ampak sivooka... bog ve kaj se dogaja z menoj ;)

joj si pridna, hvala! xDDx x:Xx

ja, moram videt, a sam dip majo, kaj pa olive olive? ;) :)

kok sem zahtevna a ne. :D

saj se spreminjajo oci ful, jaz mam zdaj spet bolj rjave. :)

vmes sem mela pa ze rumene. :P

no take... kot lesnik... oranzne pa rjave pa zelene. tko kot lase (sam da teh nimam x:Dx> zelenih). :)

ja saj men so pa vsec sive oci. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Freia, no problem, jasno, za svojo uporabo

Hvala xflirtx Je ne bom preprodajala, obljubim. x:o)x

So pa barabe, da so ti jo kar tako špajznili :vragec: grdobci!

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

saj to je zame kompliment, tipo jim je bil cash dolzen, ful folku (plus men x:o)x), pa so eni ocitno presodil, da je vredna. OBE tadobri so spljackal.

Picasso

joj si pridna, hvala! xDDx x:Xx

ja, moram videt, a sam dip majo, kaj pa olive olive? ;) :)

kok sem zahtevna a ne. :D

saj se spreminjajo oci ful, jaz mam zdaj spet bolj rjave. :)

vmes sem mela pa ze rumene. :P

no take... kot lesnik... oranzne pa rjave pa zelene. tko kot lase (sam da teh nimam <vec x:px x:Dx> zelenih). :)

ja saj men so pa vsec sive oci. :)

ja men so ble pa modre bolj...

čaki kličem ... aha govorim, ne tuki ni razen črne, rjave pa modre nič... kaj pa Tuš? hehe se vid da so moje stranke a ;) še to... ne ni razen te deep ni... pravi da obstaja možnost tiste volumske ampak te so dražje, ja nič, mogoče bi ti bila tale deep všeč ;)

nic hudega ce drazje, sam ne maram 'volumenskih'. :|||

pa itak se tolk mal mazem.

vcas pa nisem sla iz bajte, ce nisem bila do ram pa do vrha cela namazana. :D :D

Picasso

Dec prišel domov, pa videl ozadje, pa rekel - vav, kok dobr! (to je zanga že totalen čustven izliv). x;)x

Kakšen mir danes na forumu, jaz sem ravno domov pridirjala, razprodaje so v polnem teku x:Dx ...saj se mi ne da...sem šla samo pobrat že naročeno in seveda plačat :vragec: ..... pa opedenala kar nekaj stvari.

Že 3x v 3 dneh v knjižnici, sem dons že pred 9h zjutraj okol kolovratila, se me je knjižničar skor mal ustrašil, ko sem prihrumela izza polic...ne vem kaj si je mislil, mogoče, da sem kaka skrita oboževalka, k zdele že 3 dni zaporedoma tm okol težim :OoO:

Pa popedenat mal stanovanjc potrebno, k imam danes obiske s Koroške in prespijo pri meni, je treba sobo osvobodit vse krame, ki jo nalagam :fiju:

Kosil naglumit :vragec: me je ravno sestra klicala, da ne ve kaj bi skuhala, še vedela, nisem, da ona sploh kuha :eek: in da se ubada s takimi vprašanji....

Po neuspešnem iskanju **stvari**, ki sem jo neutrudno iskala 2 dni, sem zaključila, da se lahko potolažim samo s tem, da si kupim novo :vragec: in sem si...potem ugotovim, da mi manjka še ena knjiga, ki gre v štric s tem....sploh ne vem kam sem založila, demenca že v malo boljši verziji.

*Dons mi je frizerka oprala glavo x:Dx tko, da ne potrebujem bolniške za frizuro.

*Marsa, maserka te pozdravlja, sva se danes srečali x:Xx

*Aliana, kje si najdla tale Madrid al Barcelono? London bi jaz spustila, me ne vleče trenutno.

*Maskara xrolleyesx večno vprašanje, pa stalno so nove in novejše in boljšejše in črnejše in glamuroznejše... trenutno se farbam z Estee Lauder-MagnaScopic in Loreal-Panoramic curl ...se ne morem odločit ktera je boljša x:Dx so vse pr en glih se mi zdi... maskara mora bit kvalitetna zame, če ne se vse razmaže, spaca in ni dobro za videti.

