Onix 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 En pofočk po službi in na zaslužen počitek Lia tebe brat je vedno zabavno. Odpre nov pogled Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 juuuuutttttrroooooooooo he he lia, tis taka faca za popizdit smešna jst sm kresnla, dokaj uspešno zgleda zebe me kt cucka, tk da še nism čist zihr ka bom sama s seb nardila mal sm presenečena sama nad sabo da sm sred noči tolk prisebna in brihtna kr čakam s strahom mal kdaj me bo utroflo.......k zadnje cajte sm čist zgužvana neki pa nesposobna bit pr mer pa ostat budna tko da mi je sumljivo tole dons mal mal me tud skrbi zarad mraza, kok se mi bo uspelo u svet spravit, mam ene opravke sila neprijetne, pa zna bit da bo premrzlo da bi človk šlihtu take zadeve............. mojster v iskanju izgovorov...kar lahko storiš danes, jutri preloži na pojutrišnjem eh grem kafe zategnt, pa nogo pomolit na balkon.........če nau prehudo se bom pa cela tja zavlekla pa spušila enga KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 daannnnn....... evo mene...začetek dneva super...polepšala ga lia z včerajšnjim postom... .....ugotavljam, da vremenske napovedi ne gledam niti po radiu....pa menda je zato zadnja leta tako vreme.....nekje je strašno lepo napisana resnica o svetu....kratko in jedrnato:.....svet je točno tako skropucalo, kot izgleda.... ...... mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Tale Lia... mi je ful uganka včasih.. Včerajšnje pranje las kar dobro delo mojemu zdravju. Pa še dišim...Da ne omenjam, da sploh ne dojemam kaj pišem, da mam očala sicer gor, ampak vidim pa še prav tako megleno, kot brez, pa da bom čez 5 minut mogla zagazit v sneg in mraz.. OK, dans zvečer pa res savna. Se NE odpovem pa pika!!! Ura me zbudila, ko sem se ravno menla za dejt za naslednjo noč Zdaj pa ne vem če bo prišel... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 na trebuh sm se s pegleznu opekla pa hec je k to ni prvič kak loj sm js KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 kako ti je pa to ratalo? : če si dober si dober............če ne maš pa srečo majco sm si peglala, stala zravn sam u modrcu in ko sm vzela ovink me je mal uneslo pa prebliz sm stala in zdej mam opeklino grdo na trebuhu cel rob od peglezna se mi pozna.............sm pač majstr KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Lia, tale tvoj ep si morm shrant, k včas bi mu jih tud jst tko mogla napet. Todika, jao...kak štor si...jst sm se pa enkrat v nogo tkole. Ajajajajajaj, nom sploh nč rekla, da nč ne dela za faks...izpiti se bojo itak sami nardil..ne, dons pa res! Skos bluzim. Dons mam vsaj odbojko, da se zgonm ornk, pa mal pa in Kok sm prtegnena včas, ej...u, zihr je luna v dvojčkih dons, ne? Jea, to mi deliiiiiiiiiiii...kumi čakam, da grem damu na kosilo! Sej, pomarančo sm pa doma pustila! Grrrrrr. Še dve uri. pa pow. Kr meša se mi...zdej bi mal poskakvala po pisarni, pa pela bi in plesala...tako fajn stanje je...mal noro, ampak fajn. Vesela sm pa kr za nč...nben razlog. No, pridni bodte. P.S. Če mi bo znesl, si bom zvečer glavo prala. Glihkar ugotovila, da sm mela pomarančo ves čas v torbi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ja, ampka res. dej, ce us kej orgnizirala spet POVEJ no. ma ne vem.. glavo skoz okn. sej se zdej kaka petarda pade... us lahk mela jutr spet frej -------- model...mogoč bi pa ne bilo švoh kaj organizirat.... bomo že najdl kanal, da spravimo na pot.... Lia ti maš take, da vedno pokam od smeha, čeprav teb najbrž ni smešn Aliana, te bomo vpisal na kontrolni kartonček za pranje glav Todika kwa ti telovadš s pegleznom.... Zunaj zgleda mraz, pa sonce je en prižgal ...ponoč tudi imela neke motnje v spanju, pa sem uspela eno knjigo prebrat, vse je za neki dobro....kmal bo petek, bo treba spet živce naštelat na vikend Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 grem si glavo oprat, to mi je še edina šansa da gnezdo na glavi spremenim v za javnost sprejemljiv izdelek pol pa na vzajemno enga do nafte zatolčt čeprov študiram da bi šla kr taka............verbalne grožnje nebi ble potrebne KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Todi, ti sam reč, da mene poznaš, bojo oni teb dnar tiščal! Vso srečo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Todi, ti sam reč, da mene poznaš, bojo oni teb dnar tiščal! Vso srečo! a jim lohk tvojo sliko pokažem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 a jim lohk tvojo sliko pokažemJa, tisto, k mam mastne lase, pa brzostrelko na rami. Ta bo ziher palila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Lia Ko že omenjate lase, vam povem, kaj je pa res zadnja faza.. ..prejle me je klical frizer in rekel, da me ima na seznamu za jutri,ker noče niti vedet, kakšna hodim po svetu...