Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 86
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
da me mal bocknes a ne melodie! x:o)x

sem ravno razmisljala, jah... a cem pol napoved se spravit pisat al kaj....
pol pa vidim prikladno osvezeno tole temo. xrolleyesx x:o)x x:Dx

isto?
ja saj nimas sam 14 dni nazaj, saj ze vrabci civkajo, da mas ocitno *obdobje*.

mislim, da imas natancno eno tezavo, katere velik del povzrocas v svoji glavi. niso planeti krivi (sam), pac pa ti, ki ne gres dalje, se ne naucis testov... ponavljas razred.
seveda gre lahko za kak globlji in dejansko planetarni vpliv, kot je denimo kak saturnov povratek ali kaj podobnega... in potem so take stvari dost 'v paketu'... sam vseen....
vsak se sam odloc, kako se bo pocutil, ko gre za zadeve, ki so tud od njega odvisne.

vse je v glavi. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Marsa' post='588015' date='9. Dec 2005 ob 10:25']se ne naucis testov... ponavljas razred.[/quote]

x:Dx x;)x x:Dx

[color="#6600CC"]Marsa pa cel teden hudomušno napovedniško razpoložena x;)x . Upam da v tem feelingu še naslednja tut rata, ti da takoj mal več volje do vsega.

Meni pa popolnoma drugačen teden xokkx . Končno, po vseh teh tednih prišla spet do tega, da polno živim dneve, malo spim, pa se ne počutim totalno zgažena. Sicer mi kdaj delo glih svinjsko fajn ne steče, sam še vseeno nisem čist konc x;)x .

Pa tut prvič se držala onih zmed v prometu x;)x . Čist drgačen teden x;)x [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Melodie, glava naj kar ostane (tud srce) - sam program je treba mal apgrejdat vcas. ;)
al pa ga kar zamenjat za novejsega, boljsega. ;) :palec:

*

hocem rect, ce je vstavljen napacen program, tud planeti ne morjo pomagat... pomagajo sirse, ti prinasajo na pot druge izzive, nove moznosti... ki pa jih ti mroda se ne vidis, ker si v starem... in ker je bil retro merkur (med drugim), si dejansko vec kopala po preteklosti tudi zaradi nebesnih vplivov.... vendar slednji so zdaj 'ponudili' nove moznosti, teb se pa pase valjat v teh starih filmih, morda ker se tako pocutis varna... ljudje na splosno ne maramo sprememb oz. se jih bojimo... pol se pa oklepamo stvari... odnosov..... itd.

Hocem rect, ne glede na to, kako so postavljeni planeti (jasno da bi prec nasli vzroke in razlage tudi), mors TI SAM nekaj s tem naredit....

tud ko ti crkne avto, pa lohk reces, aha, mars in/ali uran itd., lohk pol tam kar stojis sred ceste pa cakas... lohk gres na bus... lohk gres nazaj dam in kaj pocnes... odvisno od tega, kok se ti gre in za kaj gre...
ampak vseen TI nekaj naredis, pa kljub temu, da so visje sile ble v igri (ce crkne akumulator, nisi ti kriva, no lohk si, recimo da pac nisi v konkretnem primeru xDDx).
lohk pa seveda jamras, ojoj, avto mi je crknil.
lohk pa poklices amzs... al pa mitjo... x:o)x x:px al pa mehankarja itd.

tko je to.

saj bo!! xupx xokx
bos vidla. xyesx

[quote name='Pujsa' post='588020' date='9. Dec 2005 ob 10:32']x:Dx x;)x x:Dx

[color="#6600CC"]Marsa pa cel teden hudomušno napovedniško razpoložena x;)x . Upam da v tem feelingu še naslednja tut rata, ti da takoj mal več volje do vsega.

Meni pa popolnoma drugačen teden xokkx . Končno, po vseh teh tednih prišla spet do tega, da polno živim dneve, malo spim, pa se ne počutim totalno zgažena. Sicer mi kdaj delo glih svinjsko fajn ne steče, sam še vseeno nisem čist konc x;)x .

Pa tut prvič se držala onih zmed v prometu x;)x . Čist drgačen teden x;)x [/color][/quote]
oh pujsa, a mislis da jaz ne bluzim, pismu saj ce je kdo neptun... x:o)x
ampak pac..... ja, bolj sem hudomusna...
pa nekak... vero mam pa zaupanje...
pa tko... ne da se mi sekirat pa bit slabe, rajs sem dobre.
lazje rect kot storit?
morda.
al pa tud ne. x;)x xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men je služben avto crknu včeraj....pozabla ugasnit luči ...v pol ure....kar pomeni, da je akumulator bolj švoh. pa grem nazaj do tistih, kjer sem bila na razgovoru....nasmeh od uha do uha...pa lepo rečem: veste, mi pa žal še nismo končali....uni pa učke ven :eek: ...pol sem pa lepo vprašala, če majo kleme, k se mi je spraznu akumulator...in če mi posodijo mal štroma.... x:Dx ...pa so bli zelo prijazni in so poštimali....

sicer pa tale teden kr ok...ne glede na vso zmešnjavo. akcijo in skakanje in tud neke mešane filinge....bilanca je/bo pozitivna.... x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Marsa' post='588033' date='9. Dec 2005 ob 10:42']oh pujsa, a mislis da jaz ne bluzim, pismu saj ce je kdo neptun... x:o)x
ampak pac..... ja, bolj sem hudomusna...
pa nekak... vero mam pa zaupanje...
pa tko... ne da se mi sekirat pa bit slabe, rajs sem dobre.
lazje rect kot storit?
morda.
al pa tud ne. x;)x xDDx x:px[/quote]

[color="#6600CC"]Vera, pa zaupanje ja, sta se povrnili :palec: , pa sekiralna pa slabe mi sploh nikakor ne deluješ - se mi zdi, da imaš samo izjemoma kej tazga (tole si nekak deliva) x;)x .

Odvisno, enim gre to lažje, drugim pa z več truda, al pa sploh ne x;)x . Ti v ta prvo grupo spadaš :palec: .[/color]

[quote name='oona' post='588029' date='9. Dec 2005 ob 10:36']xyesx[/quote]
O heeej, glej jo!!! x8Dx x:Xx :palec:

te pa dolg nisem vidla, superca ko uletis se sploh in sploh pa da se semle!! x^x :palec:

neptun??
heh, ne govor... x:o)x x;)x

Picasso

sem mela telefon vmes...

[quote name='Amis' post='588037' date='9. Dec 2005 ob 10:46']men je služben avto crknu včeraj....pozabla ugasnit luči ...v pol ure....kar pomeni, da je akumulator bolj švoh. pa grem nazaj do tistih, kjer sem bila na razgovoru....nasmeh od uha do uha...pa lepo rečem: veste, mi pa žal še nismo končali....uni pa učke ven :eek: ...pol sem pa lepo vprašala, če majo kleme, k se mi je spraznu akumulator...in če mi posodijo mal štroma.... x:Dx ...pa so bli zelo prijazni in so poštimali....

sicer pa tale teden kr ok...ne glede na vso zmešnjavo. akcijo in skakanje in tud neke mešane filinge....bilanca je/bo pozitivna.... x:)x[/quote]ja pr men tud tko (vkljucno z avtom x:o)x, sam da moj ni sluzben, no tud... :||)

[quote name='Pujsa' post='588038' date='9. Dec 2005 ob 10:47'][color="#6600CC"]Vera, pa zaupanje ja, sta se povrnili :palec: , pa sekiralna pa slabe mi sploh nikakor ne deluješ - se mi zdi, da imaš samo izjemoma kej tazga (tole si nekak deliva) x;)x .

Odvisno, enim gre to lažje, drugim pa z več truda, al pa sploh ne x;)x . Ti v ta prvo grupo spadaš :palec: .[/color][/quote]
saj ti pravim, komu se pa da sekirat skoz... :|||
pac, rajs sem dobre... ja, mi se kar ratuje preklopit pa tole... :)
se dobr, da je tko ... glede na moj neptun bi lohk bla cist <se bl? x:px> sfuzlana. :D

Picasso

[quote name='Marsa' post='588045' date='9. Dec 2005 ob 10:59']O heeej, glej jo!!! x8Dx x:Xx :palec:

te pa dolg nisem vidla, superca ko uletis se sploh in sploh pa da se semle!! x^x :palec:

neptun??
heh, ne govor... x:o)x x;)x[/quote]
Štala, Marsa...kaos bi se reklo... :fiju: Neptun, Saturn, Mars.... ampak jutr se pa Mars obrne... :onfire: xsuperx
Dum spiro, spero.

xDDx saj sem ti glih hotla napisat, a neptun, da kaj pa kaj saturn pravi? x:px xDDx

ja, koncno, a ne!!! :switz: (mars)

xokx

ze to je frka, da je v biku, pol pa se retro. :|||
glih tolk, capelj, da je nazaj do moje venere se glih prisel. :D
in pol bo sel lepo spet v opozicijo ascendentu..
to bo se pestro!!!
opekline in urezi mi ne ginejo! :P x:o)x

Picasso

marsa...pa ja ne že spet...a jih še nimaš dost....tebe bi lahko dali u knjigo rekordov.... xcivx

kaj bo pa z marsom pol, k se bo obrnu? kje ima namen potovat?.....če je v biku, mi hodi po mc...kaj to pomeni?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Marsa' post='587070' date='7. Dec 2005 ob 17:09']joj spet ta tvoj (skrti) sef.... kako 'cva' (x;)x) se tega lotit... xscratchx... in kdaj??
ampak pravis, da si ze oddala, pol lohk sam cakas.... no tile dnevi so ugodni za pogovor s sefi, ne pa najbolj za podpis pogodbe, sam ne velja zate, v bistvu, ker ne gre za novo zadevo, mas moznost, da ponovno obravnavas staro, bos tud pri sebi vidla sploh, kaj si zelis in vse to...
pa ga pobaraj, za stos, recimo jutri. Ce bos vidla, da je pravi trenutek, ga izkoristi, ce pa bo recimo ves nastrojen in to, pa se mal pocak.[/quote]

Ja tale moj šefek
x:Dx :vragec: ...ja včeraj sem poslušala tvoj nasvet, pa ni šlo...je imel preveč dela pa sva bila dogovorjena za danes...pa mi je napisal mail, da danes tudi ne bo uspel in da v ponedeljek xrolleyesx...Tako, da bo v ponedeljek :switz: . Napisal mi je, da se je pripravljen pogovarjati o moji pogodbi, samo ni pa pripravljen se pogajati o določenih stvareh (se pravi mojega prevoza iz KR v LJ)...pripravljen se je pogajati samo za neko dodatno delo ki ga opravljam pa mi ga do sedaj ni plačeval...

Ne vem s čim naj se oborožim, da mu bom lahko prave argumente dala in da bom neomajana, ker sem prepričana, da to, kar je bil moj predlog pogodbe si zalužim, ker sem pridan in znam delati kot je treba x^x :palec:

Naj se razplete tako, kot je najbolje zame x^x xsrcx x:Xx

Sicer pa se mi zdi, da po 14-ih dneh malo sonček kuka iza oblačkov, ali se meni samo tako zdi :inocent: x:Dx

Lepo se smejte,

Sončk
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

definitivno je pac nekaj: ziherasem jasno ne morjo bit vsec negotovi cajti - v tem vidijo tezave in ne moznosti. ;) :palec:

Picasso

x:Dx ziheraši,.......nej se pa mal naučijo žvet, anede? xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Marsa, hvala za nasvet, cenim to. Tudi jaz z veseljem drugim svetujem, baje zelo dobro in velikokrat me poslušajo, naredijo, kot sem svetovala, so hvaležni potem. In verjemi, da se sama zavedam vsega, kar si napisala, ampak kako to izvesti je pa čista neznanka in uganka. Sem že poskusila in mi je dokaj dobro uspevalo, ampak potem me je preteklost nenadoma kar sama poiskala in spet sem bila na začetku.

[color="#CC0000"]iz napovedi: .."Pred nami je precej odštekan teden, ki bo poln napetosti in vznemirjenosti in tudi težavnih dogodkov,...
... Sicer pa bomo najverjetneje spremljali več vremenskih težav in drugih podobnih motenj, še vedno obstaja tudi nevarnost požarov in eksplozij ...
...Veliko bo tudi popivanja in drugačnega zastrupljanja vseh vrst (večja je tudi nevarnost onesnaženja)..."[/color]

[i][color="#000066"]... bravo Marsa!... res 'pester' teden ... letalo s 75 srednješolci strmoglavilo :C: , eksplozija v skladišču goriva blizu Londona (velik požar, ki ga ne morejo pogasiti in velika nevarnost onesnaženja zraka), pa Gotovino so našli (in imajo zdaj na Hrvaškem precej 'živahno'), pa v Teheranu je menda tako onesnažen zraka al tolko prahu v zraku, da je 1600 al kolko ljudi zaradi tega v bolnici ...

... mene je v četrtek kot strela z jasnega 'zadela' huda vročina (39 in čez)... in je v tem stilu tudi odšla... res, kar 'odštekan' teden... xrolleyesx x;)x xDDx [/color][/i]

[quote name='Melodie' post='588448' date='9. Dec 2005 ob 23:08']Marsa, hvala za nasvet, cenim to. Tudi jaz z veseljem drugim svetujem, baje zelo dobro in velikokrat me poslušajo, naredijo, kot sem svetovala, so hvaležni potem. In verjemi, da se sama zavedam vsega, kar si napisala, ampak kako to izvesti je pa čista neznanka in uganka. Sem že poskusila in mi je dokaj dobro uspevalo, ampak potem me je preteklost nenadoma kar sama poiskala in spet sem bila na začetku.[/quote]
saj vem melodie. x:o)x
tud je lazje bit pameten, ko gre za druge. ;) :D
"Clovek z lahkoto prenasa le eno bolecino - bolecino drugih." :P

[quote name='Mateja' post='588969' date='11. Dec 2005 ob 11:01'][color="#CC0000"]iz napovedi: .."Pred nami je precej odštekan teden, ki bo poln napetosti in vznemirjenosti in tudi težavnih dogodkov,...
... Sicer pa bomo najverjetneje spremljali več vremenskih težav in drugih podobnih motenj, še vedno obstaja tudi nevarnost požarov in eksplozij ...
...Veliko bo tudi popivanja in drugačnega zastrupljanja vseh vrst (večja je tudi nevarnost onesnaženja)..."[/color]
[i][color="#000066"]... bravo Marsa!... res 'pester' teden ... letalo s 75 srednješolci strmoglavilo :C: , eksplozija v skladišču goriva blizu Londona (velik požar, ki ga ne morejo pogasiti in velika nevarnost onesnaženja zraka), pa Gotovino so našli (in imajo zdaj na Hrvaškem precej 'živahno'), pa v Teheranu je menda tako onesnažen zraka al tolko prahu v zraku, da je 1600 al kolko ljudi zaradi tega v bolnici ...

... mene je v četrtek kot strela z jasnega 'zadela' huda vročina (39 in čez)... in je v tem stilu tudi odšla... res, kar 'odštekan' teden... xrolleyesx x;)x xDDx [/color][/i][/quote]Ojoj, sem zdajle vidla v porocilih o teh explozijah... :sori:
Onega z letalom pa sploh ne vem... :sori: :C: (mladina!! :V:)

a ti mas pa takle!! :sori: :detelca:
se dobr da je bla tahitra (sej mensezdi sem clo tud to napisala - no al sem pa za prejsnji teden)...

jp, men je blo tud odstekan.. muhast - ful dobr, pa tud ful bad..... sam sem, tko kot sem rekla, hitr lohk preklopla, hitro se je sve dogajal pa tko...
zastrupljala se pa tud jaz...
najbolj grozno je met cigaretnega 'macka'. :sick:
vcas ko sem zunaj, ful vec kadim. :xx!: xrolleyesx

*

Jooooooj, za nobeno rabo, zurala dva dni zapored, vmes spala manj kot 5 ur... no ja, nekaj je, saj sicer mam dost tolk, sam.. tokrat pa ne glih....
tko da mi je spet zlo safr pisat napoved.
joj ze 50 bo!!!!!
mater gre leto hitro okol (sploh ce mors vsak teden napoved pisat x:Dx x:o)x), ck ck, se odstevajo dnevi, mesci, tedni, leta..... xyesx

dok reces kex, si v grobu ze.

tko da, kaj pol kaksna je napoved.....

"Blagor tistemu, ki se mu posreci ziveti vse dni svojega zivljenja." :)

Picasso

[quote name='Marsa' post='589076' date='11. Dec 2005 ob 17:17']tko da mi je spet zlo safr pisat napoved.
joj ze 50 bo!!!!![/quote]

[color="#3333FF"]Pol pa rajš mal počak, da ne bomo pol mi cel teden posledic nosil[/color] x:Dx x;)x

No, kaj pa drug let?
A to lohk tut napoveš, kakšno bo leto 2007?
Me res močno zanima x!x
:vio: :vio: :vio:

...k imaš glih tako zelo rada tole napoved
x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

mislis tkole kar vse leto pa to? :fool:
v stilu *jupitrovo leto* pa to? :D :P :D

ti pojma nimam. xsmx

:vragec:

xrolleyesx x:o)x

Picasso

MMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I JUST CALL TO SAY I LOOOOOOOOOOOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUU I JUST CALL TO SAY HOW MUCH MMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAČOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :wub: :wub: :wub:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...