Mick 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 K sn tečn mal pa to, sn sklenu, da s grem kupt darilce.........Če bi mi ga kdo drug tud neb bil nč jezn , k bi pomenl, da me dobr pozna al pa me je pozorn poslušal kdaj.......k nasploh imam zlo mal opernih pevk rad, to pa mam zlo zlo rad.......bil tud na nj. grobu v parizu, iskal k munjen .......skratka......kupu sn si antologijo Marie Callas......3 cd-jke Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. marec 2007 Prijavi Deli 28. marec 2007 ......kupu sn si antologijo Marie Callas......3 cd-jke pa še lepa je bila maria callas - fotka Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Draga Zlata ribica! Naj se mi danes uresniči najboljše; za vse in zame!!! Zmaga. Trema - izgini! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Ok, mi lahko kdo pomaga? Ta mesec se v Londonu srečam z dopisovalcem iz Zimbabwe, s katerim se dopisujeva že 15 let. Nikoli se še nisva srečala, le videla po fotkah in se slišala po telefonu ter preko pisem. Sem razmišljala, da bi mu kupila darilo. Nekaj slovenskega, ampak....Kaj slovenskega kupiti osebi? Kaj bi bilo najbolj primerno? Izraziil je že željo, naj mu prinesem kake slovenske filme z angleškimi podnapisi. Majko, to bo po moje težko, ampak bom probala. Kaj pa še kaj? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Predlagam tunko. Ali pa flašo teranovega likerja - dobrega. Ali pa potico, zdaj je bo povsod veliko, ko bo zajčji praznik. Sem včeraj dobila darilo od Pike. Kupila mi je rumeno žlico za obuvanje čevljev in to tako dolgo, da se ob uporabi ne rabiš počepnit. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Predlagam tunko. Ali pa flašo teranovega likerja - dobrega. Ali pa potico, zdaj je bo povsod veliko, ko bo zajčji praznik. Sem včeraj dobila darilo od Pike. Kupila mi je rumeno žlico za obuvanje čevljev in to tako dolgo, da se ob uporabi ne rabiš počepnit. Glede flaše terana sem že razmišljala, vendar na avion to menda ni tolk pameten po novem prinašat. Tudi na potico sem pomislila in jo bom verjetno kar kupila poleg še nečesa. Kaj za vraga pa je tunka??? Sorry, morda nisem dobr poučena, ampak res nimam pojma kaj je to??? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Po tistem cirkusu s tekočim eksplozivom je dovoljeno med ročno prtljago imet max 1 liter tekočine. V to se štejejo tudi zobna pasta, kreme, šamponi, šminke (!!) in podobne ženske coprnije. Je pa tako stvar obvezno treba imet v ročni prtljagi, ker sem jaz 2 flaši sangrije enkrat na Mallorci kar v kufer stlačila in se je ena razbila. V kufru. Bye bye poletna kolekcija cot. Tunka je meso v zaseki. Smo že o tem govorili v "kaj bomo danes jedli" in se skregali, kako točno je narejena Evo, na tej strani se začne debata. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Ja sej sem se flaši že odpovedala. Sem slišala že, da lahko eksplodira zaradi pritiska in potem se res lahko posloviš od oblek. Sem razmišljala, da bi mu prinesla CDje s slovenskim filmi, samo na netu ne najdem ang podnapisov za naše filme. Kaka beda. Saj ne da, da so naši filmi fantastični, samo se njemu zdi imenitna ideja in si želi videti kak naš film. Res škoda. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ne vem ce je kdo ze omenil idrijske cipke- te so tud tipicno slovenske.Pa kozolec (toplar) to je baje tud. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2007 Prijavi Deli 9. maj 2007 sproscenost, pogum predvsem pa MOC..., v naslednjih 3 mesecih... (pa se naprej)!ne zase..., ampk, darilo za njo...pa VEDI ze enkt, da te JE "skoda", in tud VEDI, da se kljub vsemu lahko VELIKO lepega/dobrega storis za ostale, najbolj pa zase !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 Da ne pozabim - če me bo kdo spraševal kaj bi za rojstni dan.. Imela bi CD Čuk na palici od Svetlane Makarovič pa CD (in knjigo, ker je moja totalno zgonjena) Kuharica Uharica, sem precej prepričana, da od iste avtorice.. čeprav se mi zdi, da lahko samo sanjam in da sploh ne obstajajo na CDju bluetooth slušalko, da mi ne bodo policaji še tega zaračunali.. pa moto jakno, če bi se kdo rad izprsil pa ta mini kolekcijo Dali parfumčkov (zmanjkal že skor) obesek za mobitel s sivim mačkom, ki bi bil čimbolj Tristanu podoben.. pa majčkenega plišastga sivega tigrčka, da ga na motor obesim, ker je bil do zdaj en oranžen mačkon zaščitni znak.. (bogi revež je črn prišel iz Bosne ) bon za kako masažo al pa čiščenje obraza, ker se sama nikol ne spravim.. mah ne, CDji bi bli čist dost.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Jst bi pa parfum od Nine Ricci Les belles de Nina Ricci, k ga samo v tujini prodajajo, pr nas žal ne več (morm sestrični naročt. Pol bi bon za masažo in pedikuro. Pa deviški pas in brzostrelko, da se bom končno začela izogibat napačnih descov. Lohk pa tud sam čokolado, pa bo kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 jaz se pa želim vrniti od koder sem prišla že davno nazaj, ker imam kar dosti tega sveta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 razmišljam če imam kakšno željo za darilo... hm, nič posebnega... ok, rabim avto, sam to ni kao darilo. Bemu zakaj imam jst želje povezane sam z nematerialnimi stvarmi al pa ful nerealne... mah ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Dej, pridte dol z oblakov, pa si realne želje zaželte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 sej kaj pa so realne želje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Jah, kaj pa vem...popoln partner, jahta, grad, pa take ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Jst bi pa parfum od Nine Ricci Les belles de Nina Ricci, k ga samo v tujini prodajajo, pr nas žal ne več (morm sestrični naročt. Pol bi bon za masažo in pedikuro. Pa deviški pas in brzostrelko, da se bom končno začela izogibat napačnih descov. Lohk pa tud sam čokolado, pa bo kul. ... se ne bom več ponujala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ... se ne bom več ponujala Ej...da te neb sanjala...men se še nisi! Sprejmem. hahhahahah en klinc jih nipartnerko išči Nema. Bom pa srečno samska. Se še kera jav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Aliana, ti to resno s tistimi CD-ji? Še vedno merkaš otroke? Jaz bi pa narejene vse izpite. Pa Light blue mi bo zmanjkal nekje do RD. Mah, če naredim izpite, mi je čisto vseeno, tudi če vsi tisti dan pozabijo name, krvavo nujno moram narediti izpite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 krvavo nujno moram narediti izpite.Enako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Trenutno imam v glavi samo eno darilo, ki je nematerialne oblike Drugače pa moram po nove kopalke Dekleta naj se vam želje izpolnijo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Jaz bi pa narejene vse izpite. Tudi jaz. To pa zdravje.Ne morem pomagat Kolk bo tole sluzasto, samo popolnega partnerja mam No, zaenkrat je še tak Materialne stvari pa ne rabim...tist kar mam, mam. Tist kar si bom zaželela, si bom pa sama kupila...ne vem no... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Michelle ne sliši se sluzasto. Tudi jaz lahko rečem, da ga imam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ni sluzasto ena stvar je katero si pa res želim... teden dni v gorah, po možnosti z Auroro, v pogovoru meditaciji razmišljanju... sej ni treba da imam tole plačano, ampak čas za tole pa brez tistega mulanja doma... pa še nakj si želim - celo bolj kot to - da bi mami dobila izvid, kateri bi jo prepričal, da se ni rak ponovil pa da bi jutri in v nedeljo puncam uspelo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.