če ne pridem, nisem več njegova stranka, ker mu sramoto delam... Nemir me daje... ...treba se bo nekam premakniti. Prva znamenja so že tukaj, že dve osebi sta me klicali, če bi se jim letos pridružila na kakšni poti...Jaz pa sem seveda smotana, ne morem nekaj obljubiti in planirati ZDAJ...za poletje. Se bom raje prepustila filingu, kot ponavadi. Če mi bo...se bo že našla kakšna možnost... Gospod so me določili, da poišem letalske karte za Španijo, službeno seveda, potem pa zijam tam...in se mi odpirajo kraji... pa kakšne nizke cene v tem času. Sopotnika bi rabla kakšnega, ne da se mi sami nikamor... Včeraj jedli sveže ciplje ... kak lep dan se je naredil Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 Civ civ! Freia, čestike za 10 Tud od mene (zgleda da sem spregledala) ... pa razhudla sem se zaradi Pakistana, mafija svetovna, ljudje nimajo ne odej, ne hrane, osnovnega življenjskega minimuma, otroci obolevajo zaradi pljučnic, grip, črevesnih bolezni, mi pa bel kruh stran mečemo z belimi zatolčšenimi ritmi, zaviti v 6 poloverjev pa v najmanj 2 bunde ki sta podpisane od nekega znanega oblikovalca itd... prav na mi je šlo... pismo ljudje, kje je vest? sočutje? kam pelje ta svet? v kako norišnico se spuščamo, včasih me ima, da bi kar izstopila s tega planeta, res.... brezsrčnost na prvem mestu kr neki....ja....... :|| spala do pol enajstih Se Pujsa bi morala kdaj tkole. Pa vsi, ki tolk blazno zgodaj vstajajo vsak dan. Vsemogočni naj ti zaupno povem... model lia. in na zaslužen počitekja, le spocij se, tud ti, mas schtraufenpacht tempo zmer. na trebuh sm se s pegleznu opekla evo to pa se men ni se nikol ratal. (sam saj nic cudnega - s pegleznom )Boga, si mela banano?alojo?sentjanzevko?skratka, to pomaga, tud pol za obnovo kozhe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 evo to pa se men ni se nikol ratal. (sam saj nic cudnega - s pegleznom )Boga, si mela banano?alojo?sentjanzevko?skratka, to pomaga, tud pol za obnovo kozhe. edin alojo mam.......sej zgleda nau tok hudo men se redno take bedarije dogajao vse tist kar bi človk mislu da sploh ni možno...........no js dokažem nasprotno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 kak lep dan je zunaj. jaz pa tak zelo zaspana. sploh ne morem spat že kak teden. tudi če sem ful zaspana, mi ne rata zaspati. in pol hodim okoli kot kak zombi včeraj mi je ratalo zadremati za cele pol ure. sem gledala sejo državnega zbora, pa so me nekako uspeli uspavati. nič, grem spet malo poslušati zasedanje teh naših poslancev, morda uspem celo malo zaspati. jutri moram v ljubljano (joj, kako dolgo že nisem bla v lj), imamo na faksu neko javno obravnavo. pa moram biti naspana. lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 sn kuj stisno pol kile pomaranč...mene tud sok dons cakal, ko sem vstala, ker je moral mitja prej sibat, pa nisva kave skup spila, zdaj povprecno 3x al 4x tedensko na tesce spet agrume furava, ob vikendih pa tud tamal. cudno, da mi mu to uspe uturit. Jaz tud tko odstekano spim zadnje case, druidka (*saj morda sem omenila v napovedi, no morala bi ze)Jp, pri nas tud soncek lep, ko sem vstala je blo minus 15, zdaj pa je - 9.sam mam rajs tole kot pa plus nic pa brozge neke pa sivote pa vlazote. sam jaz itak maram zimo ful, pa ceprav jasno tud jaz ne maram mraza.saj najbrz nikomur ne pase, ce ga zebe. sam se pac toplo obleces in gledas tole belino in mir, ce to ni pravljicno in cist magic, pol pa tud ne vem. Todika, aloja je kul.Ker pravis da se ti redno dogaja; BLAZNO ucinkovit je obkladek z bananinim olupkom (notranja stran).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 danes sem se zbudil do iste minute takrat kot včeraj...brez alarma...in to je celo ob 7.48 kakšen zaspane sem! Tudi danes celo dopoldne pregledoval članke, zbranost se počasi izboljšuje, naredil sem več, kot včeraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 dve pupi z velikimi nasmejanimi učki pozvonili na vratih, najmanjša držala v rokah veliko čokolado.... to sva prinesle za vas izbuljim oči in vprašam zakaj ker ste mi včeraj zašila hlače, da mi ni bilo treba strgani treba na avtobus *** tak srček je bila, ko je dajala iz rok, s tako posvečenostjo in hvaležnostjo... kdo bi si mislil, s tujimi otroci se tako nežno in lepo razumem ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2006 tak srček je bila, ko je dajala iz rok, s tako posvečenostjo in hvaležnostjo... kdo bi si mislil, s tujimi otroci se tako nežno in lepo razumem jaz tud.1x je v tivoliju, no v mostecu, k men prisla ena puncka, kot angelcek, blond s kodrcki in milim obrazom, me gleda in mi nenadoma da 3 orehe al kaj ze.. al pa eno vejico, da me je spomnil na pravljico o treh orehovih vejicah...kar tko, sred mosteca, je glih k men prisla in mi je to dala.(kasnej smo se zaprical z njeno mamo in ugotovil, da mamo drug za drugim rosjtne dneve, no mroda da je kaksen datum vmes falil, ampak recimo na 6 dnevih smo bili vsi 4 razvrrsceni... torej je bla riba ta puncka, saj se mi je zdel, zato sem pa tud vprasala, kdaj ma rojstni dan (lisica )...In ko smo vse to ugotovil (da smo od 7. do 13.), sem rekla mami, 'razen da vas moz je pa najbrz kozorog'.In sem jo pa cist shokirala, ker namrec njenga mozha sploh tam ni blo. to sem nekak *po njej* ugotovila... da je lohk njen moz sam kozu. in je bil. no ocitno tega nisem pozabila. in tud ne bom, je blo kot v kakem filmu al pa kot da bi ble sanje.. ko se je kar odjednom pojavila tista puncka (pa nic ji nisem sivala pa nic)... tko da, jaz tud maram tamale, sam jih mam pa hitr dost, nekak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Drdan Hehe, Lia, res si faca, bi pa jo lohk spet kaj pokazala na kakem piru.......faco sm mislu. Ma včeri sm torej tud preživu. Bil tak fajn stresen in zajeban dan, sm pa končno (in zato sem v bistvu prec presenečen, ker sem že obupal mal) uspel vzpostavit nek konstruktivni odnos z osebo o kateri sem se mi zdi že 1x pisal, da nikak in nikak ne moreva poslovno vreji sodelovat, pa čeprav si nisva anti. No, zadnje čase je drgač, res pa je, da mi je pred kakim mescom prekipelo in sem ji izlil dušo , tak strelčevsko, direkt, brez olepšav ali ogršav....zgleda, da učinkovalo, me to veseli. Sicer pa sm po delu končno obiskal starše, staro matko, ki mi je razočarana očitala, da je nism za nov let nč poklical..... ....bemu, pa še res je. Sm jo vsak let poklical, letos pa res čist pozabu, bemu mi je blo žal, prav hudo mal, da mi je to ratal. No, zdaj se odkupujem, grem tud dans k njim, k včeri sm po kosilu skor dol padu, pa sem raj šel domov, doma pa res dol padu in se zbudil s takim glavobolom, da je blo kar hudo. :xx!: Ja, stres nardi svoje. Dokler sem v akciji še gre, pol k je mim, pa fašem svoje. Z opravljenim pa sm zadovoljen, nasploh sm zadnje čase nekak bl zadovoljen, tud s sabo, zgleda da počas pa ziher preganjam sence dvoma in negotovosti iz preteklosti......Zdej bom počas v nevarnosti, da prepotenten postanem......tko in drugač, hahaha Evo, še posta ne morm dokončat, grrrr, delo me kar po telefonu kliče ......še dober, ne.....sm tak že dolg. Pa neki sm še mislu povedat, kaj že, eh, kasneje..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Gospod so me določili, da poišem letalske karte za Španijo, službeno seveda, potem pa zijam tam...in se mi odpirajo kraji... pa kakšne nizke cene v tem času. Sopotnika bi rabla kakšnega, ne da se mi sami nikamor... Astra A si vidla, gremo spet v London in Madrid - za 23 jurjev dobili karte! se pridružiš? e buci buci A bi ti namest mene mal otročke šel pazit, ti manjka očitno... (a si videl v Mojih Sanjah... ) Yes, gremo se savnaaaaaaatttt!!!! papačau! (gledala dons Poletje v školjki 1, 2, pekla palačinke, igrala Scrabble...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 uživačkaj v savni.... sem rekla, brez TV ne gre, razen če si tak, da še vreme gledaš na radiu waldorf.press ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2006 Dobar jutar! a je blo kej krize? no v glavnem, smo tle in vse, uspesno zmagal v boju s crno magijskimi uroki. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Morgen, odpovedala se jutranjim kavam, sem zdaj na zbujevalnih čajih, pa enem preletu LNFja pa Svinjaka, dons sam na čajčku bla . Nič krize, čist prav mal time outa . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts