Skoči na vsebino

simbol moči, perilo...

miha25

Recommended Posts

poprosil bi vas za vaše mnenje simbolu moči ki se reklamira na Tv. Razumem da je podprt z dobro reklamo a predvsem me zanimajo vaše izkušnje, oz. razlaga delovanja simbola moči. Vem da je potrebna aktivacija v mislih, a kako en simbol deluje na vse energetske centre.

še bol pa me zanima ko govori o desnosučnih centrih. Če bi mi kdo v tej smeri podkrepil razlago.

Hvala in lep dan!

Janez m.

Deli na socialnih omrežjih

Imam nogavice - perilo moci, ze kaksne 4 leta.

Lahk recem da DELA! pa ne tako, da bi se blazno nekaj cutilo, enostavno, ko se si obul tiste nogavicke, sem se pocutil nekak topleje. x:Dx majke mi. morda sedaj nimajo vec taksnega ucinka, oz. se je ze razgubil, toda dolgo casa pa so delale.

Osebnih izkušenj sicer še nimam, ampak jih ima pa dobra prijateljica, ki se ne ukvarja na nikakršen način s kakšnimi alternativnimi metodami zdravljenja, niti jih ne uporablja, njen mož pa se je do sedaj bil siguren da je vse to le larifari.

On ima putiko, zaradi česar mora vsak dan jemati tablete, da se čisti organizem in neke vrste revmo. Pa je gledal oddajo po TV o tem perilu in se vseeno odločil, da poskusi s to zadevo, da zgubiti itak nima kaj. Po telefonu je poklical gospo, ji povedal kakšne težave ima, tako da mu je ona svetovala nogavice in spodnje hlačke, da se mu energetski sistem uravnovesi. Vzel si je tudi podstavek za vodo.

No zdaj mislim, da je cca. 1,5 meseca od tega, navdušen je nad to zadevo, ker je v vsem tem času samo 1x vzel zdravila (ko je dosti ur stal tisti dan), telo se mu normalno čisti - če se ne bi, bi že obležal, z gležnji je tudi bolje.

Na spodnjem linku najdete več o tem:

http://www.sarm.si/

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 month later...

se oproščam, eč je ta tema že bila, sicer sem uporabila iskalnik pa nism nič našla.

uglavnem ste že slišali za to? ali kdo to uporablja in kakšne so izkušnje?

slišala sem veliko pozitivnih stvari, vendar mi je vse skupi mal čudno, kako lahko kos perila ima tako čudežno moč? mislim velik je mazačev, ki bi radi pruišli na najlažji način do denarja, je to tut prevara? ali je celo res?

lp.

sh.

v cem je pa razlika...? :8):

ja verjetn da je ze a ne.. men osebno so psihične motnje hujše od fizičnih k kle ti lahk nekdo pomaga in se pozdraviš (razn v ekstremnih primerih- seveda velik bolezni izvira iz psihe) no pri psihičnih motnjah (pa ne govorimo o kakšni shizofreniji al pa kej tazga) si pomagaj sam in bog ti bo pomagal. x:Dx vsaj jst tko dojemam no.. sej mabe je narobe

• 2 weeks later...

jst sm za božička dubla milo moči-z njim si čistiš auro. in jst sm po uporabi bla toooolk naelektrena, da sm že skor šla na elektro uprašat če ga kej rabjo...

x:Dx x:px

pa ne vem če je blo to glih posledica moje psihe in bujne domišlije. niti ne vem kako se drgač aura čisti. ni mi škodoval, zato ga bom še najbrž kdaj uporabila, ampak rajš polet-takrat me ne pajkla :o|o:

aja, mam pa tut nogavice, pa sm mal vraževerna in jih nosim na izpite x;)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...