Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 tako da danes furam "oljna repica look".jaz tud, kar pa se bo v najkrajsem casu spremenilo. za mehur... ni mi tolk vsec do zdaj tale petek 13 (pa ceprav sem od frendice dobila ze cestitke - en stos tak)...pa se sonca ni, sem se razvadla v teh dneh z vremenom, ko je blo tko fantasticno.no morda se sonce se pokaze. zadnjic so mi zadisala jajcka, pa hodim k eni, ko je sam ob torkih pa petkih. in grem skor sam zarad jajc na trg... pozabim jajca. tko da moram dons spet sam zarad jajc na trg. mislim saj zdaj mi je ze dost vseen, me je minil tole obdobjece za jajca, sam sem jih ze kupila pac... sam nisem jih pobrala, ko sem mela vec vreck. Ful sem sanjala, pa vse pozabila, ko me je ena zbudila (za "lunin sms" - ki jasno spet ni blo nase ) in tko se je vzviseno pogovarjala z mano, kot da sem kaksen bebo al pa vsaj kaksen otrok, je hotla skratkla se koga visjega, ko men ni verjela, da NI NASE to kar dobiva! :xx!: za popizdit!Pol sem pa zacela glas povzdigovat in sem rekla: LOHK STE DOBIL SAM ENGA v teh dneh, LUNA V RAKA, DOM DRUZINA ITD. A STE TO DOBIL?No pol pac je bila prisiljena rect ne (kar mi je blo ze prec jasno, ker pri nas odjava deluje, NIKOL ni za nas, povprecno pa 2x tedensko dobivam tole), sem rekla ok, pol pa na svidenje. in sem dala dol slusalko.mater me razjezi tole. Zadnjic pa na mail in celo, da je to nizka finta z nase strani! IN SPLOH NI BLO NASE!!!sem ji poslala nazaj, kaj je lohk sam dobila, je rekla hvala za pojasnilo - se opravicla se ni.in s tem se moram bezat, pa se nase ni, ker na mobitelu oni ki usmerjajo te klice skoz naso cifro dajejo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ki jo ocitno edini nudimo al kaj! :xx!: in zanimivo, pri vseh teh ponudnikih ocitno dleuje sam prijava, odjava pa ne, caplji!Prav za inspekcijam prijavit! In to sem recimo na sestanku al pa sred restavracije, pa me nekdo tak klice in moram odgovarjat: ne to nismo mi, pa tak... :xx!: (kot da se imam kaj za opravicevat pa tak!!) mah... brez veze, sam pa me razjezi.. sem ze klicala na mobitel pa zatezila, sam, to pac uni ki so tam, prvo cifro recejo, da majo mir al kaj... najbolj simple. skratka nic nisem uredila, kljub temu da sem ze penila tud tam. *no da ne zamorim - mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Drdan Amis Ma, še kar nekak laufa ta petek 13, za sedaj. Mi je uspel vse, ki sem jih moral karkoli prepričevat, tud prepričat. Sam rabim živce k konj, ni čudn, da mi jih pol v privat lajfu kdaj mal zmanjka, sicer vedno manjkrat se to dogaja. Mal pa sem se tud "zabaval" k sem slučajem okolnosti bil seznanjen z eno "problematiko" porok pri Romih....hih, ata poiše familijo z dost hčerami, pa gre pa kar sinu kupi nevesto, ne da bi se bodoča zakonca sploh videla........blem nastane, k pol ženin nevesti niti mal ni všeč..... Ajd, mejte se Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 grozn tole, rajs crknem. :|||kot da me prisilijo v kaksno tako zadevscino. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ja. Takšne čudne običaje imajo, vsaj nekateri Romi. No, saj ta se je tud uprla vsemu temu, zato pa nastala frka... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 pa saj ne samo romi, sploh mi je grozno to, taksna tradicija (poleg drugih se groznejsih )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 vem ja, ker sem jih sam 10 al kolk zbrisala. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 pa saj ne samo romi, sploh mi je grozno to, taksna tradicija (poleg drugih se groznejsih )... Ma ja. Sicer pa....čim več v takšnih primerih z usodo ne sprijaznjenih deklet, tem bolje za izginjanje takih običajev, tradicij..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 jaz tud, kar pa se bo v najkrajsem casu spremenilo. za mehur... ... mah... brez veze, sam pa me razjezi.. sem ze klicala na mobitel pa zatezila, sam, to pac uni ki so tam, prvo cifro recejo, da majo mir al kaj... najbolj simple. skratka nic nisem uredila, kljub temu da sem ze penila tud tam. Hehe, Marsa, sej mehur je ok, fora je bila v tem, da je bil hudo poln, jaz pa taka koma, da sem se komaj odločla na WC it... Vseeno pa hvala za , bom koristla kdaj drugič... Joj, mene tud take razkurijo... Grrr. Veš kakšne težave je imela ena prjatlca, ker je ena druga ženska z isto št. mobilnga, le z drugo klicno, objavljala nekje neke osebne oglase, okol seksa pa tega... Ma, ne morš verjet, kolk zagrabjo eni za take fore... Je kr farbe menala, k so jo klical, pa take opolzkosti... :xx!: A ona poštena žena!!! (dodajte naglasak) naši mački se trga, jst jo čoham, medtem ko ona na okenski polici čiča, pol začne pa v rožo (krasula, za gnar delat ) bučo tiščat Ejo, butl babji, nav te roža čohala menda??? Glede dogovorjenih porok pa lahko rečem le: Še če si sam parnerja izbereš je dostkrat ful težko, ne pa tkole... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 saj res: za matejo, da se pozdravi, pa za mamo..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hvala vsem za nasvete in OS-je in podporo ... lia, kolk fajn, da si tuki ... brat tvoje poste je res veselje amis (*bahovo rešilno sem zadnje čase kar v žepu okol nosila... šibam zdaj v Kamnik, pa k očetu, pa nazaj v Lj, zvečer si bom pa vse nasvete še enkrat prebrala, da izberem mojo zmagovalno formulo... Je rekla homeopatinja 'mateja, sej veš, da ne morš ti za mamo dihat.'... vem že, sam... ...) lepo se mejte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 po 24 urah končno na netu....včeri nam je popoldne net crknil in do takrat, ko sem šel spat še ni bil popravljen. danes sem pa spet celo dopoldne do sedaj preživel ob člankih, mi je že čist koncentracija popustila, ne vem več, kaj berem...itak, ko sem pa 4 ure nonstop samo bral. me je skrbel za fotra, je šel danes na pregled na Golnik, ker krvavi iz pljuč. Samo mislim, da ni hujšega. Upam na najbolje. Pa včeraj se je na šihtu še močno užgal po palcu, močno krvavel in noht mu je odpadel...revež zadnje dni. Upam, da bo bolje ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Seveda bo. Mora Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 'mateja, sej veš, da ne morš ti za mamo dihat.'... Drzte se, vsi skup, pa pozdravi mamo, rec da bomo spet nanjo mislil! me je skrbel za fotra, je šel danes na pregled na Golnik, ker krvavi iz pljuč. Samo mislim, da ni hujšega. Upam na najbolje. Pa včeraj se je na šihtu še močno užgal po palcu, močno krvavel in noht mu je odpadel...revež zadnje dni. Upam, da bo bolje o joj, a pr teb tud! Grozno, drzim pesti tudi za fotra, bomo tud nanjga mislili. * jaz pa slabe, ker mi spet ni vzgal avto. :xx!: no saj, sem sla pes do lekarne, mi je pasal se mal sprehodit (no tak fanatik peshadni nisem, da bi sla do trznice pesh in sem spet brez jajc ), sam mi gre na zivce.. pa ko bi vsaj kako napako nasli. da bi lohk odpravili. blesav!sem se nazaj grede probala spet, torej cez kake pol ure, pa spet ni vzgal.in isto - minus dve. zadnjic pa minus 10, pa je.mah saj bo... valjda je ze prav tko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Mateja jst mam Bachove zmeraj ob seb....uporabim redko...sam pri meni res delajo čudeže....poškodbe, nesreče, obisk pri zobarju, strah pred izpiti, ....vse je z njimi lažje....pa folku sploh kaj dost ne razlagam, sam špricnem za boljši dah...imam tiste v sprayu pa skuta z lanenim oljem ne pozabit vsak dan eno žlico saj veš beljakovine okrepijo in ta dobre maščobe tud Drži se veš zdaj pa js tud na orientalskega, prva seansa za menoj in bilo je fenomenalno, kljub temu da sn bolj bukov štor ....ne