Mateja 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Mysti ... a je bil pri zdravniku in so to rekli?... držim pesti, da se bo vse dobro izteklo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Marsa a se pustiš presenetit?...itak si za probne hece Olje pšeničnih kalčkov je fajn.....clo zlo......ampak jest si ga vseen ne dam v kremo, pač pa si nardim mešanco osnovnih olj iz makadamije, mareličnih pešk, semen kamelije, svetlinovo ali baragino, avokadovo, iz semen granatnega jabolka....v to pa mešanico et.olj. aja,...karite...pa shee ni isto....sem dolg tud jest mislila da je....pa so mi pojasn......so različni oreški.....pa da ne bom mim usekala bom točn pogledala pa javla.....karite dobiš pri nas unga pa ne. Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Mysti? Kaj je, a sta že zvedla kej? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 .... mogoče pa obstaja še kakšna četrta možnost, ki jo zdravniki zdajle niso predvideli in NI slaba ... res želim, da obstaja in, da bo vse OK... (veš, pred 5 leti so tudi 300% zagotovo postavili diagnozo moji mami, vse so nas poklicali in sporočili, kakšna je njihova diagnoza... in bila je ZELO slaba... pa NI bilo tisto, kar so takrat trdili) ... držta se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Mysti St6oj m u ob strani in upajta na najboljše...zdravniki včas tok pretiravajo... U, cel dan me ni blo...so si eni oddahnl. Pršla domov s predavanja, sploh pojma nism mela, da so razprodaje, pol so pa po radiu cel dan take scene iz tega delal... Ej, res se mi ne da, pa tud keša nimam. :xx!: Ni panike. Zdej mam večrejo u izi, pol grem pa na drinko. Ma, ne da se mi pisat, k ni blo nč tazga...glave si pa nism umivala. Ajd. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Jaz tud še ne, ne da s emi.. pa bi blo treba že predvčerajšnjim Itak pa še niti iz pižame nisem zlezla dons.. OK, zrihtala tale izlet, napisala obnovo, zdej me čakata še dva spisa pa učenje.. Ampak mislim, da jutri nadaljujem, me že rame bolijo od sedenja za računalnikom, pa mislit ne morem več.. Zdajle bi pasalo imet steper al pa sobno kolo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Mysti, vse bo O.K. zdravniki pač želijo vsakega pripraviti na najhujše, da ni preveč negativnega šoka, za vsak primer, če se vseeno uresniči najslabša varianta, kar je pa zelo redko. Dobro poznajo moč pozitivnega olajšanja, ki človeka zajame, ko izve, da ni nič hujšega, in se zaradi olajšanja in sreče še hitreje pozdravi...tako, da ne obupuj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Mysti, vse bo O.K. zdravniki pač želijo vsakega pripraviti na najhujše, da ni preveč negativnega šoka, za vsak primer, če se vseeno uresniči najslabša varianta, kar je pa zelo redko. Dobro poznajo moč pozitivnega olajšanja, ki človeka zajame, ko izve, da ni nič hujšega, in se zaradi olajšanja in sreče še hitreje pozdravi...tako, da ne obupuj Cashy Mysti držimo pesti za oba ! p.s.Sam se človk nasmeje, ko bere vaše poste na tej strani... Cosma Marsa Freia Bobnar Aliana Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 Trenutno sem čist obupana. Z mojim dragim ne kaže nič dobrega. Ne razumem ... kako se lahko to dogaja, ne vem kam naj se obrnem, kaj naj rečem. Spodbujam in v sebi jočem. MysticaVerjamem da je hudo, da te je strah zanj.Ampak verjemi v najboljše in vse bo v redu Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Evo me, direkt s Celovc pršla, zdej pa ajat. Noč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 kok sem paponosna nase se mi je uspelo ob pol 9h iz postelje spravit.. No ja, 15 do 9h Sem si že masko na lase napackala, pa zajtrk jem zdajle.. Pol pa naprej pisat une spise.. Uf, kok mi je maček adrenalin dvignil prejle.. Grem na balkon, ruleto dvignit.. In kar naenkrat, gasaaa!! skoči tamal direkt na balkonsko ograjo, v zadnjem trenutku sem ga zagrabla, da ni dol skočil.. Baraba mala, ziher je planiral tole WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 pa res, sploh nisem opazla, ko me je v zelodec mal boxnil ko sem cosmin stavek meni zagledala. ja, jaz tud skoz mislim da je Nataly, pa ceprav vem da ma zdaj ze dolg... hm kaj ze, na konc jezika jooooj.... :xx!: obup, ce se ne morem spomnit necesa. nekaj gajstnega.. joj, sam sem pretrmasta