Mick 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ne tle pa res ne smes klecnit, to si TI! Če pa še lubčka od Marse za to dobim, pol pa sploh ne..... Ma ja..... Težja, sam nekak bolj "žlahtna" pot je to.....Sam včasih mi to kdo vzame kot pomanjkanje ostrine, hm, pa saj se moti, ne ...ali pač? ....ali pač ne? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Si se kar raznežu mal, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 hahaha......no, saj priznam, sm sam tud čist ganjen..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 se vid d kozorog rola svoje špase! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ....uf, kok sm dons zgoden... tolko zgodi pa res ze zloooo dolg nisem vstal... mal saltam po TV kanalih.... kaxna joskarca je na enmu programu, wuuffff.... takes my breath away You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ...to pa je jutranja budnica, samson... daannnn vsemmmmm..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 intuicija prav pravi .... da ne bo nič hudega. Jaz pa imela full uspešen dan včeraj . Končno po full cajta. Spedenala svašta doma . Cyberčka krtačila, pogledala mojo serijo - imam eno svojo glupo likalno serijo , zlikala, se stuširala, nalakirala nohte . Vse plane izpolnila in bla super zadovoljna. Dons pa mraz za pop. . -18°C pri nas, kavbojke so mi kar zmrznile, ko sem peljala Cyberčka lulat . Sem se hitr v žametke preoblekla. Zjutraj že z eno mamco na postaji železniški govorila, ki je iz Murske, pa ima stanovanje v Ljubljani in ker ni nikomur za zaupat, ga ne odda, tko da se 2x na mesec po 4 ure vozi pogledat kaj se godi. Pa policajčki neke tujce legitimirali - prijazni polcajčki. Svašta se vidi, utrip življenja, zato med drugim tudi rada potujem z vlakom. Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jutro. Res je klinčev mraz....brrrrrrrr...no, sej zdej sm že na toplem, v pisarni. Samson, tist je bla pa res budnica, ja. Jutro Amiska, Pujsa... Lep dan vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 vstala ob petih, spila kavo pa šla nazaj spat čist fertik nekak......zgleda da je u luftu nekaj.....pa mrzlo k svina zdej mam pa par zadatkov za pošlihtat, se bom mogla ornk zbrcat zaravn, k se mi ne da nč pa neki me not pr srcu mensezdi špika ža dva dni najbolš da me u petndvajstmu letu starosti kap utrofi................mam pa ž rajš da me avto zbije eh bedarije pišem, grem rajš mal drmr KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 ...to pa je jutranja budnica, samson...Samson, tist je bla pa res budnica, ja. ..morm pogledat ce so teli joski vsak dan... mozno, da mi zgodnje vstajanje preide v kri... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Todi, faca! Nč te nov še pobral, te ne damo...mene je tud ful špikal, sam, k sm bla mlajša, sm šla še na EKG, pa ni nč pokazal, srček zdrav...tko da...to je sam dvojčkovska žlehtnoba, k vsake tok cajta vn udar. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Todi, faca! Nč te nov še pobral, te ne damo...mene je tud ful špikal, sam, k sm bla mlajša, sm šla še na EKG, pa ni nč pokazal, srček zdrav...tko da...to je sam dvojčkovska žlehtnoba, k vsake tok cajta vn udar. rečmo........je moj tud me unego včeri nej se h dohterju spravim pa na kak ekg pa kej tajga.......sam mi mine do življenja k pomisla da bise tam pr dohterju vlačla pa čakala, pa pol še po bolncah v tem slučaju je kap definitivno modra izbira KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2006 Ojla! ah, nc, si grem najprej kavo skuhat...Minus 14 je pr men.hudo, tko da bom mal prestavla svoje plane za kaki dve urci.hotla sem se k frizotu narocit, sam kaj pa vem.. pa se moram bit mal bolj sparovna ta mesec, ker ma mitja registracijo, saj res, kerga pa smo, aja 9. al 10.joj kok mi hit lasje rastejo, ce bi pa HOTLA met dolge pa da mi rastejo, mi pa ziher ne bi s tako brzino.grem kavo skuhat.lep dan vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Todika, saj so že privat dohtarje izumili, za take, ki se