Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

saj sem te vidla, sam sem mela tolk za povedat. :)

*pa zadnje cajte je tamal ful gor, mu pustim, ker mu je crknil monitor, pa je priden, pa ne vem zakaj ne, ker mu pomeni.. mu kar sama rpedlagam, pol pa nimam srca ga dol vreci po tem cajtu dolocenem (recimo pol ure), ker vem kok pomen lohk 10 minut, pol ga pa ne mecem iz njegovega ritma in delam kaj druzga, on pa, ker ga nihce ne ganja, se sam odrola dol. x8Dx

ce bi mu tezzila, bi bla pa oba slabe....

tko da me tud zato vec ur ni okol. recimo vcer mensezdi sploh nisem sla nic gor, je bil tamal, pol smo sli na rakitno, pol sva gledala filme in je bil spet gor.

Lia je omenjala trumanov show... sem glih frendici navduseno razlagala da MORA gledat ta film, da sem tud zaradi njega cist okol padla za jimom careyjem... no in saltam in padem na en film, ki sem pa CIST OKOL PADLA. :bomb: nad!!!

postekala, zakaj ni bil nekak bolj znan, po mojem preprosto zaradi bedasto dolgega naslova: vecno sonce brezmadeznega uma so mensezdi prevedli. :o|o:

bedast. to mors dat: die hard! godfather! mission impossible!!! matrix! true romance. pa tak.

ne pa da reces: a ves un film, ker ze? :o|o:

skratka, hudo, 6 zvezdic dam, cist me je impreisoniral VSE v tem filmu, vse vse.. igra obeh igralcev (se kate winslet, ki me je cist rpesenetla, da je sposobna take vloge).

Mislim - hudo! :onfire:

cist nekaj psoebnega.

me prav zanima, a so po njem delal al kako je blo, ker je pa TOLK DOBR not jim carey, mater je car, umetnik, cist poseben tip, pa se ceden je ful, pa sploh ne fura tega. Jack. x^x

pa najprej mi ni bil svec, se mi je zdel cist pretiran, v bistvu ne maram tega.. *nazornega* humorja, nekak (kombinacija dvojcek kozorog ne nujno v tem vrstnem redu, kot sta tud rowan atkinson in cleese, ki majo ful mimiko al se pa ful derejo xDDx).

skratka, cist navdusena. x^x

aja.. no ja saj je vseen... ce je tle in ne v filmih.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

me je skrbel za fotra, je šel danes na pregled na Golnik, ker krvavi iz pljuč. Samo mislim, da ni hujšega. Upam na najbolje. Pa včeraj se je na šihtu še močno užgal po palcu, močno krvavel in noht mu je odpadel...revež zadnje dni. Upam, da bo bolje xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

:V: ....sej bo Cashy

OK. Uradno je. S Samsonajtom sva psihopata. Zdele sva bl ana Šmarni...pa ccela pot u iber ledena....sej gor je še šlo, dol pa :O: . Samsonajt se je 5x zložu. :lol: To je blo smeha...sam on se je neki resno držal. xnckrivx Jst nism pa nč padla.

..ce bi ti padala, bi se tut jest smeju... pofukani cevlji... :o|o: jah seveda, da ti nisi nic padla... sej smo te mel na spagi... tega si pa res ne mormo prvosct... ce bi ti padla, bi se Smarna podrla... :vragec: x:Dx x;)x :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..ce bi ti padala, bi se tut jest smeju... pofukani cevlji... :o|o: jah seveda, da ti nisi nic padla... sej smo te mel na spagi... tega si pa res ne mormo prvosct... ce bi ti padla, bi se Smarna podrla... :vragec: x:Dx x;)x :o|o:

:lol: :lol: :lol: Dej nehi s takimi, k se režim k zmešana, me bo mat nazjala, kaj se derem! :palec: Kva s faca, ej....sam lepo si padal. x:Dx x:Dx Mi bo za vedno ostal v spominu...bom mela za žalostne trenutke razvedrilo! :lol:

..jaz se pa s tvojimi storijami tolazim, da mi v bistvu sploh ne gre tko slabo... x:Dx x;)x ..tko da je vse cist fair... x8Dx :palec:

P.S.: Mam crne nohte... :o|o: :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

A rita tud kej boli? :inocent: x:Dx

...nope, si premal seskala... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Sej sploh ne vem, če b rit zadela, če bi probala. :lol:

...a bi ti kam drgam roko vlekl, a?? x;)x x8Dx

Frank Zappa

xyesx Da bi ti eno šamarčino prpelala okol kepe. :lol:

x:Dx x:Dx ...ti si kar lazi... :inocent: x;)x

Frank Zappa

...Pika, mislim da nama hoce Marsa neki povedat... :inocent:

Frank Zappa

Dr čer.... bila na pasji razstavi, kok luštkani kužati so bili :2src:

Včeraj dan preživela v kaotičnem nakupovanju za našo tamalo, dobila 2 para čevljev, ostalo pa ne :o|o: ....gneča....

Čez dan pokala neumnosti, sem vedela, da pride streznitev.... pih...prišel telefonski klic, potem še eden, hladen tuš, streznitev, strahovi postajajo resničnost, naš sistem sociale je res eden **briljantnejših** .... tudi, če si invalid se trudijo, da te naredijo še večjega, če nisi vkalupljen, dobiš dozo tabletov, da izigravaš fikus, brez opazovanja, :xx!: ... se že pripravljam **na vojno** v glavi, še ne vem kako bom speljala, samo če bom začela težit, se bo nekaj že moralo spremenit.

Pa sem mislila še 2 dni nazaj, da imam težavo, ker se ne morem odločit, katere barve smučarsko perilo naj si izberem :fiju: ... težko glavo sem dobila od tega :V:

Ima kdo kaj izkušenj s skrbništvom?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:o)x kok sem pa rabla zdajle, da sem tole temnomodro pogruntala x:)x

Cosma, ti si ful xsrcx .. ful skrbiš za vse, se potegneš za folk, pomagaš... Prava supergirl x:)x

Mini-malo spravla stanovanje v red, jutri pa zaresna akcija.. Je treba posesat, se ni sesalo že ulala.. (ja, če se noče :o|o: )

V bistvu šele zdaj vidim, da je vikend pustil sledi, sem ful utrujena.. Pa nekaj v grlu špika, se me hoče nekaj lotit.. (itak, pri vsem tem mrazu tam gor, jaz pa v mikrooblekci xrolleyesx ) Limon nimam, si bom kar tabletko C-vitamina v vodi z viskijem raztopila, pa 3 žlice medu, pa spat.

Tristanu se je sicer ravno scufalo in je začel divjat okol in uno plišasto raco napadat.. x:Dx Hehe, steče iz kuhinje na hodnik, se tam zaleti v vrata, odbije in teče naprej v spalnico x:o)x

Aja, pa plan delam jutri.. urnik za med počitnicami.. Ene par stvari hočem naredit, resno.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ooooo devica pozdravljena! :vio: x:)x !!!!

Ful te ni nic videti :o|o:

Mi mamo pa pocitnice...studenti... :vio: x:)x Se bo treba pocas v roke vzet in nehat lenuhart....

Me je pa zdaj mati obvestila, da gre za 19 dni v toplice :eek: Spet bo muka....

No sej, me veseli, da se gre sproscat drugac :vio:

Sej bo x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja free

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ato se full placa? pa kok je star froc? pa kje? pa kkasno obdobje oz. kolk casa (od-do)...

mislm, ker mam varusko skor u familiji, pa so sli utroc (une k je mirkala vec let) zdej u solo, pa jih mirka sam od 12 ure dalje, tko da ma dopoldan cas in bi jo morda zanimalo.

prav lenobno sem preživela dan. me je mami cel dan stregla :inocent: x:Ix

spala dolgo. včeraj šla žurat, pa prišla domov v zgodnjih jutranjih urah :inocent: fajn blo. x:Dx

danes sem sam jedla :o|o: če bo šlo tako dalje, bom ratala prava mala čunka x:Dx x:Dx

nič, bo treba jutri iti kurit kalorije

:vragec:

lep večer xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Cosma, ti si ful xsrcx .. ful skrbiš za vse, se potegneš za folk, pomagaš... Prava supergirl x:)x

Aja, pa plan delam jutri.. urnik za med počitnicami.. Ene par stvari hočem naredit, resno.

Jest se grem duhovnost v živo x:Dx ....

Ti si pa ful pridna, imaš zicleder..men tole mal manjka...ampak bom že kako...hope so...

ato se full placa? pa kok je star froc? pa kje? pa kkasno obdobje oz. kolk casa (od-do)...

.

Tole se nč ne plača free.... ti misliš na varstvo, jaz pa sprašujem za skrbištvo, sta 2 zelo različni zadevi....pomeni, da skrbiš za nekoga popolnoma...kot recimo starši za otroka, v tem primeru nisi starš pač pa skrbnik...nadziraš life circle...

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...