vem kaj sem tako dolgo čakala obljubila si pred pol leta eno fotko z nastopa ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Cashy Danes pa moj prvi uradni dnevnik ! Dan se je začel kr fajn...moja starša sta šla v Firence...mal proslavit novo leto (pravoslavno). Jaz pa za wikend sam doma končno mal mira tud zame ! Ob osmih pa grem na moj prvi delovni dan v tem letu ! In sicer v eni "discoteki", če bi lahko temu rekli tako, kot kelner !? Pa še to, na petek trinajsti, polno Luno ter pravoslavno novo leto in celo Alma iz Bar-a pride, kjer bo stregla koktejle...! V bistvu niti ne vem kako izgleda ta tako slavna Alma..., mah pustimo se presenetit. ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 kako prvi santos, ne mi rect da se se nisi pofockal tle?!no ce tko, si izbral dbest dan! Dobr deli, dobr zuri! * jaz pa slabe, ker mi avto tud zdaj ni hotel vzgat. :|||sem sla na posto pa vmes se probat, pa ni pa ni hotel. :\\\pa plane sem mela hude za ta vikend. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 kako prvi santos, ne mi rect da se se nisi pofockal tle?!no ce tko, si izbral dbest dan! Dobr deli, dobr zuri! * jaz pa slabe, ker mi avto tud zdaj ni hotel vzgat. :|||sem sla na posto pa vmes se probat, pa ni pa ni hotel. :\\\pa plane sem mela hude za ta vikend. :|| v bistvu pofočkal sem se že...to drži ! Sam nisem še pisal dnevnika...kar tud v življenju ga še nisem... Komu praviš glede avta...! Saj meni je šel čict v ku*ac ...mi je šel ležaj na zadnjem desnem kolesu, kar je pol še sledilo, da mi je šel cel sistem k vragu ! Zdaj bom moral še odšet 500 evrov za avto, in še celo to, sosed mi je ruknil avto tam, kjer sem ga imel parkiranega...pa še dobr, da se mi je oglasil pa dal kupon...sam kaj, ko bom moral še to čakat, da mi ga popravijo ! V glavnem cela Štala. In to se mi je zgodilo dan pred novim letom ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 bogi, pol se nimam kaj pritozvat. :||sam se vseen. :xx!: ker sem bla TOLK BLAZNO ZADOVOLJNA skoz!!!!! enkrat ni zatajil, do zandjic, pol starter, pol pa spet, pa nc, pa je spet delal 14 dni al kolk, na zdaj pa spet.se je namuharil, da ob petkih ne bo delal al kaj. no, a mas pa fer soseda, pa saj tam zmagujes skoz nekaj, valjda tud kaki ficki padejo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 bogi, pol se nimam kaj pritozvat. :||sam se vseen. :xx!: ker sem bla TOLK BLAZNO ZADOVOLJNA skoz!!!!! enkrat ni zatajil, do zandjic, pol starter, pol pa spet, pa nc, pa je spet delal 14 dni al kolk, na zdaj pa spet.se je namuharil, da ob petkih ne bo delal al kaj. no, a mas pa fer soseda, pa saj tam zmagujes skoz nekaj, valjda tud kaki ficki padejo. hehe...očitno tebi mal daje ta petek 13 pa Luna...itd. V bistvu pssssssssss...imam srečo, da sem nekaj sklenil pri zavarovalnici...glede nato, da je avto dokaj star 87 letnik mi ga bojo ocenili totalko, kar pomeni, da polovica za popravilo kolesa bo izplačana na nekak način ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2006 oj, jaz mam drugac sreco na petek 13. - a ne ves da sem rojena na petek 13. in na totalen mlaj ()? kako pa TEGA ne ves??? :OO!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 oj, jaz mam drugac sreco na petek 13. - a ne ves da sem rojena na petek 13. in na totalen mlaj ()? kako pa TEGA ne ves??? :OO!: Saj res, zdaj mi je kapnilo ! Sam danes je Luna kontra (polna) ! Kar pomeni kontra učinek...?! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Kaj ni jutri polna luna? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Kaj ni jutri polna luna?Danes je ! http://www.lunin.net/koledar/ Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Santos, kva bluziš... jutri je sobota, 14ega... Očitno mene daje mal ta Luno. Sorrčy Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts