Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/49/"][b]Napoved za 49. teden[/b][/url] - [b]5. - 11. december 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 86
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
a ne?? xokx

(*saj si sploh nisem upala v efemeride pogledat... da jo bom pac zacela pisat... xrolleyesx x:o)x, pol je blo pa res se kar, da se je dal nekaj mal bolj pozitivnega spackart xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="#6600CC"]Uhu :onfire: :onfire: :onfire: . Full fajn napisano x:)x :palec: . Res se mi je par zadevic full simpatičnih zdelo, ono s ponavljanjem prvega razreda, pa tam, kako nas naj ne bo strah, ko zgubimo tla pod nogami. res lušno napisano.

Povrh vsega mi je pa še vsebisnko všeč x:px :palec: . Da se ne bo več čutilo take teže, pa da bomo lažje na pozitivo obračali zadeve. Saj to je pa to, kako se ti počutiš v situaciji, ne tok kakšna je x;)x .

Hvala za napoved x:)x :palec: .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

A pol lohk tudi jaz danes berem? K prejšnje nisem komentirala, sploh...se mi je pa uspel spričkat s svojim xrolleyesx .... se bom poboljšala ta teden...

Marsi, hvala ker si x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

o thanx Pujsa, men se je tud kar kul zdelo, ko sem mal frazarila pa duhovicila. ;) :D

(*sem hotla se vec, pa sem se zadrzala. ;))

pa tam sem mela ze napisan, da ne sam zarad miklavza pa adventa nasploh (ko sem napisala za darila, da je kul).

ene par stvari sem pa *spretno* xDDx zabrisala, mal ovila v vatko. ;)

*

O Cocci, saj, a ne, sem glih hotla rect, ful dobra, a se hecate.. sam... je pa res, da je olajsujoce, ce drugega ne, to, da bo mal bolj lahkotno vse skupaj, ipak. x8Dx

Picasso

*

kako se je pa lohk Cosma 'vmes' pojavla?? x:o)x
Thanx tud tebi, Cosma, ves da brez one stelle in vsega ne bi funkcionirala optimalno. :P ;)

ne bluzi selene!

tole kar cutis je mal paketa preteklega tedna, ki se je prepletel z vplivom tega, sam zdaj se LOHK kar SAMA preklopis (prejsnji teden nam to najbrz ni ravno najboljse uspevalo, je bilo notranje dozivljanje mocnejse, zdaj pa je kar se tega tice bolj sprosceno)

Picasso

[quote name='Marsa' date='5. Dec 2005 ob 12:28' post='585177']

ene par stvari sem pa *spretno* xDDx zabrisala, mal ovila v vatko. ;)

*

:inocent: :palec: malo...močno si zavila x;)x samo nas ognja naj obvarjejo zvezde....ma ga mam puno kapo :xx!:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sem vedla, da bom tole dobila od tebe pod nos, Lia, oko sokolovo vse najde, ce je se tko zavito. :P ;)

Picasso

[quote name='Marsa' post='585180' date='5. Dec 2005 ob 12:32']*

kako se je pa lohk Cosma 'vmes' pojavla?? x:o)x
Thanx tud tebi, Cosma, ves da brez one stelle in vsega ne bi funkcionirala optimalno. :P ;)

ne bluzi selene!

tole kar cutis je mal paketa preteklega tedna, ki se je prepletel z vplivom tega, sam zdaj se LOHK kar SAMA preklopis (prejsnji teden nam to najbrz ni ravno najboljse uspevalo, je bilo notranje dozivljanje mocnejse, zdaj pa je kar se tega tice bolj sprosceno)[/quote]
nič ne bluzzzzzim... bom tole že spedenala ;) glede retro M. pa se mi zdi, da sem tam v LN opazila zraven en r- grem gledat... pa napoved prebrat...

joj fak... to mora vcas mitja popravt direkt...
mah...
in zdaj ga ni (je v capajebu). :)

Picasso

Kwa jest naredila? :OoO:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ne nc ups, THANX!! x:Xx
sam... :|||

x:o)x

*

zmeda v glavnem... en cez druzga... no tega nisem napisala, ker... je samoumevno, itak. xDDx x:o)x

Cosmica, nc teb, tam sem nekaj vmes cveknila teb, ni bistveno. :)

Picasso

No, pa mamp sproščujoč teden!
Thanks Marsa! :palec:
xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Silki! x:Xx

hvala tud vam, bejbe! :palec: x^x

*

kaj ribe, lia, a je napoved mogoce ribja, torej, sem v istem stosu jo pisala, pol ure nazaj....
sam tle lohk mal bluzim, se mi ni treba vedno matrat stavkov kul sestavljat. xyesx

pa tak... mal sem razposajena, ker mi je sla hitro od rok, pa sem ze kar nekaj naredila dons, pa sploh v zadnjih dveh tednih. x^x

**

pozabila posebej poudarit, zdaj se mi pa ne da vec (podobno kot ko skuhas, pa se ti ne da se ne vem cesa pol naknadno not tlacit, je kot je), torej: za kozmetiko pa modo je zlo ugodno, prav tko za foto in film.
Pejte v kino pa tak, kupovat si kozmetiko, maske si naredte pa tak.
(no morda ipak dodam xscratchx)

Picasso

:vragec:

...."Na trenutke se nam bo zdelo, da izgubljamo tla pod nogami in se bomo znašli v praznem prostoru; ...."
...."Veliko bo tudi popivanja in drugačnega zastrupljanja vseh vrst ..."

ajajaj.... xrolleyesx x:o)x x8Dx x^x x:px :inocent: ... x;)x

zlomk...tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

o aakhut, hec, sam se mi je kar zdel, da bos tokrat tud ti uletel oz. jo sploh prebral... xDDx

ja, saj... x:o)x x;)x xDDx

*

... sem dodala en odstavcic, kar k merkurju, ker sem lohk povezala z aspektom venere, ki je tud med najbolj zasluznimi (ne pa edini, sam Lunina je ze kompaktna, pa merkurjeve je blo tud mal, pa se sodi k druzabnim zadevam v bistvu xDDx)

Picasso

[quote name='Marsa' post='585201' date='5. Dec 2005 ob 12:50']kaj ribe, lia, a je napoved mogoce ribja, torej, sem v istem stosu jo pisala, pol ure nazaj....
sam tle lohk mal bluzim, se mi ni treba vedno matrat stavkov kul sestavljat. xyesx

pa tak... mal sem razposajena, ker mi je sla hitro od rok, pa sem ze kar nekaj naredila dons, pa sploh v zadnjih dveh tednih. x^x[/quote]

xsrcx fajn....vsak vidi to kar je v njem....eh...ribja pa zoprna sem ...nč se mi ne premakne z mrtve točke....
kr neki prčkam pa nč dokončanga ad akta....sam nabira se ....men se pa ne da ....za silo poflikam, thats all...

veš de si sila...če ti že 14 dni laufa... xcivx

hm verjetno je problem v opijanju... x:o)x bo treba mal flaše skrit x:Dx x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mah, 14 dni...
pac, velik sem naredila, tud takih 'starih' zadev pa tko, pa doma pa taksno. :)

no ja, mal je treba tud tacga... sploh ker se ne da vsega naenkrat (ceprav men vcas clo to uspeva x:o)x)

flase poskrit! :D
ja, sam se bodo kar nasle. x:o)x x:px

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...