da bi sla gledat kaj, ko ziher pise ime pac roze... sam ne grem pogledat, moram se spomnit. osat? yess OSAT Še jaz bacim oka, kadar vidimo tole ikono - res jo kar imej...jaz sem jo že skozi dala Je pa tole še oring zanimivo - ker moj e-naslov nosi naziv - med drugim - naziv - freya Zdaj mi pa samo še reci, da si kakšna strelka s kakšnim asc sco..pol pa lahko umrem Je pa res zanimivo, da sem se tele ikonce držala par let - mi je ful ugajala. Še bolj mi je všeč platno..tako pravih živih barv je...zanimiva usoda torej doletela to sliko..ukradena x!x x!x Jaz tudi oprala glavo In včeraj imele frendice večer -razočaranih gospodinj No po kar nekaj bambusih in pizzi me je spet začel boleti želodec...kar je poslednji znak da alko res ni zame..hudir. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Jutroooo! Zeeeeh. :xx!: Včeraj sem do dveh zjutraj seminarsko skup pacala... Kolk sem jaz enga dela v to vložila, joooj. Zdej naj bo pa impresioniran foks in naj oceni z dvomestno oceno! @ Marsa: ja, me kar daje ta moja vaga, a ne? Ampak mi je kar všeč, ker preveč zemeljski pa ni gudi bit... Najbolš je bit vsega po mal. Sicer nimam nič ognja, mam pa mars in venero v ovnu, a mi to kej pomaga? Ja, po kitajskem horoskopu me je pa sam ogenj... Ajs! @ Mystica: glavo gor! Vse bo še ok! @Santos: @ Nataly: neee, jst sm bikica z asc. v vagi in luno v kozlu. Imam pa res vse življenje veliiko opravit s strelci in škorpijoni... S tole Freyo je pa tut hecno, ne? Jst bi bila tudi Freya, pa me je že prehitela ena lunatka... Ko me je dec (škorpijon!) še pecal, se je nekaj slinil, da sem kot Freya, jadajada... No, takrat sem bila fascinirana, saj potem itak nehajo take kvazit... Zdaj me je degradiral - z boginje na princesko. Lep vikend vsem skup, moj bo bolj deloven... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Moj oče je moji mami pravil zlata muca - zdaj pa še navadna ni več Misti - upajmo na najboljše Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Mysti, boš videla da ni nič hujšega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Misty Dons sva s Cyberčkom v civilizaciji spet mal. Kar lušno, še posebej, ker sem si zjutraj še 2 dodatni kitici spanja privoščila . Mi je pa ratal spet nekaj usjat , sicer nič tragičnega ali pa dragocenega, ampak sem v formi , po mojem da se mi cel lajf ni tega tok zgodil kot zdej v mescu al pa 2. No tegale definitivno ne bom našla, ker je blo v LJ, pa uporabno, no naj komu služi Bo treba mal na sprehod ven počasi pa eno buklco mam. Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Zivjo lupcki! Aliana, jp, adrenalin, tkole bos se fulkrat cvikala, ko bos otroka mela. mas pa dobre reflekse, to je dbest! (*'nasa' - - mitja je rekel, ko sem rekla, aliana je... - a to je tista ki ima Ka-ja. torej se clo mitja ve! ) Mystica, vceraj sem ti 2x pisala komentar, pa 1x ga po nesrec zaprla, za druzga pa sem mislila da je objavljen. Skratka, tudi ce je med 10 moznostmi samo ena lohk ugodna, MORAS VEDNO upat, da je ravno tista ena v igri. x!x(moj tamal je mel hudo zlatenico, kompl. zarad krvi, tko da je rekel zdravnik, ko sva bla v bolnici, da je moznih kakih 36 razlicnih fint oz. diagnoz in pol metod zdravljenja, mocno pa se upa, da je ravno ena, najmanj zoprna oblika, ki je tud najlazje 'ozdravljiva'.No in bila je tocno potem ta ena. Kar smo upal, da bo. )Clovek se nikol ne sme kar vdat pa obupovat, sploh pa PREDNO se ne sooci z diagnozo.... sem mela nekoc bulo na dojki, recimo opazla sem jo junija, narocil pa so me (na onkologijo) septembra.vmes nisem objokovala in se tresla, pac pa sem 'zdravila' to bulo sama...ko smo bli v gorah, sem si z ledeno izvirsko vodo to slahovala in si miselno zraven ubodla, kako se zraven cajta tole, raztaplja moja bula in tako dalje.Torej, tud 'cas vmes' sem izkoristila za zdravljenje in ne za obupovanje.Mislim, da je to kul nacin, no men vsekakor dela. Upam, da bo vse kul. Lohk je kaj 'zunanjega', reakcija na nekaj, recimo. Valkira, ne kompliciraj, torta bo mega, vse bo dbest! bos vidla. ja, tko pac prevajajo, sam kakavovo pa je nekaj druzga, pa tud disi po kakavu, tole je pa brez vonja, videza pa strukture pa kot kakega kokosovega olja, ki je pravzaprav mast ali pa maslo, ce je cisto. Nataly, no evo, res je pol osat, ma sem tolk