alef 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Pa kaj?Saj men tud teži eden s tem na e-mail... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 dober večer danes sem pa smučala je bilo toooooooooook fajn, tak sonček na krvavcu, spodaj pa sami oblaki. kot da bi bil na otočku sredi morja... seveda nepopisna gužva... ampak je bilo super, sem se nasmučala in naužila svežega zraka komej čakam, da grem spet sem pa zdej seveda temu primerno zmatrana in sem kar doma na toplem, ne da se mi v kranj ... čeprav bo treba, še danes v bistvu se bom kar šla učit... teli izpiti, upam da bo kmalu mimo to obdobje... sej še 2 tedna pa bo. potem pa že kmalu v berlin in pa spet smučat za 2 dni... komej čakam Lep vikend še naprej Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Dober većer vesolje, dobro jutro meni OK, zbudu sem se že kakšno uro nazaj, ampak šele zdaj iz pojstle pa kar nazaj nameravam do jutri dopoldan Noč in jutro preživel žur do jutrnjih ur ob malce spremenjeni zasedbi, a še vedno prijetna družba lunatk (sem ugotovil da sem samo enega lunatka do zdaj videl "v živo", lunatk pa že kar nekaj )Z občasno nanizanko ljubosumnih izpadov :xx!: malce samokontrole manjka nekaterim :xx!: Je bila kar agresivna tokratna polna luna, ne samo pri sveže "ločenih", tudi fan-club je znal kar modrice povzročat, tipi nežni in romantični kot ruska vojska v vojni :xx!:Je pa luna tud na kakšnem drugem področju komunikacij hudo delala skratka - ZABAVNO Da o moji najstnici (na 4 kolesih) sploh ne govorim po Marsinih težavah z vžigom se je bolezen pojavila tudi pri meni :xx!: je morala šefica zmzovat dokler ga nismo, z nesebično pomočjo dodatnega akomulatorja, vžgali pa tud to je bla nanizanka, na srečo samo v dveh delih Grem vas mal brat, za lahko noč Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 uničena, sesuta, na prafakorje dana.... ..ob 5h zjutraj so me vrgli s postelje, gospod sin skuhali nečloveško kavo, sem jo nalila v prazno buteljčno flašo....ta stari od ostalih frocov so skor okol padli ko sn jo nagnila pred njimi en fotr je lastnoročno probal, ker ni verjel da mam kavo not pa poln avto frocov, ob pol šestih vjutro ga nagibam iz buteljke sedeč za volanom razturali smo itak, tak dobri bli , da smo prišli v finale in se vračali s kolajnami za vratom.... *** če nisn navijala, sem fotkala, če nisn fotkala sem pa Lojzeka Ihana čitala bogsigavedi če nista z uno Lojzko Hajevo kaj v žlahti...lih en mal sta oba v podobno smer ubrisana me je zamoril totalno....od zdaj naprej sam še njegovo poezijo čitam včasih je dobro, če neumen umreš.... *** zgleda da sn preveč v uno temo pisala telesni vonj pa smrad so me zasuli z dišavami....včere ena tetka kr z neba parfum prnesla, danes pa poštar jasmin tak da veste , danes dišim *** Imejte se skrajno fajn in pazite nase to je vse kar imate ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 tok sm čudna dons...........prov nekak bedasto se počutim, tko kt če išeš odgovor na neki, pol ga pa najdeš te pa čist sesuje no js še vprašanja ne vem, ka šele da bi odgovor najdla sam počutje je pa u kurcu sama seb grim na živce, kok morm šele ostalim it to pa je tud neki leč se bom spravla pučas, najbol pametna poteza bo to dans............še bolša bi bla če sploh neb ustala.....sam to sm že u osnovi zajebala mejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 tok sm čudna dons...........prov nekak bedasto se počutim, tko kt če išeš odgovor na neki, pol ga pa najdeš te pa čist sesuje no js še vprašanja ne vem, ka šele da bi odgovor najdla sam počutje je pa u kurcu sama seb grim na živce, kok morm šele ostalim it to pa je tud neki leč se bom spravla pučas, najbol pametna poteza bo to dans............še bolša bi bla če sploh neb ustala.....sam to sm že u osnovi zajebala mejte se Čist štekam, ja. Lubika, prespi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ah pol je to zgleda ena vesoljna zarota........proti dvojčkom pud kovtr pa v jok KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 tok sm čudna dons...........prov nekak bedasto se počutim, tko kt če išeš odgovor na neki, pol ga pa najdeš te pa čist sesuje no js še vprašanja ne vem, ka šele da bi odgovor najdla sam počutje je pa u kurcu sama seb grim na živce, kok morm šele ostalim it to pa je tud neki leč se bom spravla pučas, najbol pametna poteza bo to dans............še bolša bi bla če sploh neb ustala.....sam to sm že u osnovi zajebala mejte se pa kaj so ti naredli...ne daj se pa te ja ne bo zaj ena luna v šahi držala za vsakim odgovorom, pa če je še tak globokoumen, pride zmeraj boljši stvar perspektive glavno da je glava cela, glavno da srce še dela ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 ah pol je to zgleda ena vesoljna zarota........proti dvojčkom pud kovtr pa v jokNč jokat, se ne splača. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Sem mislila, da bom sla lahko Aliano danes gledat, pa nisem zmozna Bedno, bedno.Drugace sem pa prezivela dan ob kontiranju in gledanju nekega jajcnega filma.Spet sem sama doma, starsi imajo vec druzabnega zivljenja kot jaz zadnje dni Mysti, kaj je narobe? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Sem mislila, da bom sla lahko Aliano danes gledat, pa nisem zmozna Bedno, bedno.Drugace sem pa prezivela dan ob kontiranju in gledanju nekega jajcnega filma.Spet sem sama doma, starsi imajo vec druzabnega zivljenja kot jaz zadnje dni Mysti, kaj je narobe?sam sem tud imel namen it Alianco pogledat, pa nisem vedel, ne kdaj, niti kje točno je ta predstava...pa en prehlad se me lotil, me vsako jutro tko grlo peče :xx!: ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 Kuku! Marsa .. očitno ti avto hoče nekaj povedat recimo ostani v petek doma...ni mi mogel dopovedat. petek 13., fulmun, trans na metelkovi in jaz doma? no way. pa ne sam v petek, tud v soboto sem ga zazhurala, avto gor al pa dol. sem rpedlagala mitji, da greva (vcer) pa z bemvlnom in da saj bom pa jaz vozila, ko sva se zadnjic zmenla, da bi blo kul da ga mal sprobam, zdaj 'na konc', da se mal tega kdaj vozim... pa ni pustil. sem rekla jaja, noces da bi te baba vozila, pa je rekel, da zato, ker ne bom trezna (ker sem rekla da sem, je rekel, pol pa pol ne bos ), in sem rekla ne blefiraj. Z občasno nanizanko ljubosumnih izpadov :xx!: malce samokontrole manjka nekaterim :xx!: Je bila kar agresivna tokratna polna luna, ne samo pri sveže "ločenih", tudi fan-club je znal kar modrice povzročat, tipi nežni in romantični kot ruska vojska v vojni :xx!:Je pa luna tud na kakšnem drugem področju komunikacij hudo delala skratka - ZABAVNO Da o moji najstnici (na 4 kolesih) sploh ne govorim po Marsinih težavah z vžigom se je bolezen pojavila tudi pri meni :xx!: je morala šefica zmzovat dokler ga nismo, z nesebično pomočjo dodatnega akomulatorja, vžgali pa tud to je bla nanizanka, na srečo samo v dveh delih Grem vas mal brat, za lahko noč ja, a ne, kolk sem ti zagnjavila z ljubosumnimi scenami. a ves kok sem se res premrazla onix, , cist me je zebl, pol pa se na rakitni vceraj, sem bla cist fuch, sam pol sva sla pa vseen ven zvecer, ker je mel frend rojstni dan, in je blo lustno. Ful frendov pa starih znancev je blo, prav kulsko... s ful folka sem se zapricala, dobila svojo dozo komplimentov in tega in sem se pocutila res super kul. sam dons se mal manj. ma daj, jutr mam pa frizerja pa bom morala z busom al kaj. :xx!: in se nekaj na d me caka. v bistvu sem pa sesuta totalno. :||kwa bi se v morje vrgla kje na toplem zdajle.... chof!!! pismu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 en dva tri zame (pofočk) Veste, da sem bila res skurjena? sem kar vročino dobila... :xx!: danes jo ignoriram, čeprav se mi zdi, da mi še družbo dela... nekam melanholična sem danes. ko bom velika, bom bolj uravnotežena... vsem bolančkanim želim, da mine čimprej, vsem skurjenim pa uspešno filanje baterij! lep preostanek nedelje vsem skup Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 včeraj sem na sred ujela Trumanov show....film danes dopoldne lunin forum ni delal pa sem si rekla, zdaj je pa vse izgubljeno, ker sem želela nekaj zanimivih tekstov sprintat.... *** pol me je pa obšlo , kaj če bi v real lajfu lahko takole izključli snemanje življenskega filma, pa rekli režiserju z nasmeškom: "Če se nikoli več ne vidiva dobro jutro, dober dan in lahko noč " ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 OK. Uradno je. S Samsonajtom sva psihopata. Zdele sva bl ana Šmarni...pa ccela pot u iber ledena....sej gor je še šlo, dol pa . Samsonajt se je 5x zložu. To je blo smeha...sam on se je neki resno držal. Jst nism pa nč padla. Kaka frajerka. Sori, Samsonajt, sam sm mogla povedat. Fajn je blo, sam brez palc v ta led rint je res bolano. Zdej bomo mal počakal, da se otopli in led stopi, pol pa spet mal. Sm gor jedla žgance in zelje....sej ne morm verjet...drugič v življenju to jedla...do lani mi jih sploh oment nisi smel, tok nism hotla niti videt take hrane....Ja, svet se spreminja in mi z njim. Nč, plesne mi zdej odpadejo in mi itak ni panike, k sm svoj ''šiht'' za dons oddelala. Bomo pa mal filmčka gledal pa bluzil. Ajde. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 bohdej... po tedni dni kuliranja (to est kidanja snega) samo pomolim nos v prestolnico, pa zhe kuj po meniprec delat v klub....in to srbsko novoletno zabavo... :xx!: in to men dajo, kot znanemu srboljubu :xx!: :xx!: :xx!: ampak after je biu pa kjut... tkorekoch do zdele... tale januar zna bit zabaven....skor nch dela, velik frej, gromozansko velik nekih novih znank... pa she prirastek pride... tole bo cela zlomkarija... zlomk...tralalapa itaQ de she 777 -ou...tjakaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 dan dan dan v petek odpisala (verjetno nau šlo skos) pol cel pop prebluzila v mestu (kavica, štacune), zvečer čist nč mogla od otrujenosti,,, *****včeri sva šla v Trst po ene knjige, ki bi jih nujno rabila že oktobra in potem sva se malo "sprostila", postala malo manj "zategnjena" in total v šoping padla.. sicer nisem dobila škornjev (kot sem načrtovala), ampak ene luškan salonarčke, pa en hud volnen pulover k ima tak fajn patet, lahko pa ga tudi s pasom nosiš, ker je ful dolg...pa par lušnih kompletkov spodnjega petila, nogavice, ena fajna srajčka... aja, pa knjige sem kupila *****danes sem se kr boga zbudila, me je glava bolela pa tko brez prave moči sem...kosiu skuhala, že 3 pralne troj oprala...zdej bom pa počasi eksplikacijo začela pisat (za faks neki) Matija mi je sestavil orbitrek...yesssssssss Zdej bom pa res začela z razmigavanjem... ...samo danes sem bolana pa ne gre No, mogoče bom pa že danes, samo me je strah zaradi glavobola...včeraj zvečer sem se spetl privlekla do postelje, ker na levo okolo skoraj nič nisem videla, desen pa tko na pol *****Nič, gremo delat!!!! sončkeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Helow people Včeraj šel delat V glavnem moj prvi dan dela je bil kr zanimiv, glede nato da nisem delal pet let v gostinstvu sem se kr hitro vklopil v sistem. Očitno gostinstvo imam v genih, nikej. Saj sem razbil samo en pladenj praznih kozarcev... in to en kmet, ki je celo poznal...mi je z nalašč z roko butnil po pladnu z vso možjo, da se je vse prilimal za tla sem ga zgrabil za jakno, povlekel proti sebi...je padel na tla ga primel za bundo po horizontalnem položajo, nato sem ga dobesedno nesel do izhodnih vrat ter ga predal varnostnikom brez večjih konfliktov...se obrnil, pometel kažin...in naprej delal svoje delo. V glavnem sem zadovoljen z novim jopom, tako, kot osebje lokala z mano ! Smo končali ob sedmih zjutraj, prišel s kolegom domov, nama naredil zajtrk...mal podebatirala o včerajšnjem oz. današnjem delu... Tako da sem se spravil v posteljo šele ob 10 uri. Vstal pred dobro urco, pospravil kuhinjo, pomil posodo, nafutral muca, naredil cofi in evo me zdaj tukaj, mal na čvek. Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 kaj pa ona? Zaenkrat je še vedno ona...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Sem mislila, da bom sla lahko Aliano danes gledat, pa nisem zmozna Bedno, bedno.Drugace sem pa prezivela dan ob kontiranju in gledanju nekega jajcnega filma.Spet sem sama doma, starsi imajo vec druzabnega zivljenja kot jaz zadnje dni Mysti, kaj je narobe? sam sem tud imel namen it Alianco pogledat, pa nisem vedel, ne kdaj, niti kje točno je ta predstava...pa en prehlad se me lotil, me vsako jutro tko grlo peče :xx!: Ni panike, bomo še Naslednje parkrat bolj na dolenjskem koncu sicer..Je bla pa noro fajn predstava, ker je bilo občinstvo idealno in energija na odru noro fajn.. Mraz pa tud svinjsko, -15 :xx!: :xx!: V tistem