Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

aha...

selene...merkur ni več retro...ima pa lahko tak vpliv še kakšen dan al dva (bern)....če mene vprašaš...tle pr nas kar še miga v zadnjih vzdihljajih :xx!: ...da bi ga....( :vragec: )....mars je retro....

sicer je pa tle še kar en totalen kažin...in celo bistveno bolj stresen, kot je bil prejšnji teden....navzven vse živčno...pa kr eden čez drugega....pa noben nč ne ve...pa kr nekaj prelagajo....za pop*!!!!!!....men pa spet tadivji del temperamenta ven seka....bi kar koga na :blackeye: ...toleranca šla rakom žvižgat.....

[color="#CC33CC"]da se mal skuliram.....marsa, a je ta teden pol ugoden za iskanje novih možnosti za službo in kakšne temu ustrezne dogovore?....in če, potem kdaj?[/color]

sicer pa hvala za napoved.....zgleda da imam kakšne bolj divje tranzite.....če je že kozmični ples bolj skuliran kot prejšnje tedne.... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 86
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Amis, v bistvu je, kul cajt za kaj tacga. xyesx

Ja uran je se vedno v ribah, lohk da ti dela opp. natalnemu in/ali kvadrat kakemu ascendentu ali luni... mars je se vedno retro, to je dost tezha tako za bike kot za sco....
ampak merkur podpira, pa venera mal v pomoc, soncu pa saturn (sco pa se jupiter).
Tko da, za dogovarjanje in zeleza v ogenj vtikanje definitivno, pa celo za odlocitve (za slednje ni dobr sam za to, ker pri pogodbah pa mormo bit zdaj bolj pazljivi... in pri podobnemu stafu)..

Mystica, mensezdi da smo bili kar vsi skup ze siti tako intenzivnega dogajanja na custvenem in osebnostnem podrocju, tako da nam je kar vsem skupaj mal sedlo si mal oddahnit...

Opozarjam pa v prejsnji napovedi za na konc tedna, ko se merkur 'normalizira' oz. njegovo gibanje, da se lohk pricakujemo shtale.

tud neptun bo se vedno na jokavost vplival, na custvene bluze (saj zato jih pa tud omenjam), sam se je lazje preklopit, kot receno...
recimo z ustvarjanjem... ali drugacnim opravilom.
Lohk tud s poslusanjem muzke (al pa igranjem)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='585438' date='5. Dec 2005 ob 17:08']Lohk tud s poslusanjem muzke (al pa igranjem)...[/quote]

[color="#6600CC"]Mislim, kok sem jaz astrološko napredovala x:Dx x;)x , brez da bi kej skoz teleskop gledala, sem si dala Bepope - ne umret od smeha - Božično glasbo, pa se glava od prenapolnjenosti počasi spreminja, pa energija, ta normalna priteka x:)x :palec: .

Pa še gospodinjska opravila vabijo xrolleyesx , sam da bojo planeti zadovoljni[/color] x8Dx x:o)x :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Heeej!

jaz pa sem ta hip hotla napisat, da sem zdaj... 'mal oddaljeno' tud sama prebrala napoved in mroam rect, neskrormno zal, da sem tud sama zadovoljna. x^x
Bi se dal se pisat, vendar je pa na nek nacin kompaktna in lepo laufa.
Fino. Ker nisem niti stavka okostja napisala cez vikend (ce se le da, se jo spravim ze v petek pisat, da mam... nekaj... :) - iz cesAR pol startam, oblikujem nadaljnje stavke, no dons sem jo zacela ob kakih... 9h al mal kasneje pisat, tko da... je ok xDDx).

Sicer pa - kolk drzi, bomo pa itak se vidl. x:o)x
lohk da bo cist zgreseno vse. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='585532' date='5. Dec 2005 ob 18:33']Heeej!

Sicer pa - kolk drzi, bomo pa itak se vidl. x:o)x
lohk da bo cist zgreseno vse. x:Dx x:px[/quote]

:vragec:

napoved je zhe taprava x^x
zdej mora samo she dogajanje zdrzhat x:Dx x;)x

zlomk...tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[color="#6600CC"]Fino napisana, ja, ena bolj prikupnih x;)x .

Jasno da bo držal, saj nam v bistvu glih ne obljubljaš ne vem česa, razen tega, da se bomo znali sami v drugačno razpoloženje pa misli spravt. No viš, da funkcionira, pr men že kar ta prvi dan x:Dx . Prisežem, da so Beopopi že peli, ko sem prebrala tvoj dodatek x:Dx x;)x .

Je res lušno napisano, se vidi, da si se vsedla in dala mislim prosto pot, da ni blo tko, zelo prisiljeno, ker je že glih ponedeljek, pa ker si misliš, da bo zdej pa še to napoved treba napisat x;)x . Si bla v feelingu x:)x :palec: , cool da si razposajena, sej je december, za vse, tut zate xsrcx :palec: [/color]

[quote name='aakhut' post='585534' date='5. Dec 2005 ob 18:37']:vragec:

napoved je zhe taprava x^x
zdej mora samo she dogajanje zdrzhat x:Dx x;)x

zlomk...tralala[/quote]
xsmx

x8Dx :palec:

[quote name='Pujsa' post='585535' date='5. Dec 2005 ob 18:39'][color="#6600CC"]... cool da si razposajena... [/color][/quote]
saj nisem...

xsingx i'm going deeper underground (jamiroquai x;)x xDDx)

jaz vecino casa sam [i]SEM[/i].

xyesx

pac. furam. plavam. x:o)x
pa mi nekak rata obdrzat se nad vodo, lohk grem pa zlo deep underground - glih prou, da se lohk odrinem. xupx

x:o)x x:px x;)x

Picasso

marsa, hvala za odgovor...jp...če je u ribah pol dela opozicijo z natalnim...pa lahko tud kakšen kvadrat z venero al marsom...odvisno od stopinj...pa kirona je spotoma mal pohodu....

...kaj se pol sploh čudim....bolš, da se lotim česa oprijemljivega in se raj jutri al pa v sredo obesim na telefon, pa pokličem mal folk...mogoče je pa le možnost za službo menjat...vsaj eno kljukico da nardim na seznamu še letos.....pol pa še tazaj* del.....odlično mi gre....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' post='585557' date='5. Dec 2005 ob 19:41']....odlično mi gre....[/quote]
xokx xupx x^x

(*indid xyesx x;)x)

x!x

afirmacija/miselni vzorec/program/... za ta teden (ko/ce se pojavijo zoprne, tezke, prezvecene misli...):

[b][size=2][color="green"]ZAMENJAJ PROGRAM!!![/color][/size][/b]

xyesx xyesx xyesx

xupx

xokx

Picasso

Napoved :palec:
bistveno drugačna kot prejšnji teden, ki je držala kot pribito.
Vsekakor boljši predvidi.
Tole za intuicijo tudi drži(no vsaj do sedaj je x:)x )
Hvala Marsa ker pogledaš in napišeš tole :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vio: jutro x:Xx

tudi meni kar všeč tale napoved, je bilo prejšnji teden tudi pri meni vse našponano, nekje od sredini tedna naprej, čez vikend pa še bolj :o|o: xrolleyesx .

Jaz imam pa neke smotane stvari za opravit, pa mi kar ne gre od rok :xx!: . Potekla mi je pogodba o zaposlitvi že 28.11.2005, pa sem dala novo podpisat šefu že 24.11....še do danes je nisem dobila nazaj :xx!: . Najbolj zoprno mi je pa zato, ker vem v čem je problem...ker želim, da mi plača prevoz in ker sem zvišala plačo x^x Uf kako ne prenesem škrtih ljudi :xx!: :xx!:
Pa vidim, da mu bom morala malo na prste stopit sicer od pogodbe ne bo nič...saj za službo se ne bojim, ker sem sedaj (ker ni podpisal pogodbe pravočasno) po zakonu zaposlena avtomatsko za nedoločen čas x^x ..ampak ta odnos mi para živce :xx!:
Uf kako si želim novo službo xsrcx x:Xx

Masa, z Amis sta se nekaj menili glede službe in podpisa pogodb...če sem prav ujela ni prav kul čas za to ta teden...naj raje malo počakam še, predno stopim v akcijo :inocent: x?x

Lep tened želim vsem skupaj,

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Zaradi ne najbolj ugodnega aspekta z Marsom (slednji bo retrograden do konca tedna), ki bo predvsem dejaven v začetku tedna, bomo v teh dneh še posebej težko zbrali dovolj volje in energije za optimalno delovanje in bomo morda našli številne izgovore, zakaj se določenega dela nikakor ne lotimo.
Razlog pa ne bo (samo) lenoba, pač pa predvsem nezmožnost oz. otežena možnost optimalnega izkoristka energije.

[color="#6600CC"]Tole me pa vsekakor spremlja, ja :huh: , se nekak težko pripravim zadeve delat sploh. Ugotavljam, da mi to obdobje več kot zadeva sama poberejo energije psihične priprave ;) . Sem iznajdla pospravljanje v 2 delih ta teden, ko je itak vsega skupaj za 2 uri dela, cca., sem si jaz vseeno razdelila na 2 polčasa :huh: .

Jah kaj čmo, saj imam opravičilo x:Dx x;)x . [/color]

[quote name='nataly' post='585640' date='5. Dec 2005 ob 22:10']Napoved :palec:
bistveno drugačna kot prejšnji teden, ki je držala kot pribito.
Vsekakor boljši predvidi.
Tole za intuicijo tudi drži(no vsaj do sedaj je x:)x )
Hvala Marsa ker pogledaš in napišeš tole :palec:[/quote]
O Nat, hvala za fidbek (sem te zdaj ze nekajkrat spet opazila, no mal bolj pohgosto x:Xx x^x)

[quote name='sončk' post='585746' date='6. Dec 2005 ob 07:56']:vio: jutro x:Xx

tudi meni kar všeč tale napoved, je bilo prejšnji teden tudi pri meni vse našponano, nekje od sredini tedna naprej, čez vikend pa še bolj :o|o: xrolleyesx .

Jaz imam pa neke smotane stvari za opravit, pa mi kar ne gre od rok :xx!: . Potekla mi je pogodba o zaposlitvi že 28.11.2005, pa sem dala novo podpisat šefu že 24.11....še do danes je nisem dobila nazaj :xx!: . Najbolj zoprno mi je pa zato, ker vem v čem je problem...ker želim, da mi plača prevoz in ker sem zvišala plačo x^x Uf kako ne prenesem škrtih ljudi :xx!: :xx!:
Pa vidim, da mu bom morala malo na prste stopit sicer od pogodbe ne bo nič...saj za službo se ne bojim, ker sem sedaj (ker ni podpisal pogodbe pravočasno) po zakonu zaposlena avtomatsko za nedoločen čas x^x ..ampak ta odnos mi para živce :xx!:
Uf kako si želim novo službo xsrcx x:Xx

Masa, z Amis sta se nekaj menili glede službe in podpisa pogodb...če sem prav ujela ni prav kul čas za to ta teden...naj raje malo počakam še, predno stopim v akcijo :inocent: x?x

Lep tened želim vsem skupaj,

Sončk x:)x[/quote]
joj spet ta tvoj (skrti) sef.... kako 'cva' (x;)x) se tega lotit... xscratchx... in kdaj??
ampak pravis, da si ze oddala, pol lohk sam cakas.... no tile dnevi so ugodni za pogovor s sefi, ne pa najbolj za podpis pogodbe, sam ne velja zate, v bistvu, ker ne gre za novo zadevo, mas moznost, da ponovno obravnavas staro, bos tud pri sebi vidla sploh, kaj si zelis in vse to...
pa ga pobaraj, za stos, recimo jutri. Ce bos vidla, da je pravi trenutek, ga izkoristi, ce pa bo recimo ves nastrojen in to, pa se mal pocak.

[quote name='Pujsa' post='586681' date='7. Dec 2005 ob 08:07']Zaradi ne najbolj ugodnega aspekta z Marsom (slednji bo retrograden do konca tedna), ki bo predvsem dejaven v začetku tedna, bomo v teh dneh še posebej težko zbrali dovolj volje in energije za optimalno delovanje in bomo morda našli številne izgovore, zakaj se določenega dela nikakor ne lotimo.
Razlog pa ne bo (samo) lenoba, pač pa predvsem nezmožnost oz. otežena možnost optimalnega izkoristka energije.

[color="#6600CC"]Tole me pa vsekakor spremlja, ja :huh: , se nekak težko pripravim zadeve delat sploh. Ugotavljam, da mi to obdobje več kot zadeva sama poberejo energije psihične priprave ;) . Sem iznajdla pospravljanje v 2 delih ta teden, ko je itak vsega skupaj za 2 uri dela, cca., sem si jaz vseeno razdelila na 2 polčasa :huh: .

Jah kaj čmo, saj imam opravičilo x:Dx x;)x . [/color][/quote]
ma jaz si mroam prav rect, kot pika nogavicka, vcas je tolk tezko bit one man band... :|||
prav na silo se moram spravit, brez heca.
si recem, ajde dosta vise. x!x :)

Picasso

Sicer pa bomo najverjetneje spremljali več vremenskih težav in drugih podobnih motenj, še vedno obstaja tudi nevarnost požarov in eksplozij (zdaj pa je tudi povečana nevarnost poplav in plazov).
Več bo težav z elektično napeljavo in z vsemi zvezami, v zraku bo veliko napetosti in statične elektrike.

Veliko bo tudi popivanja in drugačnega zastrupljanja vseh vrst (večja je tudi nevarnost onesnaženja) in tudi norosti in objestnosti in nepremišljenega delovanja.
Več bo težav in nesreč, ki bodo posledica neizkušenosti, več bo tudi zmede in panike v ekstremnih in težavnih situacijah in takih dogodkov bomo v tem tednu zagotovo beležili veliko.

[color="#6600CC"]Mislim, da pod tole spadajo tudi kake frke z avti. No sem se že jaz angažirala, se ne rabi noben več xrolleyesx .

Šla po robo, ker je bilo nujno, vzela od šefi službeni avto. Jo je pa sodelavec zaparkiral, tako da sva šla skupaj na parkirišče. Me je odparkirat hotel, pa še prej mi je nekaj pokazal x:)x , pa ne tistega no x:Dx x;)x . No mi razloži vse, potem se mi je pa zdelo, da je že čas it, in v rikverc v njegov avto xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx . Mislim, v eni potezi poštempljam 2 avta, enga od šefi, pa še enga od sodelavca xrolleyesx . Ne vem, kje sem bla z glavo.

No saj ni panike, na obeh se sam začetek barkode pozna, pa noben nič rekel - šefi itak ne ve.

Skratka telebajsasta totalno, pa prvič v lajfu xrolleyesx x;)x .[/color]

ojoj!! prvic, pa kar dva, da je mir za neky casa. :P ;)

no lohk si vesela, da se je tko izteklo :switz:, zdaj mors pa razmislit, kaj ti je hotel ta dogodek povedat (razen da mors bit z mislimi pri stvari). :palec: ;)

Picasso

[color="#6600CC"]Full fajn se je iztekl ja x;)x . Noben ni moj x:Dx x;)x . Ne saj ne, tečen feeling, ampak sreča vseeno.

Ja, raztresena sem, pa skoz nekaj norim x;)x , treba biti z glavo pri stvari, kero počneš [/color]x;)x .

[quote name='Pujsa' post='587458' date='8. Dec 2005 ob 12:26']Full fajn se je iztekl ja x;)x . Noben ni moj x:Dx x;)x[/quote]
x:Dx :palec:

Picasso

[quote name='Pujsa' post='587458' date='8. Dec 2005 ob 12:26'][color="#6600CC"] treba biti z glavo pri stvari, kero počneš [/color]x;)x .[/quote]

she posebej pri kushvanju "rilchkou"... x:)x x;)x

zlomk....tralala x:Xx
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[quote name='Pujsa' post='587470' date='8. Dec 2005 ob 12:48'][color="#6600CC"]666 x:Xx

Da naju nou Marsa na Ircanje poslala[/color] x:Dx x;)x[/quote]

pa tut che naju... :vio:
in ko bova zhe na Irskem....bova kak lunin koledarchek prodala... x:px x:Dx x:o)x x8Dx :vio:

zlomk...tralala

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...