Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 ful sem odletela v kopalnici in se sprot se s komolcem v podboj vrat udarla, priletela pa sem na rit, na desni kolk v bistvu... ma daj!nikol prav tko ne padem, nazadnje sem padla pred kakim letom na balkonu.sem mela ze obkladek gor zdajle leden...iz stroja je nekaj teklo al kaj, nekaj je blo mokro po tleh, pa sem si sla sam roke umit na brzake, pa sem se zavrtela na peti, da se v polkrogu odrolam iz kopalnice, ck ck pa to, pa mi je spodrsnilo na oni mokroti pa ko mam take copate (ne maram copat, sam od japank me pa zivc boli)... pa so bla kar naenkrat tla na moji desni strani telesa. ampak zaenkrat ni sile, vse lohk, nic me ne boli. orada! Dober tek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Jst tudi tko mislim oz. upam. Ne vem, če sem omenila, se moja mama mal z radiestezijo ukvarja pa je včeraj tudi na rozetah nekaj poskusila. Je tudi pokazalo na živec. Tko, da ... upamo. Jaz res želim, da bo vse ok ...predvsem pa ti želim (vama obema), da bi razmišljala samo pozitivno ...poznam pa občutek panike in filinga kot da si v enem vakumskem prostoru in sploh nimaš situacije pod nadzorom... boš videli, da bo vse ok ****** že od kar sem vstala se učim... :xx!: pa pol hladilnika sem vmes že spraznila (imam v glavi tak pogramček-ki se avtomatično sproži, ko se začnem učit-in pravi: "pogoltni vse kar najdeš užitnega!"...)če tegale kolokvija ne naredim, sem skoraj avtomatično že padla letnik...raje sploh ne razmišljam...se grem nazaj učit sončkeeeeee ooooooooOoOoOoOoooo..jaz bi šla tudi jest zvečer v kitajsko bi šla...oOoOoOooOoOoOo...yesssss eh, ne smem.. Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 super, dober tek! saj najbrz bo pol to. upajmo! jaz sem se pa tooooolk nazrla zdajle (nekaksna 'carbonara', sam namest pancete, ki je nimam, prsut, sam ni zastonj v receptu panceta, sam je blo vseen dobr)... Mana, takoj se ucit! (*odvisno je najvec od tebe, itak, torej, brez veze obupovati, dokler se da, dajes vse od sebe!) *spijem kavo (ne pomnim kdaj sem jo nazadnje popoldne pila, jo sam zjutraj oz. dop., lohk tud dve, sam pop. pa ne, ze dolg), pol se pa zategnem do frendice na gorenjsk mal na obisk za kako urco.pa se avtu bo pasal, da se mal zlaufa (ce bo vzgal ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 ... če ne bo drugač pa z kantico benzina ... in vžigalco... he he he .. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 aja moje poskodbe so ok Mystica, thanx, razen da me zdaj se rama boli, leva ( ) pa na komolcu mam busko. :||drugac pa kul. joj kljub temu da je pluton glih v drugo prestopil, mam takle, sam je pa res, da je se vedno v skoraj eksaktnem kvadratu s soncem in merkurjem in z orbisom 3 st. tud z luno, no iz marsove kvadrature pa hvalabogu izletava (8 st.)... uran pa je seveda se vedno 'obrnjen', glih nasprot kot ga mam jaz (in to natancno, ker ga mam na 7:22 device) ... sem tud jaz prisla prejle na tole veleumno idejo, Zaspanc! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Oradica bla super Mi tko fajn, ko me vsak drug vikend pokliče oči, če pridem na ribice.. Itak, da pridem! Sam zase se mi tko ne da tega packat in pripravljat, tko pa grem mal domov pogledat, mal počvekamo, pa še ribico jem Tristana pelala mal razmigat se, je zdaj mal bolj miren.. Tok mi je simpatičen, če grem na take kratke poti, ga sploh ne dajem v košaro, ampak sam vrvico, pa na sopotnikovo kljuko privežem, tko da lahko pleza okrog, sam ne more pod pedala prit al pa kam na mojo stran avta.. In tamal sam skoči v avto (ker sem ga mela na špagci in polne roke stvari, je kar sam hodil) in se zlekne na sedež in se pol na poti do staršev najprej mal umije, pol pa zaspi.. Ful uživa v vožnji očitno.. Par stvari uredila, ko sem bla že tam.. Zdaj pa naprej delat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Marsa, pa daj ti malo pazi nase, no! Okončine imaš samo 4! Tista tvoja "brca v rit" za Mano je še meni prav prišla. Sem ravno nekaj obupavala... Pa Lenorrhitis chronica imam... Aliana, faca ta tvoj muc... Naša ima tudi svoje (kot pač vsi), zdaj naju