Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

ja, sam po eni strani pa je raziskovanje to pac. :)

kakor jemljes, kot vse.

zakaj pa bi blo to kaj bolj bedast kot recimo... hm, gledat bar? xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa, vzel mi bodo izpit, pa čez dve leti ga grem lahko spet delat :xx!:

Če se mi bo sploh še dal vozit xrolleyesx več kot 500 000 km mam narjenih, za en lajf jih je že zadost x:Dx

Bom mel še manj stikov z ljudmi.Ponavadi me kličejo samo, če me rabijo: a lahko posodiš, zrihtaš, pelješ, nabaviš, popraviš, ..... nenazadnje potolažiš (tu ne znam in tudi nočem reči ne, ker sem ponavadi sam takrat, ko rabim ramo za spoved in tolažbo)

Takih, ki me pokličete samo zaradi moje družbe in pogovora je izredno malo x;)x zato vas mam pa tolk xsrcx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

a daj! :V:

sem 'se bala' tega. pac.. ko sem vidla, sem upala, da ni to.

pismu, grozno..

pa ne zato, kot si zdaj ti 'ven dobil', ces stiki pa to, pac pa, ti si tak gibljiv tip, kot jaz, pa ti bo zarad tega tezko...

oh, socustvujem! xcrossfingx

a to je ziher?

fak. :||

ah, saj nas ma dost avto, pa pol kmal bo tud kolo v igri pa tak, pa saj nis tolk dalec!!! ce sem jaz po celi noci zuriranja in plesanja (po celem dnevu na nogah) sla pes dam v sentvid!! tko da, to je vse bliz..

ni sam tko, da te hoce folk sam zato, ker nekaj mas, dajes itd., sam navadi se folk pac na to, pol se bodo pa nate brez tega. :)

dobra druzba je vedno zazelena in fajn, z ali brez... njene mobilne udelezbe. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa

Sej vem da moje oči same rišejo črne slike x;)x sem take onix barve danes v glavi :sori:

Sej bom, upam vsaj, še kakšen mesec mobilen, pol pa ........... sprehod 40 min do Prešerca mi zih ne bo škodil, bom pa pasjo družbo na teh sprehodih pogrešal

Nejc Zaplotnik

Valkira, sem ti rekla! x:px x;)x

x8Dx :palec:

*

Onix, ah daj, saj te bom pa jaz usput kdaj zategnila, sam ne bos mogel sred noci do mene pridt. x:o)x :V:

te bom pa pobrala sprot, pa bo. xokx

sam 'za nazaj' je bolj kriza xDDx, saj ves, mene pici pa se odrolam pa ne da se mi povisevat pol niti sekunde dlje, v tem smislu sem nekak neprilagodljiva, nic ribja. :)

pa se imam nek *pepelka sindrom*. xDDx

ne iz kaksne fore da bi ne vem kaj, pac pa, kot bi mi gorelo za petami, odbluzim. kot bi minute sekunde bile stete. :)

morda sem se tega naucila, ker sicer nimam mere. :)

ko bi recimo vcas se kaj prevec dolg rolal okol po kakih zurih, sem znala pristat cez dva dni v berlinu. x:o)x

tko da, rajs se odrolam, preden je schtraufenpacht.

pa se, afterji pa tak me v nekaksno 'zalost' spravijo... kot da ni nic vec ostalo nekak... 'izcuzanje zadnje kapljice'. xDDx

hecno razmisljam a ne? xDDx

Picasso

:xx!: :xx!: Dost mam za dons... Sej bo itak kmal že jutr... x:o)x

Ej, debate o mačkih! Kulsko! :palec:

Hja, naša je bikica (to ima po mamici x:o)x ), samo je totalno divja. Še dobro, da nismo sredi mesta, da lahko brezskrbno leta zunaj, kolikor ji paše. Poleti je po cele dneve ne vidim (razen, če mi kaj od ulova prinese x:Dx ), pozimi mi pa pojstlo zasede (ker je pač mraz, muci ne marajo tega preveč). Samo je pa kiler, groza! :O: Vse po vrsti lovi - ptiče (na te je posebno ponosna, ker grejo 3D, se mora bolj potrudit), miši, rovke, krtom samo glave poje... jak! :sick:

Se ne pusti kaj dosti mazit in to, razen če princesi to zapaše. Pa po rokah žvalit, kje pa, ti takoj kremplje kam zasadi. Nič, divjak je. Samo ti gre potem še bolj so srca, ko ti kdaj pokaže, da je navezana nate. Ampak imava vseeno dobro poštimano, kaj se sme in kaj ne. Jaz ji dam prav, da se ne pusti, je ne mučim. Ne sme se pa po pultih skakat, na mizi bit... Ji rečem samo Ne! al pa Dol! pa takoj uboga. Tako da se jih očitno da malce zdresirat...

Grem jst spat, ker sem že čisto preveč brbljiva (se vidi socialna izolacija pred izpiti)...

Nočko! x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

Marsa

Itak rad hodim, sej veš, trikrat do Rijeke x;)x

Drgač pa , predolgo žuranje ......................... sem tud jaz eno nedeljo pelju psa ob 22 ven in se vrnu v četrtek ponoči z Dunaja xrolleyesx

Zato mi pod obvezno opremo v avtu spada rez. obleka, toaleta, spalka ali dve x:px pa eno sezono sem mel tud 800 kondomov :eek: je blo x:Dx x:Dx x:Dx na vsaki meji

Pa en julijski vikend na Kolpi se je končal marca v Berlinu :inocent:

Nejc Zaplotnik

Pujsa, si me vidla v rdeci, na srecanju, tortozerkah, sem imela rdeco crtasto majico. :)

zlo velik nosim rdeco, tko da nemogoce da me ne bi vidla v njej, sploh pa sem dala ze kake fotke kdaj.. pa tko, ker sem tak tip, ti me ziher vidis bolj rdeco kot zeleno. ;) :)

Pa res x:Dx x:Ix , si mogla vse pokvart, jaz pa tko ponosna na svojo intuicijo x:o)x x:Dx

Tisto kasljanje, da kar boli xrolleyesx

Michelle xcrossfingx

@ vcasih si tega enga lajfa cist sit, vcas bi mi jih blo pa 5 premal. xDDx

razmisljam o tem, kolk stvari me zanima in so vredne, da bi se jim bolj posvetila, sam kako naj vtaknem cist vse v lajf!

Jaz tudi dostikrat, en lajf bi cel za Italijo dala, pa rada bi brala in brala, pa je miljardo tem, ki zahtevajo "celega človeka", pa je treba vmes še v službo hodit, pa boiti žena in lastnica Cyberčka. No saj ne da mi je težko, v vsem tem uživam, ampak časovno ne znese. Mi je fajn tut goblene delat, ko padem not, bi loh kar dneve not prežvela, pa se ne da, pa planine me privlačijo, pa kolesarjenje, pa svašta. Res full zadev me zanima, tut astro, sam ko časovno nimam variante to obdobje, pa se tok počas naprej premikam. Tudi gospodinja bi bla rada, en cel lajf, sam tule je pa investicija minimalno 2, ker mam tok za naučit se xzobkox xnckrivx x:Dx . Stavim, da je čist fajn tudi gospodinja bit, če imaš cel dan časa za postorit, pa se ti nikamor ne mudi - recmo da ti je to namest službe, če je vse ostalo O.K., jasno.

Pol se pa pač kompromise dela ...

Ker ne morem nekomu vtupit mal več pozitive. :V:

Mysti, te štekam xyesx :palec: . To je mogoče ta težji del tele vloge. Ko si sam prestrašen, navzven je pa treba dat občutek, da kok je vse pod kontrolo, da se bo ziher uredilo, spodbujat, biti nasmejan in dobre volje, lahko pa znotraj gniješ od težkih občutkov. A ti povem dobro novico ? Se da naučit te vloge. Edin kar je, si moraš mal časa vzet. Tole z afirmacijami v bistvu ni tok mim. Saj ti ni treba kot robot po 100x ponovit eno. Lahko se greš to samo tako, da ko se ti prikrade negativna misel, al pa strah, jo zamenjaš z eno pozitivno.