trmasta za najbolj brezvezne stvari, kot da ne bi mogla it pogledat in kot da je kaj vazno, konc koncev, sam ne, tolk cajta gruntam, dokler se ne spomnim.no saj po drugi strani pa je to trening, jaz ki nisem v solah umsko telovadla, 'moram' pa pol tko posebej, solo. pa res, se spomnim tele freie clo jaz, da si mela tud to, neverjetno! Freia, a ne, a ni mega, en poseben stos je, da je bila ukradena..no saj ni nic tko psoebnega, je ena od nalepk LK-ja pa na razglednicah je pa vse, sam oni si je te tri (ble so tri) izbral za one D slike, ki so sodile prav v opremo lokala ... ker sicer so ble tud druge moje slike, vendar sam kot nekaksna otvoritvena razstava, te pa bi ostale kot del opreme, k sreci so bile pritrjene na strop, sicer bi mi ziher ukradli se te. :|||to se je zgodil rapidno.Mitja se je cist slucajno en dan dobil tam z nekom in videl, da manjka ena slika.takoj zjutraj dobim tipa, enga odgovornega pac, letim tja, da kao vzamem vsaj se ostali dve sliki in pa druge svoje slike (kakih 14) na stropu.pridem NASLEDNJI DAN in je se ena slika manjkala, tko da ce bi se kak dan cakala... ... ... me prav zanima, kdo jo ma. skoda ker najbrz ne bom nikol zvedla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 pa to ni res!postar zdajle - pa vedno moram dol pridt prevzet paket, zdaj ga je pa prvic prav do gor prinesel, pa to ni macji kaselj, 4. stuk brez lifta.ej Pujsa, thanx!!! kaksen MEGA ruzak! pa ko si se spomnila, da shizim na vse mozne torbe ruzake itd.ej halo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 kul.ceprav se sicer strinjam, da se je boljs veselit kot obupovat, se mi vseen zdi, da se naj pri zuru mal nazaj drzi rajs - oci so med drugim najvecji porabnik kisika oz. med najvecjimi porabniki, na zurih pa vemo kako je oz. tam kjer se zura. rajs pejta na sprehod. drzta se, oba! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Mi je pa ratal spet nekaj usjat , sicer nič tragičnega ali pa dragocenega, ampak sem v formi , po mojem da se mi cel lajf ni tega tok zgodil kot zdej v mescu al pa 2. No tegale definitivno ne bom našla, ker je blo v LJ, pa uporabno, no naj komu služi Najdla pa to ni res!postar zdajle - pa vedno moram dol pridt prevzet paket, zdaj ga je pa prvic prav do gor prinesel, pa to ni macji kaselj, 4. stuk brez lifta.ej Pujsa, thanx!!! kaksen MEGA ruzak! pa ko si se spomnila, da shizim na vse mozne torbe ruzake itd.ej halo! Sem jih vidla, pa vidim rdečo , ne vem, zakaj me rdeča vedno nate spomni . No v bistvu se nisem spomnila, ker ne vem, če sem kje zasledila . Fajn,da ti bo prišel prav Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 zato ker je moja barva, poleg zelene. take dodatke razne mam najveckrat rdece... torbe, cevlje, jakne pa tak... ocala, denarnice... tak staf...mam recimo ze en zelo dober nahrbtnik (tud rdec), pa je res zlo gud, ga mam ze leta, sam dalec ni tko dober kot ta, recimo, tko da, res mega, ja, jaz mam ful enih torb, tko da ja, to mi vedno prav pride, sploh ce je tko dobro narjeno kot tale, je skor prav 'pro'. ornk zadeva, hocem rect. ja, mystica, boljs, na vecerjo, tocno kej tacga sem si predstavljala, ko sem pisaloa napoved (ne vem pa, ce sewm to sploh napisala ) aja, po mojem je zivec (sem hotla ze prej napisat al pa sem ze, v katerem od vcerajsnjih komentarjev, ki jih ni) in ne bo nic hujsega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Marsa, tvojo božički pa celo leto trajajo, kul to jaz si moram tud en ruzak omislit nov.. sam ko se ne morem odločit - a hočem tako velikega, da bo šla mapa in vse za faks noter, a hočem enga tazga mini, kot ga imam (pa je že ful strgan), pa bom mapo posebej nosila, kot do zdaj.. al bi pa mogoče torbo rajši, na eno naramnico.. Kar pa spet ne maram preveč, ker mam vedno občutek, da mi pol dol iz rame leze.. Aja, grem domov na kosilo, povabljena na orado Pa mačka vzamem s sabo, da se mal prezrači, da ne bo čez balkon skakal.. napisala že pol, nadaljujem pol, ko pridem domov... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Do zdej sm gnila v postli. Končno. Sej sm vmes še eno knjigo do koncaprebrala, pa mal po telefonu čvekala, ampak važn je, da sm se spočila. Zdej me pa domača goveja juhca čaka. Kul. No, grem amat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts