Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

Končno na toplem x:o)x

Marsa, glede petka in "nanizanke" x:Dx nisi ti bila zvezda večera, si bila ena izmed bolj normalnih in sprejemljivih x;)x tebi se moram jaz opravičit za zmrzovanje :sori: blagajna, nalogi, avto, ... vse po 5-10 minut, ko pa seštejem, se pa nabere. :inocent: Še enkrat :sori: in hvala za, še en, prijeten večer x;)x

Eno dekletce (pa ne po letih ampak 1,5m, 45kg) je kloftala in lasala 100 kilogramskega visokoraslega mladeniča x:Dx je verjetno ravno na petek 13. zvedla da je bila zgolj ena izmed njegovih xrolleyesx pa ga je parkrat pošteno usekala, kombinacija košarke in boksa x:Dx me je kar lasišče zabolelo, ko se mu je v skoku obesila za lase :eek:

Pa ti si tud mela enega "nežnega oboževalca", ampak je kar pobegnu, ko sem ga grdo pogledal :vragec: Sem bil potem označen za angela varuha x:Ix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

JUTR x:Dx

iz sobote na nedelo ponoč smo mel potres :wOOt: epicenter mal iz mozirja........ful je drmalo x:o)x

sma se zbudila, moj je mislu da je tovornjak mim pelo, js pa a s ti hecn mal sej je sam potres x:Dx pa sm se okol obrnla pa zaspala xrolleyesx x:Dx vsi normalni ludi so bežali iz bajt, js pa eh, sej sam potresek x:Dx še scat me ni pelav x:Dx

pa klicali so baje ful na KS ob pol štirih zjutri :eek: mislim.......halo, zakaj pa potres.........halo kok cajta pa še bo potres.........halo ka hudiča pa počnete da je potres :o|o: xrolleyesx folk je usekan........pismo če je potres, boh pomagi, spi naprej al pa bejž iz bajte, ka maš za klicarit nekam, ko da ti lohk gdo kej pametnega pove xrolleyesx

drgač sm pa fajn ja.......ene hude premike sma delala u plejsu, mal sma pohištu premetala x^x dbest

zdej grim pa pogledat na klik če so že ratal plačo nakazat, pa se je kr znebit, morm položnce plačat x:o)x ti mesnc mi še za burek nau ostalo x:o)x :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

daaannnnn.....

....čist nor vikend. petek 13ega se je zgodilo toliko, kot se drgač ne v pol leta....v + in v -. hvala za rožice za kužota xsrcx

v soboto blo tud čist nekaj posebnega....ves dan v lj....en super obisk...pa še en super drink....pa zvečer predstava v mengšu.....domov sem prišla napol mrtva od utrujenosti in mraza....

...in pol se je rolalo še celo nedeljo....jupiter lepo poskrbel za razne uvide....pisanje zf je mala šala proti temu....jp, na svetu je res vse možno....

od te zime me že zebe v kosti....rekla frendica, da imam mraz v duši :o|o: ....ih....bo treba v savno, da me čist pregreje....tja do kostnega mozga......

tolk ste napisali, da se ne da vsega komentirat......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

pa itaQ de she 777 x:Xx -ou...tjakaj x:)x

Wilkommen x:Xx xsrcx :palec:

Jaz pa upam, da nazaj v normalo spet padem xrolleyesx x;)x .

Vidim da se vam je full dogajal, preveč za komentirat...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ooooo devica pozdravljena! :vio: x:)x !!!!

Ful te ni nic videti :o|o:

Mi mamo pa pocitnice...studenti... :vio: x:)x Se bo treba pocas v roke vzet in nehat lenuhart....

Me je pa zdaj mati obvestila, da gre za 19 dni v toplice :eek: Spet bo muka....

No sej, me veseli, da se gre sproscat drugac :vio:

Sej bo x:o)x

Zivijo Micha! x:)x Ja, mam ene zadeve za slihtat, pol pa mal pridem, pa mal grem... x:Dx Ampak, prihajajo spremembe, tk, da bo več časa za net pa tud za luninga. :palec: xsrcx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Cosma, glede skrbništva pa boš morala podat malo več info, če boš hotela zvedet kaj te zanimia! Kot prvo skrbništvo nad kom?....in potem dalje, žal!

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Cosma skrbništvo al prou rejništvo?

Za koga pa gre?...ja mal več povej!

Drugače pa poznam gospo, ki se ukvarja z rjniškimi družinami...

orbitrek je ke ql no...samo vseeno me kolen začne hecat...

zdej pa jajc na glavo , pa čaj kuhat, pa še mal brat za tole urco...

potem sem v mestu zmenjena, imam še ful opravkov danes...

prdvsem bom mogla pa kej za faks naredit

sva že takoj zjutri imeli bojno polje...

nesremnež je..prav res...čim mu reček kaj takega, kar mi ni prav takoj dobim nazaj: "ja veš, teb to iz otroštva ven seka..."

Prou užgala bi ga...manipulator, zmuzne je...popolnoma nesposoben pogledat vase, ker takoj ven udar :xx!: pa kdaj rečt: "Ej zsral sem, sori"...ampak da bi to sam od sebe reku, tko iskreno

Pa sem mislila, da imam jaz probleme z besedico OPROSTI x!x

Pa včeri sva se tko fino mela-...je biu res super prijazen, danes zjutri pa kr od njiker tkole...c c c c

Nč, se nam sekirala...vedno imamo samo sebe (če se sploh imamo), včasih kr pozabim :o|o:

:vio: :vio: :vio:

sončkeeeeeeee

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Cosma skrbništvo al prou rejništvo?

Nč, se nam sekirala...vedno imamo samo sebe (če se sploh imamo), včasih kr pozabim :o|o:

:palec: xwizardx

pofočk....

jst danes še sebe nimam :o|o:

mi kar nekam dviguje želodec.....

zgleda , da sem že predolg na zemlji xrolleyesx

čakam sredo x:px

mejte se :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

zakaj sredo? a mas orientalske? xDDx

ojla folk!

kok sem sesuta, bolj kot vceraj. :||

pa men tud hoce bit nekaj slabo. :||

pa vse me srbi, vrat pa vse... :||

k sreci je aloja mal pomagala.

x:o)x

pridem okol, ko bom bolj pr seb. :zz:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zakaj sredo? a mas orientalske? xDDx

x^x ne reprizo Ob letu osorej xcivx x:px x;)x

ojla folk!

kok sem sesuta, bolj kot vceraj. :||

pa men tud hoce bit nekaj slabo. :||

pa vse me srbi, vrat pa vse... :||

k sreci je aloja mal pomagala.

x:o)x

pridem okol, ko bom bolj pr seb. :zz:

xcivx xrolleyesx takisto razmišljam, tota zima me bo sesula :o|o: al pa emšo :vragec: ka se mi je vse gor postavlo....

no tako fajno deprasto razpoloženje...zaj bi lahko se človel malo sam sebi smilu...te pa sonce posije v glavo....

eh ...še zatežen več ne morš bit tak se zagre x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Joj , ko dela me čaka...šivilja, mehanik, knjižnjica, banka, borza, računovodstvo, štacuna, zobar, fax, učenje...milijon. Ampak bom spedenala vse v parih dneh... x;)x

Neki bi rada, pa ne vem, kaj. xDDx Mislm, sej vem, no, sam nisem ziher. xrolleyesx x:Dx Eh... :xx!:

Grem, preden zabluzim. x:px x;)x

morgen.... x:)x x:)x x:)x

najprej kavica, pol mal sestankca....pol pa che je bla srecha mila, pa je dnar na banki nakuuuuuup... x:Dx

najdu na bolhi modela k scannerje prodaja... x:)x

bomo klele mal luchnoi park razshirli... x:)x x:px x8Dx

sam to jasno potegne za sabo she nou PC, pa novo plato za not...pa.... x:o)x x:o)x xrolleyesx

pa ko jebe dnar....glavn de se mamo fletno... x:o)x x:px

zlomk....tralala

pa 777 gromozanskih x:Xx -ou na nartablta pinky rilc... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Uaaaa, to je lajf x:)x x:)x x:)x

Vstala sem pred eno uro, si nardila zajtrk, se vsedla pred računalnik...

(hihihi, in glihkar me kliče sošolka, sem se v trenutku, ko sem vidla njeno ime na mobiju spomnila, da imamo v bistvu ene vaje danes.. nadomeščanje x:Dx x:o)x Ja, nič, hitro pod tuš pa na faks, bom pol naprej uživala v počitnicah x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

en dva tri zame! x;)x

Jiiiihaaaa!!!

Sonček je!!! :onfire: :onfire: :onfire: xsuperx xloveyx Madonca, sej bi jih še več naštepala, pa bi vam šla lohk na živce pol...

Jst se prec in takoj za ene 85000% bolje počutim, če je sončece... x8Dx

Naj vam posije v srčke in misli, naj vam prste na nogah fejst pogreje! x:px

x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

saj je logicno, zimsko spanje, depresija, pomanjkanje sonca.. itak. :)

vsakomur pase ce je sonce, se posebej pa je lepo ce je sonce pozimi. :)

*

jaz pa skljocam napoved... :o|o:

saj jo mam ze skor finito, sam.-... glih mal se kaj za dodat, pa se mi je nekak ustavilo... delam po fazah. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, psssst! x;)x Če se dobro počutim, se ne sprašujem po vzrokih pa po kemičnih reakcijah po mojem podstrešju, sem samo vesela, da je tako...

Če se pa slabo počutim, pa iščem vzroke, da racionaliziram, da rečem - ja, itak, seveda! - da ni potem tako hudo več...

Pri meni deluje! :palec:

Kot pri tvojih napovedih - če "dobro kaže", sem čist hepi, če napišeš kaj slabšega, vzamem na znanje, da sem malce previdnejša, da potem razložim kakšen dogodek (je pač fino rečt, ko je vse napeto - veš, planetki tako stojijo... pa rečejo a jaaaa).

Upam, da kdo razume, kaj sem hotela povedat? xrolleyesx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

x:Dx Ja, Freia, čist jasno, enako x:)x

Eh, kriza.. dve uri mojga lajfa šlo v nič x:o)x Prišla celo (skor) taprav čas na faks, zamudila 4 minute, vrata bla že zaprta.. Trkam, trkam, nič, ene 15 minut stala tam, pol pa obupala in šla v trgovino in domov.. Me kliče zdajle sošolka - ja saj smo bli not, bi morala bolj na glas trkat..

Jem sportmusli za kosilo, ne da se mi kuhat, pa ne paše mi sploh jest..

Zmenjena ob 5h z enim bajkerjem v Ortu, se nisva že od poletja vidla.. ko pa v takih rovtah živi x:o)x

Kul škornje sem si kupila, sprobala zdajle, se da ful dobr hodit, pa čist mehki so :palec: Pa niti ne mrzli...

OK, ko pridem nazaj pa res pospravljanje flata.. Takle raztur, kot ga imam, je pa še za mojo umetniško dušico čist too much x:o)x

Kje mate sonce? :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

stek stek, pravilno razmisljas. x8Dx

aliana, v sentvidu ga je glih se mal... :)

a daj!!!! prav sepetal so al kaj! x:o)x

Picasso

Hitro poglejte na SLO2 ! Zanimiva oddaja !! x;)x :palec:

sem prizgala, pa z ocesom na temenu gledam. ;) :)

kupu 4 skenerje.... :hepko: :hepko: :hepko:

jutr pa laptop... x:)x

zlomk...tralala

wow, blagorcek, kar 4!!??

Pih! sam zakaj pa to?

blagorcek tud za prenosnega. x8Dx :palec:

Picasso

aha tko, no sajs em pomislila na taksno tud.

ja kul! :palec:

vcas rabim kaj za poskenirat. :sniky: x;)x

saj se hecam, je cisti schtraufenpacht po mestu parkirat pa vse, moram nekoga blizje ubost, tko al pa tko ga pa rabmo in najboljs da ga 1x pac kar kupmo (sam zdej je se timov monitor prej)...

Picasso

sem prizgala, pa z ocesom na temenu gledam. ;) :)

wow, blagorcek, kar 4!!??

V bistvu so govorili o tajskem boxu...življenje borcev !

Zdaj pa vidim, da je to ena oddaja, kjera govori nasplošno o Tajski ! :palec:

Tud cool, zame seveda. x;)x x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...