lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 srce se skoz pregreva...hladit ga je treba pet zdravilnih zvokov pri infarktu so dokazal, da se dobesedno scvre.... da se okrepi pa prav tako prepeličja jajca, pa umetno dodajat Q10, pa homeopatska Ignacia za pomirjanje (C5).... srcu menda najbolj škodje lipov čaj pa stoje preboleti prehladi in gripe ob bolezni je treba predvsem počivat, pa čeprav je navadn prehlad *pa kneipanje *** al si vprašala za druge sorte srčnih bolečin za tiste pa ne poznam zdravila ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ... za srce, pa lubezen quote] you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Morgen , Mateja zate in za mamoMichelle Aliana, jst ma pa tooooook šalčk, ampak imam obdobja, ko je v ušorabi samo ena... Včeraj imela obiskec , kok hecen feeling, ko se ne dogaja prav dosti. No Cyberček je bil siguren, da je obisk dobil on, pa je našega gosta nadlegoval na vse možne načine . Gost je bil vljuden jasno in rekel, naj ga pustiva, da lahko... Dons zjutraj bi pa kmal na vlak zaspala . Pridem sicer ob 6h,vlak gre pa ob 7.13. Zjutraj se mi ne da v kak lokalček nalimat, pač počakam tam, kjer karte prodajajo za vlak. Sem se naslonila na radiator - tam ni nič za sedet. In sem stoje zaspala . Mislim, jaz res povsod lahko zaspim. In sem se glih še zadnji moment zbudila za na vlak . Aja, ta glavno pa skor pozabila, lase umila danes Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Že zadnjič sem vprašala, pa mi nihče ni nič odgovoril. Kaj najbolj pomaga pri nespečnosti? najti moraš vzrok....generalno gledano se pa moraš umirit po šesti uri zvečer...nič razburjanj, ne tv, ne PC.... zapri svojih pet čutil in v posteljo ne po 23 uri....poskrbi za prijetno telesno utrujenost z dovolj gibanja na zraku, nauči se odklopit in umirit ...praktično fajn če se naučiš kake meditacije....pet zvokov je krasnih, drugače pa kakršnokoli sproščanje kitajci majo celo znanost tud iz tega kaj ne smeš v večernem obroku jest, recimo kislo sadje...mandarine...naj bi bile razlog za slabo spanje.... ma ne vem, saj to že verjetno vse veš *** pa še za tvojega, da bo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ognjič je super al pa tea trea (olje čajevca)... ***pet zdravilnih zvokov je pač ena taka instant vsakdanja vaja...za uravnotežanje, nekaj takega kot tibetanske vaje ... hec ne vse je na pet ko sem bila še majhna , sem si želela pet otrok Mislim da boš našla pet zdravilnih zvokov pod TAO..... *** Itak pa nimaš potrpežljivosti za take dolgocajne stvari ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Za vse lasoperke Lia -pa ti si prava enciklopedija znanja. Moj oče je po pljučnici miroval..in pil čajčke ala mama - pljučnik z limono...mislim, da je še marjetice zraven dala..nisem glih ziher.Mateja- upam, da bo ok s tvojo mamo..in s tabo konec koncev.NArobe je to, kda ljudje mislijo, kako prebolijo eno stvar pa je telo že čisto zmožno furati naprej, kot je bilo pred boleznijo..počasi se gre nazaj(sicer pa kaj jaz to govorim ) Pujsek - jaz tudi takoj in kjerkoli lahko zaspim. tudi stoje..Nespečnost hvala bogu minila. Aja - Mysti - poskusi z črno meto in rmanom. Meni tole pomagalo..pa kostanjev med..Pa kot Lia pravi - umirit se treba. Nikakor s problemi v posteljo(tole tudi vem iz lastnih izkušenj) Nič extra počeli včeri - skočili iz postla, pili kava, gnjavili deca..in sesalec in krpe...in fata bila na obisku..hudič saj ni luna v devici..se mi je čisto poslabšalo.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Bravo Valkira zdaj sem se spomnila, mogoče je pa to od zdravil, stranski učinki..... ledvica najbolj trpijo Pa še nekaj je Misty....ko se zdraviš pride včasih do kontra učinkov.... zeliščni čaji pa homeopatija ne grejo vkup... pa farmacevtska zdravila izničijo delovanje teh blažjih arcnij.... *** Nataly to mi je hobi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 probaj eno linijo furat istočasno... Hambo me je zadnjič spraševal kako si, pa da se mu nič ne oglasiš....pa probaj z njim do unga homeopata v Avstriji stopit.....njemu se je zelo izboljšalo...prej na berglah, zdaj pa smuča ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 čist brez veze se kuriš.... rajš pošlji os Hambu, če te na naslednji pregled s seboj pelje * zgubljanje energije ...vem....kr sm sama bla ista....sn nakurla svojega osebnega zdravnika....je djed dvigno roke, pa je reku če sn čist zmešana, pa da on zarad mene ne bo fasal inšpekcije od svoje zdravstvene zavarovalnice :xx!: pa sma zaključla...sestra ko mi je dajala kartoteko pa je rekla, bodte vesela, da vam nismo škode naredli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 lia...kaj več o teh petih zdravilnih zvokih? kje kaj kako...... žalostna...kuža umrl..... ...14 let bil z mano..... ...eh.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Amis Revček mali. Te bo pa iz pasjih nebes čuval. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 amis........ za kužka KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 lia...kaj več o teh petih zdravilnih zvokih? kje kaj kako...... žalostna...kuža umrl..... ...14 let bil z mano..... ...eh.... božca Amis, in srečko kuža , ki je lahko s teboj živel....po mojem je imel carsko pasje življenje Lia kje bi se pa dal to zvedet kaj izničuje učinek česa ("kompatibilnost zelišč - drog")... ker to je pa men res španska vas... ker doskrat mislimo, da neki nič ne vpliva, pa lahko zelooo... ali pa nekaj ješ, pod pretvezo da je zdrava prehrana, pa ima ravno kontra učinek... to sprobaš na lastni koži drgač pa med vrsticam prebereš v razpoložljivi literaturi *** Mantak Chia- Five healing sounds- pobrskaj po netu.... al pa v kaki knjižnici.... jst mam na švinglcu...pa na par pildkih ...ti prnesem k greva na tisto najino kavico Amis da nam praznih rok ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Zdaj grem v alternativo, čez 2 tedna mam pa pregeld v LJ pa bom nakurila une dohtarje, evo!! K jst sm tko zanič. :xx!: Super za Hamba. Nimam volje kej dost pisat zadnje čase, pa še to z mojim ... eh. Ampak bo boljš, nekako verjamem v to. Sam še zgodit se mora. Lahko bi se že enkrat! * V Avstrijo? Pa jst nč nemško ne znam, po ne bom znala nič povedat. sam še to dodam...predno kar koli drugega narediš....Bachove rescue kapljice za take stresne situacije se boš laže odločala in laže prestajala.... strah , bolečina, žalost, prizadetost- to je mešanica cvetličnih esenc......preverjeno deluje *čist sem posvinjala dnevnik ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 punce thx...ma sej sm vedla, da gre h koncu....sam ta pes je bil en tak poseben čarovniški pes....sej vsak za svojga tako reče, sej vem....sam na koncu ti je vseen hudo.....pa še pri veterinarju ga je treba pustit.... ok....bo bolje.... to musko mam doma (sm že potegnila z neta) ... pa še nisem uspela poslušat k mam 2 CD playerja pokvarjena, en je pa od tamalga v sobi aha...to je glasba za poslušat.....?.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 žalostna...kuža umrl..... ...14 let bil z mano..... ...eh.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 kuža Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 punce thx...ma sej sm vedla, da gre h koncu....sam ta pes je bil en tak poseben čarovniški pes....sej vsak za svojga tako reče, sej vem....sam na koncu ti je vseen hudo.....pa še pri veterinarju ga je treba pustit.... ok....bo bolje....aha...to je glasba za poslušat.....?.... ne...Valkira opet loži vatru.... to je eno tako otročje zvijanje rok in telesa...in zraven spuščaš čist navadne zvoke....ššššššššš, hhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuu, etc pa dihaš tak kak je napisano pa tak.... skratka čist preveč navadno da bi lahko blo kaj ekstra fajniga *** pa če en teden delaš tui ni kakiga hudiga efekta ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 bom poiskala knjigo. a kakšna bolj enostavna varianta tud obstaja.....? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jst mam švingl cetlc napisan, ti ga skopiram pa pošljem po pošti...daj naslov na OS sem si jih nalepila na skrita vrata v vseh prostorih, da ne pozabim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 kuža -se pridružujem ostalim - ziher je imel pri tebi lepo čarovniško pasje življenje. Pismo Lia - ga razturaš danes..se zdajle glih sprašujem, koliko neki si stara??? Tak po babje tole..sem skozi mislila neka omladinka..zdaj pa vedno bolj v dvomih..omladinka ne more stresati takih reči iz rokava..in največkrat preizkušenih reči..tak, da nisi omladinka..nego mladinka..tak Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 seveda da sem....to bom skoz.... Ne dam se Ines *** sam da mi gre skoz bolj na otročje, froce je sram zraven mene po ulicah it, ker se preveč otročje obnašam so uni pr 15 dost bol zapeti pa resni ta mal mi je reku da mu sramoto delam v trgovini s čevlji *** jutri sn na Ptuji, ti bom pomahala ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 tok sm lena dons...pa zebe me ful prej morm bit na šihtu dons, pa še nism zihr če mi bo ratal eh brezveze.........hvalabogu da sm vikend frej jao pa kr eni djedi se motoviljo okol mene pa bol k lapam neumnost pa traparije, bol so zagnani človk misli da jih bo odgnal, pa sam še bolj zapenejo.....sej ne veš ka bi reku......kr neki KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Amis za kužija Mateja, vem, kako dolgo zna to okrevanje trajat... Sem imela lani pljučnico, pa sem se 100 let k sebi spravljala. Počasi, pa bo! Za mamo, da bo vse ok: Če se je še komu kaj hudega dogajalo, pa sem spregledala, naj mi odpusti - IQ sicer ni več na ravni ohrovta, ni pa še niti zlate ribice dosegel, tako da... Ja, hvala za čestitke, sončki ste! Sem vstala od skoraj mrtvih (skoraj dodajam, da me ne trefi kakšna strela z jasnega)Me je začel mehur matrat, pa sem ful dolg razmišljala, če bi kar v pojstlo, pa kolk bi trajal, da bi to pol popucala, pa al bi me v končnem to kaj zebst začel??? Pol sm mislila, da bi descu razložila, kako se urinski katetr vstavi... pa nimam "materiala" doma, pa še dec, če bi tam okoli šaril, bi kakšne ideje imel, ki meni v tistem stanju ne bi bile pogodu... Pol sem neki o kahli razmišljala, pa ni nobene pr bajti. No, sem potem vstala, vsaj dec ni rešilca klicu, k je bil že mal zaskrbljen... Glave si potem nisem prala (očitno, ne?), tako da danes furam "oljna repica look". Zdaj pa moram jst tale brlog mal popucat, veste kakšn mam!!! Sej pravm - n'benga gmaha!!! Lep petek 13. Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 seveda da sem....to bom skoz.... Ne dam se Ines *** sam da mi gre skoz bolj na otročje, froce je sram zraven mene po ulicah it, ker se preveč otročje obnašam so uni pr 15 dost bol zapeti pa resni ta mal mi je reku da mu sramoto delam v trgovini s čevlji *** jutri sn na Ptuji, ti bom pomahala Ja..to meni mlajša tudi reče - mami ne obnašaj se no tak Če boš mahala- mahaj bol proti Halozam.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts