*pikica* 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 JA to tema sm odprŁa zto da mi poweste kok časa ei kei prežiwite za msn-yem...pa če ga tko kdo od was ma ane...ga Łah tut da...=) p.s.] se oprawičuyem za tole čudno pisawo sam ne gre drgač!!=) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 am ja, gor sem skor skus, sam sm na away... veliktar tut kadar sm gor ker se mi neda pisat naslov je pa v vizitki Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 že imamo podobno temo, naslov imam v vizitki, hehe načeloma pa sem skoz away... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 msn naslovi Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolls 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ejllaaa...če hočete..mi lahk pišete na msn- sis_my_sis@hotmail.com uživayte****** Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 te raj ne dodam ker zgleda da jih maš malo da tkole kr pišeš... in bi pol skos najedau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 moj - nepovem@hotmail.com Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.