*Freia, ko vidim tvojo ikonco mislim, da je Nataly x:Dx se bomo že navadili

*grem delovat v delovanje, če ne, ne bo spet nič narejenega :o|o:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dec prišel domov, pa videl ozadje, pa rekel - vav, kok dobr! (to je zanga že totalen čustven izliv). x;)x

xokx x^x

*Marsa, maserka te pozdravlja, sva se danes srečali x:Xx
xredx :inocent::shsh:

(cak zdej bom mela glih spet ms xDDx)

Picasso

Heh a tvoj tudi, pozabi faco obvestit o notranjem počutju :vragec:

xokx x^x

xredx :inocent::shsh:

(cak zdej bom mela glih spet ms xDDx)

x:Dx kok te je dobr v zadrego spravljat x:px .... saj ti ni treba iti, če nočeš, silili te pa ne bomo.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

*Aliana, kje si najdla tale Madrid al Barcelono? London bi jaz spustila, me ne vleče trenutno.

na easyjet pejd gledat, London zato, ker je povezava z Madridom, pa pol, ko smo že glih tam... x:o)x V Madrid pa po študijsko literaturo...

izgovori.. x:o)x x:Dx

* aja.. te morm obvestit, da se je ribon odločil, da ma dost življenja :( Ma sej je dolg zdržal, majo tele siamske ribice baje precej kratek life span...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

silili te pa ne bomo.

:sori: ja ne no zdaj tko... :V:

jaz rabim za ene stvari mal vec cajta pac no... :o|o:

Picasso

Heh a tvoj tudi, pozabi faco obvestit o notranjem počutju :vragec:

x:Dx x:Dx Hehe, dobra ti je ta... :palec:

x:Dx xokx pa res, sploh nisem opazla, ko me je v zelodec mal boxnil ko sem cosmin stavek meni zagledala. xDDx

ja, jaz tud skoz mislim da je Nataly, pa ceprav vem da ma zdaj ze dolg... hm kaj ze, na konc jezika jooooj.... xscratchx

:xx!: obup, ce se ne morem spomnit necesa.

nekaj gajstnega.. joj, sam sem pretrmasta da bi sla gledat kaj, ko ziher pise ime pac roze... sam ne grem pogledat, moram se spomnit. :vragec: x:o)x

xideax

osat? xsuperx

Picasso

Damn... men je ful všeč, vas pa moti... A nej jo zamenam??? xrolleyesx x?x

ma ne no! saj je nima vec, ze dolg!!

sam tolk casa jo je mela, da smo se cist navadili.

tko se bomo pa tud tebe z njo. x;)x x8Dx

men je v cast, da je 'taka rec'. ;) :P

Picasso

Pol pa kul.

Nč, navadt se bo treba, ker men ful paše ta ikonca. Tko! :vragec: (jaki sam ja đek, najprej vprašam - a lohk?, pol pa k ja, pol pa vsa pametna, kok da men vseen, kaj mislte... x:Ix x:Dx )

si hecna, res nisi sam bik pa kozu, torej zemlja sama, pac pa tud tehtnica. :)

Picasso

ojoj, ful cajta ze grejem karitejevo maslo, ker si delam kremo.

ma oni 'e vitamin'... :o|o:

mislim ampak ker sem VEDLA! x:o)x xrolleyesx x:Dx

skoz pravim, kaj kako e vitamin, saj ni v taki obliki...

hoces rect olje iz psenicnih kalckov al kaj, sprasujem kao 'znalce'?

pravjo ne, e vitamin...

... dvomim.

in dons zaslisujem v lekarni in pravjo da ja, da je pac e vitamin, CISTI... ok, valjda vejo, ceprav se mi je cudno zdelo.

no in pozorneje pogledam in je jasno vse zivo not, pa pac TUD OLJE PS. KAL. - tko kot sem vedla in rekla! :xx!:

ampak olje iz psenicnih kalckov (ful dobro) je jurja petsto al kolk, ta je pa tri petsto al kolk, mislim! brez veze... :||

ampak sem rekla, ajde da se tega probam, ko mi je onega zmanjkal oz. je ze na konc pa mam filing da je mogoc mal 'zharkast' ratal... pa ceprav ma se rok trajanja...

tko da upam da ne dobim se kake alergije tko kot od linije od Kahnetke!

