Marsa 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Pliz!!!!!!!!!!!!!! ne tolk ircat, :||| nas je dost takih, ki mamo forum tud za iskanje zadev raznih, zapiskov in podobnega, pa je res tako zelo tecno se prebijat venomer cez vse. ja, ja... - tud sama se zapricam (konc koncev pa.. no saj ni vazno), skratka, dajte pliz se skulirat okol tega. Velik je takih, ki so zarad tega zginl dol s foruma. prosim prosim. x!x Hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 hehesm najprej naslou: "rajcanje" prebral zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 jah... pa ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 se ve kdo je kriv za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2005 Avtor Prijavi Deli 5. december 2005 heh. itaQ. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 ja sej mamo čvekarije za gobcat an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*pikica* 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 nene...za to mamo p msn!!:..=) sam jzz useen tŁe gor wisim...zdei sicr pod drugim nickom ampak useen=) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*pikica* 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sei se ne čudm zaakaai greiio usi dol iz tega foruma jaoo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ja. Sam ti pa jaz še vztrajava, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sei se ne čudm zaakaai greiio usi dol iz tega foruma jaooEh, vsi pa res ne grejo, pikica....veš, kolk nas vztraja. Ne bit jezna, ker so te tko ''opozorili'' glede teme smučarski skoki. Ampak dejstvo je, da na forum skoraj vsak dan pride kak nov član (ja, vem, da ti nisi nova, sam nick maš drug), in začnejo vsi na veliko odpirat nove teme, ki v večini obstajajo že v vsaj 3 različicah. In potem zmeraj kdo popeni in takoj zasika novemu članu, da nej raj mal pobrska po iskalniku in bo našel to, kar ga zanima. Zdej je pa odvisno, kakšen dan ima forumaš in na kak način bo zasiku. Težij(m)o pa zato, ker vemo, da prostor stane in res nima smisla, da so 3 x odprte iste teme. Zato se trudmo bit uvidevni in vprašamo prej, če taka tema že obstaja in če ne, dobiš vzpodbudo, da jo odpreš...pri tem ni problema. Verjem, da je ta forum več, kot odličen in da se splača vztrajat, ker izveš marsikaj novega, zanimivega, pa še velik spodbude je. Če smo se ti pa tolk zamerli, ti pa lahko rečem le: srečno. Evo, sm mal zmoralizirala kle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Glej glej, pa tud Pi(č)kica je še tu....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Glej glej, pa tud Pi(č)kica je še tu....... kako zdej to mislš? Pa sej sm skos gor in morim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ...sj jaz tud. Sam sva neopazna.......pravi ena druga *pi(č)kica*. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ...sj jaz tud. Sam sva neopazna.......pravi ena druga *pi(č)kica*. Ej! Ne smeš še nje z mojim ljubkovalnim imenom klicat! Zamerm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 sej una je med zvezdicam(**) pa jaz sem tut še tu gori! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.