terorizira, ker ona MORA na najini pojstli spat in kako si DRZNEVA zapirat spalnico, da ona ne more not??? Če ji pa futra zmanjka, pa zvleče posodico na sredino predsobe, da se ziher not spotakneš, pa gleda tako očitajoče... Mysti, ful poguma in moči za oba! Ajde, grem se jst učit (lohk me pa mal zbrcate, zaleže) Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Freia, najboljš, da se kar v vrsto postavimo in medsebojno brcamo Jaz packam tele spise že drugi dan.. Kok mi gre na živce, ko te omejijo z enimi števili besed in vrstic, pol pa v brezveze poskušam nekaj nakladad in na vsakih 5 vrstic štejem, če jih je že dovolj Pa še - dejansko ne obvladam preteklikov španskih...kriza Še 5 vrstic, pol pa še enga.. Pa danes bom to končala, pika!, pa če do zjutraj visim pred računalnikom! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 zato ker je moja barva, poleg zelene. Kok se mi fajn zdi, ker te nisem vidla v rdeči, pa kr vem . Glih prejle sem razmišljala, da si ene zelene minice pred časom omenjala, pa zeleno jopico, od kje men rdeča . Marsa, tvojo božički pa celo leto trajajo, kul to Aja, grem domov na kosilo, povabljena na orado Pa mačka vzamem s sabo, da se mal prezrači, da ne bo čez balkon skakal.. Jah, Božički so imeli gužvo decembra, pa zamujajo z dostavo . Aliana, a so pol mačke tut tkole mobilne . A ga še kam drugam pelješ kot domov? Pa kako se pa počuti? Za psa si drugače vse skup predstavljam, sicer se spomnim Marsine zgodbe Maxi market, kako jo je čakala mačka, samo se mi zdi prej izjema kot pravilo, res je pa, da se ne spoznam na mačke . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Ja, Pujsa, sej po moje je bolj izjema..Ma čist od prvega dne, ko sem ga dobila, sem ga ful okrog prevažala, tko da mu to ni panika. Tko kot ne v košaro it in bit zaprt noter.. In na vrvici bit privezan.. Ah, mal je čuden maček, ene primesi psa ima očitno Domov ga peljem zato, ker se ga tam upam brez skrbi spustit, ker so okrog samo naši mački, ki so cepljeni proti vsemu in ne more dobit kakšnega sranja, pa ker se zadržuje pol samo na našem dvorišču (ful je užival poleti na vrtu, pomagal mami plevel okopavat) in pride v roku 5 miut, ko ga pokličem..Tud drugam gre z mano, sam ga mam skoz na vrvici.. pleti sva na Rakitno hodila se sončit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 tle mi tud ne dela citat +. :||| Freia, hvalabogu mam se vse cele in a ves da se nikol nisem imela nic zlomljenega? (tok tok tok)... sam izpah gleznja (natancno na moj rojstni dan sicer se je to zgodil)... kljub temu da mam drobne kosti. res pa da ravnam vcas s svojim telesom kot svinja z mehom. Pujsa, si me vidla v rdeci, na srecanju, tortozerkah, sem imela rdeco crtasto majico. zlo velik nosim rdeco, tko da nemogoce da me ne bi vidla v njej, sploh pa sem dala ze kake fotke kdaj.. pa tko, ker sem tak tip, ti me ziher vidis bolj rdeco kot zeleno. ruzak je pa hud, moram kam it da mi bo prav prisel. aliana, itak, vazen je PRISTOP. folk je men reku, jah to je macek... (kar 'pomeni' da se ga ne da tolk vodit, vzgajat itd. kot recimo psa, sam ni res).obravnavam ga pac kot zivo bitje, kot tacga majhnega frendka, sobivalca, ne glede na to, kaj pa kako, al je macek al je ptic.sam ce bi mela ptica, se bi mi utrgal. ce psa, tud.pes skoz mori, drugac so pa simpaticni, saj jih maram, kar zlo, sam ne prenesem, da se en skoz po men obesa pa tak pa za mano hod, men je ze mimi tumach! ce pa bi mela bajto, bi pa mela tud psa, poleg macke (ali dveh ). joj me stiska vse... :|||ms pa to... :||| kok je blo dobr mal zasponat po avtocesti! sam blazno slaba vvidljivost je bla, pa neka megla tud na lokalni cesti, tko da sem tam pa pocasnej vozila, da ne naletim kar odjednom na kakega pesca al kolesarja..men je dost vseen, ce se men kaj zgodi, ne bi pa preenesla, da bi jaz komu kaj naredila, torej ajde, se zaletim, sam pol se naj vsaj v stango, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 dons smo imel z novim bendom eno oreng vajo....pa smo preveč površno preleteli mal preveč komadov... no, glavno, da hitro spacamo, kaj bomo igral, pa pol zvadimo, pa tud če vsak posebej zvadi, edino vokala se bosta mogla bolje ujet, pa vedt, kaj kdo poje... mah, bo že...sam da bodo špili ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 super Cashy! jaz bi tud nazigala mal, kake bobne nabijala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 aliana, itak, vazen je PRISTOP. folk je men reku, jah to je macek... (kar 'pomeni' da se ga ne da tolk vodit, vzgajat itd. kot recimo psa, sam ni res).obravnavam ga pac kot zivo bitje, kot tacga majhnega frendka, sobivalca, ne glede na to, kaj pa kako, al je macek al je ptic.sam ce bi mela ptica, se bi mi utrgal. ce psa, tud.pes skoz mori, drugac so pa simpaticni, saj jih maram, kar zlo, sam ne prenesem, da se en skoz po men obesa pa tak pa za mano hod, men je ze mimi tumach! ce pa bi mela bajto, bi pa mela tud psa, poleg macke (ali dveh ). Tole si pa ful lepo napisala.. se čist podpišem (sploh pod tist o zasledovanju ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Stresen začetek leta :xx!: Misty velja tudi za druge z zdravstvenimi težavami Trije ropi v manj kot tednu dni starejšo gospo ob 9 zjutraj, frendico na silvestrovo, je dočakala NL na urgenci, pa še dva dni ostala na opazovanju (lažji pretres možganov), za nameček pa še sodelavca oropal na zadnji vožnji :xx!: vse to okoli Br. ploščadi bi kaj takega prej pričakoval v nekaterih drugih naseljihNevarna postaja Ljubljana, čeprav nikoli ni bila ravno mirna in varna.Pa sem ogromno prepešačil ob vseh mogočih in nemogočih urah in doživel kar nekaj neprijetnih srečanj.Najprimernejša obramba mi je bil pes (Onix RIP ), bal so se ga itak samo tisti s slabimi nameni, drugi so me spraševal kje mam ostalih sto sem mel dalmatinca Žal mam prepoved še kakšno zverco domov pripeljat :xx!: pa bi rad.Posebno, ker bom v kratkem spet pešec za nekaj časa Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 ALIANA saj je logicno, saj podobno furas, saj to je to, mal je pa vseen tud od macka odvisno, so razlicni znacaji, miska je bila bolj gajstna kot mimi recimo, sam tud mimi ni od muh, po drugi strani pa je lazje vodljiva mimi (ki je rak, logisch, miska je > dvojcek, mici je bla pa oven, joj kok je bla sponska! dva mesca semn nepretrgoma jokala zarad nje, ko je kar zginla nekoc... , mama pa je rekla, sem ti rekla, jaz pa sem rekla, vseen, bom mela se mackice. mama je rekla, bos vidla, same tezave, sem rekla, nc, ne bom te poslusala, ne niso, ne ne bodo. x!x in - niso ble, vse smo zrihtal, sam da nisem poslusala negativcev pa tecnezev. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Ja, sva se glih dons z mami doma pogovarjale.. kok majo različne karakterje.. pa so vsi.. mačke S tamalo našo lahk delaš kar češ, bo pustila vse.. če bo pa mela dost, bo pa zbežala. In nič zamerla, prišla čez pol minute nazaj.. pa skoz se okol tebe vrtela.. Arči je lenoba, da večje v življenju nisem vidla.. pa zdaj je ful tečen postal kar naenkrat.. skoz neki prosjači in teži, dobesedno teži skoz Tristan pa, na primer.. ej, čist nič ne bo po moje. Kar si je on zapičil v glavo. Pa nič na silo, ker pol totalno besen rata in sam napadat začne Bi ful rada vedla kaj je po horoskopu, me ful muči tole.. Sam, ko ne vem dost, da bi ga določla, rodil se je pa lahk tam od aprila do junija enkrat, mi noben ne zna povedat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 Trije ropi v manj kot tednu dni starejšo gospo ob 9 zjutraj, frendico na silvestrovo, je dočakala NL na urgenci, pa še dva dni ostala na opazovanju (lažji pretres možganov), za nameček pa še sodelavca oropal na zadnji vožnji :xx!: vse to okoli Br. ploščadi bi kaj takega prej pričakoval v nekaterih drugih naseljihNevarna postaja Ljubljana, čeprav nikoli ni bila ravno mirna in varna.Pa sem ogromno prepešačil ob vseh mogočih in nemogočih urah in doživel kar nekaj neprijetnih srečanj.Najprimernejša obramba mi je bil pes (Onix RIP ), bal so se ga itak samo tisti s slabimi nameni, drugi so me spraševal kje mam ostalih sto sem mel dalmatinca Žal mam prepoved še kakšno zverco domov pripeljat :xx!: pa bi rad.Posebno, ker bom v kratkem spet pešec za nekaj časaja, folku