lia 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 V praznini teme en velik nič. V tišini noči odzveneli dan. V mislih odhajajo trenutki današnjega dne. Vse pobarvane glave,bežeče veje ob cesti, vse boleče drobne rane in udarci današnjega dne, pričakujoče, razočarane , vesele in otožne oči, vse se v praznini mehke postelje izgubi.... Samo toplota pari in se dviga, vdih , izdih in priprte oči.... V padlih vekah se nov svet prebudi, tečem in tečem z lahkoto bežim in bežim , lovim in lovim včasih pa na kakem samotnem otoku čist v miru pod zelenimi vejami obležim in srkam lepoto.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Česa te je strah ko zapreš očisaj govorili so da v temi ničesar nivrag se plazi, luči nobene ni tema te ovija v svoje hladne dlani Zdaj pa odpri očipoišči luč na koncu poti Ne misli na strah, ko iščeš potiki peljejo tja, kjer teme več ni ne misli na strah, ko iščeš poti ki peljejo tja, kjer vse se konča Pot leži pred tabo, čare ti odkrila bo čare ki povejo, živeti je res lepo vrag se plazi, luči nobene ni tema te ovija v svoje hladne dlani Zdaj pa odpri očipoišči luč na koncu poti ( Bohem) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Žareč ,rdeč cvet,edina roža , ki mi zacveti,cvet pri cvetu ponesem ga s seboj,tu v ječi zdaj umira,tako počasi in dokončno v teh zaprtih tesnih stenah,skozi šipo žarek sonca,žametno ,svileni sijaj priklene me v objem strastitu in zdaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ne iščem več,ker ni več ničesar iskatisem večni kontrast... od svetlobe do temeje mrakdo sebe pa širok prepad Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 naj že gre ta norost od meneje treba delat včasih se občuti kaj tako lepegada ne gre na tipkovnico... hec hec vojko pravi danes eksplozijetorej delam prav vse počas Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. september 2006 Avtor Prijavi Deli 22. september 2006 manipulacija ljubezni me je zapeljala stran od sebe stran od čutnega sveta....a si naj pomagam sam ali mi bo bog pomagal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 če nočeš čakat v vrstahnajbolje, da si pomagaš sam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 gospodar je poslal hlapca na semenj po kapo.hlapec je kapo kupil,a jo je po poti izgubil.vračal se je po poti nazaj in opazi da je kapo našla pepina.vrni mi kapo,je dejal hlapec.vrnem ti jo, če mi daš malo mleka,je odvrnila pepina.in je šel hlapec do krave in jo prosil mleka.dam ti mleko,če mi daš trave, je odvrnila krava.in je šel hlapec do koscev in jih prosil da mu nakosijo travo.nabrusi nam kose in pokosili jo bomo zate,odvrnejo kosci.vzame hlapec kose in se odpravi do kovača.nabrusi mi kose,ga prosi.saj bi ,odvrne kovač,a v tem mrazu ne morem,prinesi mi kapo. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 kapa, klobuk ali krznoleseni cokli, volneni zokniali acetatno vlakno... zunaj je hladzunaj je megla,meglena jutramaram skrite misli,grejejo turobne dni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 realnost nerealnega požrešnost sitega iluzija zbluženega ohlapnost napetega sreča nesrečnega negativa pozitivnega ničnost enega enost dvojnega mi ne da misliti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 preprosto je kar ni napeto in zapeto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 izziv ega je pogledati resničnosti lastne usode v oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 jebi ga....malo se mi še bluzi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 jebat ga............naj se ti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 samo je težko....sem že malo pozabil....kako se to dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 izziv ega je pogledati resničnosti lastne usode v oči Ta bluz je Mega you must go on Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 27. september 2006 Avtor Prijavi Deli 27. september 2006 nadaljevati brez konca brez začetka brez potreb brez želj sredino svoje igre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Tiger o tebi bluzit začela nisem šekončala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 želimda živim tistoin tako kar hočesamo po sebi iz mene in to splohni težko spet soprebudile semladostne sanje za tri dni Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 podaljšaj še za kakšen....trenutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ........te so samo za tri dni potem pridejo nove sanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 tri dni je dovolj....da najdeš pravi trenutek....ali večnost potem ne rabiš več novih sanj....sanjaš sanje...pač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 trenutek je večnost...........vsake toliko časa spomini oživijo in samo olepšajo že tako lepo življenje pravljico Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 a ti je jasno kako je lahko trenutek večnost....meni ni logično...malo se mi razum upira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.