VSE sem morala potalat, ma neko sestavino 'defolt' not ocitno, ki mi ne sede, napise pa ne vsega gor...

caplji. :|

Picasso

DAJ LINK! :!!:

www.easyjet.com

klikn na košarco.

((Pa počak še 10 minut, da mi še 2 karti kupmo x:o)x da ne boš glih tazadnjih pobral x:Dx ))

pa kaj tko grdo gledaš.. tečko..

loesje

Spet nazaj -

Marsa!!! iiiiiii,....kremo si delaš!!! :palec:

karite maslo :palec: ...a si kdaj probala shee maslo?

in pa,...E vitamin v čisti obliki al kako...nisem čist dobro razumela,....al mešanca olj kjer je not tud E vitamin?

sorči firbec me matra :sori:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ker ti je treba vse trikrat rečt x:o)x

to bi že vnaprej mogla vedet pa link dat kuj gor xDDx

jaoo, jaz bi Barcelono al pa Lizbono

ga zanalašč nisem dala x:o)x

ma ja, mal bedno sam k morš vse prek Londona..

(no ja, kukr gledaš x:o)x )

loesje

Spet nazaj -

Marsa!!! iiiiiii,....kremo si delaš!!! :palec:

karite maslo :palec: ...a si kdaj probala shee maslo?

in pa,...E vitamin v čisti obliki al kako...nisem čist dobro razumela,....al mešanca olj kjer je not tud E vitamin?

sorči firbec me matra :sori:

saj to je to - shea butter, karitejevo maslo (vsaj upam oz. jaz sem tko postekala :8):)

ja, hmm... e vitamina, sodim, ne mors dobit kar tkole v cisti obliki, in blazno dober *priblizek* cistemu je pac olje psenicnih kalckov (najboljse olje za kozo po mojih izkusnjah - dos edaj pac, se pustim presenetit pa obogatit svoje znanje in izkusnje x;)x - torej, neko makadamijino je zdaj uletelo.. pa tko, no saj kanim odpret temo o tem, sploh zorganizirat mal forum zdravje se v teh smereh, sam zdaj mi ni forum prioriteta... pac, blabla, itak mam se astro prej pa tak, boljs da ne zacnem x:o)x)..

no skraTKa... ja, tole olje - 'e vitamin' je pa mesanica enih pac olj pa se kake 'kemijice', neskodljive sicer... (tko po kmeck, sem laik, sam mal stekam pac)...

sam... mah, sem mela prej telefon, zdajle pa se enga...

aja, no, pac... bomo vidl... ampak nisem cist odklonilna, ker morda pa je pac ono neko olje iz limoninih ne vem cesa tud blazno bogato s tem, ocitno, pa bom pac se to snov dobila...

pa lohk se ga tud uziva (tko kot tud olje psenicnih kalckov)..

ko sem delala na liniji, sem bejbam maske nosila. xDDx

nisem mogla je tolk mal maredit, pol sem jim pa nasopala v kinder jajcke. :)

ena je pol tist kar pojedla vsakic. :)

saj, med, olje kalckov itd.

Picasso

* aja.. te morm obvestit, da se je ribon odločil, da ma dost življenja :( Ma sej je dolg zdržal, majo tele siamske ribice baje precej kratek life span...

:V: pišuka polde, bomo mašo naročili, bom sporočila njegovi **mamici**, ki trenutno živi v Istanbulu, pa brat/sestra se seli v Pariz, če ne bodo sirote spet meni zapustili ....

:sori: ja ne no zdaj tko... :V:

jaz rabim za ene stvari mal vec cajta pac no... :o|o:

heheh kok si hecna, glih taka kt jest, če mi kaj ne paše, se zgovarjam, da je kaj x:Dx

mysti, držim pesti, da se čimprej uredi xcrossfingx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...