kostumu ničodoblekce sem zmrzovala pol za odrom OK, v glavnem, v petk prvič v lajfu slammerje (al kak se že reče) pila, bila pol precej pijana, sam še tolk pri sebi, da sem ful vode spila pred spanjem in blo zjutri kul.. Mela družbo treh fantov v soboto prišli še ostali, mel vajo, predstavo, bli pokonc do 3h potem.. dans pa skupni zajtrk, pospravljanje, pakiranje, domov.. Sem vozila kombi, Vitota.. mal kriza na začetku, že dolg nisem v kombiju sedela, pa še ta je čist drugačen kot Scudo.. ampak bla na koncu pohvaljena.. Se povabla domov na kosilo, pa kombi zamenjala za moj avto, pol pa še k mami in atu po štruklje, pa domov.. Tristi bil 3 dni bolj ali manj sam (mami prišla za jest dat včer), pa je čist kul. Našel en kup igračk, za katere sem bla prepričana, da jih ni več in jih naložil tja ob posodo za hrano.. Pospravljal namesto mene očitno Ful luštkan vikend, res Pa prejle telefonski klic iz Tajske Avstralci pojedli čist preveč norih gobic Aja, v petk sem si v 3 minutah čevlje kupila.. Škornje, edine, ki so mi bli kolikor toliko všeč v Btcju, pa niso imel moje cifre.. Sem se sam zapeljala do Viča, stopla v trgovino, poiskala škatlo z mojo cifro in plačala.. Doma probala in so kul.. Pač neki tazga, da zgleda lepo, mal petke.. za na kiklo, ker nimam čist nič lepega za obut.. 4 jurje in pol.. Zdaj pa ne vem kaj bi.. položnico eno moram še plačat, pol pa bolj ali manj nič.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 Aja, v petk sem si v 3 minutah čevlje kupila.. ucinkovita. jaz pa tud v petek v 2 minutah pulover. grem v lekarno, vmes stacuna, not zavijem in je bil en pulover, zelen, tak puli, 70 volne, 20 viskoze in 10 elastana.cena: 2490. jasno sem si ga morala kupit, mal cincala, ker ne nosim pulijev. pa se je tak oprijet in jaz bleknem da ful joskasta zgledam in ona da ne ( je bla pa kr pr seb topogledno , bolj kot jaz pac).In: po vratu mam totalno srbecico, pravzaprav pravo alergijo in ni od zadrge, ker zadrga ni tolk do gor, valjda ni od pulija? sam me je pa res srbel pa zivcno mal delal.... mam pa se eno novo pridobitev tud. jopico zivordeco.se mi ni dal met ta zelene, sem hotla rdeco, pa je moja cist tenka, taka 'poletna' bolj... pa pravi mitja vcer, pa mojo oblec, s.oliver, pol pa prav ma v bistvu jo pa kar imej, ker je men itak premajhna. in je dbest! taka lepa zivordeca barva, ki glih najbolj maram. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ucinkovita. jaz pa tud v petek v 2 minutah pulover. .......taka lepa zivordeca barva, ki glih najbolj maram. Ja, tlele nisem pa nič lev in tehtnica.. Kupovanje čevljev me na rob živčnega zloma spravi.. Pa na koncu grem pol še brez vsega iz trgovine.. Zato pa mam v omari 4 pare čevljev, pa še od tega sta dva poletna, en so pa teli ta novi škornji.. Kul za pulover in jopico.. Volna zna pikat na vratu, ja, če ni taka mehka.. Jaz pa zadnje čase skoz pončo nosim, ki sem ga kupila v Londonu.. ful mi paše *** glihkar mačku iz gobca (iz želodca v bistvu) potegnila pol metra dolgo vrvico.. Vidmi da mu neka nitka visi iz ust in hočem ven vzet, pa kar vlečem in vlečem... Se bo zadavil enkrat z nečim WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 dbest, po mojem ti ful pase! jaz sem mela ful hudga, ne vem kam se je zgubil, aja macke so ga scufale. ja, cel puli je tak... prijeten, gladek, oprijet, tak tanek v bistvu, nic tecen, vendar ovratnik pa je tko... hm, 'rebrast' in malo bolj masiven in tud bolj grob.a res, ja a pol ga ne bom mogla sploh nosit? pa to ni res!! pusy, da sem na puli alergicna, no halo!!! aja, rutko mam lohk spodaj.sam... tolk tega ovratniskega schtraufenpachza pol. :||||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 joj, jaz sem dons nosila puli majčko, volnen puli pulover čez, pa še pončo s puli ovratnikom povrh.. ti ga odkupim, po moje bi ful odštekano zgledala v zeleni barvi WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 joj, jaz sem dons nosila puli majčko, volnen puli pulover čez, pa še pončo s puli ovratnikom povrh.. x:Dx * kaj pa vem, moram ga se kdaj met, da vidim ce bo isto, ce mi ne bo za nosit, ti ga bom pa dala (jasno ne bom prodajala tega). aja Aaakhut! WB! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts