Skoči na vsebino

Napoved za 49. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='sončk' post='588066' date='9. Dec 2005 ob 12:02']Ja tale moj šefek
x:Dx :vragec: ...ja včeraj sem poslušala tvoj nasvet, pa ni šlo...je imel preveč dela pa sva bila dogovorjena za danes...pa mi je napisal mail, da danes tudi ne bo uspel in da v ponedeljek xrolleyesx...Tako, da bo v ponedeljek :switz: . Napisal mi je, da se je pripravljen pogovarjati o moji pogodbi, samo ni pa pripravljen se pogajati o določenih stvareh (se pravi mojega prevoza iz KR v LJ)...pripravljen se je pogajati samo za neko dodatno delo ki ga opravljam pa mi ga do sedaj ni plačeval...

Ne vem s čim naj se oborožim, da mu bom lahko prave argumente dala in da bom neomajana, ker sem prepričana, da to, kar je bil moj predlog pogodbe si zalužim, ker sem pridan in znam delati kot je treba x^x :palec:

Naj se razplete tako, kot je najbolje zame x^x xsrcx x:Xx[/quote]

Marsa :8): Danes imela sestanek z mojim šefom...in dobila sem višjo plačo :8): :vio: . Tisti del za prevoz bo še malo počakal, ampak sem vseeno zadovoljna x:o)x x;)x

Lp, Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 86
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Koncno za Sonck! :palec:

*

oni svickoti so pa namest opravicil in nakladancij. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="#6600CC"]Sem si mislila, sam sem se mal neumno nardila x:o)x . Sej kej dost se mi ni blo treba matrat xsmx . Wilkommen drugač, hočeš, nočeš manjkaš x;)x .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kakor komu, najbrz. xDDx x;)x

ampak thanx, rajs nom nc govorila, saj ves da sem mal cudna pr enih stvareh. x:px x;)x
sploh okol raznih pogresanj pa tacga. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...