lunca 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ej vidve frende lunca in čveka, KITAJCI STE POSEBNI TIČI hahahahaha, nč jasno, ampak da vas zmerej MATERIALNA dimenzija tolk potegne se pa še ne zbrihtate ane, SREČA ????? a je res dobitek pa velik zadetek SREČA ??? ja dejte gmh no, to je isto kot ljubezen Se strinjam Verona z vsem napisanim. Mi Kitajčki samo proučujemo, kdo ima večjo možnost, da mu leti na kup, iz karte se namreč vidi, da nekomu dobitki prifrčijo, drugi si jih moramo prigarati. Kolk komu to pomeni, je tudi razvidno. Ampak to je debata, sreča ziher ne. Se strinjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jst..sm pa tud ze vsaj 8 krat zadela kaksno nagradno igro... samo ni bla denarna. so ble razne stvari..od Cdjev..do vstopnic..pa kapc..pa take fore. Samo vedno ko sm se sla nagradne igre sm si extremno zelela to dobit...in sm res. Nimam pa nc v 5 hisi razen Ovna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Nimam pa nc v 5 hisi razen Ovna Poglej kje imaš vladarja pete hiše marsa in kakšne ima aspekte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 V V.hiši imam Plutona...bi skor moralo bit kaj denarja z ozirom na to,da je vladar VIII.hiše in v opoziciji z Marsom ter kvadratom s Saturnom http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/money.gif Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Poglej kje imaš vladarja pete hiše marsa in kakšne ima aspekte. Jaz tudi v peti hiši ovnovi nič..mars pa je v 11. hiši - vodnar in v konj. z uranom. tak. moram še poškilit če kaj pametnega drugega tvori - v glavnem opozicije in kvadrata sigurno nobenega..mogoče kakšen sekstil... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 V V.hiši imam Plutona...bi skor moralo bit kaj denarja z ozirom na to,da je vladar VIII.hiše in v opoziciji z Marsom ter kvadratom s Saturnom http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/money.gif Ja tale pluton, ki lahko prinese veliko denarja in v povezavi 8 hiše mogoče bolj vezano na dediščino. škoda je to, da opozicija z marsom in saturnom to ovira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ja tale pluton, ki lahko prinese veliko denarja in v povezavi 8 hiše mogoče bolj vezano na dediščino. škoda je to, da opozicija z marsom in saturnom to ovira. ojla Lunca, vem to ja, je šla dediščina ravno zarad tehle aspektov na četrtino :xx!: Sedaj razmišljam če bo še kje kaj Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Mantis, morda pri tebi ,kar se tiče dediščine,še ni vse izgubljeno.Mene je nesel Mars(opozicija)Sem želela,ker sem potrebovala,da se zadeva hitro razplete oz.konča.Pa eto,vse se je končalo prehitro in izgubila semigro(V.hiša) V II.hiši,hiši denarja,imam namreč Urana v konj. z Luno. Kar nekaj indicev,da ne bo kot bi moralo biti. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Z moje dediscine itak da ne bo nic, ce gledam Saturna v 8. hisi v opoziciji z Venero na vrhu 3. hise in v opoziciji z Merkurjem v 3. Aja, pa še v kvadratu ga imam z Jupitrom, ki je v 5. hisi. Ne obupaj prehitro, jupiter ti bo enkrat nasul, a mar poznaš koga, ki je že večkrat zadel? Jaz ne. Zato kar lepo počakaj, sam moraš srečko kupit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Vlagam v nek sklad 6 jurjev, da ne bom reva na starost in bom imela vsaj za dom upokojencev plačat. To se mi zdi pomembno, glede na to, da jih dosti nima take penzije, da bi lahko vsaj za silo dostojno umrli. (moj Saturn v 8. hisi je tezek kajne:)) Ta tvoj saturn je težek v tolk, da te že zdaj skrbi za starost, zato tudi vlagaš tiste jurje. Saturn v osmi lepo nakazuje tisti tvoj stavek zgoraj " da bi lahko vsaj za silo dostojno umrli". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Hm...Vladarja 5 hiše mam v 9.hiši Mars mam pa v 8 hiši v Raku..je dobr aspektiran z vsemi razen z peklenskimi planeti kot je Pluton pa Luna...2. pa 11. hiša... Lunca...a to kej pomen...v zvezi z igrami na srečo?..te podatki k sm jih dala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Hm...Vladarja 5 hiše mam v 9.hiši Mars mam pa v 8 hiši v Raku..je dobr aspektiran z vsemi razen z peklenskimi planeti kot je Pluton pa Luna...2. pa 11. hiša... Lunca...a to kej pomen...v zvezi z igrami na srečo?..te podatki k sm jih dala. MOgoče z igrami na srečo samo v tolk, da bi mogoče lahko zadela v igralnici čez mejo, to je v tujini, če pa ima vezo z ljubeznijo (peta hiša in deveta), pomeni, da prihaja partner iz tujine. To ni vedno nujno, da je tujina Amerika, za nekoga je tujina če 100 km od doma. Hehehe Lunca, saj sem res smesna s tem, ce mi kdo ne prikaze, niti ne opazim...Ja Saturn v 8. hisi nima dostojne smrti, to pa je tudi resnica, pa tud po locitvi duše od telesa menda tava bogve kje...pa še v Dvojckih jo imam, umira po kosckih jejhata Nekateri pravijo, da saturn v osmi hiši pomeni to, da umiraš pozno ampak sam. No ja, saj družbe za to delo sploh ne rabmo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 aja mogoce mi pa hocs povedat DA LAHKO zadanem na loteriji al pa v igri na sreco ksnga cloveka tujca?)) No zadet kakšnega krasnega ljubimca, to je tud kokr loterija. Peto hišo jemljemo za hobije, igre na srečo in ljubezenske veze. Potemtakem lahko rečeva, da lahko dobiš ljubimca iz bolj oddaljenega kraja, če bo pa štajerc, pa bog pomagej, sej so simpatični. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 No zadet kakšnega krasnega ljubimca, to je tud kokr loterija. . Lunca :$$: :$$: :$$: mi je skor bolj všeč kot Najbolje pa je oboje .Bi šlo? V V.hiši samo Pluton v opoziciji na Mars Če že...potem do daske Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Lunca :$$: :$$: :$$: mi je skor bolj všeč kot Najbolje pa je oboje .Bi šlo? V V.hiši samo Pluton v opoziciji na Mars Če že...potem do daske Tko se govori, do daske. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 No zadet kakšnega krasnega ljubimca, to je tud kokr loterija. Peto hišo jemljemo za hobije, igre na srečo in ljubezenske veze. Potemtakem lahko rečeva, da lahko dobiš ljubimca iz bolj oddaljenega kraja, če bo pa štajerc, pa bog pomagej, sej so simpatični. Samo v tem primeru je treba gledat tut tretjo hišo. Ker če tip ne glede na vso svojo simpatičnost vozi samo starega zjebanega jugeca, ni nujno, da bo sploh lahko prišel na dejt. :xx!: Pol se pa stvar primerno zakomplicira pa začnemo gledat še drugo hišo, ker izbranec srčni nima denarja, da bi si kupil kaj boljšega, in tudi ni videt, da bi se to zgodilo v naslednjih dveh letih, pa osmo, če mu bo kdo denar posodil. Drugače bo šlo vse samo po telefonu. Ljubezen pa taka. Peta hiša povezana s tretjo. "Halo, a bi? - Jaz bi tude, sam ne morem ka mi je akomulator šo." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 OOo, kaj sem odkrila. Peta je v ribah, vladar jupiter je v 12 hiši v eksaktnem trigonu z venero v osmi...Jupiter je tudi v konj s točko sreče, orbis 1 stopinja... Čeprav je v drugi saturn v opoz z venero v osmi, je pa saturn tudi hkrati v sekstilu z jupitrom.... Hm, sam venera je vladarica sedme...pomeni, da bom živela od moževega denarja...(kar je tudi resnica)...sama s tem saturnom bolj slabo zaslužila...morda boljše na stara leta? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 kakšne možnosti ima ta oseba, da kdaj dobi kakšen denar z igrami na srečo? prosila bi za odgovor, lahko je kratek. res bi rada vedela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Glede na Jupitra in Urana bi MORDA lahko bilo kaj, vendar ne verjamem, da bo to kaj dobrega, kajti naj zadene še toliko denarja, bo ta oseba ves denar zafrčkala. Horoskop sam je pa lud sicer! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Glede na Jupitra in Urana bi MORDA lahko bilo kaj, vendar ne verjamem, da bo to kaj dobrega, kajti naj zadene še toliko denarja, bo ta oseba ves denar zafrčkala. Ziher Bern, če bi zadel na loteriji (vladar pete je neptun, natalno v drugi) bi sigurno denar čudežno izpuhtel. Lahko pa, da mu ga zaluftajo otroci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 vsaj ne bom mela več upanja zastonj, sam njemu to dopovedat, da jan raj špara, kot pa meče dnar stran za te butaste srečke. denar že itak čudežno izpuhti, nima nadzora, preveč razda, preveč zapravi NA EN MAH. "denar spolzi med prsti" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 preveč zapravi NA EN MAH. "denar spolzi med prsti" Ja to je neptun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 zato ma mene, da ga malo bremzam in silim, naj začne končno že enkrat mislit nase in kupovat stvari sebi, ne pa sam na druge gledat. v tem sva si čisto kontra in morava drug drugega naučiti, delati vsaj malo v kontra smeri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Samo v tem primeru je treba gledat tut tretjo hišo. Ker če tip ne glede na vso svojo simpatičnost vozi samo starega zjebanega jugeca, ni nujno, da bo sploh lahko prišel na dejt. :xx!: Pol se pa stvar primerno zakomplicira pa začnemo gledat še drugo hišo, ker izbranec srčni nima denarja, da bi si kupil kaj boljšega, in tudi ni videt, da bi se to zgodilo v naslednjih dveh letih, pa osmo, če mu bo kdo denar posodil. Drugače bo šlo vse samo po telefonu. Ljubezen pa taka. Peta hiša povezana s tretjo. "Halo, a bi? - Jaz bi tude, sam ne morem ka mi je akomulator šo." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.