Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

ob 12.00 šla na kavo v mest in šele sedj domov pršla...total zabluzila x8Dx

sem pa dobr jedla v ajdovem zrnu, in sicer gobovo juho z ajdo, sojih golaž, pire, solata...njamiiiiiii

sploh ne morm verjet, da sem se res najedla...super je bilo x;)x

zdej grem pa v knjižnico, da bom sploh še kej danes naredila...

aakhut jaz tudi ne štekam zakaj 2...

Aliana kje si pa kupila škornje? jaz jih tud KUPUJEM (jih verjetno še neki cajta bom, ker nobenih fajn)

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma mene take oddaje, kakorkoli poucne pa tko, vedno zanimajo in jih rada gledam, Santos.

sploh mam rada tv, sam ga cez dan skor nikol ne gledam, razen ob kakih sobotah pa nedeljah, ko je kak sport pa tlp pa se srfam okol, recimo po discoveryjih pa taksnih programih. :)

aja, saj sem pol psotekala, ko si rekel, Aakhut. xDDx

mana, fino, kje pa je to ajdovo zrno, nekam znano se mi zdi?

ce je res tko gud, ga pofockaj v dobre gostilne. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma mene take oddaje, kakorkoli poucne pa tko, vedno zanimajo in jih rada gledam, Santos.

sploh mam rada tv, sam ga cez dan skor nikol ne gledam, razen ob kakih sobotah pa nedeljah, ko je kak sport pa tlp pa se srfam okol, recimo po discoveryjih pa taksnih programih. :)

Saj enako velja zame, če gledam tv to so prav ta poučne oddaje ! :palec:

Itak, da v TV ne bluzim, razen, če res kak dober filem...sam to je redkost pri men ! x:)x

Drugače, če že prižgem TV...dam na Hit Chanel (glasba) ali pa vsaj enkrat na teden gledam eurosport (Fight Club) ! x:o)x :palec:

V ostalem TV me ne zanima...preveč sem se ga nagledal (bluzil) v otroštvu ! x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

pa ti si tud v takem smislu bolj dinamicen tip (kot jaz)....

si te tud tko predstavljam, da se ne valjas blazno pred tv s cipsi in tem. ;) :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa ti si tud v takem smislu bolj dinamicen tip (kot jaz)....

si te tud tko predstavljam, da se ne valjas blazno pred tv s cipsi in tem. ;) :)

x^x Veš kako je pri TV-ju, ne. Pa tiste reklame, ko ti tolčejo v mozak...ne hvala ! :xx!: Sam koliko zna TV vplivat na folk (podzavest) !! Folk se tega sploh ne zaveda, da TV resno škodi ! :ph34r:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

jaz sem tud besna na reklame.. saj vem da morjo bit pac.. ok, ajde. sam!!! :mad2:

15minutni blok pa je govedarska scena! :sick:

Plus!!!!!!!! rez kar tkole vmes al pa clo odrezejo caplji del filma, ker se jim casovno ne izide, ogaba, skrunjenje avtorskega dela je sicer tud to, sam tu v tej zahojeni kmetavzariji se nikol ni na to gledal, krade se vsevprek.

me zanima kolk tv pa ra postaj placuje! x:o)x x:Dx :xx!:

jaz pa radia zato ne poslusam. sploh ga ne, pojma nimam kje je kaka postaja, NIKOL ga ne vkljucim.

prvic zarad reklam, drugic zarad izbora glasbe in tretjic zarad nakladacev, men se ne lub gobcanja skoz poslusat. :)

tv pa maram, ker maram podobe, sem vizualen tip. je lazje prestavljat, ra scena bi bla bolj moteca, ce bi skoz shaltal. xDDx

neverjetno kao zame, sam mam blazno rada tisino in mir. xDDx

Picasso

Lihkar pravi mama; 'še malo pa bom gledala samo reklame' ! xrolleyesx Pazi sceno, mi doma nimamo kabelske...ker pač moji so bli proti. Ko sem jaz pravil, da si želim kabelsko...saj tam lahko gledam Discovery, Nacional Geo., Animal Planet...itd. x:o)x Oni pa ne, da ja je bolj poceni satelitska (decoder), kjer bo pametna mamica kupila kartico za TV Pink :xx!: Zdaj pa vidijo, da sem imel prav, da je ta tv Pink cel SHIT (pa še plača zato, da gleda reklame) :xx!: ! x:Dx

Pa še kaki prevaranti so na reklamah...kr neki preroki....pa kaj ti jaz še vem... :o|o: :xx!:

Mislim xrolleyesx

jaz sem tud besna na reklame.. saj vem da morjo bit pac.. ok, ajde. sam!!! :mad2:

15minutni blok pa je govedarska scena! :sick:

Plus!!!!!!!! rez kar tkole vmes al pa clo odrezejo caplji del filma, ker se jim casovno ne izide, ogaba, skrunjenje avtorskega dela je sicer tud to, sam tu v tej zahojeni kmetavzariji se nikol ni na to gledal, krade se vsevprek.

me zanima kolk tv pa ra postaj placuje! x:o)x x:Dx :xx!:

jaz pa radia zato ne poslusam. sploh ga ne, pojma nimam kje je kaka postaja, NIKOL ga ne vkljucim.

prvic zarad reklam, drugic zarad izbora glasbe in tretjic zarad nakladacev, men se ne lub gobcanja skoz poslusat. :)

tv pa maram, ker maram podobe, sem vizualen tip. je lazje prestavljat, ra scena bi bla bolj moteca, ce bi skoz shaltal. xDDx

neverjetno kao zame, sam mam blazno rada tisino in mir. xDDx

:palec:

Radio pa tud jaz ne poslušam...raje si dam kak CD v avtu naprimer !

Doma pa itak, da ga ne poslušam ! x:o)x

(pa še plača zato, da gleda reklame) :xx!: ! x:Dx

x:o)x x:Dx :xx!:

Picasso

Sm bla pridna. x^x

Bla pr zobarju, kjer me je spet mal muču na živo, brez injekcije mi je igle v živc zabadu in to pr 2 zobih. Ampak ok, to jeposledica strahu in tega, da tok dolg nism šla. Prov mi je. Zdej sm ful srečna, da res redno hodim in pedenam. :palec:

No, doma sm pa računovodstvo za naš klub spedenala, pa osebne račune in podobe zadeve vložila v fascikl. x:px

Prej sm šla v knjižnco knjige vrnt in en DVD, k sm ga zanč pozabla v računalniku in sm sam škatlo odnesla, pa so šele čez 3 dni pogruntal. In pol smo se ful hecal tm, da majo zdej zihr opombo pr men, da kradem DVD-je...kok je blo smeha! x:o)x Pa vedno preverm in knjižničar ponavad tud, ampak nekak je šlo to pot mimo. x;)x

Zdej sm pa že povečerjala in čakam, da čez kaki 2 uri še sladico poamam.

Mislm, da se opolnoči benz podraž...baje občutno. neki sm s ta levim uhom ujela, k ma fotr tok naglas...jst bi sicer že lohk šla tankat, sam tok pa spet nov razlike...za unih 500 tolarjev al pa še mn, se mi ne da na ta mraz. :o|o:

No, fejst bodte, pa ne pozabte dons razočaranih gospodinj gledat in Lost. x:Dx x:px

Aliana kje si pa kupila škornje? jaz jih tud KUPUJEM (jih verjetno še neki cajta bom, ker nobenih fajn)

Turbo šuh, taki clo mal na špičko so (kar načeloma ful ne maram, ampak OK, ni tko zlo), pa spodnji del gladko usnje, gor pa semiš.. Tko no, nč spešl, sem kupla ful na hitr, zato da mam neki za na kiklo.. Pa jih dans sprobala na hlače (itak hlačnice ČEZ, ker mi je tale nova moda čist mim :o|o: ) in so precej topli, pa mehki za hodit.. Ti dam slikco gor, če hočeš.. 4500 so bli, prej pa skor 7...

Bla na kavici, luštn xsrcx

bencin se bo za 7 SIT podražil, sem glih slišala na poti domov in se ustavla na pumpi.. 140 SIT prišparala x:o)x

Evo, zdej pa red delat...

(ja, TV je kr neky.. prižgem mogoče clo 1x na teen, pa še to ne.. Pa še nimam DVD playerja, niti videorekorderja.. sem razmišljala, da bi kupila, sam še teh filmov, ki jih mam na divx nisem uspela vseh pogledat..)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

u si bla v nulo nekje, Pkica, nekje si pa mal pohitela :palec:

(x:Dx nic ne stekas, najbrz, moja napoved pa to xDDx)

Picasso

u si bla v nulo nekje, Pkica, nekje si pa mal pohitela :palec:

(x:Dx nic ne stekas, najbrz, moja napoved pa to xDDx)

xnckrivx Sej itak ne vem, če bi jo šla brat, da nom zamorjena in lena ratala. x:o)x x:px x:Dx x;)x

A s emi splača? A je čudež, pa je ful dobra??? x:px

ne vem Pikica, kaj bos not vidla...

morda pa jo pejt prebrat, ne ni tolk slaba, sem uspela zabarikadirat. :P :D

Picasso

U, to se pa pol res splača videt... že letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! Čarovnca jedna. x:Dx

xg:Dx xokkx

Ja seveda dej sliko Aliana

x!x x!x x!x

ful ugodno to...pa če so še udobni zraven...yesssssss

jaz grem župo jest

x:px

(od kar hujšam samo jem) x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Evo, Mana..

Sam pohit, jaz sem 38 cifro šla na Vič iskat, ker v BTC niso več mel..

loesje

Spet nazaj -

aja, jaz ne morm s peto zdej nost škornjev, ker imam že od oktobra bogo nogo...

in tudi ledeni obkladki sploh ne pomagajo preveč...

že danes, ko sem šla peš iz centra dam,,,imam nogo k buhtlčk...sicer je res že bolje, ampak vseeno...

rabim brez pete za zdej...al pa 2 cm pete xrolleyesx

afriški pregovor

Eh, sej ta je ful mal, jaz je sploh ne čutim.. Drugač tud ne prenesem prav dobro petk...

Hehe, pogruntala način kako prezračit stanovanje, ne da bi maček ven ušel x:)x Odpreš omaro z vrečkami (une iz trgovine, ki jih spravljam za smeti..), maček skoči not in sploh ne reagira, ko omaro zapreš za njim, pol odpreš balkonska vrata in vsa okna, pustiš 15 minut, maček se spomni, da bi šel mal ven, zapreš vse in mačka spustiš iz omare :palec: x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Eh, sej ta je ful mal, jaz je sploh ne čutim.. Drugač tud ne prenesem prav dobro petk...

Hehe, pogruntala način kako prezračit stanovanje, ne da bi maček ven ušel x:)x Odpreš omaro z vrečkami (une iz trgovine, ki jih spravljam za smeti..), maček skoči not in sploh ne reagira, ko omaro zapreš za njim, pol odpreš balkonska vrata in vsa okna, pustiš 15 minut, maček se spomni, da bi šel mal ven, zapreš vse in mačka spustiš iz omare :palec: x:o)x

:vragec:

neki podobnga moj frend z zheno pochne x:Dx

zaklene jo v stanvanje....pol lohk pa baba pochne kar che x:Dx

liberln odnos.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Eh, sej ta je ful mal, jaz je sploh ne čutim..

:sori: zdaj še ne x^x

a niso letos moderni uni ta jahalni x^x nizka peta pa leder črni :eek: tak kamot :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Aha.. OK.. si dodala ime x:o)x k men res ni blo nč jasno x:o)x x:Dx xnckrivx

x:Dx brihta! x:px pa ze zadnjic je blo nekaj... pa nisem komentirala, pac pa opazila, kaj je ze blo? xscratchx... aja.. temnomodro. x:o)x x:px cosma, smuc. per. :P ;)

modelsk. xDDx x;)x

oj, mene je zadnjic krch prijel totalno... pa sem ze mela te gleznarcke nekajkrat, pa tud vso noc plesala..

tko da ne vem a sodi k cevljem al k napovedi. x:o)x xDDx

aja lustni skorenjci x8Dx (sam men sploh ne bi pasali :||)

Picasso

:eek: kwa ne štekam un smuc.per a to men namenjeno? smucarsko perilo? :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx če maš pa zmer take luštne, ko je treba it vse še enkrat nazaj brat, da ti je kej jasno.. če ti je sploh.. x:o)x

Mah saj men tud niso nekaj strašno vau, sam pač, mal bolj elegantni škornji.. Za 5 jurjev so dbest.. je pa precej moj stil no, sam mal preveč špičasti spredaj.. Ne maram tega sploh, čimbolj na okroglo, tem boljš.. Kok sem mela pa probleme par let zdaj, ko so se sami ti špičasti čevlji nosil :o|o:

Totalno se vrgla v pospravljanje x:px Kuhinja posesana u nulo, še pajčevine po stenah, zdaj jo pomijem, pol pa še spalnico... Yes, kok se mi pa fajn zdi, da sem se spravla končno x^x

Pa še kul muzko mam, en CD s španskimi komadi zbrskala, ga v bistvu še nikol poslušala, pa je kar fajn...

Cosma, zanč je marsa za tvojim postom (kjer je blo ful več bolj pomembnih stvari napisanih, kot pa to, da si se odločala za barvo smučarskega perila :vragec: ) napisala sam .. temnomodro.. x:Dx

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...