nam ne da čakat ...ponavadi, pa tole špikanje nič ne pokaže, po moje samo kak stres varijanta, dobra volja je najbolja + tibetanče, pa boš kot nova Sem že pridna Včeraj me nekaj čudno mrazilo, me treslo do kosti, pa sem se oblekla k kak boljše zatolščen medveT, pa nč pomagal, sm si skor rokavice mogla dat gor v stanovanju, k drugače imamo zelo vroče...pol sm šla se pogret pod kovter, pa še enga sem si čez dala, za vsak slučaj k me je zeblo, pol mi je blo pa že vroče, pa zaspala sem za kako urco in me potem ni več zeblo, počutila sem se pa kot bi me kdo z valjarjem povozil... no danes sem nekje v sredini....mah ne dam se Ines... *marsa a pol maš dons frizuro za na bolniško? ...jaz jo bom tudi kmalu imela Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Ke je hladno Bo treba popoldan preizkusiti led na bliznjem ribniku, ce je idiot proof Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Bo treba popoldan preizkusiti led na bliznjem ribniku, ce je idiot proof Krokos, paz se moram zdele ven, pa študiram, kako bi zglumila, da mi ne bi bilo treba....hehe, pa ne gre, grem pogumno v tole mrazovje Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 idiot proof..... ...kroko, ti maš zmer fenomenalne.... cosma omenjala frizuro......ta je dobra....rešuje me to, da imamo burjo....in je vsled vremenskih razmer frizura takale: :OO!: .....pa menda so tega že vsi navajeni.... ma kaj, če bi jaz tud delala kaj danes.....naprimer....recimo....al pa če bi...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 .... kaj mate to enih ibung s temi frizurami.....men se zdi investicija v frizeraj, stran vržen kapital.... kdor je lep, je lep...s frizuro ili bez *** ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 en dobo lauženka ..najnoviji buzz word... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 hehe, zame ne, morš prit kdaj za šank z nami ...mhm, ne vem... prevajalci iz stajerscine v lublanscino so dragi... tko kt fuzbalerji, ki gredo v Izrael spilat... rizicn faktor ni zanemarljiv... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Jutro!!! Zeeeh :xx!: Ne, saj nisem do zdaj spala... Se pa vlečem kot megla po stanovanju... Tako, polna življenja... Japajade. :xx!: Hvala vsem za čestitke ! Piki, veš, jaz sem tudi najprej delala izpite "sam da nardim", zato je pa zdaj na koncu cela panika, da si povprečje nabijem... Ker je pri nas to zelo zelo pomembno. Za kozlat! Meni se zdi, da bi bilo potrebno ocene ukint! Naj dajo en konkreten nivo za narest, pa naj bo samo "opravil"! Jst mam take utopične, hehe. Todika - to ni nič s srčkom narobe, to te špika po poprsnici (al kako se lepo po slovensk plevri reče???), to samo pomen, da si še mlada (ker bojda to samo mlade ). Če je kaj s srčkom, se to vedno najprej ob naporih pokaže, če te pa takole "štiha", ko miruješ - to se sam razelektri vsake toliko, ker smo tako našponani. Mene včasih kar ne spusti, kot bi me z nožem zasadil, pa dihat ne morš takrat normalno (globok vdih zaboli k svina)... No, pa ni panike to! Bodte pridni, sam ne preveč, da vas bo na stara leta kakšen spomin v smeh spravil pa mal toplo pr srčku naredil... Skrajni čas je, da grem v nove boje... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Meni se zdi, da bi bilo potrebno ocene ukint! Naj dajo en konkreten nivo za narest, pa naj bo samo "opravil"! Jst mam take utopične, hehe. Prec peticijo podpišem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 a mlada da sm.....pol pa čimdlje srčnih bolečin KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 O dannn! Za mano kar naporen vikend V soboto sem sla sama na Roglo in je blo fenomenalno, ker sem bla cel dan sama s sabo, popucala mal po mojemu piskru.... v nedeljo smo mel novoletno zurko..... huh prsla v pondelk ob 3eh zjutrej dam Vcerej sem sla pa ze ob pol 8ih spat fullll fajn sem se naspala Zdej pa delam seminarsko pa mal skilm na LF zravn Uglaunem lepo se mejte A MA KDO KEJ POJMA O PAINTSHOPU?! Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts