Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

danes sem bil najbolj priden v 3/4 leta...celo dopoldne bral članke za diplomo, pa računalnika sploh nisem prižgal x:Dx

jest sm caaaar :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pih cashy! :palec:

jaz pa glih ne tolk zlo. x:px x;)x

jasno da ne...sej ne moreššššš!!!!!

lahko si pa carica....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

haha, ta je pa dobra! x:px

ok, pol pa pac bom. x:o)x xDDx

x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

danes sem bil najbolj priden v 3/4 leta...celo dopoldne bral članke za diplomo, pa računalnika sploh nisem prižgal x:Dx

:palec: :palec: tak se to dela. pa si me le vsaj malo poslušal x:Dx . uspešno branje še naprej! x;)x

zdaj pa moram še sama sebe začet mal poslušat

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

haha, ta je pa dobra! x:px

ok, pol pa pac bom. x:o)x xDDx

x:Xx

ti pa res ne moreš imet računalnika ugasnjenega...pol bi bila vsesplošna zmeda v Sloveniji :O: x:Dx xrolleyesx

gospodarstvo bi se razsulo, ko ne bi našlo svoje napovedi v zvezdah... x:px

In druidka, hvala ti za spodbudo x;)x

cenim jo, tebe pa še bolj xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Dančke...

Kak lep sonček zunaj x8Dx ...bi šla na en dolg sprehod, pa me čas baše...sem šla pa iz mesta peš domov..yessssss, da se malo pretegnem

Mojo zgodbico zrecitirala v nulo danes, verjetno zato ker se se jo v sanjah naučila prsežem, da sem jo celo noč sanjala ful intenzivno in jo imela celo pred očmi takšno kot je na listu...

Na lektorskih ful špon...v petek pišem in me čaka še veliko, večiko učenja

xbookx

Za četrtek sem odpovedala inštrukcije in sedaj malo lažje diham...

Hanija grlo boli in ne izgleda najbolj zdrav :(

Wowwwww....Beri zdejle na radju...yessssss...paše za dušo

naprej:

Včeri sem srečala eno kolegico (tisto k sva bile prej ful veliko skupi) in sem bila potem res dobre volje, da sem šla tko lepo mimo nje in jo pozdravila in vse...

se mi zdi, da te more vska izguba-če že je-narediti večjega in ne bolj trdega...no se mi zdi, da sem malo zrastla!

Druga kolegica ni naredila izpita, čeprav sem ji ful privoščla, da bi naredila (je že 3je leto v 1.letniku xrolleyesx ...revca...ampak je ful nakulirana)

V petek sva zmenjene...hm...lahko bi šle na kosilo

Todikamene tudi dostkrat tišči pri srcu...v smislu, da me peče, pa baje ni nič narobe...čudno, ne?...pa ni to špikanje, ampak prav peče...pa nč slabo ne razmišljat, ker je ziher vse ok...če šponaš, se tudi telo utrudi včasih (šponanje v različnih pomenih)

Cashy zakon, da si tkole priden....kolk se človek potem bolje počuti, ne?

še malo bom tuki visela, potem pa učenje 200/h

:vio: :vio: :vio:

sončkeeeeeeee

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

x8Dx

mam obiskec, frenda ki ga nisem vidla... hm, vsaj 3 leta... al pa ka tacga... xDDx

poslusamo pa dead or alive xDDx, nekaj 'starga', trenutno je komad sex drive. xDDx

prej pa je bil moj fejvorit izpred kakih 20 let (:madpro: x:px), you spin me right round babe, round round, like a record babe, round round... xsingx

xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Catch the cashy! :D :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Prišla pred 20 minutami, spet cel dan bla v varstvu.. dans bil poudarek na TV x:)x

Pa ene hude puzzle sestavljamo, tam po moje jaz še najbolj uživam x:o)x

Vmes pustila same 2 urci, šla na vaje, nisem hotla zamudit in blo noro fajn xsrcx

Zdaj se pa bašem s slaniki, sem se v pekarni ustavla spotoma..

Pa mobitel sem doma pozabla, bla čist živčna pol cel dan... xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ke je hladno :vio:

Bo treba popoldan preizkusiti led na bliznjem ribniku, ce je idiot proof x8Dx

:inocent: in kakšen je led...je dihtig x;)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Chasy, dobr si :palec: , jaz se pripravljam na pisanje diplome že več kot eno leto, pa se ne morem spravt brat vso tisto literaturo. Res sem se razvadla. :inocent:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

ocitno ne. :lol:

*

joj bi mi pasal nekaj socnega, pa se mi ni dal za ananas guzvat.

mandarini sem pa ze dve...

*

pol dneva nisem skor cist nic, pol sem pa presenetljivo enih zadev zrihtala, pa se frenda imela na obisku, ki se nismo vidl... vsaj 3 leta...

sam vmes sva se 1x skregala po telefonu...

ko je tolk zagnjavil z enimi knjigcami, da mu jih iz inata nisem hotla vrnit. x:o)x x:Dx (se nikol nisem cesa tacga se sla, tle sem pa prav zatrmarila, da halo a tiste knjigce, da pol si naj pa vse skup vsi skup nekam vtaknejo x:px).

no in sva se vedno frenda jasno...

je sco, pa smo na valovni vedno. xDDx

Picasso

Guest mačona
hej, Marsoslava, zakaj mi nič ne odgovoriš (poslala sem ti najprej OS, nato še mail - pa nobenega glasu od tebe)?

aja saj res, ja, vazi, saj sva zmenjeni (osa pa nisem dobila, sam nic cudnega, mam stoprocentne, sam cudno da ni reklo)

Picasso

ja tko elasticno kot si rekla, nekak da se slisva..

a moram ze zdej povedat? x:px

saj se zmenva na mail, velja skratka. :palec:

Picasso

Freia, čestike za 10 x:Xx

Cashy, ful pridn tud bil x:Xx

dons, kr neki dogajal...pa spoznala eno odbito osebo :eek: ne moreš verjemat, če ne vidiš.... pa pol se mi je fajn zdel, k se me je nekdo spomnil, se mi je zdel kt da je :xmas: prišel...kok eni mal rabimo, za srečo x:Dx

Pa en zaupno zaupen pogovor imela :O: qe ne moreš tut to vse skup dojemat...pa frendica povabla na torto, pa no go, ni časa +vsa novoletno-božična požrtija, se mi je zataknila nekje okol bokov, še vem ne, če smučarske gvante gor spravim :inocent: se sploh hlač ne upam probat, ker nisem ziher, da jih tudi z odpetimi žepi gor spravim :vragec:

Pa polno nekih rekla-povedala stvari dons preteklo skozi moja ušesa, mi je kar slabo :sori: si grem mal tole bad energijo odmeditirat.... pa razhudla sem se zaradi Pakistana, mafija svetovna, ljudje nimajo ne odej, ne hrane, osnovnega življenjskega minimuma, otroci obolevajo zaradi pljučnic, grip, črevesnih bolezni, mi pa bel kruh stran mečemo z belimi zatolčšenimi ritmi, zaviti v 6 poloverjev pa v najmanj 2 bunde ki sta podpisane od nekega znanega oblikovalca itd... prav na :V: mi je šlo... pismo ljudje, kje je vest? sočutje? kam pelje ta svet? v kako norišnico se spuščamo, včasih me ima, da bi kar izstopila s tega planeta, res.... brezsrčnost na prvem mestu kr neki....

Pa en fajn intervju z Arnejem Hodaličem in Meto Krese v Oni, me je kar malce ravedrilo :vio: ...

eh, grem meditirat, konoč vsem x:Xx

*kdo dons glave pere?? x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:sori: :o|o:

ja, ampka res. dej, ce us kej orgnizirala spet POVEJ no.

ma ne vem.. glavo skoz okn. sej se zdej kaka petarda pade... us lahk mela jutr spet frej xg:Dx

--------

.... ljudje nimajo ne odej, ne hrane, onsovnega življenjskega minimuma, otroci obolevajo zaradi pljučnic, grip, črevesnih bolezni, mi pa bel kruh stran mečemo z belimi zatolčšenimi ritmi, zaviti v 6 poloverjev pa v najmanj 2 bunde ki sta podpisane od nekega znanega oblikovalca itd... prav na :V: mi je šlo... pismo ljudje, kje je vest? sočutje? kam pelje ta svet? v kako norišnico se spuščamo, včasih me ima, da bi kar izstopila s tega planeta, res.... brezsrčnost na prvem mestu kr neki....

..

*kdo dons glave pere?? x:Dx

Jaz prala glavo danes - nikako ne stojijo. Ful mi spet zrasli, bo treba k frizerju.

Aja - pa spala do pol enajstih - zjutraj mala spusti psa k meni in tipu se zazdi, da si tudi on zasluži počitek na postelji...hop in sem imela cucka pri nogah..mater..kakor koli ga imam rada..na postelji pa res ne bo..in niti ni zameril ko sem ga spravila dol. Ležal na hrbtu pole vse štiri od sebe..maček potem prišibal in smo spali kot kralji..hvala bogu, da nimam več živali..

Sicer pa nič delala..kuhala samo..običajne reči..se nekaj spravljala za čarunalo..pa ni še to to..

Mi je zima začela ugajat - zdaj ko so ceste ok..zaradi mene je lahko zdaj na metre snega x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Vsemogočni naj ti zaupno povem, da danes nismo vstali in skuhali kavice in tudi rogljičkov nismo pojedli.

Tudi moliti ni blo časa. Smo skočili iz postelj in iskali froce po posteljah, smučke po kleteh, sanke na streh, čokolado v shrambi, ki je izginila neznano kam....so rekli da so te vprašali in si menda pomežiknil in jim rekel , naj še zate eno maznejo.Skratka v tem nebeškem mrazu so se hoteli odpravit barvno usklajeni od doma. Pa čeprav v najtanjših cunjah.Ti veš, da sem že včeraj počasi spuščala pritisk in izrecno zahtevala, da vse pripravijo, da bo zjutraj pri rokah.

xnckrivx Ni mi preostalo drugega kot da dan začnem z nevihto, mularija si dneva ni pustila pokvart. So imeli športni dan. Men je pa tisto jutranje rjutje pokvarilo dan.

Skratka že cel dan se delam , da delam silno pomembne reči. Ti pa veš, da bluzim. Trga me revma , pa prazen tošl, da o praznem tanku sploh ne govorimo, naduhe ne omenjamo, bolečih las se pa sploh spomnit ne smem.

Pa čuješ , kak si mogu mene najt da tole računam neki, k itak veš , da se mi itak ne izide. Tele kalkulacije so mi kitajske pismenke in tud vsa dobra volja tu bore malo pomaga. Pa lepo te prosim, to je tak k da bi od enga brez posluha zahteval, da postane Mozart.

Pa veš kaj mi nikoli ne bo jasno, kak si naredu,da nisn uniga kliota dans butnila tak kak se zagre.

Sej nč ne rečem, prijazno od tebe...sam tiste odrgnine in izbokline še od poletja, ko je tamal rikverc štartal bi blo treba nekak zaflikat....in danes bi bil un klio kriv in bi dal kuponček ne ...simpl ko pasulj...kaj se maš za vtikat , tam kjer te nimajo kaj srbet prsti x:o)x

Bemu , če te pa prosim pa fehtam, pa dobro ne rečem včasih čem še kaj izsilit po desni al pa podkupit po levi pa ne trzneš, maš reflekse ko crknjen konj. Ono malo z zamikom.

Pa bi me res zanimalo kak ti gledaš na to, ljudje se množično futrajo s pomirjevali. Jst jih ne morm več gledat. Ne bi ti to tak zrihtu, da bi rajš baldrijanove kapljice na cuker kapali. Te majo pa vsi take vodene, hladne odsotne oči.

Cela drža telesa se jim spremeni. Pa čuješ to ja ni estetski.Krona stvarsta si reku da smo, sam oprosti še sosedova psička je lepš, da o mačkah sploh ne govorim.

Pa tisto svojo svobodno voljo si tui lahko nekam zatakneš. Kak če bit človek svobodn v takem mrazi, vredi no, zaj mam vsaj tople rokavice pa čevlje.

Oni so pa res čudni,nimajo televizije, kako bo vreme gledajo kar po radiu x:o)x je reku malček. Pol je pa še vprašu , če sem imela srečno otroštvo in če mu pokažem kaj slik iz tistega časa.

En cajt sn tiho....pol pa rečem , mislim da sem bila, sam na slikah se pa skoz grdo in naduleno držim, pa sočutno zavzdihne, sej ni čudno če si pa imela takega brata :vio:

Tak zaj grem spat. Pa ne mislim molit nič. Pa prosit tudi ne. Ker itak vse zabrljaš x8Dx

:OoO: no mogoče stisnem eno zdrava marijo, drgač zna bit ,da me trefne že tvoj bes pred jutranjo zoro

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...