klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 lepo xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 misliš ali veš da si sevrnil vsvojiedinosti xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Luna na nebu sem,okoli mene polno prostora,videti me ne moreš,v duši sem skrita. Vsi te hočejo zase,a jaz k tebi samemu te kličem.Imena mi lepa namenjaš,a jaz sem nad imeni. Morda mi očitaš varljivostin jaz tebi nestalnost,ti tiho si, slep in gluh,a jaz zate nevidna. Sem vrt vseh vrtovin kraljica sem rož. Morda celo izvir voda. Naj besede moje bodo barkain morje smisel mojih besed. Približaj se in potopljen boš v globine zvezd. xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 nežno in mehko je prišel avgust Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 prihajam da te odtrgam tebiin te vzamem k sebi prihajamodkriti želim lepotoki je ne slutišda v nebo se dvigneš morda nihče te ne poznazato poznam te jazsi kot moje življenjepodoben moji si dušine beži od tod če želiš biti popolnpotrebuješ neskončno stopenjprimem te za rokolahko potujeva skupajpopolnost se bo razvila drug ob drugemkorak ob korakunihče ne bo osamljenpotrpežljivo se bodo odpirale očirazvneta šele takratko bova pripravljena xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2006 ljubljen in zaljubljen srečen in presrečen v svoji dvojnosti sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 je luna na nebuko vzide in ne zaide je duhki ni z nami in ne stran od nas ni tuni tamvsepovsoda vidijo gale izbrane oči Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 je pot v življenju ki se ne konča in se ne začne je pot.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 včasihkozarecvčasihvrčvčasih zaklad včasih lahkosi semesi bilkasi cvetsi past vsa ta imena dajemker pravega ne poznam ljubezen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Klicanje imena ne pomaga. Ne vidim te.Ne srečam te. A svetloba tvoj oči slepi.Hrepenenje oddaljuje usta.Spomin naju povezuje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 včasih si kdo si brez imena samo si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 z besedose opisujeta skrivnost Ljubezen v nebo segativse zavese odstreti ne umikaš se sebiko svetu odpiraš dveri srce čestitamv ljubečem si krogu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 kaj je ljubezen tebi meni njim ali ljubezen rodi ljubezen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ljubezenstrah pred samoto božanstvo dvoumjazakopano v zemljo ničesar nočem od nikogar zame počasi odpadajo listiin ptice me obletavajo ob odhodu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 ljubezen je beseda za vse in nič v enem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ljubezennampuščavoizsušenospremeniv nebeški travnik Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ljubezen je ogledalo. Če si dovolj pogumen,da zazreš se vanjo,odseva tvoje bistvo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2006 a ti pogrešaš pravo ljubezen v življenju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Izdala bom skrivnost. Osupla zagledala sem se v lepoto ljubezniizvir življenjaskladbo moje duše; čeprav obljubila sem,da skrivnostbom obdržala zase. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ker sem se "naselila" v tvojo temo.očitno sem v obdobju, ko lahko izražam sebe skozibesede že bežim......bluzi naprej.....po tvoje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2006 ne beži prosim....iz "moje teme"...ker je pravi užitek je tvoje bluze brat drugače kot po svoje pa si ga itak ne znam bluzit....če pobegneš ali ne...iz kao "moje teme" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 sem si pač tako razložila tvoje vprašanje priznam zelo uživam svoje življenje in tudi ljubezen tvoja tema mi je všeč..ker rada berem tvoj bluz, in dobim navdih za svoj....pa tudi, v dvoje je lepše, mar ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2006 seveda je v dvoje lepše....še lepše je....ko ljubezen preneha biti skrivnost p.s. nekdo mi je pol bluzov zradiral, m...r mu j....m! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 imela sem tudi filing da nekako razumeva besede, ki se tuki "bluzijo",mi je bil izziv in igraa tudi.........pa mogoče ne sam v tej temi in mi je všeč ljubezen ni skrivnost ljubezen je jaz sem svojih nekaj imela shranjenih ker sem vesela,da sploh lahko bluzim ali boljše spet bluzim in tvoja skrivnost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.