Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

:eek: če je pa bolan.....

edino klovnesa si lahko...smeh je pol zdravja....ne ga matrat... x:o)x

razen če simulira xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:o)x je mami rekla, da ni tok za umret, sam da ga ne bi v šolo pošiljala.. Ma ja, sej mamo DVD, še pol sezone treba pogledat x:)x :palec:

(16ga začnejo spet, se probam za zdej kej zment..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ev, pogledala Pianista. Dober film. Se kr mal zamislš, kako hudo jim je blo med vojno. Bed. Pa kakšni ljudje so bli, da so to vse preživel in kakšni so bli šele nacisti, da so bli sposobni take svinjarije počet. :xx!: :V:

Jutr pa spet šiht..cew žur. x;)x

Lahko noč. xsrcx

V kot klečat za kazen x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:wOOt: kdo si je zmislu vstajanje ob 6.45... xrolleyesx in jaz naj bi bla zdajle sposobna funkcionirat že.. xcivx

Ma ja.. lep je dan xsingx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

daannnn....

prežvela vikend in ugotovila, da so na obali vseeno bistveno bolj človeški pogoji za bivanje pozimi....jh...men morje res paše.....ostalega pa sploh ni za komentirat.......in torej tud ne bom....

spotoma bil ogled trgovin....in niti v eni ni blo čevljev, ki bi mi bli všeč....moj okus in moda enostavno nista kompatibilna.....ko vidim čevlje s "kristalčki", šopki rožic in nekimi pentljicami, mi je prav za :sick: .....torej bo treba na črne čevlje počakat še kakšno leto al dve.....grozotikaaaaaaa.......

mejte se.....

mystica..... :detelca:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:!!: :mad2: da popizdiš.............junija sem na vzajemno poslala da hočem prekint dodatno zav. z njimi, ker sem ga sklenla pr adriatiku pol...........zdej so mi pa poslali opomin pred izvržbo za 50 čukov :O: pa še na adriatiku mi je takrat reku da mi novo zavarovanje ne bo potegnlo, če ni prekineno z vzajemno......tk da............eh, grem jih postrelit :vragec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

todika, tle maš smeška za pomoč....

naj se raj on ubada s tem.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Takole je. Sem pravkar izvedela ja. Bojda da SRAM ME JE LAHKO !!!

Zdaj uapm samo da me ne bo rablo bit predolgo :wOOt: xscratchx

kaj pa je bilo s teboj? :O: :inocent: :sori: x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Misty :detelca:

Huh, kak vikend... xrolleyesx , tako je, če drugi rolajo tvoj lajf...

v petek zvečer šla na Habakuk...ful sem uživala...in se veselila preostanka večera, ko me pokličejo gospod, daj pridi sem, sem šel k frendom sam po karte za Zlato lisico, pa zdaj tule sedimo...in ker mi očitajo,kako grozno sem nedružabna, sem pač šla, za tiste pol urce... :o|o:

ostala do 4h zjutraj... :xx!: ...sem mela zjutraj takega mačka, da sem gospoda prosila, naj me pelje na tržnico...ker sama nisem bila sposobna...in izjavila, da na lisico definitivno ne grem... x!x , pa pika.

No, tekma je odpadla, so mi očitali, da sem čarala, ker nisem hotela iti...potem pa padel predlog, kaj češ kuhat nekaj doma, brezveze, pridi se vsaj najest v VIP šotor... x;)x

Ok, sem šla, pod pogojem, da greva najkasneje čez dve uri domov x!x ..in pol sva tam stala in vsem razlagala, da ne, da zdaj pa midva počasi greva...in vse tako...eh, brezveze, ko je bilo tam konec, smo zavili še drugam, pa še drugam...no, pa pol še mal okoli... xrolleyesx

Nedelja??? Moj dragi je povabil kup frendov na kosilo...sem se že čist vdala v usodo vikenda...potem pa mi je celo pomagal krompir lupit... x:Dx

A čem nadaljevat???

danes pa me boli želodec... :xx!: jasno, kaj pa drugega...

in se vedno imamo jelko, ker nihce ni imel časa...

odpovedala sem frizerja za danes, tako imam vsaj izgovor, da mi ni treba med ljudi... x:Dx

neko sonce se je prikazalo....kaj je že to?

In zjutraj je bilo -9 brrrrrr

Astra

Per aspera ad astra

Todika - to so svinje, barabe... pri nas je blo enako in na koncu sem bila vesela, da sem se jih sploh znebila (te frdamane Vzajemne), klub temu, da sem jim plačala 40 jurjev... ker najprej se moraš pisno odjavit, pol oni to ne storijo takoj ampak "takoj" ko ti poteče pogodba z njimi (to je lahko čez par mesecev ali let), če ne ti pogodbo podaljšajo... Pol leta sem mela frke z njimi, se borila za pravice, jim dokazovala svojo nedolžnost. Oni pa kao pošteni in dobri, nič krivi... :xx!: :xx!: :xx!: ... sekta pokvajena...

ZAV. VZAJEMNA = SEKTA POKVARJENA

ja sej tedi enkrat mi je potekla, prasci nemarni :vragec: me zanima kje so najdli zdej teh 50 jurju........

Bora

Hmmmm... Vzajemna :vragec: ... no comment! Sicer je pa menda njihov finančni ali pa nekdo izmed vodilnih baje kazensko ovaden... oz. nekaj v tem stilu, so sklepali neke **čudne** posle v imenu Vzajemne, ki nekako ne gredo v prid sami organizaciji niti zavarovancem, pač pa peščici sodelujočih, na oni drugi strani :vragec: ...

nikorupcije.press

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pa si se pisno odjavla... če se nisi so ti jo kar podaljšal :vragec: :vragec: :vragec:

ja valda.......sem poslala jim mensezdi že aprila al maja enkrat.......pol sm pa pr adriatiku nardila.......sm lih un potrdil za priporočeno iskala zdele, pa ga ne najdem več......ma to je že pol leta xrolleyesx in zdej 50 jurju......sm šla na vzajemno zdele, pa ni nobenga tam :o|o: pa uradne ure od 8-12 xrolleyesx :xx!:

Bora

pa kok si rešla pol to :o|o: jao men se res ne da pol leta še se z njimi ukvarjat........pizde ne štekajo da sm dvojčk in da nimam potrpljenja in vole se z njimi jajcat okol tega...... :sick:

Bora

Drdan. Sm mal lnf pauziral.....se prileže včasih. x;)x Sicer pa mi vikend spet minu k blisk.....zdej pa me kar "vesel" delovn tedn čaka....Aja, pa en fajn flat so mi pred nosom prodal, grrrrr. :angry: No, se spet tolažim, da mi ni bil namenjen, ziher se za ponudbo skrivala kaka varka, kako vprašljivo lastništvo al pa kaj podobnega, npr. zamolčano kurjenje na trdo gorivo...... x:o)x Ma, bom počas postal ekspert za nepremičnine........No, za sedaj sem dokončno skužil, da se mi pri takem pomembnem nakupu ne sme mudit preveč, k se mi skor vsak dan kakšno odkritje pojav........Hm, ja, pa ni se za tolažit, da bo z manj dnarja velik muzike, nema toga. Tko da.......potrpežljivo pa aktivno iskanje mi sledi, mogoč tud nekaj mescev še........jao, moji živčki :o|o: x:o)x x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Sicer pa začela z enim večjim in važnejšim projektom zase in ne odneham, dokler ne dokončam, kar pomeni, da se bom morala malce manj pasti tukaj naokoli :OoO: z dobrimi nameni za še boljši namen, pa še ribo bo treba it mal sfehtat, da mi nakloni vse bp pogoje xwizardx

Če je to oni projekt, a je kej prostih vpisnih mest še x?x x;)x

Sicer pa danes prišla kasneje v službo, ker sem imela v planu eno zadevo uredit. Dobila napačne informacije, tako da nič na ono temo uredila...

Sem pa Omi prižgala svečko spet xsrcx . Kako je čudno na pokopališču, vsi grobovi pod snegom sem in ke malo placka za svečke prižgat narejenega, sicer pa tudi potke ledene :o|o: , meni ni problem sicer, ampak kakšne starejše gospe definitivno ne upajo iti zdaj na grobove. Pa tudi tak svinjski mraz je bil, da sem na hitro prižgala svečko in se med potjo pogovarjala z Omi x:)x .

Potem sem v eni trgovini našla žemlje iz one pekarne, ki sem jo obiskovala kot otrok. Kupila 2, pa pravi čaj si privoščila v enem lokalčku, kjer sem čakala uradne ure, da potem nisem nič opravila x:o)x . Sem se malo z Lojzko družila spet. No potem sem šla tja pač neopravit eno zadevo.

Uspela spet nadaljevati mojo letošnjo kariero xrolleyesx . Ne vem, kaj mi sporočajo xscratchx .

Najbolj fajn je pa, da sem full fajnske volje vseeno. Bi mogla bit že namorjena od vseh pripetij, ampak nisem x:Dx. Pa zjutraj so bile full lepo, rdečkasto obsijane Kamniške planine.

No na ta glavno pa skoraj pozabila, včeraj umila lase x:Dx xDDx .

Mejte se

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsa - dobra ikonica tole x:)x

Imeli župnika na obisku - in so ga spet vprašali, če koledarje prodaja x:Dx x:Dx

Sicer pa garaški in delovni občani x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Baje je tale deklina glavna Pujsa na vasi x:Dx x;)x .

Mam eno domačo nalogo še Nataly, sam da ta glavne vija vaje tlele nardim x:Ix .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dober dan x:)x

Spet v knjižnici...

Vikend je bil hmm... fajn v bistvu xDDx preveč smo popili... spoznala enega ful u redu tipa... takih ne srečaš vsak dan x:Ix x;)x

Danes imam polno enih opravkov, med drugim veliko učenja... :o|o: samo da bo januar mimo, pa bo to to. Sploh še nisem dojela, da smo že 2006... skoz se motim x:)x

Totalno dobre volje sem, kr razganja me... pa še tale sonček - bo treba izkoristit lepe dni in na sneg...

Lep teden vam vsem želim, uživejte xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Ojla, sam da vas pozdravim, ful je lep dan dons, prijeten in uspesen in lep teden vsem! x8Dx :palec:

(*drgac pa skljocam napoved, vceraj sem mela tamalega gor, ko sem nekaj druzga delala, dons mi je tud nekaj prislo vmes, no pocasi vseen nastaja, jo bom dala kar kmal gor, kot sodim)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa berem članke za diplomsko nalogo, pa sem tako ven padel, da ne morem biti niti 1 samcato minuto osredotočen na to, kar berem...misli se mi nonstop podijo, seveda kam drugam kot k ženskam in bendu :vragec:

A ima kdo praktičen nasvet, kako izboljšat koncentracijo? prosiiiim :wOOt: :cry:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jaz pa berem članke za diplomsko nalogo, pa sem tako ven padel, da ne morem biti niti 1 samcato minuto osredotočen na to, kar berem...misli se mi nonstop podijo, seveda kam drugam kot k ženskam in bendu :vragec:

A ima kdo praktičen nasvet, kako izboljšat koncentracijo? prosiiiim :wOOt: :cry:

pa kaj je zdaj to, cashy? :vragec: kako si izboljšati koncentracijo? xnckrivx a nimaš nič motivacije? prvo kot prvo: pojdi dol s foruma, ugasni računalnik, pa članke brat. čimprej se boš pisat, prej boš končal. sem ti že rekla, da to ni tak bavbav, sam spraviti se moraš k stvari. pa daj na začetku manjšo količino člankov pregledat, pol pa lahko razmišljaš malo o bendu in puncah. če boš pridno bral članke, se pa lahko malo nagradiš :inocent: x:Dx čimprej se boš rešil diplome, tem več časa boš imel za punce in bend... x;)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...