Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Ma ja, sem dons zvedla, da so eni ženski štacuno zaprl, ker je v nedeljo na bledu suvenirje prodajala. :eek:

Halo, pa da v Kr. gori sred sezone niso trgovine v nedeljo odprte??? To je z logiko čist skregan x!x

Sam, da bo zej možnost, da te do smrti poteptajo ne samo pred pre Lipo ampak tudi vsako nedeljo pred dežurno trgovino, oziroma že v soboto čez dan.

Sam a ni glup ta zakon...kr neki ! :xx!: xrolleyesx

Tud na obali je bila cela frka zarad tega...Citiram:

1. in 2. januarja (praznična dneva!) so nekateri obalni trgovci kršili predpise in imeli odprte trgovine, čeprav z novim letom ne smejo določiti delovnega časa prodajaln ob nedeljah in z zakonom določenih praznikih.

Na Primorskem so tržni inšpektorji skupno pregledali 147 prodajaln. Na Koprskem so imeli opravka s 30 trgovinami in odkrili, da je 1. in 2. januarja obratovalo 5 prodajaln. Med njimi so bile tri trgovine Noč in Dan.

Tokrat so bili kršitelji le opozorjeni, v prihodnosti pa jih bo ob kršitvah doletela kazen: tri milijone tolarjev za pravno osebo in 300.000 tolarjev za njeno odgovorno osebo. Poleg tega pa zakon o trgovini določa, da morajo inšpektorji trgovcem, ki ne spoštujejo obratovalnega časa, izdati odločbo o začasni prepovedi trgovinske dejavnosti.

xrolleyesx

Pa še to ! :eek:

Kaj pa Stojnice, bodo lahk obratovale ob nedeljah ??? Ker jaz delam v sezoni na stojnici od tastarih...pa me zanima, če to tud velja za nas...sp. ???!!! :O:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nč nauš delal u nedelo. Če pa ne veš kaj bi delal ta čas, ti pa predlagajo, da pejt k nedeljski maši :xx!:

Mater jim njihovo, hej...pa veste kaka izguba je to za nas...sigurn kak miljonček tolarjev x:o)x mesečno !! :xx!: :xx!: :xx!:

Saj ob nedeljah se najbolj dela od celega tedna...halo !! :O:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Sej nočem bit nesramna....ampak cerkev tud najbolj dela v nedeljo. xrolleyesx

Zih se jim bo poznal kak milion mesečno xrolleyesx

x:Dx

sam aliana, lohk bi bil tristan tud lev po ascendentu... xscratchx

Sej ascendenta nisem nič računala, sem dala 'ne vem' za uro.. sej to se v urah spreminja, a ne? Bi rabla met en obraten program, da bi napisala vse tele planete kje stojijo, pa ascendent, pa bi mi vrglo ven datum in uro rojstva x:o)x

mela obiskec zdele, dobla škatlo flajštrov za novo leto.. (Tristan pa izkušnje z njim... x:o)x ) pa scrabble smo igral..

Prevedla un spis, učenje pa mogoče pol mal, čez kako urco, al pa na jutri prestavim..

*** aja, pa filmček dobila; na CD posnet tist, kar smo v Londonu snemal.. Yes, komi čakam, da vidim tole :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Zivjo!

Skoraj cel dan sem spala. Lih toliko imam vrocine, da jo imam :xx!: Kreham pa se vedno. Jutri bom sla kar k zdravniku, da mi da nekaj, da se skuliram. No, odvisno kako se bom zjutraj pocutila.

Pa ne razumem od cesa no :xx!: xrolleyesx Medu imam pa ze polhn k....., fuj :sori:

Neki vidim, da imate s trgovinami...sem res svetlobno hitro preletela. Trgovine morajo biti ob nedeljah zaprte, tako je raja odlocila :) Turisticno mesto gor ali dol x:)x

Ma fak, pa to pocutje pred izpitnim obdobjem...nej gre vse mal...v pm xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pa ne razumem od cesa no :xx!: xrolleyesx Medu imam pa ze polhn k....., fuj :sori:

Ti lahko jaz povem od česa. Mene že skoraj leto ni niti grlo bolelo, odkar sem naredil par drastičnih sprememb. Med te pa tudi ne bo kar na hitro odrešil, bolezen bo trajala toliko časa, dokler se telo ne znebi večine najbolj moteče navlake, ki si jo vnesla vase. Tako pač je. To je samo znak čiščenja in klic telesa, da boš morala malo spremenit prehrano.

Da bo šlo v kontekst teme: Danes nisem naredil NIČ.

Mene že skoraj leto ni niti grlo bolelo, odkar sem naredil par drastičnih sprememb. .

Tudi sama imam te probleme vsaj 3x letno.....prosim povej za spremembe..... xDDx x;)x

Smisel življenja je največja sreča

x:o)x men bi blo logično najprej vprašat na čem je zdaj, pa pol razlagat začet, da mora prehrano spremenit... xrolleyesx

Uff.. varstvo mam jutr ob 8h zjutri že.. tamal zbolel.. Kaj bomo delal, kaj bomo delal :inocent:

Pa vstat bo treba.. No ja, bom pa verjetno cel šiht oddelala, pa bo kaj dinarčkov, kar je pa tud kul.. čeprav ne bi blo slabo it kaj na faks pogledat.. Aaa, kok enih stvari...

Pregledala trikrat une spise, ne vem, ful po občutku sem delala tele čase.. Bom kar oddala, saj mislim, da ni za oceno, pa bom vsaj videla kolk dejansko znam tegale..

Filmček pogledala in se nasmejala, kok smo pa luštni bli xsrcx x:)x

loesje

Spet nazaj -

Na čem si pa zdaj?

Na cem...lakto-ovo vegetarijanstvo. Ceprav se siru zelo izogibam, zadnje case sem bolj na zelenjavnih stvareh.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kokica, zate ni rešitve, si preveč gurmanka. x:Dx Hecam se. Lahko se prehranjuješ kakor hočeš-po običajni poti, vendar potem rabiš na leto ene par čistilnih dni, post ob sadju ali podobnih kratkih očiščevalnih diet. Eno takih dobrih in preverjenih sem podal že nekajkrat. Sam sem se skorajda povsem odpovedal močnatim jedem, kruhu, pasteriz. mlečnim izdelkom, ipd. Nasplošno se je treba usmeriti v zdravo prehrano, pa bodo rezultati.

Mislim, da smo vse preveč odvisni od kruha in ostalih pekovskih zadev. Saj se ni treba čisto odpovedati takim stvarem, le zmanjšati uporabo le teh in jih zamenjati z bolj primernimi. Splača se poizkusiti.

Še moj dnevnik:

Danes sem se odločil, da neham sodelovat na forumu za 1 mesec. Moja rit pač rabi disciplino, če ne zlepa pa zgrda. Če me kdo kaj rabi, me dobi preko OS. Edino kar si bom dopustil, je nadgrajevanje bloga, kjer bom začel pisati o zdravi prehrani in ostalem. Čau! Super ste vsi!

...jaz vidm samo še tuš...(pa še to se mi sploh ni, ker je zajema preveč premikanja)

očke imam k miška z moke :xx!:

zjutri ful bolel jajčniki,,,pol pa nč...bemu...c c c c c c

zjutri bom verjetno ob 6ih ustala, da naredim še ostalo...danes ne gre več...

vsem želim lep večer

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ej, Sebi hvala.....zato pa se redno rekreiram, da spravim strupe iz sebe.....Ma saj, kruha pa res ne pojem dosti, najraje imam rženega...sir...ja, ta pa mi sede.... Postim se pa ponavadi poleti, ko je toliko raznovrstnega sadjax:px Sicer pa tako vem, kaj je vzrok mojim vnetjem grla.:o|o:

Skratka, hvala in uživaj...... x^x x;)x xDDx

tole je za uno temo.. 'bi neki hotu povedat... ' al kwa ze... x:Dx x:o)x

sicer pa, MASS SO BOLSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII tra la la ... :P x:o)x

---------

A da ste vsi tečni? Jaz sem bila včeraj, se mi zdi.... mi je šlo vse na živce, pa saj mogoče mi gredo te stvari vedno na živce, samo da je bilo včeraj še malce potencirano.... sem bila že zjutraj mal **jezna** na frendico, ki se mi zdi ...tko egocentričen otok, da sploh do tja ne morem, če vpijem, plavam, hodim.... nč... k da sem sama v vesolju, tko se mi je zdelo....

Jaz njej eno, ona meni drugo.... jaz njej da govoriva o različni stvari, ona meni spet svoje..jaz da se ne grem več, da mi je vseeno... ona spet svoje....jaz tiho in prosim naj neha....ona še vedno svoje... čist brezveze.... in potem me pokliče sredi kosila, ji rečem, da ne morem govorit, ker sem na kosilu z družbo in mi reče...kaj ti ki imaš vedno prav? :vragec: .... halo? a sm rekla, da se ne grem, pa je še kr težila....bil je pa čist beden pogovor, ker sem rekla, da v Masu nimajo kaj prav dobrih čevljev in da še nikoli nisem kupila nič tam, da so salonarji obupno trdi, razen ortopedskih, ki so pa za stare mame... ona pa da ima mass najboljše čevlje na svetu :vio: đizs sveta pomagavka ... če kj ne prenašam so pa take stvari, sem netolerantna do tega in ji lepo povem...nimam potrpljenja za take jajcarije...pa pravi, da imam problem .... xrolleyesx

Mislim...saj drugače je v redu punca, samo tole mi je bilo pa res tu mač mal....vsaj včeraj :o|o:

*brezveze, ne čitat x:Dx

Ej, Sebi hvala.....zato pa se redno rekreiram, da spravim strupe iz sebe.....Ma saj, kruha pa res ne pojem dosti, najraje imam rženega...sir...ja, ta pa mi sede.... Postim se pa ponavadi poleti, ko je toliko raznovrstnega sadjax:px Sicer pa tako vem, kaj je vzrok mojim vnetjem grla.:o|o:

Skratka, hvala in uživaj...... x^x x;)x xDDx

Kokica, meni rekreacije zelo primanjkuje. Zdaj bom pa spet moral začeti, ker drugače bom počasi znorel. Rekreacija vsakemu dobro dene - nobene depresije, pa energije veliko. Jaz te prav občudujem, od kod ti vsa pozitivna energija, pa volja do miganja.

Jaz te prav občudujem, od kod ti vsa pozitivna energija, pa volja do miganja.

Moraš biti egoist in si vzeti čas tudi zase.....Meni bi se drugače že zdavnaj zmešalo.........x:Dx x:o)x x;)x

Tale tuš je bil res 1A

zdej pa...nočkoooooooooo

:sleeping: :sleeping: xwizardx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

x:o)x men bi blo logično najprej vprašat na čem je zdaj, pa pol razlagat začet, da mora prehrano spremenit... xrolleyesx

Uff.. varstvo mam jutr ob 8h zjutri že.. tamal zbolel.. Kaj bomo delal, kaj bomo delal :inocent:

Pa vstat bo treba.. No ja, bom pa verjetno cel šiht oddelala, pa bo kaj dinarčkov, kar je pa tud kul.. čeprav ne bi blo slabo it kaj na faks pogledat.. Aaa, kok enih stvari...

Pregledala trikrat une spise, ne vem, ful po občutku sem delala tele čase.. Bom kar oddala, saj mislim, da ni za oceno, pa bom vsaj videla kolk dejansko znam tegale..

Filmček pogledala in se nasmejala, kok smo pa luštni bli xsrcx x:)x

Varstvo? Si vzgojiteljica?

Guest mačona

Mysti xgoldfishx ne se dat.

Joj, fenomenalno sem se mela ta vikend doma!

Z bratom sva se vozila po snegu z žaklji! x:Dx Enkrat me je tako zabilo, da sem mislila, da sem si zlomila vrat. x:Dx No ja, nobenega ni vrglo dlje kot 2 metra. x:Dx Še vedno sem froc. Tale moj bratkoslav mi je danes pribil, da nisem več tako debela kot včasih. :eek: Debela kot včasih. Model. x:Dx

Jutri pa na razprodaje! x8Dx x:px

x:Dx Cosma, tist 'ne čitat' morš na vrh posta prestavt.. že vse preberem, pol pa rečeš ne čitat... :o|o: x:o)x x;)x

Zaje*ala čist, sorry... je bilo bolj mišljeno kot samoočiščevalni monolog, me pride cenej, kot pa da se naročim pri kakem psihiču in se tam zbruham, da kok je smotana, k se ne strinja z mano x:Dx

Zjutri v štacuno nisem mogla it, ker so ob nedeljah zaprte (praška mi je zmanjkal), zdej moram pa te škofovske maškare gledat na 1. programu nacionalne televizije. Kam smo pršli :o|o:

x:Dx

Sej nočem bit nesramna....ampak cerkev tud najbolj dela v nedeljo. xrolleyesx

Zih se jim bo poznal kak milion mesečno xrolleyesx

x:Dx a pol se ne bo več dal kupit Družine in Ognjišča ob nedeljah v cerkvi??? :wOOt:

tole je za uno temo.. 'bi neki hotu povedat... ' al kwa ze... x:Dx x:o)x

sicer pa, MASS SO BOLSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII tra la la ... :P x:o)x

---------

Tih bot! :vragec: Sem bila jezna nanjo ali na nase bolj ne vem, k ni hotla odnehat, oz. ker sem se sploh spustila v tako debato, če vem na kakšen način razmišlja.... sej pol zvečer sem se imela dobro, je popravila dobra družba vsesplošen vtis in počutje, papica, predvsem pupica, 2 dobra kitarista in še boljš plesalka x:Dx Ole! Pa še ful enga dela popedenala vmes.

Sicer pa začela z enim večjim in važnejšim projektom zase in ne odneham, dokler ne dokončam, kar pomeni, da se bom morala malce manj pasti tukaj naokoli :OoO: z dobrimi nameni za še boljši namen, pa še ribo bo treba it mal sfehtat, da mi nakloni vse bp pogoje xwizardx

Mysti xcrossfingx

Mačona x:Dx si mi kar skomine naredila s telim sankanjem....hehe... komaj, čakam, da grem smučat baje tam ena doooooooooolga sankaška proga.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Varstvo? Si vzgojiteljica?

tud med drugim x:)x

:eek: Aliana glejte NMK....pri malih bolnikih zmeraj vžge x;)x

:palec: ni slaba.. čeprav.. mah ful ne maram, da otroc ful TV gledajo, ko jih jaz pazim.. Tko, ni mi fer, da sem plačana za to, da visijo pred TVjem, bova zraven še kaj ustvarjala...

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...