se cist trga... svet bo kolapsnil al pa pravkar kolapsira. lohk gledamo tko: v kaksnih pomembnih prelomnih cajtih zivimo!!! skor nekaksen privilegij! zdaj se je vse prelomil, 'materialisticni' del vkljucno s pohlepom in pozresnostjo nas dol vlece, duh, ki je vse bolj prisoten, k sreci, pa nas gor drzi oz. dviguje clo.ne more bit drugac kot je. zakaj v kratkem pesec onix? morda je bikec aliana, ko zgleda tak uzivac pa vseen se bajte/tebe drzi (kot oven bi bil tezje vodljiv, kot dvojcek pa bolj v teh smislih nemiren), vendar glede na brihtnost in dinamicnost bi lohk bil tud dvojcek, mroda pa je bik, pa ma merkur v dvojcku al kaj tacga (preveri v tem mescu, kje so bli bliznji planeti, merkur, venera...). saj midva za nezho tud nisva bla ziher, ker sva jo nasla, sam ni mogla bit druzga kot devica, pa tud sva presodila glede na starost ko sva jo cist mickeno nasla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Hej Drek. Jaz pa kasljam in kreham in ne vem kaj vse. Tisto kasljanje, da kar boli Bo treba jutri po kak sirup.. Pa se sama sem doma, tako da se nobenmu ne smilim Pes je pa nekam pobegnil (najbrz pod mizo nekam), ker me ne more vec poslusat Nic ni po TV.... ***Mysti, sej bo Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 a je ze padla vecerja Mysti a je blo dobr? michelle, a prospan (mensezdi da je tko) si probala, men je pomagal, pa sem sam ene 3 (). ja, saj zato pa tle visim, saj bi sla se ven, sam... me stiska okol jajcnikov... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 @ vcasih si tega enga lajfa cist sit, vcas bi mi jih blo pa 5 premal. razmisljam o tem, kolk stvari me zanima in so vredne, da bi se jim bolj posvetila, sam kako naj vtaknem cist vse v lajf! * Mystica, sam zakaj pa pol krneky? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 morda je bikec aliana, ko zgleda tak uzivac pa vseen se bajte/tebe drzi (kot oven bi bil tezje vodljiv, kot dvojcek pa bolj v teh smislih nemiren), vendar glede na brihtnost in dinamicnost bi lohk bil tud dvojcek, mroda pa je bik, pa ma merkur v dvojcku al kaj tacga (preveri v tem mescu, kje so bli bliznji planeti, merkur, venera...). saj midva za nezho tud nisva bla ziher, ker sva jo nasla, sam ni mogla bit druzga kot devica, pa tud sva presodila glede na starost ko sva jo cist mickeno nasla. Hmm... tale bi bla kar kul..sonce - bikluna - dvojčekmerkur - ovenvenera - dvojčekmars - ribi Tole glede doma.. ja, ful navezan name in na dom, sam bi pa ušel takoj, če bi lahko (prišel tud nazaj čez dve uri, smo že probal to..) npr. tole letanje čez balkonsko ograjo dons zjutri... Tole datum 10.5... bi bil pol 2 mesca star, ko sem ga dobila, kar je precej logisch... (moram mu en rojstni dan zbrat ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 no pol zdaj vids mystica! saj pozitiva se nas tud navzame, morda se ne smejemo in ne veselimo, radostimo, a pol vsaj razmisljamo, nam v glavi odzvanja TO pac... namest skrbi, ce reces skoz bogi bogi bogi, ko pac vecini folka sede, da se neguje njihova zrtev...in SE ZDI, da ni naletel na plodna tla, sam JE! tko kot negativno pac... vse, kar sadimo, obrodi... tud dobro... zakaj torej sadimo slaba semena skoz neky? pa smo spet pri pozitivnih afirmacijah, v katere prav ti ne verjames, sam vidis da verjames. ker se vccepi tud dobro, kot sem zgoraj rekla. * ja ja ja, to aliana!mars v ribah, dober drive in tale njegova ocarljivost (poleg bikovske uzivaske) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2006 saj to je vedno tko.recimo se blazno bojim vesh. ampak ful, kar srh me spreleti, je cist telesno, VEM, da je bedast, pa si ne mroem pomagat, ne prenesem, zakrknem.no sam ko je koga bolj strah kot mene, pa nekak prevzamem iniciativo, vidim nekak... drugac in nenadoma se tud men zdi bedast in vse to in me je pol ful manj strah pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 dbest Evo, Tristi ma rojstni dan 10.maja Kaj se mi pa kul zdi (sem šla prej v programček vpisovat od srede aprila do srede junija, na vsakih 5 dni... jao, kok mam preveč časa v lajfu... ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts