Marsa 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/49/"][b]Napoved za 49. teden[/b][/url] - [b]5. - 11. december 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Thx, končno malo Je bil že čas... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 a ne?? (*saj si sploh nisem upala v efemeride pogledat... da jo bom pac zacela pisat... , pol je blo pa res se kar, da se je dal nekaj mal bolj pozitivnega spackart ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 [color="#6600CC"]Uhu . Full fajn napisano . Res se mi je par zadevic full simpatičnih zdelo, ono s ponavljanjem prvega razreda, pa tam, kako nas naj ne bo strah, ko zgubimo tla pod nogami. res lušno napisano. Povrh vsega mi je pa še vsebisnko všeč . Da se ne bo več čutilo take teže, pa da bomo lažje na pozitivo obračali zadeve. Saj to je pa to, kako se ti počutiš v situaciji, ne tok kakšna je . Hvala za napoved .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 A pol lohk tudi jaz danes berem? K prejšnje nisem komentirala, sploh...se mi je pa uspel spričkat s svojim .... se bom poboljšala ta teden... Marsi, hvala ker si Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 wow, hvala saj če bi bila taka napoved v katerem drugem obdobju, bi rekli, da je bad... tako pa je kar olajšanje ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 o thanx Pujsa, men se je tud kar kul zdelo, ko sem mal frazarila pa duhovicila. (*sem hotla se vec, pa sem se zadrzala. ) pa tam sem mela ze napisan, da ne sam zarad miklavza pa adventa nasploh (ko sem napisala za darila, da je kul). ene par stvari sem pa *spretno* zabrisala, mal ovila v vatko. * O Cocci, saj, a ne, sem glih hotla rect, ful dobra, a se hecate.. sam... je pa res, da je olajsujoce, ce drugega ne, to, da bo mal bolj lahkotno vse skupaj, ipak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 teden se je začel obupno, naj bo nadaljevanje boljše... zdej grem pa brat... aja Marsa, sem malce na LN kukala, a je Merkur še vedno r ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 * kako se je pa lohk Cosma 'vmes' pojavla?? Thanx tud tebi, Cosma, ves da brez one stelle in vsega ne bi funkcionirala optimalno. ne bluzi selene! tole kar cutis je mal paketa preteklega tedna, ki se je prepletel z vplivom tega, sam zdaj se LOHK kar SAMA preklopis (prejsnji teden nam to najbrz ni ravno najboljse uspevalo, je bilo notranje dozivljanje mocnejse, zdaj pa je kar se tega tice bolj sprosceno) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 [quote name='Marsa' date='5. Dec 2005 ob 12:28' post='585177'] ene par stvari sem pa *spretno* zabrisala, mal ovila v vatko. * malo...močno si zavila samo nas ognja naj obvarjejo zvezde....ma ga mam puno kapo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 sem vedla, da bom tole dobila od tebe pod nos, Lia, oko sokolovo vse najde, ce je se tko zavito. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 [quote name='Marsa' post='585180' date='5. Dec 2005 ob 12:32']* kako se je pa lohk Cosma 'vmes' pojavla?? Thanx tud tebi, Cosma, ves da brez one stelle in vsega ne bi funkcionirala optimalno. ne bluzi selene! tole kar cutis je mal paketa preteklega tedna, ki se je prepletel z vplivom tega, sam zdaj se LOHK kar SAMA preklopis (prejsnji teden nam to najbrz ni ravno najboljse uspevalo, je bilo notranje dozivljanje mocnejse, zdaj pa je kar se tega tice bolj sprosceno)[/quote] nič ne bluzzzzzim... bom tole že spedenala glede retro M. pa se mi zdi, da sem tam v LN opazila zraven en r- grem gledat... pa napoved prebrat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 joj fak... to mora vcas mitja popravt direkt... mah... in zdaj ga ni (je v capajebu). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 sej sem sam zinila... ups Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Kwa jest naredila? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 ne nc ups, THANX!! sam... :||| * zmeda v glavnem... en cez druzga... no tega nisem napisala, ker... je samoumevno, itak. Cosmica, nc teb, tam sem nekaj vmes cveknila teb, ni bistveno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 a potem pa jst bluzim a aja pa še to, v blogu mi citiranje ne dela spljoh zdej grem pa nazaj delat, mam norooooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ribe..... ejejej.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 No, pa mamp sproščujoč teden! Thanks Marsa! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 Silki! hvala tud vam, bejbe! * kaj ribe, lia, a je napoved mogoce ribja, torej, sem v istem stosu jo pisala, pol ure nazaj.... sam tle lohk mal bluzim, se mi ni treba vedno matrat stavkov kul sestavljat. pa tak... mal sem razposajena, ker mi je sla hitro od rok, pa sem ze kar nekaj naredila dons, pa sploh v zadnjih dveh tednih. ** pozabila posebej poudarit, zdaj se mi pa ne da vec (podobno kot ko skuhas, pa se ti ne da se ne vem cesa pol naknadno not tlacit, je kot je), torej: za kozmetiko pa modo je zlo ugodno, prav tko za foto in film. Pejte v kino pa tak, kupovat si kozmetiko, maske si naredte pa tak. (no morda ipak dodam ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ...."Na trenutke se nam bo zdelo, da izgubljamo tla pod nogami in se bomo znašli v praznem prostoru; ...." ...."Veliko bo tudi popivanja in drugačnega zastrupljanja vseh vrst ..." ajajaj.... ... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 o aakhut, hec, sam se mi je kar zdel, da bos tokrat tud ti uletel oz. jo sploh prebral... ja, saj... * ... sem dodala en odstavcic, kar k merkurju, ker sem lohk povezala z aspektom venere, ki je tud med najbolj zasluznimi (ne pa edini, sam Lunina je ze kompaktna, pa merkurjeve je blo tud mal, pa se sodi k druzabnim zadevam v bistvu ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 oh... .....vchasih....pa tut jst....ane? zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 [quote name='Marsa' post='585201' date='5. Dec 2005 ob 12:50']kaj ribe, lia, a je napoved mogoce ribja, torej, sem v istem stosu jo pisala, pol ure nazaj.... sam tle lohk mal bluzim, se mi ni treba vedno matrat stavkov kul sestavljat. pa tak... mal sem razposajena, ker mi je sla hitro od rok, pa sem ze kar nekaj naredila dons, pa sploh v zadnjih dveh tednih. [/quote] fajn....vsak vidi to kar je v njem....eh...ribja pa zoprna sem ...nč se mi ne premakne z mrtve točke.... kr neki prčkam pa nč dokončanga ad akta....sam nabira se ....men se pa ne da ....za silo poflikam, thats all... veš de si sila...če ti že 14 dni laufa... hm verjetno je problem v opijanju... bo treba mal flaše skrit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 mah, 14 dni... pac, velik sem naredila, tud takih 'starih' zadev pa tko, pa doma pa taksno. no ja, mal je treba tud tacga... sploh ker se ne da vsega naenkrat (ceprav men vcas clo to uspeva ) flase poskrit! ja, sam se bodo kar nasle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.