Jaz si recimo rečem včasih v mislih, da ni nič tazga, česar jaz ne bi zmogla, zato sem v situaciji v kateri sem prav jaz. Pa da karkoli že zdravstvenega je v igri, se da spedenat z močno voljo. Ta pa lahko pride od mene, se prenese nanj, pa tudi iz odnosa med nama - če ima zaupanje, lahko najde voljo za gore premikat. ... Pa še se da razmišljat v tej smeri. Al pa kok fajn da si ti tam, kaj če bi se nekje sam znašel v tej situaciji,... Variant miljardo. V bistvu ni nič posebnega tole, po drugi strani je pa ravno ta pozitivna al pa negativna naravnanost ključ do marsičesa. Pa če se naučiš to zaradi njega delat, imaš en mega kapital zase tudi :palec:

:onfire: dbest x^x

Evo, Tristi ma rojstni dan 10.maja

Kaj se mi pa kul zdi

(sem šla prej v programček vpisovat od srede aprila do srede junija, na vsakih 5 dni... x:o)x jao, kok mam preveč časa v lajfu... x:o)x )

Aliana matičarka x;)x

Dons mam pa dan snage x:Dx . Zdejle imam najprej prosti čas do 10h. Potibetančkala že, pa mal poforumiram x:Dx , nablogiram x:o)x , pa Pika je dons po TV, pol pa ekšn.

Al Bano pa Romina spet pojeta xsingx , njiju pa vedno rada poslušam.

Mejte se x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

super Cashy! :palec:

jaz bi tud nazigala mal, kake bobne nabijala. xDDx

sploh ni blema, pol enkrat v maju, ko bova konec aprila z matko fotru za abrahama eno baterijo bobnov kupla, ko jih je včasih ful igral po bendih, pol jih je pa že dolg nazaj prodal, kekec :vragec: Tko, da se lahko kar zmenmo, da jih prideš testirat :palec:

Če pa jih ful obvladaš, bi te pa še za nakup prosil, da jih prej stestiraš, da ne bom kakega ničvrednega krafla podarjal fotru xrolleyesx x:Dx x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Dobr' djen!

Sem zlezla iz postle...končno...

Včeri sva šla v kitajsko...yesssss...sem se najedla..njamiiiiii...

sem jedla "mravle, ki plezajo na drevo" x:px ...tista v Štepcu najboljša

Sva se fajn pogovarjala včeraj , vidim da morem tudi jaz pri sebi spremeniti en kup stvari...predvsem tisti del, da sebe doživljam kot žensko...in da je to tiso prvo kar sem...pa se mi sploh ne da s temle ukvarjat zdej :eek: ...samo je veno tako, da mi zmanka časa ravno zase...šit, ne...

a se še komu tukaj tako veliko spi, kot meni?

evo včeri sem spala 10ur, danes pa skoraj 11 x!x pa skos tale fax sanjam in se kr v sanjah učim...res sem psiho postala x!x

čez teden sem se zbujala ob 7ih, zdej pa tkole..c c c c c c c

Zunaj sneži, ampak tak čist nežen sneg naletaval.

Ena kolegica mi je dala dobro idejo glede pitja kvasa (zjutri ga težko spijem, ker imam na sporedu domač kis z domačim medom). Mi je dala idejo naj ga dam v jogurt (tekoč jogurt v flaški) in sabo na faks odnesem...

To bi pa šlo...takoj zjutri med pa kis, do pol poti do postaje pojem jabolko, drugo polovico pa kvas z jogurtom xokx

moj maček Don je bil tudi bikec (18.5.) in je bil tak ful ponosen maček...ejjjjj lahko t'staro sliko slikam z digitalcem pa pokažem kakšen lepotec je bil (skener ne dela...spet).

Valkira, vidiš; vse je bilo ok...upam da e niso preveč pogrizli...jaz sem tudi rada grizla, ko sem bila majhna

Onix, ja mene tudi kličejo samo če kaj rabijo (če rabi kdo, da mu kaj posodim, da poslušam jamranje, da ga kam peljem) :xx!: ...pol k sem bila pa jaz v bedu pa nikjer nikogar...ampak sem zdej vsaj ugotovila kdo so moji pravi prijatelji...zanimiva izkušnja, prvsem zato, ker potem se najde folk, na katerga sploh nisi računal

Čaka me učenje...itak...

bom šla pa danes vsaj za 1 urco na sprehod...včeri sem šla iz hiše samo do avta zvečer pa not in ven iz restavracije x!x

A ima mogoče kdo izkušnje z orbitrekom? jaz bi ful rada tole mašinco, ker fitnes odpade zaradi urnika in pa zaradi poškodbe gležna.... sem probala kako gre tole z orbitrekom in morm rečt da nisem čutila ne kolena, ne gležna...(drugače bi me po parih minutah začela boleti oba)

sončkeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

onix x:Xx se bova dobila na pol poti x;)x x:Dx

sm bla včer na nočnem sankanju. ful je blo d best z unimi svetilkami na glav.. pol mi je pa crknila sem pa lovila unga pred mano, da sem vidla kam je treba zavit... smeha blo polno!!! x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Katera Pika je po TV???

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kaj so ze nasli njuno hcerko Al Bana pa Romine? Pred leti je menda pobegnila od doma v neko sekto in je bla pogresana.

Kolikor mi je znano, ne :sori:

Katera Pika je po TV???

Nogavička, ne Pikica x:Dx x;)x

Aiwa :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

huh, kok sem si pa zdajle oddahnila. :switz: zgodaj zjutraj mi je neki prišlo na misel in sem bila prepričana, da sem nekaj grozno zabluzila... Pa sem šla zdajle preverit in se ne pokrivajo datumi.. uhhh...

OK, zlezt ven iz pižame, posodo pomit, smeti odnest, prevest uno do konca, posesat, obiski, učit se...

IN NE VISET TLE GOR! :vragec:

pa kaj še x:o)x x:Dx x:o)x

kriza, ko rabim računalnik in net zraven.. pol pa ne morem, da ne bi..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mana :palec:

Aiwek x:Xx Na pol poti imava glih videoteko x:Dx al pa bife od naj soseda x:Dx odvisno po keri poti se gre x;)x

Nejc Zaplotnik

ti takoj kremplje kam zasadi.

men tud mimi, ampak sam zato, ker jo 'mucim'. xDDx

ful si upam pa to, skoz ji nagajam pa se vanjo vtikam.

ne saj drugac mara, saj skoz prede, pa skoz je okol, ful rada spi na men, ce lezim na boku, tko da ji tacka dol visi.. pa mi prede za vrat. xDDx

taka mehka je vsa, pol si pa ne morem kaj, da jee ne bi skoz kaj masirala. ;) :P

Pa res x:Dx x:Ix , si mogla vse pokvart, jaz pa tko ponosna na svojo intuicijo

ja no saj ves, v enih zadevah sem tolk nekam natancna. xDDx

mana, fajn da si se mela fajn na mravljicah. :) :D

mene pa grlo boli, no pece.

prej sem gledala poirota na htv, da je sel tim mal k men na racunalnik, ker mu je ocitno crknil ekran. :|||

pa mori skoz, pa mu mal pustim da gre na mojega. :)

u shit nekdo je zelo padel grdo zdajle... ena punca na progi.... :sori:

Picasso

Sm sitna dons, me živci dajejo... :xx!: :xx!: Ko bom velika, bom bolj verjela vase... Pa kaj prej se bom spravila k večjim "projektom". xrolleyesx

Hehe, mačke... Meni se zdi, da mi tale moja ful bogati življenje, ko se moraš naučit z neko žvalco, ki je precej divja, nekak naučit sobivat, komunicirat... En tak tango non-stop. x:px xsrcx Tut strpnosti in tega se lohk dost naučiš, pa tega, da pustiš drugemu bit, kar je.

Marsa, to mate pol tut škorpijoni, moj ima z mačko stalne boje, ker "je kar ne more pri miru pustit"... :vragec: Ima bistveno več prask in tega na broju... x:Dx

:att: Vsi skup se pozdravte, ker vam sploh niti najmanj ne paše, da ste neki bolni!!! x:o)x

Jooo, kok sm tečna. :xx!:

Mana, izkažva se ta teden, a ne? ;))

oj, saj jaz sem drugac riba, ves, da ne bo kaksnih napacnih infotov (nocem bit tecna, sam povem), drugac pa se kar seka vcas pr men skorpijon ven, to je res, sam tehnicno sem riba. :)

ribja sem po podrocjih delovanja, recimo, pa po... dvojnosti, recimo.. pa nisem zamerljiva, ne mascevalna..drugac osebnostno sem pa bolj zhilava pa mam vec poguma, tko da tle se pa ne vidim kot riba. nisem taka.... lebdeca, etericna, pac pa sem ful taka... kaj jaz vem... nekak trdna. :)

je pa tud to mal, da mam venero v biku, torej tud zato se mas kaj za zment z mano tkole, ko pravis da je to sco..

