Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 oba sva postala zlata Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2006 umirjene strasti rojevajo nove ljudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 vse je podobno in vendar različno konec agonijeodločitev je padlaže zdavnaj sploh se nimam za kaj odločatiumiramin zapuščam vse navezanostineverjetno in z lahkotoodhaja vse, kar je še zjutrajzgledalo neizbežno,preprosto in dokončno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 umiram nea bluzi...chuj zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 neumirjena strast povzroča grenko sladek občutek xrosex Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 manjka tvojemu občutku še kakšnem okus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 okus v ustih imaš rdečih in suhih iščem čarovnike princese da mi vrnejomojo otroško dušo prepolno legend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 otroškost tvoje duše je v tebi in nikjer drugje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 vem spustila sem jo na plano želim jo znova ujeti da odraste Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 vedeti pomeni nič misliti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 mislitipomeniničvedeti in videti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 mislim, no....obračaš besede ne vidiš ali kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 slabo berem in slabo vidim potrebujem očala in k.. in danes sem za na luno Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 in danes sem za na luno pred zvezdami ali za soncem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 pri zvezdah večerabrez jutri za soncembrez danes mrtva pticaje padla z drevesa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 29. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2006 pomen besed se počasi zgublja za namenom.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 namen ostaja enak besedese pojavljajo občutekni vedno isti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Obožujem metulje, ki jih dobim v trebuhu vsakič, ko te vidim, pa četudi je to trikrat na dan. Obožujem tvoje kot vino rdeče ustnice, ki se razlezejo v poreden nasmešek, ko me razjeziš. Obožujem piš tvoje sape, ko mi z obraza poskušaš umakniti lase in tvoje mehke prstke, ki delo dokončajo.Obožujem tvoje begajoče oči, ki preiskujejo prostor medtem, ko se nagibaš vedno bližje k meni, da bi me poljubil.Obožujem tvoje mehke poljube in nežnost, ki jih spremlja.Obožujem način, na katerega me objameš in mi s tem poveš, da bo še vse v redu.Obožujem tvoje tople roke, ki jih oviješ okoli mojega pasu in s tem daš drugim vedeti, da sem samo tvoja.Obožujem stisk tvoje dlani, ko pod mizo prepleteš svoje prste z mojimi.Obožujem vsak sleherni trenutek, ko premražen stopiš v moje stanovanje in mi poveš, da si me pogrešal.Obožujem nestrpnost, s katero vlečem oblačila s tvojega seksi telesa.Obožujem tvoj pogled navzdol, ko ugotavljaš, če sem še zmeraj takšna kot zadnjič, ko sva se videla in se nato zadovoljno priviješ k meni.Obožujem potne kapljice, ki s tvojega telesa padajo na mojega in potem spolzijo na rjuho.Obožujem vročo prho, ki sledi in gladko drsenje tvoje kože ob moji.Obožujem Dunaj, London in Portorož. za mojo mrcinico ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 uf...ko bi še sam znal tak fajn bluzit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Maram metulje in tista zmajeva krila, ki me pod noč odnesejo v nebo. Maram, vse tiste malenkosti, ki mi obarvajo dneve v mavrico. Maram, kadar utihneš, takrat te občutim bolj polno in čisto. Maram , to večno izbiro, v večnem krogu vrtim se vse bliže in bliže. Maram, ta mehki zgodnje jesenski čas ves sladak od zrelega sadja in dozorelih upov. Maram, to pobrano njivo izpraznjeno in počivajočo , ki počasi leze v meglice novemberskih dni. Maram, ta topli ogenj lesa, ki prasketa in obžarja tvoje temne oči. *** sopotnikom Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 30. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2006 uf...ko bi še sam znal tak fajn bluzit na kvadrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Tebi ki me...... Meniki te ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 31. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2006 ego te nima rad duša te ljubi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 ljubezenimam ljubezen dajem ljubezniodprla sem srce dušaje polna legend Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 1. september 2006 Avtor Prijavi Deli 1. september 2006 še daš meni malo...ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.