Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 20

Marsa

Recommended Posts

xsingx x;)x

You spin me right round, babe, right round, like a record, babe right round round round

:onfire:

mater kaksni komadi, pa ena osemdeseta al kera. xDDx xsingx

xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

men so pa špičaki zakon :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

A kdo ve kje je tle okrog Bežigrada kak un kontejner od Rdečega križa? Mam dve bundi, pa par puloverjev in takega za oddat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

.. temnomodro.. x:Dx

...blizu... v bistvu je črno x:px

dobila novice od izvidov, ki smo jih vsi čakali :V: pi*da fak Bog, kam gledaš??? :V:

kr slabo mi je od vseh teh bad novic v zadnjih dneh :V:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma xcrossfingx :detelca:

včasih bog zamiži, da lahko potem spet pogleda...

in ta njegov mižik je včasih res lahko zelo dolg in boleč,,,

ampak vedno spet pogleda x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

if you gona diiiiiiiiie, die with your boots on if you gona trrrrrrrrrrrry... - iron maiden xsuperx

----------

Evo, Mana..

Sam pohit, jaz sem 38 cifro šla na Vič iskat, ker v BTC niso več mel..

kwa ti pa je? :inocent:

-----------

aja, jaz ne morm s peto zdej nost škornjev, ker imam že od oktobra bogo nogo...

in tudi ledeni obkladki sploh ne pomagajo preveč...

že danes, ko sem šla peš iz centra dam,,,imam nogo k buhtlčk...sicer je res že bolje, ampak vseeno...

rabim brez pete za zdej...al pa 2 cm pete xrolleyesx

Hvala vsem za think pink, naj gre na A.-jev konto :detelca: ..čist me je sesulo tole... 25 let star fant, športnik vse ok, prijazen, srčen, pozitiven....

2 različni vrsti raka, naenkrat :V:

Njegova dedek in babica-čila in zdrava stara 90 let odhajata na križarjenje...polna življenja in energije....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

RK je tm... bliz ammmmm ammmm ne znam ti razlozit :sori:

---------

A kdo ve kje je tle okrog Bežigrada kak un kontejner od Rdečega križa? Mam dve bundi, pa par puloverjev in takega za oddat...

adej :xx!:

xcrossfingx xgoldfishx

------------

dobila novice od izvidov, ki smo jih vsi čakali :V: pi*da fak Bog, kam gledaš??? :V:

:sori: xcrossfingx

:o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cosma :V: xsrcx

Jst sm pa slabe vole, sm spet ene par 'pozitivnih' slišala od drage mame. Ne bom sploh razlagala. Grem raj spat. :xx!: :xx!: :xx!:

ej pikč, se bo x;)x :palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Yes, dbest, ful dobr :onfire: Pospravla, posesala, pomila.. celo stanovanje x^x Kok dobr x:)x Se ne spomnim kdaj sem nazadnje (zadnjič sta mi frendici, ko sem bla jaz v Londonu xsrcx )

Nardila vse, kar je blo planiran za danes + še par stvari.

Večerjam kruh s pašteto in solato, pol pa kar spat, itak je že polnoč.. Jutr faks ob 10h (da ne zabluzim spet :o|o: ), pol pa varstvo popoldne.. Pa zbrskat un RK kontejner.. Pol zvečer pa s Tristanom na en dolg sprehod, mu obljubljam že 3 tedne.. (če je pa mraz zunaj xrolleyesx )

Nič, nočko x:Xx

loesje

Spet nazaj -

jas tui pr pašteti zaj x:Dx

x:Dx

jas pospravljam ostanke hrane od vikenda.. so mi naložil v gajbico vse, kar nam je gor v KG ostalo, ker sem samohranilka x:Dx x:o)x

loesje

Spet nazaj -

x:Dx pa saj jas sem tui svežo jedla, ne tri dni staro.. sam ne kupujem ponavad tega sploh, pa zdaj čist slučajno, da jo mam..

Men se tud še ne spi, sam.. bo jutr kriza pol :o|o:

grem zobe umit...

loesje

Spet nazaj -

RK v Zeleni jami, pri SAPovih garažah, Središka ulica

Čerinova ulica, Glinškova ploščad, pri Nogometni zvezi, ampak nisem zih

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

dobar juter xzzzx

ustala, me je kr pošrek prneslo izza ovinka.......niso glih ene kulturne ure tole :o|o:

vlivam v sebe zdej enormne količine kave, upam da mi nau herc vn vrglo xrolleyesx pa mrzlooooooooo.....kok sm zjamrana xrolleyesx

ceu tedn se ž prpravlam dab frizerja poklicala, pa nimam srca, k je fajn dečko drgač.........ga bom pa vprašala če je prpravlen eno družbenokoristno delo nardit :vio:

pa k zobocu se morm naročat.....pa na servis :o|o: ah ja.......

avto mi neki nagaja......ugasne mi med vožnjo, k kuplingo stisnem dab prešaltala mi ugasne, pol k j pa spustim pa dam gas, pa zalavfa nazaj, tk kt bi na prtisk užigala nekak....čudno.....verjetno dovod bencina al neki tajga štrajka.......kao da se ful spoznam sm zdej povedla

x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

u si bla v nulo nekje, Pkica, nekje si pa mal pohitela :palec:

(x:Dx nic ne stekas, najbrz, moja napoved pa to xDDx)

JST tut bla včeraj ob 6.30 pri zobarju že xDDx.

Hvala vsem za think pink, naj gre na A.-jev konto :detelca: ..čist me je sesulo tole... 25 let star fant, športnik vse ok, prijazen, srčen, pozitiven....

2 različni vrsti raka, naenkrat :V:

Cosmic xcrossfingx :detelca: xupx .

Nardila vse, kar je blo planiran za danes + še par stvari.

JSt tut včeraj imela tak fajn dan doma xDDx . Nardila vse, skuhala, razčesala našega Cyberčka, zlikala, gledala zraven svojo likalno serijo x:o)x , pa pol še Razočarane gospodinje, pospravla, brala, stuširala.

x^x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ja - jaz tudi Razočarane gospodinje. :palec: Tole ful rada pogledam. - vsi pravzaprav.

In v nedeljo šla na pohod nepravilno obuta in vsa zažuljena zdaj..pes kar raje doma ostal..pameten kuža res.

Še včeraj me ful noge bolele..mater..

Cosma xcrossfingx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...s5 spal samo 4 urce, pa ful na power se pocutim... pizda, celo zivljenje sm zivel v zmoti... prevec sem spal... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...