biku tud ribe pasejo, ce mam pa venero bikovsko, pa pomen da na ene pomembne zadeve v lajfu zelo podobno gledam kot ti recimo.

vrednote mi pomenijo, recimo.

tole zlehtnobo (ne da bi bla prav res zleht, vendar mam mal tegale, zlehtnobice neke) mam pa najbrz res po skorpijonski plati.

rada mal nagajam pa tak al pa tud shokiram al pa spravim v zadrego, sam s cim neskodljivim, nisem recimo nesramna.

znam pa seveda bit, sam mi skor nikol ni treba. :)

Picasso

A da ste vsi tečni? Jaz sem bila včeraj, se mi zdi.... mi je šlo vse na živce, pa saj mogoče mi gredo te stvari vedno na živce, samo da je bilo včeraj še malce potencirano.... sem bila že zjutraj mal **jezna** na frendico, ki se mi zdi ...tko egocentričen otok, da sploh do tja ne morem, če vpijem, plavam, hodim.... nč... k da sem sama v vesolju, tko se mi je zdelo....

Jaz njej eno, ona meni drugo.... jaz njej da govoriva o različni stvari, ona meni spet svoje..jaz da se ne grem več, da mi je vseeno... ona spet svoje....jaz tiho in prosim naj neha....ona še vedno svoje... čist brezveze.... in potem me pokliče sredi kosila, ji rečem, da ne morem govorit, ker sem na kosilu z družbo in mi reče...kaj ti ki imaš vedno prav? :vragec: .... halo? a sm rekla, da se ne grem, pa je še kr težila....bil je pa čist beden pogovor, ker sem rekla, da v Masu nimajo kaj prav dobrih čevljev in da še nikoli nisem kupila nič tam, da so salonarji obupno trdi, razen ortopedskih, ki so pa za stare mame... ona pa da ima mass najboljše čevlje na svetu :vio: đizs sveta pomagavka ... če kj ne prenašam so pa take stvari, sem netolerantna do tega in ji lepo povem...nimam potrpljenja za take jajcarije...pa pravi, da imam problem .... xrolleyesx

Mislim...saj drugače je v redu punca, samo tole mi je bilo pa res tu mač mal....vsaj včeraj :o|o:

*brezveze, ne čitat x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Spet sm se lepo naspala. Prej smo mel kosilo s sestro in ta mičkeno našo lubico, zdej mamo pa še tortice. :yumy:

Pol grem še na plesne, kumi čakam. Aja, pa glavo si bom dons umila. x;)x

Se mi zdi, da sm cel vikend prebluzila, pa bi se lohk kej učila in delala za fax, pa nisem mela volje...bom čez teden vsak dan v knjižnjici visela, ker mam tam zagon, k se vsi učijo in pol še mene prime.

Včer sm se pogovarjala z eno punco, k ma 1. stopnjo kabale narjeno in mi je po datumu neki računala glede službe in je rekla isto, k ena lunatka... :eek: Tko da bom res pozorna. :palec:

Lep preostanek vikenda. x:)x

Marsa, sej vem, da si ribica, sam z dost škorpijonskih, a ne? x;)x

Pa jst to nč za zares žleht ne vzamem, tako, po škorpijonsko, mal nagajanja pa špikanja... Kar je meni kul, taka popestritev. :palec: Znajo sicer bit škorpijoni tut nesramni, sam tisti, s katerimi mam jst opravka, pa niso čist nič. xsrcx Tudi frendice idr.

Sam, veš, meni drugač tiste ribe, ki jih poznam, res ne pašejo (tiste, res "ribje"), imam malo slabih izkušenj. Pa tako... medle so mi. Tega ne maram. Pa ne rečem, da so vse ribice take, tukaj se mi zdite zlo kul. :palec: Ampak - trije žlahtniki pa en bivši sošolec, pa še en znanec... no, nimamo si kaj dost za povedat, res, me majo pa oni zlo nekaj radi??? :eek: :inocent: Bo treba prijaznost včas mal izklopit, pa zarenčat. x:o)x

Pa itak ni vse sam v sončku, ne? Včasih je skor bolj pomembno vse drugo...

Mene pa jajčnik boli?! :xx!:

(nej me kdo v rit nasuva, lohk se tut medsebojno, k moram še dost narest)

Fajn se mejte! xsrcx

A ja, sej res: tut jst si bom glavo dons umila, Pikica ;)

x:Dx Cosma, tist 'ne čitat' morš na vrh posta prestavt.. že vse preberem, pol pa rečeš ne čitat... :o|o: x:o)x x;)x

Posode blo tolk, kot da bi imela gostilno tlele.. ma to je ekološki način pranja posode enkrat na teden, da se mal vode porabi x:o)x

Še kosilo sem se spravla kuhat danes...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zjutri v štacuno nisem mogla it, ker so ob nedeljah zaprte (praška mi je zmanjkal), zdej moram pa te škofovske maškare gledat na 1. programu nacionalne televizije. Kam smo pršli :o|o:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

A da ste vsi tečni?
jaz ne, sem ok. :) ;)

sem bla ze v mestu pa en giro pa na pumpi. :)

Aja, pa glavo si bom dons umila.

xokx x:o)x

Marsa, sej vem...

aha kul, aja tko da nisi glih za ribe, cudno, biki so navadno kar naklonjeni ribam...

ne nisem tipicna, v enih stvareh pa vendarle; pozabla sem tako prej dodat, da znam komplicirat, to je ribje, sam znam pa tud NE komplicirat, ko je to nad nujno, da se ne, skratka, sem blazno prisebna (oz. znam bit pac, ko je to bistveno)...

v bistvu sem pa prevec borke za ribo.. zanimivo je, da me skor noben od mojih ribjih znancev, prjatlov, sorodnikov, ne percepira kot ribe. ker mam nekaj mal drugacnega od njih. xDDx

znam bit pa tud zlo ribja... pr 'tadobrih' lastnostih. x:px x;)x

o seb mislim, da mam velik razumevanja pa tko... to je tud ribje..... pa rada plesem recimo, pa ta umetniska plat, sam je tud tle se dost druzga, je prevec... divjasko na nek nacin moje ustvarjanje, za ribo. ce bi tale stelij moj delal, kot 'bi moral', neobremenjen z mocnejsimi aspekti in znamenji, bi recimo 'morala' risat akvarel... je pa to cist anti men... mam ostre poteze, v bistvu na nek nacin samozavestne, se v slikanju me zanima predvsem psihologija... izrazi, face... tipi ljudi... ne lepi, vsecni, pac pa: vse kar je... negotovi, v zadregi, izmuceni, hudomusni...

v mojem ustvarjanju mi definitivno sede moj sedanji podpis. ;) :)

sam aliana, lohk bi bil tristan tud lev po ascendentu... xscratchx

*

s sosedom sem se ful zapricala o avtih. xDDx

redko redko se pogovarjava (vedno se pa prijazno pozdraviva), sva se pa ene 3x, 4x kar dolg pogovarjala no in vedno o avtih. xDDx

**

joj tih bod pomlad! sem ze se bunila dons v zvezi s tem...

da je bedast, ker ni NIHCE zadovoljen...

trgovci niso

prodajalci tud ne (varianta da poleg onih ubogih fickov se kaj zasluzijo)

kupci ne (folk dela do 19h, halo!! in ob sobotah bo torej se vecja guzva! :O:

gospodarstvo - kriza!!! kaj bodo turisti, a mi bomo pa v ita hodil?

kretensk!

dvomim da je nedelja 1/7.

:xx!:

idiotsko!

Picasso

Ma ja, sem dons zvedla, da so eni ženski štacuno zaprl, ker je v nedeljo na bledu suvenirje prodajala. :eek:

Halo, pa da v Kr. gori sred sezone niso trgovine v nedeljo odprte??? To je z logiko čist skregan x!x

Sam, da bo zej možnost, da te do smrti poteptajo ne samo pred pre Lipo ampak tudi vsako nedeljo pred dežurno trgovino, oziroma že v soboto čez dan.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...